Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Γέρος έγραψε:Σας παρακαλώ να απαντήσει έστω ένας στην ερώτηση μου.

Έστω ότι ο Πρόεδρος είναι αργός στην λήψη αποφάσεων, έστω ότι αυτό οφείλεται στις κοινωνικές ιδιαιτερότητες, που ανατράφηκε, έστω ότι και το άτομο που έχει ορίσει, στην ΠΑΕ, υπεύθυνο για τις οικονομικές συμφωνίες φέρει τις ίδιες αγκυλώσεις. Έστω ότι αυτός ο ένας ποδοσφαιριστής που αναμένουμε στο παρά 1 δευτερόλεπτο, μπορεί να είναι τόσο σημαντικός που θα αλλάξει την πορεία του Π.Α.Ο.Κ. μας, όχι μόνο για φέτος, αλλά για τα επόμενα χρόνια.

Τα δέχομαι όλα,

αλλά ερωτώ, τα δύο χρυσοπληρωμένα στελέχη μας Α.Δ. και Προπονητής από 1 Ιανουαρίου 2022 έως σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 20022, δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν και να φέρουν έναν Ποδοσφαιριστή που να ικανοποιεί και τους δυο και πολύ περισσότερο τον Κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. ?

Εγώ - βέβαια με την ενημέρωση είμαι πολύ πίσω - για πρώτη φορά άκουσα τον Προπονητή μας στις 26 Αυγούστου και μετά από τον πρώτο επίσημο αγώνα στο πρωτάθλημα (δεν θυμάμαι με ποια ομάδα) να ζητά και μάλιστα ενώπιον του πανελληνίου έναν Ποδοσφαιριστή που να καλύπτει το κέντρο της επίθεσης ή έστω την αριστερή πτέρυγα της. Μου έκανε αλγεινή εντύπωση ο τρόπος του, μάλιστα το ανέφερα στο νήμα του σε πολύ έντονο τόνο.

Όλη μέρα μαζί είναι τόσους μήνες, φιλιά, αγκαλιές, το χρήμα ρέει στις τσεπούλες τους. Και ξαφνικά ο ένας είναι τρομερά παραπονεμένος και καλά θα κάνει αν τα βροντήξει και φύγει, ο άλλος έχει χαθεί από προσώπου γης δεν βγάζει τσιμουδιά.

Και εμείς το ανάθεμα στο εύκολο θύμα τον Ιβάν Σαββίδη. Τον βρίζει που τον βρίζει όλη η Ελλάδα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ βαράμε και εμείς. Ανακατεύουμε και την Σοβιετική του παιδεία, με άλλα λόγια επιβεβαιώνουμε το ακατανόμαστο κήτος, Ρώσος δηλαδή, άμαθος και ακαλλιέργητος στους λεπτούς χειρισμούς, όπως οι σοφοί μεγαλοεπιχειρηματίες των άλλων. Οι φασίστες, οι εγκληματίες, οι φονιάδες, οι απατεώνες, οι προσκυνημένοι.
Γέρο το αναφέρεις και εσύ ο ίδιος. Στελέχη.
Που σημαίνει: Υπάλληλοι. Ποιανού; Του Ιβάν Σαββίδη.
Αν δεν μπορούν να συνεργαστούν και το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, ο υπεύθυνος εμμέσως είναι αυτός που τους προσέλαβε. Ποιος; Ο Ιβάν Σαββίδης.
Ευεργέτης όλης της ασπρόμαυρης οικογένειας, θα μνημονεύεται για τα επόμενα 1.000 χρόνια, αλλά από ποδόσφαιρο.. άστα να πάνε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως παιδια μακαρι να βγω λαλακας,αλλα καταλαβαινετε οτι δεν παιζει να ερθει κανεις...Απο τη στιγμη που φτασαμε Τεταρτη απογευμα και δεν εχει τελειωσει κατι, ενω μαλιστα ο στοχος ειναι ο ιδιος μηνες τωρα, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

φερτε ρε κανα ζουγκαντορ να κυλησει λιγο το τοπι

ντροπη ρε, ντροπη!!!
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Blackgr4 έγραψε:
Asimos έγραψε:Μετά από 10 χρόνια συνεχής παρουσίας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορούμε να λέμε πως δεν έχει μάθει πως λειτουργεί; Μέχρι την πανδημία ήταν παρόν σε όλες τις διαδικασίες της ομάδας. Δεν νομίζω πως δεν έχει κατανοήσει σε βάθος τον τρόπο λειτουργίας του.

