Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
billospaok_4

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από billospaok_4 »

ειναι 12 βεδουινοι που θελουνε να διασχισουνε την ερημο.ξεκινανε λοιπον σιγα σιγα με τις 12 καμηλες τους.η ζεστη ομως ητανε αφορητη και οι 6 καμηλες ψοφησανε.μην ανησυχειτε,λεει ο αρχηγος.θα ανεβουμε απο 2 ατομα σε καθε καμηλα και θα συνεχισουμε.η θερμοκρασια ομως ανεβαινει και ψοφανε αλλες 2 καμηλες.μην πανικοβαλεστε,λεει ο αρχηγος παλι.θα ανεβουμε απο 3 ατομα σε καθε καμηλα και θα συνεχισουμε.στην συνεχεια του ταξιδιου τους ομως τους αφηνουνε και αλλες 3 καμηλες.τωρα εδω που φτασαμε και με την αποσταση που μενει θα ανεβουμε και οι 12 στην μια καμηλα που μας εμεινε,τους λεει.ξεκινανε σιγα σιγα και μετα απο λιγα μετρα η καμηλα αρχισε να βογκαει και να βαριανασαινει.το αντιλαμβανεται ο αρχηγος που ειναι πρωτος και λεει στον δευτερο:ρε μαλακα η καμηλα βογκαει πολυ,δεν την παλευει!ετσι αρχισανε με την σειρα να το λεει ο 2ος στον 3ο,ο 3ος στον 4ο μεχρι που εφτασε στον πρωτελευταιο που γυριζει και λεει στον 12ο:ρε μαλακα η καμηλα βογκαει πολυ,δεν την παλευει.και φωναζει ο τελευταιος:μαλακες βογκαει δεν βογκαει εγω δεν την βγαζω γιατι θα πεσω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος billospaok_4 την Τρί 25 Νοέμ 2014, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Είναι τρία σκυλιά, ένα κανίς, ένα ντόπερμαν και ένας "κοπρόσκυλος", στο θάλαμο αναμονής ενός κτηνιατρίου και συξητούν για τους λογούς που βρίσκονται εκεί.
Λέει το κανίς:
- Εγώ ήμουν μια πολύ καλή και υπάκουη σκυλίτσα, αλλά όταν έφυγε η κυρία μου για διακοπές, με ξέχασε στο σπίτι με λίγο νερό και λίγο φαγητό, είχε κλείσει και τα πατζούρια και το σπίτι ήταν σκοτεινό. Τι να κάνω κι εγώ η σκυλίτσα, τις δύο πρώτες μέρες άντεξα, αλλά την τρίτη μέρα τρελάθηκα: έσκισα τα υφάσματα στους καναπέδες και τις κουρτίνες, έφαγα τα κρόσια των χαλιών, γενικά έκανα το σπίτι άνω-κάτω... Όταν γύρισε η κυρία μου, εκνευρίστηκε με το χάλι που δημιούργησα και μ΄ έφερε εδώ για ευθανασία.
Κατόπιν λέει το ντόπερμαν:
- Εμένα το αφεντικό μου με πήρε μαζί του στην εξοχή, όπου πέρασα πολύ ωραία: έτρεχα ελεύθερος στα χωράφια, έπαιζα με τ΄ άλλα ζώα και ανέπνεα καθαρό αέρα. Αλλά όταν μ΄ έφερε εδώ στην Αθήνα και με πήγε μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο του σπιτιού μας, "σάλταρα" εντελώς. ’κουγα τις κόρνες των αυτοκινήτων, ανέπνεα τα καυσαέρια τους, δεν μπορούσα να τρέξω λόγω της πολυκοσμίας, με πάτησε κατά λάθος κι ένας κύριος. Ε τότε, λύσαξα και δάγκωσα το αφεντικό μου στο πόδι. Κι έτσι μ΄ έφερε εδώ για ευθανασία. Εσένα ρε κοπρόσκυλε τι σου συνέβη;
Και απαντά ο "κοπρόσκυλος":
- Εγώ τώρα τελευταία συχνάζω σε μια γειτονιά, όπου μένει μια πολύ καλή κυρία και μου αφήνει φαγητό στα σκαλοπάτια του σπιτιού της κάθε μεσημέρι. Προχθές το μεσημέρι, λοιπόν, που έβρεχε πολύ, βγήκε έξω με το νυχτικό της και άφησε το φαγητό μου στα σκαλοπάτια του σπιτιού της. Εγώ, έτσι όπως την είδα με το νυχτικό της που είχε ήδη βραχεί και με τις ωραίες καμπύλες, τα βυζάκια και το κωλαράκι της να διαγράφονται κάτω από το βρεγμένο νυχτικό, τι να έκανα, ο κοπρόσκυλος, κάβλωσα και της τον κάρφωσα.
