Κάτι σαν Π. Καφέmbison έγραψε:Eγώ θέλω μεσοεπιθετικό με χαίτη

joshua έγραψε:Εμενα η αποχωρηση Λαμπρου μου δημιουργει μια αισθηση αισιοδοξιας.Δεν γινεται να μεινουμε με 5 μεσοεπιθετικους.
Σκέψου τι άσχετοι που είναι αυτοί οι αρδ.FreeWatcher έγραψε:laska4 έγραψε:Στο live στο sdna
Ο Ginola λέει ότι περιμένουμε ακόμη κάποιο ναι έστω και στο παρά πέντε .. ξέρεις κατι ; Για ΠΑΟΚ αναφερομαι
Ποιος είναι ο Ζινολά;
![]()
![]()
![]()
κλαιω ρε makispaspartou![]()
![]()
σε θυμάμαι να λες ότι ο προπονητής ζήτησε 3. Και όταν σε ρώτησα ρητορικά εάν θα είχε πρόβλημα με 4, μου έλεγες ότι δεν έπαιξαν οι Ινγκασον-Ολιβέιρα όταν τους έφεραν.GINOLA έγραψε:Ναι Μήτσο.
Απο την αρχη ειπα πως πήγαιναν για 3. Αυτο αλλαξε πολυ πρόσφατα.
Εκει καηκε ο κωλος μας,προφανώς ο προγραμματισμός ειναι κακος με ευθύνες ολων.
Απο εκει και περα η ομαδα ειναι καλη,η καταστροφολογια ειναι κουραστική. Οχι βέβαια και η κριτική,η οποία ειναι απαραίτητη.
Περιμένουμε κατι, ακραιο ακούγεται για 9 το βράδυ,αλλα έτσι είναι. Δυστυχώς βέβαια,ειναι κωμικο να περιμένεις κατι το τελευταίο τρίωρο αλλα υπάρχει.
Τερμα;rainmaker έγραψε:Τονίζω πως από τον ΠΑΟΚ ρητά αναφέρουν πως θα κινηθούν για ελεύθερο παίκτη
Δεν ξέρω αν αυτό που έμαθε ο ζινολα αφορά ελεύθερο ή όχι
Εγώ αυτά ξέρω αυτά λέω
Τις τελευταίες μέρες δεν έλεγα σχεδόν τίποτα γιατί δεν ήξερα σχεδόν τίποτα.
Και απεδειχθει πως και στην ΠΑΕ ήξεραν σχεδόν τίποτα
Aυτο εχει νοημα μονο αν εχουν στοχευσει ηδη καποιον ελευθερο και οι διαθεσιμοι δεν ειναι πολλοι.Ουσιαστικα 3-4 ειναι ακομα.Ο Ραμιρεζ,ο Γκαρυ,ο Τζιοβινκο.Δεν μπορω να σκεφτω αλλο.rainmaker έγραψε:Τονίζω πως από τον ΠΑΟΚ ρητά αναφέρουν πως θα κινηθούν για ελεύθερο παίκτη
Εγώ αυτά ξέρω αυτά λέω
Άρα rain αντιλαμβάνονται και την ποσοτική ανάγκη. Λένε ότι σίγουρα θα πάρουν παίκτη;rainmaker έγραψε:Τονίζω πως από τον ΠΑΟΚ ρητά αναφέρουν πως θα κινηθούν για ελεύθερο παίκτη
Εγώ αυτά ξέρω αυτά λέω
joshua έγραψε:Aυτο εχει νοημα μονο αν εχουν στοχευσει ηδη καποιον ελευθερο και οι διαθεσιμοι δεν ειναι πολλοι.Ουσιαστικα 3-4 ειναι ακομα.Ο Ραμιρεζ,ο Γκαρυ,ο Τζιοβινκο.Δεν μπορω να σκεφτω αλλο.rainmaker έγραψε:Τονίζω πως από τον ΠΑΟΚ ρητά αναφέρουν πως θα κινηθούν για ελεύθερο παίκτη
Εγώ αυτά ξέρω αυτά λέω
Μ άρεσει που το αναφέρουν λες κι έχουν άλλες επιλογές.rainmaker έγραψε:Τονίζω πως από τον ΠΑΟΚ ρητά αναφέρουν πως θα κινηθούν για ελεύθερο παίκτη
Δεν ξερω αν ο ΠΑΟΚ ειναι καθε χρονια στους ομιλους,ο Παστορε παντως ειναι καθε χρονια στο χειρουργειο...ilovegame27 έγραψε:joshua έγραψε:Aυτο εχει νοημα μονο αν εχουν στοχευσει ηδη καποιον ελευθερο και οι διαθεσιμοι δεν ειναι πολλοι.Ουσιαστικα 3-4 ειναι ακομα.Ο Ραμιρεζ,ο Γκαρυ,ο Τζιοβινκο.Δεν μπορω να σκεφτω αλλο.rainmaker έγραψε:Τονίζω πως από τον ΠΑΟΚ ρητά αναφέρουν πως θα κινηθούν για ελεύθερο παίκτη
Εγώ αυτά ξέρω αυτά λέω
Και ο Παστόρε αλλά ξέχασα ο ΠΑΟΚ είναι κάθε χρονιά στους ομίλους του CL τι να μας πει το γατάκι από την Αργεντινη!