Ναι στην κριτική, όχι στο ξέσκισμα. Το έχω ξαναπεί, κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με ότι γίνεται από τον Ιούλιο του 2019 και μετά. Η αίσθηση πως κάτι λείπει δεν είναι λάθος. Απέχει πολύ όμως από την εικόνα κατάρρευσης που διαβάσαμε φέτος.

Θα συμφωνήσω σε όλα πλην του ότι η υδροκέφαλη ρωσική αρκούδα περιμένει στοϊκά και καρτερικά την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι σκακιού στα μέτρα της.
Το πως λειτουργεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο (προφανώς εννοώ εκτός γηπέδων), μπορούμε να πούμε πως μετά από πολλές.. (πάρα πολλές)...κουτουλιές, το ψιλο-κατάλαβε.
Το πως λειτουργεί το ποδόσφαιρο γενικά.. μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά.
Τα 32 διαφορετικά πλάνα μέσα σε μια δεκαετία,το ομολογούν από μόνα τους. Δεν χρειάζεται να γίνω συγκεκριμένος αν και είναι πανεύκολο.
Έτσι ακριβώς, για τα κάτω από το τραπέζι κάτι άρχισε να καταλαβαίνει, δεν είναι άλλωστε εύκολο να προσαρμοστείς στο βούρκο του ελληνικού ποδοσφαίρου αν δεν είσαι γουρούνι, κι ο Ιβάν δεν είναι.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι "μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, στους κάμπους πέφτει χιόνι...κτλ, κτλ...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

(......Συνέχεια)
Ιδανικο ρόστερ 28 παιχτών

Τέρμα παιχταρα
Κοταρσκι
Ταλιχμανιδης

Λυρατζης
Τσαούσης
Παιχταρα πλάγιο Μπακ
Βιερίνια
Ταλέντο πλάγιο μπακ

Παιχταρα σέντερ Μπακ
Ινγκασον
Μιχαηλίδης
Κουλιερακης
Ταλέντο σέντερ μπακ

Κουρτιτς
Σβαμπ
Φελίπε
Νταντάς
Ταλεντο αμυντικός μεσος

Ρικάρντο
Κουαλιατα
Παιχταρα αριστερό εξτρεμ
Κωνσταντελιας
Παιχταρα δεκαρι
Ζιφκοβιτς
Ταλέντο μεσοεπιθετικος

Ολιβέιρα
Παιχταρα φορ
Κουτσιας
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Διάβασα των παιδιων τις αποψεις ο καθενας με τα ερωτηματα του 1 μερα πριν ληξουν οι μεταγραφες!

Ο δε gayΡος που παιρνει Παιχταραδες στις μεταγραφες που ειπε 1 φίλος της κάνει ο Καρεμπέ και ο Χοντρος Πληρωνει δεν ισχυει..
Ομως τωρα ειδε πως Γαλλια μερια και απο μικρες ομαδες δε μπορει να φερνει λαυρακια ο Καρεμπε γιατι ζητανε πλεον εξωφρεντικα ποσα και απο ομαδες Β κατηγοριας ετσι τσιμπανε αλλα δεδομενα απο Αγγλια μερια για αυτο εφερε αρκετους απο εκει δανεικους.