- Ε, και τι έγινε μετά; Σ΄ έφερε εδώ για ευθανασία; τον ρώτησαν τα άλλα σκυλιά.
-Όχι, για να μου κόψει τα νύχια !!! απάντησε ο κοπρόσκυλος.
Άβαταρ μέλους
billospaok_4

Δημοσίευση από billospaok_4 »

:lol: :lol: :lol:
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Συναντιούνται στον δρόμο το άλογο και ο γάιδαρος.
-Χαθήκαμε, λέει το άλογο στον γάιδαρο. Ελα απο το σπίτι να πιούμε έναν καφέ. Πράγματι πηγαίνουν στο σπίτι του αλόγου και εκεί ο γάιδαρος βλέπει εκπληκτος οτι ήταν γεμάτο περγαμηνές,έπαθλα και βραβεία.
-Μα τι είναι όλα αυτα;
-Α,δεν είναι τίποτα, απαντάει το άλογο. Απλά όταν ήμουν πιο μικρός έτρεχα σε αγώνες . Την επόμενη μέρα ήταν η σειρά του γάιδαρου να καλέσει το άλογο σπίτι του. Τι να κάνω σκέφτεται για να εντυπωσιάσω το αλογο; Εγώ δεν έχω ούτε βραβεία, ούτε έπαθλα. Πάει λοιπόν και αγοράζει ένα τεράστιο κάδρο με μία ζέβρα και το καρφώνει στο σαλόνι. Ερχεται λοιπόν την επόμενη μέρα το άλογο για την επίσκεψη και όπως τον ξεναγεί στο σπιτι βλέπει το τεράστιο κάδρο με την ζέβρα.
-Μα τι είναι αυτό γάιδαρε;
-Α, δεν είναι τίποτα, απλά όταν ήμουν πιο μικρός έπαιζα στον Π.Α.Ο.Κ. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ekatnetklpklp και billos ωραίοι ο κοπρόσκυλος κι ο κόκορας. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Ήταν ένας άνθρωπος σε ένα ξενοδοχείο ο οποίος ήθελε να κάνει μπάνιο, αλλά στο μπάνιο του δεν υπήρχε σαπούνι. Πάει τότε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου γυμνός για να ζητήσει ένα σαπούνι.
Για κακή του τύχη όμως δεν ήταν κανένας εκεί. Έτσι αποφασίζει να πάει στο διπλανό δωμάτιο για να πάρει ένα σαπούνι.
Μπαίνει μέσα αφού ήταν τυχερός και αυτοί που έμεναν εκεί είχαν ξεχάσει να κλειδώσουν, παίρνει δύο σαπούνια και πάει να φύγει αλλά ακούει βήματα μέσα στο δωμάτιο.
Τότε βάζει τα σαπούνια στο στόμα του και κάθεται σαν άγαλμα. Εκείνη τη στιγμή μπαίνουν μέσα τρείς καλόγριες. Λέει η πρώτη:
- Τι είναι αυτό;
Λέει η δεύτερη:
- Πρέπει να είναι το καινούριο μηχάνημα που θα μας δίνει σαπούνια και τραβάει το πέος του γυμνού άντρα.
Τότε πέφτει ένα σαπούνι από το στόμα του άντρα και πάει και κάνει μπάνιο. Αφού τελείωσε το μπάνιο της η πρώτη πάει η δεύτερη τραβάει το πέος του άτυχου άνδρα και πέφτει και το δεύτερο σαπούνι. Αφού τέλειωσε και η δεύτερη πάει και η τρίτη και τραβάει το πέος του άντρα για να πέσει ένα σαπούνι.
