Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Darkm4n »

Tupac έγραψε:Μάλλον απο Ρωσία μεριά πάμε να αγοράσουμε πάλι, αφού μπήκε ο Μίχελ στην εξίσωση....
:pano: :pano: :pano: :pano:
Αυτό βλέπω και εγώ και όχι μόνο το 6άρι πχ Kabore αλλά και ο Επιθετικός πχ Kokorin
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Τεχνικος διευθυντης-Μπρανκο
Τμημα σκαουτινγκ
Προπονητης -Ραζβαν
Γιωργος
Συμβουλος Μιχελ
Διευθυντρια οικονομικων-Μαρια Γκοντζαρεβα
Προεδρος-Ιβαν

Για να γινει μεταγραφη πρεπει να ευθυγραμμιστουν οι πλανητες.
το Brexit πιο ευκολα το περασαν
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ο Κοκοριν δεν παίζει στη Ζενιτ; έγινε κάτι και θα φύγει;
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ελααααααααα

μπισε για 2 χρονια ακομα :opaokara:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ποιος έγραψε για τον μέσο από την Ζενίτ??
Black--4

Δημοσίευση από Black--4 »

Φακουντο και κραβετιερ 8-)
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

xrisitsapa έγραψε:Ο Κοκοριν δεν παίζει στη Ζενιτ; έγινε κάτι και θα φύγει;
Ο κοκοριν είχε μπει φυλακή νομίζω.
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Κοκοριν είναι φυλακή λένε 2 χρονια
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

:pano: :pano: :pano: :pano:
OXI έναν Ζobolotny κάπως έτσι βάζει 27χρονο ή και τον Driussi
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 15 Ιαν 2019, 21:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Disgraced Russian footballers Pavel Mamaev and Alexander Kokorin will spend a further two months in prison after a Moscow court extended their detention for assault on Wednesday (Dec 5).

"The court has deliberated and grants the request of investigators to extend the detention...until February 8, 2019," said judge Alexei Krivoruchko, quoted by Russian news agencies.
Φίλε σταμάτα να επιμένεις για Kokorin ο άνθρωπος βρίσκεται στην φυλακή. Ανούσια συζήτηση θα ξεκινήσει πάλι.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΕΙΡΕ ΡΩΣΣΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ.
Υ.Γ. Αν θέλουμε να φέρουμε κάποιον να ρίχνει ξύλο φέρνουμε τον Ηλιάδη του τζούντο ή τον Ζαμπίδη που είναι και ΠΑΟΚτσάκια, δεν χρειάζεται να πληρώνουμε τον Kokorin.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Τρί 15 Ιαν 2019, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
Ο κοκοριν είχε μπει φυλακή νομίζω.
Δεν νομίζω Εβρίτη Ασπρόμαυρε.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

pagotatzis έγραψε:
Macho έγραψε:Είχαμε πει για ρητρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ αγοράς εδώ μέσα μέρες τώρα. Υπάρχει συμφωνία όλο αυτό τον καιρό

Σήμερα αποφάσισαν να κάνουμε πίσω λογω μιχελ με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν έχουμε όνομα, τουλάχιστον ακόμη. Το γνωρίζουν μόνο οι τρεις τους
Φίλε Macho συγνώμη αλλά αυτά που γράφεις εδώ και μέρες είναι απλά πληροφορίες που έχουμε και εμείς ήδη !

Δεν λες και τίποτα αμάν αμάν
Ούτε όνομα ανάφερες έως τώρα πτι βγει ούτε τίποτα

Θέλω να πω ότι τους Αρδ βρίζουμε αλλά από αυτόυς κρεμόμαστε
Φιλε μου δεν είμαι ρεπόρτερ. Πληροφορίες μεταφέρουμε. Κοίταξε σε παρακαλώ τα ποστ μιας εβδομάδας πριν όταν αναφέρθηκε ο Μπονατινι μετά απο ερώτηση του bane καθώς και τι ειπώθηκε αναφερόμενος στο οτι η συμφωνία είναι κλεισμένη με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς. Και σήμερα το διαβάζεις σαν κατι το οποίο μαθεύτηκε ξαφνικά.

Δεν είναι ευθύνη μου ούτε φυσικά και έχω λόγο στις τελικές επιλογές των ανθρώπων που βάζουν χρήματα. Ούτε καν οι άνθρωποι που αντλούνται οι πληροφορίες πάρα μόνο ο δικαίωμα αποψης, έρευνας και προτασεων γιατί πληρώνονται για αυτό . Εφόσον διάλεξαν σήμερα να αλλάξουν την επιλογή τους οι κεφαλές , αυτό είναι το δεδομένο.

Όσον αφορά την ονοματολογία, ακόμη και τον βραζιλιανο τον αναφέραμε μόνο οταν διασταυρωθηκε πως έχουν συμφωνήσει. Κάποια ονόματα αναφέρονται μόνο σε μεηλ, και κάποια οπως καλή ώρα για τον επίθετικο πλέον θα αναφερθούν μόνο οταν γνωρίζουμε επακριβώς.
prax

Δημοσίευση από prax »

wickerman έγραψε:Disgraced Russian footballers Pavel Mamaev and Alexander Kokorin will spend a further two months in prison after a Moscow court extended their detention for assault on Wednesday (Dec 5).

"The court has deliberated and grants the request of investigators to extend the detention...until February 8, 2019," said judge Alexei Krivoruchko, quoted by Russian news agencies.
Φίλε σταμάτα να επιμένεις για Kokorin ο άνθρωπος βρίσκεται στην φυλακή. Ανούσια συζήτηση θα ξεκινήσει πάλι.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΕΙΡΕ ΡΩΣΣΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ.
Υ.Γ. Αν θέλουμε να φέρουμε κάποιον να ρίχνει ξύλο φέρνουμε τον Ηλιάδη του τζούντο ή τον Ζαμπίδη που είναι και ΠΑΟΚτσάκια, δεν χρειάζεται να πληρώνουμε τον Kokorin.
Ο Ζαμπίδης είναι γαύρος αλλά είναι πολύ αμπαλος
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ στον ΠΑΟΚ θέλω ΤΔ τον Γιώργο Σαββίδη και πρόεδρο τον Ιβάν. Τέρμα με αυτήν την κοροϊδία. Δεν είναι ντροπή, ας κάνει και κάνα μεταπτυχιακό παράλληλα στο αθλητικό μάνατζμεντ ο μικρός, αν δεν έχει ήδη κάνει. Ντροπή είναι να μην υπάρχει ιεραρχία και όλες οι αποφάσεις να περνούν από 10 χέρια μέχρι να υλοποιούνται. Οτιδήποτε έχει να κάνει με διαπραγματεύσεις, αλλά και γενικά οι μεταγραφές στο ποδόσφαιρο θέλουν ταχύτητα. Με σπασμένο τηλέφωνο τίποτα δεν κάνεις. Θα χαρώ πάρα πολύ να ανακοινωθεί ΤΔ ο Γιώργης. Αν επίσης δεν του αρέσουν οι επιλογές του σκάουτινγκ, να το ξυλώσει όλο και να πάρει και τον τίτλο του αρχισκάουτερ. Δεν τρολάρω. Τζάμπα μισθούς γιατί να πληρώνουν, και να μπερδεύονται δίχως λόγο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”