Ειδαν ομως με τον Ταβερνιαρη τον Πέδρο Μαρτίνς που ειχαν εκανε χωνια τον στυλανε και πηρανε απο Αγγλια μερια Προπονητη τον Κορμπεραν και τριζει και αυτουνου η καρεκλα αν χασουν απο την Φραιμπουργκ Πεμπτη που χασαν απο την προτελευταια Ναντς πριν λιγο καιρο. Αρα ο Καρεμπέ δεν τις κανει πλεον του gayRoy τις μεταγραφες

2ον ειμαστε 1 μερα πριν τελειωσουν οι μεταγραφες μεχρι αυριο βραδυ και ειμαστε για τα δεδομενα των νηπείων που πηραμε παιχτες αρκετα καλα με 1 derby με τον Ρουλη και 3νικες Παναιτωλικου/Ατρομητου/Λαμιας ενω οι αλλοι καναν Κουλες και Ρουλιδες ενω ειχαν παιχταραδες οπως ελεγαν ολοι γκελες.
Αφου οπως ειπαν τα παιδια ερχεται ο Fábio Martins ειμαστε πολυ καλα και με την διακοπη αν παρουμε και τον ΟΦΗ.

Να διορθωθούν πράγματα 2 εβδομαδες και επισης διωξαμε αρκετα παλτα πχ Taylor/Λάμπρου που δεν το πιστευε κανενας οτι θα περνανε ποδι και εγω επισης! Τωρα εκαναν προσφορα ειπανε για διακοπη συμβολαιου στον Jaba να μεινει ελευθερος θα γλιτωσουμε και απο εκει λεφτα αρα ο μονος που μενει ειναι ο Murg(δωστον ευκαιριες να πουληθει ΙΑΝουαριο και αυτος).
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Blackgr4 έγραψε:
Γέρος έγραψε:Σας παρακαλώ να απαντήσει έστω ένας στην ερώτηση μου.

Έστω ότι ο Πρόεδρος είναι αργός στην λήψη αποφάσεων, έστω ότι αυτό οφείλεται στις κοινωνικές ιδιαιτερότητες, που ανατράφηκε, έστω ότι και το άτομο που έχει ορίσει, στην ΠΑΕ, υπεύθυνο για τις οικονομικές συμφωνίες φέρει τις ίδιες αγκυλώσεις. Έστω ότι αυτός ο ένας ποδοσφαιριστής που αναμένουμε στο παρά 1 δευτερόλεπτο, μπορεί να είναι τόσο σημαντικός που θα αλλάξει την πορεία του Π.Α.Ο.Κ. μας, όχι μόνο για φέτος, αλλά για τα επόμενα χρόνια.

Τα δέχομαι όλα,

αλλά ερωτώ, τα δύο χρυσοπληρωμένα στελέχη μας Α.Δ. και Προπονητής από 1 Ιανουαρίου 2022 έως σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 20022, δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν και να φέρουν έναν Ποδοσφαιριστή που να ικανοποιεί και τους δυο και πολύ περισσότερο τον Κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. ?

Εγώ - βέβαια με την ενημέρωση είμαι πολύ πίσω - για πρώτη φορά άκουσα τον Προπονητή μας στις 26 Αυγούστου και μετά από τον πρώτο επίσημο αγώνα στο πρωτάθλημα (δεν θυμάμαι με ποια ομάδα) να ζητά και μάλιστα ενώπιον του πανελληνίου έναν Ποδοσφαιριστή που να καλύπτει το κέντρο της επίθεσης ή έστω την αριστερή πτέρυγα της. Μου έκανε αλγεινή εντύπωση ο τρόπος του, μάλιστα το ανέφερα στο νήμα του σε πολύ έντονο τόνο.

Όλη μέρα μαζί είναι τόσους μήνες, φιλιά, αγκαλιές, το χρήμα ρέει στις τσεπούλες τους. Και ξαφνικά ο ένας είναι τρομερά παραπονεμένος και καλά θα κάνει αν τα βροντήξει και φύγει, ο άλλος έχει χαθεί από προσώπου γης δεν βγάζει τσιμουδιά.