Όμως ο άντρας είχε πάρει μόνο δύο σαπούνια μαζί του και έτσι η καλόγρια συνέχισε να τραβάει το πέος του άντρα μέχρι τη στιγμή που ξαφνικά λέει:
- Ωχ...εμένα μου έβγαλε υγρό κρεμοσάπουνο.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Ήταν μια φορά ένας λαγός και ένας αρκούδος που περπατούσαν στο δάσος. Έξαφνα μπροστά τους εμφανίζεται ένας χρυσός βάτραχος. Η έκπληξη τους ήταν μεγάλη και πήγαν πιο κοντά για να δουν περί τίνος πρόκειται. Ο βάτραχος ήταν μαγικός και πρόθυμος να τους εκπληρώσει κάθε επιθυμία (κάτι σαν μαγικό Τζίνι)!
Τους λέει λοιπόν:
- "Κάθε ένας από εσάς έχει στη διάθεσή του τρεις ευχές- επιθυμίες, σας ακούω!"
Ο αρκούδος χωρίς να σκεφτεί πολύ, εκφράζει την πρώτη επιθυμία του.
- "Θέλω όλες οι αρκούδες στη γειτονιά , εκτός από εμένα , να γίνουν θηλυκές"
- "Η επιθυμία σου εξετελέσθη!", απαντά ο βάτραχος.
Έρχεται η σειρά του λαγού και λέει:
- "Θέλω, θέλω ..... ένα κράνος!"
Ο βάτραχος απαντά:
- "Η επιθυμία σου διαταγή μου και αμέσως εμφάνισε ένα κράνος !"
Ο βάτραχος παίρνει το κράνος και το φορά , ενώ ο αρκούδος δεν μπορεί να συγκρατηθεί από τα γέλια: "Χα,χα ,χα, ένα κράνος!"
Ο βάτραχος ρωτά ξανά τον αρκούδο για την 2η επιθυμία του.
Χωρίς να σκεφτεί καλά-καλά απαντά:
- "Θέλω όλες οι αρκούδες , όλης της περιοχής , εκτός από εμένα, να γίνουν θηλυκές!!»
- "Η επιθυμία σου εξετελέσθη!", απαντά ο βάτραχος. και δίνει το λόγο στο λαγό:
- "Εσύ τι άλλο θέλεις;", του λέει.
Ο λαγός σκέφτεται για λίγο και απαντά:
- "Θέλω μια πολύ πολύ γρήγορη μοτοσικλέτα !!", ενώ ο αρκούδος έχει κυριολεκτικά κατουρηθεί από τα γέλια.
Ο βάτραχος την εμφανίζει και ο λαγός , φορώντας πάντα το κράνος του την καβαλά και τη βάζει μπρος.
Ώρα για την τελευταία σας επιθυμία , λέει ο βάτραχος. Ο αρκούδος και πάλι, δίχως πολύ σκέψη λέει:
- "Θέλω όλες οι αρκούδες , όλου του κόσμου, εκτός εμένα, να γίνουν θηλυκές!"
Τα παίζει από την επιθυμία ο βάτραχος , αλλά τι να κάνει, την πραγματοποιεί.
Φτάνει και η σειρά της τελευταίας επιθυμίας του λαγού. Ο λαγός φορώντας πάντα το κράνος του, ανεβασμένος στη γρήγορη μηχανή δέχεται την ερώτηση από το βάτραχο:
- "Ποια είναι η τελευταία σου επιθυμία λαγέ;"
Εκείνος μαρσάρει ,μμμ, μμμμ, και λίγο πριν γίνει καπνός λέει:
"Θέλω, θέλω......ο αρκούδος να γίνει ......Γκέι!!!"
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Ήταν μια φορά ένας λαγός και ένας αρκούδος που περπατούσαν στο δάσος. Έξαφνα μπροστά τους εμφανίζεται ένας χρυσός βάτραχος. Η έκπληξη τους ήταν μεγάλη και πήγαν πιο κοντά για να δουν περί τίνος πρόκειται. Ο βάτραχος ήταν μαγικός και πρόθυμος να τους εκπληρώσει κάθε επιθυμία (κάτι σαν μαγικό Τζίνι)!
