Tupac έγραψε:Μάλλον απο Ρωσία μεριά πάμε να αγοράσουμε πάλι, αφού μπήκε ο Μίχελ στην εξίσωση....
Αυτό βλέπω και εγώ και όχι μόνο το 6άρι πχ Kabore αλλά και ο Επιθετικός πχ Kokorin
Tupac έγραψε:Μάλλον απο Ρωσία μεριά πάμε να αγοράσουμε πάλι, αφού μπήκε ο Μίχελ στην εξίσωση....
Ο κοκοριν είχε μπει φυλακή νομίζω.xrisitsapa έγραψε:Ο Κοκοριν δεν παίζει στη Ζενιτ; έγινε κάτι και θα φύγει;
xrisitsapa έγραψε:Ο Κοκοριν δεν παίζει στη Ζενιτ; έγινε κάτι και θα φύγει;
Δεν νομίζω Εβρίτη Ασπρόμαυρε.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο κοκοριν είχε μπει φυλακή νομίζω.xrisitsapa έγραψε:Ο Κοκοριν δεν παίζει στη Ζενιτ; έγινε κάτι και θα φύγει;
Φιλε μου δεν είμαι ρεπόρτερ. Πληροφορίες μεταφέρουμε. Κοίταξε σε παρακαλώ τα ποστ μιας εβδομάδας πριν όταν αναφέρθηκε ο Μπονατινι μετά απο ερώτηση του bane καθώς και τι ειπώθηκε αναφερόμενος στο οτι η συμφωνία είναι κλεισμένη με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς. Και σήμερα το διαβάζεις σαν κατι το οποίο μαθεύτηκε ξαφνικά.pagotatzis έγραψε:Φίλε Macho συγνώμη αλλά αυτά που γράφεις εδώ και μέρες είναι απλά πληροφορίες που έχουμε και εμείς ήδη !Macho έγραψε:Είχαμε πει για ρητρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ αγοράς εδώ μέσα μέρες τώρα. Υπάρχει συμφωνία όλο αυτό τον καιρό
Σήμερα αποφάσισαν να κάνουμε πίσω λογω μιχελ με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν έχουμε όνομα, τουλάχιστον ακόμη. Το γνωρίζουν μόνο οι τρεις τους
Δεν λες και τίποτα αμάν αμάν
Ούτε όνομα ανάφερες έως τώρα πτι βγει ούτε τίποτα
Θέλω να πω ότι τους Αρδ βρίζουμε αλλά από αυτόυς κρεμόμαστε
Ο Ζαμπίδης είναι γαύρος αλλά είναι πολύ αμπαλοςwickerman έγραψε:Disgraced Russian footballers Pavel Mamaev and Alexander Kokorin will spend a further two months in prison after a Moscow court extended their detention for assault on Wednesday (Dec 5).
"The court has deliberated and grants the request of investigators to extend the detention...until February 8, 2019," said judge Alexei Krivoruchko, quoted by Russian news agencies.
Φίλε σταμάτα να επιμένεις για Kokorin ο άνθρωπος βρίσκεται στην φυλακή. Ανούσια συζήτηση θα ξεκινήσει πάλι.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΕΙΡΕ ΡΩΣΣΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ.
Υ.Γ. Αν θέλουμε να φέρουμε κάποιον να ρίχνει ξύλο φέρνουμε τον Ηλιάδη του τζούντο ή τον Ζαμπίδη που είναι και ΠΑΟΚτσάκια, δεν χρειάζεται να πληρώνουμε τον Kokorin.