Γέρο το αναφέρεις και εσύ ο ίδιος. Στελέχη.Γέρος έγραψε:Σας παρακαλώ να απαντήσει έστω ένας στην ερώτηση μου.
Έστω ότι ο Πρόεδρος είναι αργός στην λήψη αποφάσεων, έστω ότι αυτό οφείλεται στις κοινωνικές ιδιαιτερότητες, που ανατράφηκε, έστω ότι και το άτομο που έχει ορίσει, στην ΠΑΕ, υπεύθυνο για τις οικονομικές συμφωνίες φέρει τις ίδιες αγκυλώσεις. Έστω ότι αυτός ο ένας ποδοσφαιριστής που αναμένουμε στο παρά 1 δευτερόλεπτο, μπορεί να είναι τόσο σημαντικός που θα αλλάξει την πορεία του Π.Α.Ο.Κ. μας, όχι μόνο για φέτος, αλλά για τα επόμενα χρόνια.
Τα δέχομαι όλα,
αλλά ερωτώ, τα δύο χρυσοπληρωμένα στελέχη μας Α.Δ. και Προπονητής από 1 Ιανουαρίου 2022 έως σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 20022, δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν και να φέρουν έναν Ποδοσφαιριστή που να ικανοποιεί και τους δυο και πολύ περισσότερο τον Κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. ?
Εγώ - βέβαια με την ενημέρωση είμαι πολύ πίσω - για πρώτη φορά άκουσα τον Προπονητή μας στις 26 Αυγούστου και μετά από τον πρώτο επίσημο αγώνα στο πρωτάθλημα (δεν θυμάμαι με ποια ομάδα) να ζητά και μάλιστα ενώπιον του πανελληνίου έναν Ποδοσφαιριστή που να καλύπτει το κέντρο της επίθεσης ή έστω την αριστερή πτέρυγα της. Μου έκανε αλγεινή εντύπωση ο τρόπος του, μάλιστα το ανέφερα στο νήμα του σε πολύ έντονο τόνο.
Όλη μέρα μαζί είναι τόσους μήνες, φιλιά, αγκαλιές, το χρήμα ρέει στις τσεπούλες τους. Και ξαφνικά ο ένας είναι τρομερά παραπονεμένος και καλά θα κάνει αν τα βροντήξει και φύγει, ο άλλος έχει χαθεί από προσώπου γης δεν βγάζει τσιμουδιά.
Και εμείς το ανάθεμα στο εύκολο θύμα τον Ιβάν Σαββίδη. Τον βρίζει που τον βρίζει όλη η Ελλάδα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ βαράμε και εμείς. Ανακατεύουμε και την Σοβιετική του παιδεία, με άλλα λόγια επιβεβαιώνουμε το ακατανόμαστο κήτος, Ρώσος δηλαδή, άμαθος και ακαλλιέργητος στους λεπτούς χειρισμούς, όπως οι σοφοί μεγαλοεπιχειρηματίες των άλλων. Οι φασίστες, οι εγκληματίες, οι φονιάδες, οι απατεώνες, οι προσκυνημένοι.
Που σημαίνει: Υπάλληλοι. Ποιανού; Του Ιβάν Σαββίδη.
Αν δεν μπορούν να συνεργαστούν και το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, ο υπεύθυνος εμμέσως είναι αυτός που τους προσέλαβε. Ποιος; Ο Ιβάν Σαββίδης.
Ευεργέτης όλης της ασπρόμαυρης οικογένειας, θα μνημονεύεται για τα επόμενα 1.000 χρόνια, αλλά από ποδόσφαιρο.. άστα να πάνε.