Τους λέει λοιπόν:
Ο βάτραχος απαντά:
Ο βάτραχος παίρνει το κράνος και το φορά , ενώ ο αρκούδος δεν μπορεί να συγκρατηθεί από τα γέλια: "Χα,χα ,χα, ένα κράνος!"
- "Θέλω όλες οι αρκούδες , όλης της περιοχής , εκτός από εμένα, να γίνουν θηλυκές!!»
- "Θέλω μια πολύ πολύ γρήγορη μοτοσικλέτα !!", ενώ ο αρκούδος έχει κυριολεκτικά κατουρηθεί από τα γέλια.
Ο βάτραχος την εμφανίζει και ο λαγός , φορώντας πάντα το κράνος του την καβαλά και τη βάζει μπρος.
Ώρα για την τελευταία σας επιθυμία , λέει ο βάτραχος. Ο αρκούδος και πάλι, δίχως πολύ σκέψη λέει:
Φτάνει και η σειρά της τελευταίας επιθυμίας του λαγού. Ο λαγός φορώντας πάντα το κράνος του, ανεβασμένος στη γρήγορη μηχανή δέχεται την ερώτηση από το βάτραχο:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Kυρία: Πείτε μου 3 προτάσεις με την λέξη κολοσσός..
Αννούλα: Ένα από τα 7 θαύματα ήταν ο κολοσσός της Ρόδου..
Κωστάκης: Ο θείος μου θεωρείται κολοσσός της τέχνης...
Τοτός: Xτες έφαγα ένα σουβλακι και η κ@λοσως με ξεσκισε.!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Γιατί κλαις;
-Γιατί ο Γιώργος μου έστειλε ανθοδέσμη που γράφει "Θα με ξαναδείς όταν μαραθουν!"
-Α αυτό είναι πολύ ρομαντικό!!
-Είναι ψεύτικα!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

stathis73 έγραψε:Kυρία: Πείτε μου 3 προτάσεις με την λέξη κολοσσός..
Τοτός: Xτες έφαγα ένα σουβλακι και η κ@λοσως με ξεσκισε.!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: η κ@λοσως λέει με ξέσκισε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έμπαινε Στάθη αδελφέ μου!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

stathis73 έγραψε:Kυρία: Πείτε μου 3 προτάσεις με την λέξη κολοσσός..
γαμάτο, αλλά τι θα έλεγες για την παραλλαγή:
Τοτός (που είναι σκουλήκι): Χτες παίζαμε μπάσκετ κι ο Κολοσσός μας ξέσκισε!!!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ekatnetworkltd έγραψε:Ήταν μια φορά ένας λαγός και ένας αρκούδος που περπατούσαν στο δάσος. Έξαφνα μπροστά τους εμφανίζεται ένας χρυσός βάτραχος. Η έκπληξη τους ήταν μεγάλη και πήγαν πιο κοντά για να δουν περί τίνος πρόκειται. Ο βάτραχος ήταν μαγικός και πρόθυμος να τους εκπληρώσει κάθε επιθυμία (κάτι σαν μαγικό Τζίνι)!
Τους λέει λοιπόν:
Ο βάτραχος απαντά:
Για να μην έχουμε παρατράγουδα μεταξύ των ευχόντων το τεμπέλικο τζίνι της ερήμου έκανε ευχές που ίσχυαν για όλη την παρέα. Αυτό είπε σε 3 ταλαίπωρους μαύρους που το βρήκαν στη μέση της ερήμου. Κάνουν λοιπόν σύσκεψη οι 3 μαύροι για να βρουν 3 ευχές που θα τους ωφελήσουν και τους 3.
Λέει ο πρώτος, "βαρέθηκα να είμαι μια ζωή μαύρος, δεν υπάρχει ευτυχία για εμάς, θέλω να μας κάνεις λευκούς".
Λέει ο δεύτερος, "βαρέθηκα μια ζωή μέσα στην έρημο, θέλω γύρω μου τρεχούμενα νερά".
Λέει ο τρίτος, "βαρέθηκα να μη με πλησιάζει θηλυκό, θέλω γύρω μου γυμνές γυναίκες".
Σκέφτεται λίγο το τζίνι...
και παφ! τους κάνει χέστρες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”