Και εμείς το ανάθεμα στο εύκολο θύμα τον Ιβάν Σαββίδη. Τον βρίζει που τον βρίζει όλη η Ελλάδα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ βαράμε και εμείς. Ανακατεύουμε και την Σοβιετική του παιδεία, με άλλα λόγια επιβεβαιώνουμε το ακατανόμαστο κήτος, Ρώσος δηλαδή, άμαθος και ακαλλιέργητος στους λεπτούς χειρισμούς, όπως οι σοφοί μεγαλοεπιχειρηματίες των άλλων. Οι φασίστες, οι εγκληματίες, οι φονιάδες, οι απατεώνες, οι προσκυνημένοι.
Γέρο το αναφέρεις και εσύ ο ίδιος. Στελέχη.
Που σημαίνει: Υπάλληλοι. Ποιανού; Του Ιβάν Σαββίδη.
Αν δεν μπορούν να συνεργαστούν και το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, ο υπεύθυνος εμμέσως είναι αυτός που τους προσέλαβε. Ποιος; Ο Ιβάν Σαββίδης.
Ευεργέτης όλης της ασπρόμαυρης οικογένειας, θα μνημονεύεται για τα επόμενα 1.000 χρόνια, αλλά από ποδόσφαιρο.. άστα να πάνε.
Πολύ το τραβάμε βρε παιδιά, πολύ το τραβάμε.

Προσοχή μην το σπάσουμε μόνο.

Πάει όλος ο Οργανισμός Π.Α.Ο.Κ. άπατος.

Τους χρυσοπληρώνει αυτούς τους ανθρώπους. Θεωρητικά είναι πολύ καλοί. Στην πρόσληψη και των δυο πανηγυρίζαμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Παντως παιδια μακαρι να βγω λαλακας,αλλα καταλαβαινετε οτι δεν παιζει να ερθει κανεις...Απο τη στιγμη που φτασαμε Τεταρτη απογευμα και δεν εχει τελειωσει κατι, ενω μαλιστα ο στοχος ειναι ο ιδιος μηνες τωρα, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι...
Με πλημμυρισαν τυφλες ελπιδες

Τζαμπα περιμενουμε, συμφωνω με Τζος
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το ερχεται ο Φαμπιο Μαρτινς που το ειδατε; Κατσε να δουμε....γιατι ποτε ολοκληρωσε ο ΠΑΟΚ μεταγραφη στο παρα ενα; Ας ερθει πρωτα και βλεπουμε
Το 24 πχ ανεβασε αρθρο πριν λιγο οτι ακομα εγκριση απο τον Ιβαν δεν υπαρχει και οι πιθανοτητες μειωνονται..
Τετοια ωρα τετοια λογια θα μου πεις. Ποιο ρεπορταζ να πρωτοπιστεψεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 14 Σεπ 2022, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

"Στενεύουν τα περιθώρια!
Ακόμα δεν έχει εγκριθεί η περίπτωση του Φάμπιο Μαρτίνς από τον Ιβάν Σαββίδη!

Οι ώρες περνάνε, η άμμος στην κλεψύδρα του ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τη δυνατότητά του να ενισχύσει το υπάρχον ρόστερ έστω και στο… παρά ένα, ολοένα και μειώνεται.

Παρότι υπάρχουν ξεκάθαρα νούμερα και ποσά σε ότι αφορά την περίπτωση του Φάμπιο Μαρτίνς, αυτό που προκύπτει είναι πως ακόμα ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει δώσει την έγκρισή του για τον ερχομό του 29χρονου Πορτογάλου εξτρέμ!

Κατ΄ επέκταση, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει τις τελευταίες ώρες η αίσθηση πως η περιβόητη μεταγραφή που είχε υποσχεθεί ο Ιβάν Σαββίδης στην ευρεία τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα στις 18 Αυγούστου, δεν θα πραγματοποιηθεί!

Βέβαια, άπαντες κρατάνε… μικρό καλάθι, ωστόσο με δεδομένο πως όλες οι παράμετροι της υπόθεσης Μαρτίνς είναι γνωστές εδώ και πολλές ημέρες και το θέμα δεν έχει προχωρήσει μέχρι τέλους, οι πιθανότητες ο Δικέφαλος να μείνει… ως έχει, είναι αρκετές!"

