Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Dimg4a έγραψε:ειπα να μη χαρεις; απλα δε χρειαζεται να τον θεοποιουμε σε καθε ευκαιρια επειδη κερδισε τη χαλκηδονα, τα δυσκολα τωρα αρχιζουν.
Και ναι, αν δε δινεις σταθερα 15λεπτα στον Τζιμα για να παιζει με το ζορι ο Σαματα επειδη δαπανησες λεφτα, δειχνει οτι εισαι αμπαλος απο διαχειριση.
Για παραλληλισμο Μιχαηλιδη, Λυρατζη με Κοταρσκι Ζιβκο δε θα αναφερθω καν γιατι ειναι ακυρος.
Άμπαλος από διαχείριση, όταν έχει 20-22 ποδοσφαιριστές ικανοποιημένους, οι οποίοι τον έχουν βάλει σε Ευρωπαϊκό όμιλο, έχουν κάνει το απόλυτο νικών στον όμιλο και είναι στο -2 από τη κορυφή του πρωταθλήματος δεν ξέρω αν είναι.
Με το συμπάθιο όμως αλλά με αυτά που γράφεις δείχνεις εντελώς άμπαλος εσύ.
Που πιστεύω πως δεν είσαι, απλά η εμμονή σου να "δικαιωθείς" στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ σχετικά με έναν προπονητή, σε κάνει να δείχνεις έτσι.
Μη νιώθεις άσχημα. Οι περισσότεροι έτσι είναι. Μεγάλος βραχνάς η online "δικαίωση" στις μέρες μας. Αντικατέστησε επάξια το καφενείο.

Υ.Γ. Φαντάζομαι τα ίδια θα έλεγες και για τον Κλοπ πχ όταν επέμενε στο να βάζει τον Νούνιες.
Θα έπρεπε να τον παρκάρει στον πάγκο αμέσως μετά από 2-3 σερί ματς που δεν σκόραρε.
Αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλες οι σύγχρονες ομάδες. Να αγοράζουν παίκτες και να τους έχουν κρίνει μέσα σε 40-50 μέρες.

Edit: Προσωπικά δεν κόβω το χέρι μου για τον Σαμάττα και τον κάθε Σαμάττα. Μπορεί να αποδώσει μπορεί και όχι.
Σίγουρα όμως κόβω το χέρι μου πως όποιος τον κρίνει βλέποντας στα πρώτα του 3-4-5 ματς, δεν έχει ιδέα από μπάλα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4a έγραψε:ειπα να μη χαρεις; απλα δε χρειαζεται να τον θεοποιουμε σε καθε ευκαιρια επειδη κερδισε τη χαλκηδονα, τα δυσκολα τωρα αρχιζουν.
Και ναι, αν δε δινεις σταθερα 15λεπτα στον Τζιμα για να παιζει με το ζορι ο Σαματα επειδη δαπανησες λεφτα, δειχνει οτι εισαι αμπαλος απο διαχειριση.
Για παραλληλισμο Μιχαηλιδη, Λυρατζη με Κοταρσκι Ζιβκο δε θα αναφερθω καν γιατι ειναι ακυρος.
Τι ακριβως να δεις σε Μιχαηλιδη και Λυρατζη; Τους ειδαμε, ειναι ξεκαθαρα χειροτεροι ΚΑΙ οι 2 απο Νασμπεργκ-Σαστρε και ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ανεπαρκεις. Μακαρι να ανεβουν και να παιξουν ξανα, και βασικοι. Αυτη τη στιγμη κανενας απο τους δυο δεν μπορει, τι να κανουμε τωρα;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

αλλα ο λουτσεσκου ειναι ο εμμονικος
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

pgetsos έγραψε:
Τι ακριβως να δεις σε Μιχαηλιδη και Λυρατζη; Τους ειδαμε, ειναι ξεκαθαρα χειροτεροι ΚΑΙ οι 2 απο Νασμπεργκ-Σαστρε και ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ανεπαρκεις. Μακαρι να ανεβουν και να παιξουν ξανα, και βασικοι. Αυτη τη στιγμη κανενας απο τους δυο δεν μπορει, τι να κανουμε τωρα;
Ξαφνικα δε μπορει ο Λυρατζης ενω μπορει ο Κετζιορα που ειναι η χαρα του καθε εξτρεμ; Ελα ρε Πετρο, αφου δεν δινει ευκαιριες και οι εμμονες του ειναι σταθερες. Πες μου εσυ γιατι να μην παρει 15 λεπτα ο Τζιμας και εχεις εναν Σαματα να σερνεται εις βαρος του ΠΑΟΚ.
ΥΓ- Εγω ΠΑΟΚ ειμαι τουλαχιστον, οχι Ρασβαν. Και δεν το λεω για σενα Πετρο. Για τα τυφλωμενα fanboys που ζητανε να γεμισουμε το τοπικ με θριαμβολογιες επειδη κερδισαμε την χαλκηδονα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Dim χωρίς παρεξήγηση αδερφέ αλλά ο κεντζιορα που έπαιξε σε όλα τα δύσκολα ματς φέτος από που και ως που είναι η χαρά του αντιπάλου εξτρεμ όταν δεν έχει εκτεθεί ούτε μισή φορά από κανέναν;
Μαζί σου να παίζει ο Σαστρε που και εγώ τον θεωρώ καλύτερο αλλά πάνω στην προσπάθεια να το δικαιολογήσεις λες αβάσιμα πράγματα . Με κάθε σεβασμό
Χαρά του εξτρεμ ήταν ο Σαστρε στην Βουλγαρία ή ο περειρα με λιβαι . Σε ποιο ματς εκτέθηκε ο Πολωνός και από ποιον;
Από τον ιτουρμπε στην φωλιά περυσι μια φορά ναι
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Στην ιδια λογικη θα σου πει ο αλλος...

