Άμπαλος από διαχείριση, όταν έχει 20-22 ποδοσφαιριστές ικανοποιημένους, οι οποίοι τον έχουν βάλει σε Ευρωπαϊκό όμιλο, έχουν κάνει το απόλυτο νικών στον όμιλο και είναι στο -2 από τη κορυφή του πρωταθλήματος δεν ξέρω αν είναι.Dimg4a έγραψε:ειπα να μη χαρεις; απλα δε χρειαζεται να τον θεοποιουμε σε καθε ευκαιρια επειδη κερδισε τη χαλκηδονα, τα δυσκολα τωρα αρχιζουν.
Και ναι, αν δε δινεις σταθερα 15λεπτα στον Τζιμα για να παιζει με το ζορι ο Σαματα επειδη δαπανησες λεφτα, δειχνει οτι εισαι αμπαλος απο διαχειριση.
Για παραλληλισμο Μιχαηλιδη, Λυρατζη με Κοταρσκι Ζιβκο δε θα αναφερθω καν γιατι ειναι ακυρος.
Με το συμπάθιο όμως αλλά με αυτά που γράφεις δείχνεις εντελώς άμπαλος εσύ.
Που πιστεύω πως δεν είσαι, απλά η εμμονή σου να "δικαιωθείς" στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ σχετικά με έναν προπονητή, σε κάνει να δείχνεις έτσι.
Μη νιώθεις άσχημα. Οι περισσότεροι έτσι είναι. Μεγάλος βραχνάς η online "δικαίωση" στις μέρες μας. Αντικατέστησε επάξια το καφενείο.
Υ.Γ. Φαντάζομαι τα ίδια θα έλεγες και για τον Κλοπ πχ όταν επέμενε στο να βάζει τον Νούνιες.
Θα έπρεπε να τον παρκάρει στον πάγκο αμέσως μετά από 2-3 σερί ματς που δεν σκόραρε.
Αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλες οι σύγχρονες ομάδες. Να αγοράζουν παίκτες και να τους έχουν κρίνει μέσα σε 40-50 μέρες.
Edit: Προσωπικά δεν κόβω το χέρι μου για τον Σαμάττα και τον κάθε Σαμάττα. Μπορεί να αποδώσει μπορεί και όχι.
Σίγουρα όμως κόβω το χέρι μου πως όποιος τον κρίνει βλέποντας στα πρώτα του 3-4-5 ματς, δεν έχει ιδέα από μπάλα.