Paok24

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

joshua έγραψε:Παντως παιδια μακαρι να βγω λαλακας,αλλα καταλαβαινετε οτι δεν παιζει να ερθει κανεις...Απο τη στιγμη που φτασαμε Τεταρτη απογευμα και δεν εχει τελειωσει κατι, ενω μαλιστα ο στοχος ειναι ο ιδιος μηνες τωρα, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι...
:arrow: joshua πολυ απαισιοδοξος φίλε ενταξει το αποκλειεις να ειδαν μερικα πραγματα και πως ειμαστε στον Βαθμολογικο Πινακα μονοι 2οι με τον Βαζελο 1ο που εσφαξε τον Τίγρη; ΟΧΙ εγω οτι ειμαι αισιοδοξος στο 100% απλα κοιταω το 'τωρα' τι γινεται!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Asimos έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Το πως λειτουργεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο (προφανώς εννοώ εκτός γηπέδων), μπορούμε να πούμε πως μετά από πολλές.. (πάρα πολλές)...κουτουλιές, το ψιλο-κατάλαβε.
Τα 32 διαφορετικά πλάνα μέσα σε μια δεκαετία,το ομολογούν από μόνα τους. Δεν χρειάζεται να γίνω συγκεκριμένος αν και είναι πανεύκολο.

Έλα ρε συ, έχει φέρει τοπ ανθρώπους του ποδοσφαίρου κατά περιόδους. Μίχελ, Άρνεσεν, Στέφενς, Μπερμπάτοφ, Άγγελο Αναστασιάδη... (μπότο και Λουτσο τους αφήνω απ εξω)

Πάντα είχε δίπλα του έναν άνθρωπο που γνώριζε όχι το ελληνικό αλλά τουλάχιστον το ευρωπαϊκο ποδοσφαιρο ώστε να μην το μάθει κι αυτό. Απλά δεν γίνεται. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Τότε, μιλάμε για χαζό. Και κάπως έτσι κλείνει εκεί η συζήτηση.
Μια κίνηση έπρεπε να κάνει από τη πρώτη μέρα που ήρθε. Έχει περάσει μια ολόκληρη δεκαετία και ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι το κομμάτι που λείπει.
Αν αντί για τον χ-ψ Γκαγκάτση, έβαζε υποδιευθυντή, διευθυντή, πρόεδρο, δεν ξέρω ποιον τίτλο να βάλω, βάλε ότι θες, τον Ζαγοράκη ή τον Βρύζα (τυχαία παραδείγματα), να έχει τον ΓΑΜΗΜΈΝΟ ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στην ομάδα και την ιδιοκτησία, αλλά να ΝΙΏΘΕΙ και από ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ θα είχε σήμερα τουλάχιστον 2 παραπάνω πρωταθλήματα και κατά πάσα πιθανότητα θα είχε παίξει ήδη στους ομίλους του Ch.L.
Είναι τόσα τα παραδείγματα, που η κατάσταση έδειξε πως χάθηκε στη μετάφραση, που η φάση πλέον είναι, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
Δεν υπάρχει περίπτωση με Ζαγοράκη στη θέση του Προέδρου πχ, να έφευγε ο Άκπομ πριν το ματς με τη Κράσνονταρ. ΠΟΤΈ ρε πούστη. ΠΟΤΈ όμως.
Παίκτες όπως οι Μουργκ, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ζαμπάδες και σία, δεν θα περνούσαν ούτε έξω από το γήπεδο της Τούμπας.
Γιατί; Γιατί θα υπήρχε ένας άνθρωπος που θα προλάβαινε και θα ενημέρωνε και θα έλεγε στον Ιβάναρο, "που σαι αφεντικό, αυτός που σου λένε πως είναι αντι-Πέλκας, περισσότερο σε ηθοποιό μου κάνει, μη δώσεις το ok, να σε δαγκώσουν πάνε".
Όταν θα ζήταγε Παλίνια ο Αμπέλ και οι μάνατζερ(;) θα πρότειναν Εσίτι (δηλαδή σαν να λέμε η μέρα με τη νύχτα) θα προλάβαινε και θα έλεγε στον Ιβάναρο: "έλα αφεντικό, κοίτα να δεις, αυτός που πάνε να σου φέρουν, δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που θέλει ο προπονητής, μπορούμε όμως να τον πάρουμε για ασφάλεια στη ΠΑΕ αν ψάχνεις μπράβους".
Γιατί ο κάθε Ρέμπε, Μέμπε, Μπράνκο, και τα @@ μου κουνιούνται, έκαναν ΜΠΊΖΝΕΣ στη πλάτη του Ιβάν φιλαράκι.
Ακόμα και ο μεγαλοΤΔ, Φρανκ Άρνεσεν, όταν πήγαινε να περάσει τη μεταγραφή κάποιου Τέρυ Άντονις, πιο πιθανό είναι να έφευγε με μαυρισμένο μάτι, παρά να έρχονταν στον ΠΑΟΚ ένας ακόμα ηθοποιός.