ΠΑΟΚ ειμαι οχι ΜΙχαηλιδης
ΠΑΟΚ ειμαι οχι Τζιμας
ΠΑΟΚ ειμαι οχι Ντελιας
ΠΑΟΚ ειμαι οχι Λυρα

κτλ κτλ κτλ

υ.γ.Σε καμια περιπτωση δεν μπορει ουτε 1 στο εκατομμυριο να πει καποιος απ τους παραπανω οτι τον εχουν αδικησει...και οι 4 καθιερωθηκαν και επαιξαν στον ΠΑΟΚ με τον Λου...συν ο Κουλιε
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4a έγραψε: Ξαφνικα δε μπορει ο Λυρατζης ενω μπορει ο Κετζιορα που ειναι η χαρα του καθε εξτρεμ; Ελα ρε Πετρο, αφου δεν δινει ευκαιριες και οι εμμονες του ειναι σταθερες. Πες μου εσυ γιατι να μην παρει 15 λεπτα ο Τζιμας και εχεις εναν Σαματα να σερνεται εις βαρος του ΠΑΟΚ.
ΥΓ- Εγω ΠΑΟΚ ειμαι τουλαχιστον, οχι Ρασβαν. Και δεν το λεω για σενα Πετρο. Για τα τυφλωμενα fanboys που ζητανε να γεμισουμε το τοπικ με θριαμβολογιες επειδη κερδισαμε την χαλκηδονα.
Στο ματς που επαιξε ο Λυρατζης, τον ειδες να μπορει; Βασικα, να το παω αναποδα. Ποτε ηταν το τελευταιο καλο παιχνιδι του Λυρατζη;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ο σούπερ μοντέρνος Αλμέιδα πάντως το θηρίο της Χαλκιδόνας για να το κερδίσει πήρε πέναλτι στο 97 και τους ακύρωσε κανονικότατο γκολ ως οφσάιτ
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Περι ''θαψιματος'' ο λογος

Κουλιε 41 συμμετοχες στην αντρικη 41 με Λου
Μιχα 49 στην αντρικη 31 με Λου
Λυρα 51 στην αντρικη 41 με Λου
Ντελιας 56 στην αντρικη 52 με Λου
Τζιμας 13 στην αντρικη 13 με Λου
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Απορίας άξιο ποιον υποτιμά όποιος αναφέρει τον Ατρόμητο ως Χαλκηδόνα.. Τον Λουτσέσκου υποτιμά ή τον... ΠΑΟΚ;;
Για δυνατούς λύτες!

Υ.Γ. Razvan FC για πάντα. Και μόλις φύγει αλλάζω ομάδα έτσι για την φάση.

Υ.Γ. "Αυτό το παλικαράκι τον Κοντέων βρε γιατί δεν τον βάζει ρε ο κολλημένος. Βάλε βρε τα ΠαοΞάκια να πούμε ξέρω γω".
Όλη η ζωή μας μία λούπα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Και οταν του βάζουμε και αρχίσουν να μην είναι καλοί σε κανα 2-3 ματς αρχίζουν οι γιουχες.
Κλαους - Πελκας-προσεχώς ντελιας
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Και καλα θα κανεις να εισαι Rasvan fc. Ο καθενας οτι μπορει.
Καλα λετε, Σαματα Κετζιορα Μουργκ μεχρι να βρεξει καρεκλες. Γιατι αλλωστε να παιξει ο Λυρατζης 10 λεπτα; Θα χαλασει η χημεια.
Σφ Ρασβαν
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Ναι γιατί άλλωστε έχει στον πάγκο πολλούς 5ους μεσοεπιθετικούς και αυτός επιμένει στον Μουργκ..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε εσεις τι συζηταμε τωρα; Καταλαβαινετε οτι απο Κυριακη σε Πεμπτη αλλαζει 50% της ομαδας και μαλιστα σε θεσεις για το ποδοσφαιρο που δεν αγγιζεις (οπως τα στοπερ πχ) και παρολα αυτα ολοι νιωθουν μια σιγουρια για την ομαδα (και οι ιδιοι οι παικτες);
Και ακομα ειμαστε μονο στην αρχη του που μπορει να φτασει αυτο το ροστερ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Να παίξει δέκα ο Λυρατζης, δέκα ο Τζίμας, πάνε οι αλλαγές, 5 έχουμε .
Μετά δε θα μπουν αυτοί που πρέπει να πάρουν χρόνο για τα επόμενα ματς, ο Ζιλε ο Τόμας ο Ντελιας.
Ο Σαμάτα βγήκε, είναι δυνατόν να μην πάρει ρυθμο ο Τόμας που θα ξεκινήσει Σκωτία και να μπει ο Τζίμας ?
Επίσης είναι και η αποστολή θεμα, για να πάρει δέκα λεπτά κ Λυρατζης πρέπει να μείνει άλλος εκτός αποστολής. Και πού να έρθει και ο Μαρκαντωνης.

Η χρόνια είναι μεγάλη, θα έρθουν κάρτες, τραυματισμοι, κύπελλο , θα βρουν θέση κι άλλοι. Είναι νωρίς ακόμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”