Το γιατί συμπεριφέρθηκαν έτσι οι εκάστοτε ΤΔ και γιατί συμφώνησαν οι εκάστοτε προπονητές, ΔΕΝ μπορώ να τα γνωρίζω. Τα σενάρια είναι πολλά.. Όπως και τα ευρώ..
Που μου φέρανε, ΓΑΜΏ τα πάντα ΓΑΜΏ, το παιδάκι από τη Νορβηγία και είχαν το θράσος να λένε στον Ιβάν πως σε λιγότερο από ένα χρόνο θα γίνει ο νέος Γιαννούλης.. Που ο Τσαούσης μπροστά του είναι Ρομπέρτο Κάρλος.
Και αυτός το πίστευε!!! Αυτό είναι το χειρότερο..
Ο μόνος για μένα που δάγκωσε λιγότερο απ' όλους εκεί μέσα, είναι ο Μίχελ. Και δεν είμαι 100% σίγουρος, έτσι το λέω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Τετ 14 Σεπ 2022, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Φέρνεις πίσω τον πιο πετυχημένο προπονητή της σύγχρονης ιστορίας σου, του δίνεις τεράστιο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα και την ίδια στιγμή δεν του παίρνεις έναν παίχτη που σου ζητάει εδώ και έναν χρόνο. Καλή φάση.
icue

Δημοσίευση από icue »

Πραγματικα αυτο ειναι το μονο που δεν βγαζει κανενα απολυτως νοημα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Blackgr4 έγραψε:
Asimos έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:

Έλα ρε συ, έχει φέρει τοπ ανθρώπους του ποδοσφαίρου κατά περιόδους. Μίχελ, Άρνεσεν, Στέφενς, Μπερμπάτοφ, Άγγελο Αναστασιάδη... (μπότο και Λουτσο τους αφήνω απ εξω)

Πάντα είχε δίπλα του έναν άνθρωπο που γνώριζε όχι το ελληνικό αλλά τουλάχιστον το ευρωπαϊκο ποδοσφαιρο ώστε να μην το μάθει κι αυτό. Απλά δεν γίνεται. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Τότε, μιλάμε για χαζό. Και κάπως έτσι κλείνει εκεί η συζήτηση.
Μια κίνηση έπρεπε να κάνει από τη πρώτη μέρα που ήρθε. Έχει περάσει μια ολόκληρη δεκαετία και ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι το κομμάτι που λείπει.
Αν αντί για τον χ-ψ Γκαγκάτση, έβαζε υποδιευθυντή, διευθυντή, πρόεδρο, δεν ξέρω ποιον τίτλο να βάλω, βάλε ότι θες, τον Ζαγοράκη ή τον Βρύζα (τυχαία παραδείγματα), να έχει τον ΓΑΜΗΜΈΝΟ ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στην ομάδα και την ιδιοκτησία, αλλά να ΝΙΏΘΕΙ και από ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ θα είχε σήμερα τουλάχιστον 2 παραπάνω πρωταθλήματα και κατά πάσα πιθανότητα θα είχε παίξει ήδη στους ομίλους του Ch.L.
Είναι τόσα τα παραδείγματα, που η κατάσταση έδειξε πως χάθηκε στη μετάφραση, που η φάση πλέον είναι, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
Δεν υπάρχει περίπτωση με Ζαγοράκη στη θέση του Προέδρου πχ, να έφευγε ο Άκπομ πριν το ματς με τη Κράσνονταρ. ΠΟΤΈ ρε πούστη. ΠΟΤΈ όμως.
Παίκτες όπως οι Μουργκ, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ζαμπάδες και σία, δεν θα περνούσαν ούτε έξω από το γήπεδο της Τούμπας.
Γιατί; Γιατί θα υπήρχε ένας άνθρωπος που θα προλάβαινε και θα ενημέρωνε και θα έλεγε στον Ιβάναρο, "που σαι αφεντικό, αυτός που σου λένε πως είναι αντι-Πέλκας, περισσότερο σε ηθοποιό μου κάνει, μη δώσεις το ok, να σε δαγκώσουν πάνε".
Όταν θα ζήταγε Παλίνια ο Αμπέλ και οι μάνατζερ(;) θα πρότειναν Εσίτι (δηλαδή σαν να λέμε η μέρα με τη νύχτα) θα προλάβαινε και θα έλεγε στον Ιβάναρο: "έλα αφεντικό, κοίτα να δεις, αυτός που πάνε να σου φέρουν, δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που θέλει ο προπονητής, μπορούμε όμως να τον πάρουμε για ασφάλεια στη ΠΑΕ αν ψάχνεις μπράβους".
Γιατί ο κάθε Ρέμπε, Μέμπε, Μπράνκο, και τα @@ μου κουνιούνται, έκαναν ΜΠΊΖΝΕΣ στη πλάτη του Ιβάν φιλαράκι.
Ακόμα και ο μεγαλοΤΔ, Φρανκ Άρνεσεν, όταν πήγαινε να περάσει τη μεταγραφή κάποιου Τέρυ Άντονις, πιο πιθανό είναι να έφευγε με μαυρισμένο μάτι, παρά να έρχονταν στον ΠΑΟΚ ένας ακόμα ηθοποιός.

Το γιατί συμπεριφέρθηκαν έτσι οι εκάστοτε ΤΔ και γιατί συμφώνησαν οι εκάστοτε προπονητές, ΔΕΝ μπορώ να τα γνωρίζω. Τα σενάρια είναι πολλά.. Όπως και τα ευρώ..
Που μου φέρανε, ΓΑΜΏ τα πάντα ΓΑΜΏ, το παιδάκι από τη Νορβηγία και είχαν το θράσος να λένε στον Ιβάν πως σε λιγότερο από ένα χρόνο θα γίνει ο νέος Γιαννούλης.. Που ο Τσαούσης μπροστά του είναι Ρομπέρτο Κάρλος.
Και αυτός το πίστευε!!! Αυτό είναι το χειρότερο..
Ο μόνος για μένα που δάγκωσε λιγότερο απ' όλους εκεί μέσα, είναι ο Μίχελ. Και δεν είμαι 100% σίγουρος, έτσι το λέω.
Σταμάτησα να διαβάζω στους ΘΖ και ΖΒ. Ρε παιδιά, έχετε κενά στην εξέλιξη της ιστορίας; Πριν κατέβει για Ευρωβουλευτής ο Ζαγοράκης δεν ζήτησε την άδεια του Ιβαν για να το κάνει καθώς είχε θέση (άτυπη νομίζω) με έδρα το Μακεδονία Παλάς; Ο Βρύζας δεν είχε/έχει γραφείο στο κόκκινο σπίτι και κάνει μανατζεροδουλειές για τον ΠΑΟΚ; Νομίζω για τα τσικό; Τα πρώτα χρόνια αυτοί οι δυο άνθρωποι υπήρχαν στον ΠΑΟΚ, από κοντά. Μετά τι έγινε - δεν ξέρω. Ας πει κάποιος που ξέρει.

Ontopic το γαμήσαμε στο offtopic.

Edit: Δεν μπορεί το 100% των υπαλλήλων του Ιβαν να τον δαγκώνουν. Ούτε δαγκώνουν μόνο τον Ιβαν. Πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα του δαγκώματος γιατί εκτός από διαχρονική κατάσταση συμβαίνει παντου. Λέγεται προμήθεια και καποιες φορές είναι νόμιμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Τετ 14 Σεπ 2022, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”