Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από boogeyman77 »

nunies4 έγραψε:Εγω παλι απο την αρχη ενθουσιασμενος ημουν. Θελω επιτελους στην επιθεση λιγο νευρο, λιγο ωμη δυναμη, ταχυτητα, κατι διαφορετικο ρε παιδι μου. Εσκασα με τους δαντελενιους Σφιντερσκιδες και τους 10 λεπτα να στριψω Ολιβειρα και Τσολακηδες και να χαμε να λεγαμε....Για αυτο ακομα και για τον Γκαμπιατινι δεν πετουσα την σκουφια μου...(ιεροσυλια οκ αλλα....)
Ειλικρινά δηλώνω άγνοια για τον συγκεκριμένο παίκτη.Υπαρχουν πράγματα που μου αρέσουν σε αυτόν όπως η ταχύτητα και η μαχητικότητα του, πράγματα που δεν μου αρέσουν όπως η ηλικία του και το ότι μας έψηνε το ψάρι στα χείλη εδώ και 1 μήνα και πράγματα που με τρομάζουν στον συγκεκριμένο το ότι στην γείτονα χώρα αποτελεί ποδοσφαιρικό ανέκδοτο ( κάτι σαν τον Torghelle κάποτε σε εμάς) Όλα στο χόρτο.Μακαρι να βγεί γιατί επιβάλλεται να συμβεί κάτι τέτοιο
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

boogeyman77 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Εγω παλι απο την αρχη ενθουσιασμενος ημουν. Θελω επιτελους στην επιθεση λιγο νευρο, λιγο ωμη δυναμη, ταχυτητα, κατι διαφορετικο ρε παιδι μου. Εσκασα με τους δαντελενιους Σφιντερσκιδες και τους 10 λεπτα να στριψω Ολιβειρα και Τσολακηδες και να χαμε να λεγαμε....Για αυτο ακομα και για τον Γκαμπιατινι δεν πετουσα την σκουφια μου...(ιεροσυλια οκ αλλα....)
Ειλικρινά δηλώνω άγνοια για τον συγκεκριμένο παίκτη.Υπαρχουν πράγματα που μου αρέσουν σε αυτόν όπως η ταχύτητα και η μαχητικότητα του, πράγματα που δεν μου αρέσουν όπως η ηλικία του και το ότι μας έψηνε το ψάρι στα χείλη εδώ και 1 μήνα και πράγματα που με τρομάζουν στον συγκεκριμένο το ότι στην γείτονα χώρα αποτελεί ποδοσφαιρικό ανέκδοτο ( κάτι σαν τον Torghelle κάποτε σε εμάς) Όλα στο χόρτο.Μακαρι να βγεί γιατί επιβάλλεται να συμβεί κάτι τέτοιο
Ειδες την Γκολάρα που έβαλε στον Γκευ...μονο για αυτο αν το ξανακάνει δυο τρεις φορές ψήνομαι να έρθει ο Παιχταράς Σαμάτα !!! :nairepaok:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Tolaros έγραψε:
renegade έγραψε:
Tolaros έγραψε:Το κέντρο στο πρώτο παιχνίδι είναι αστείο, ουσιαστικά δεν έχουμε κέντρο.
Και αν η Μπεϊτάρ είναι επιπέδου Λεβαδειακού, που δεν είναι, το δίδυμο εχωναπαιξωεναχρονο Τσιγγάρας - δενμπορωνακουνηθω Σβαμπόσαυρος, είναι σίγουρα χαμηλοτάτου επιπέδου.
Κοινώς δε πα να είναι Λειβαδιά οι άλλοι, που σίγουρα είναι καλύτεροι αλλά μη χαλάσουμε το αφήγημα, δε βλέπω πώς δε θα δεχτούμε φάσεις. Μακάρι να βάλουμε τις δικές μας
Βρε με τον αργοσαυρο θα έμπαινες ομίλους Τσάμπιονς λιγκ...που για να υπερασπιστείτε το αφήγημα σας ξεφτιλίζετε τους παίκτες μας
Πριν 3 χρόνια. Και ο Μπισεσβαρ πριν 3 χρόνια θα κέρδιζε μόνος τον Άγιαξ. Να βάλουμε και Αντρέ βασικό τότε.
Έλα μη στο χαλάσω, παιχταρας είναι ο Σβαμπ, οκ. Άσχετα που τον έκαναν γιογιό οι γκοου αχεντ ιγκλς και στο δεύτερο γκολ τον περνά ο άλλος σα να μην υπάρχει.
Παιχταρας ο Σβαμπ
Να σου δείξω παρόμοιες φάσεις σε φιλικά από πολύ μεγαλύτερης διαφοράς επιπέδου παίκτες.
βέβαια και μόνο κ τρόπος που εκφραζεσαι για μια ολλανδική ομάδα δείχνει και τι ακριβώς υπάρχει στο κεφάλι σου.
Να φανταστώ ότι πέρσι τέτοιο καιρό για σένα και ο Αουγκούστο ήταν παίκτης β Εθνικής.

Υγ στα 32 του ο μπίσεσβαρ έκανε γιο γιο τον Άγιαξ,ενώ ι Αντρέ σε αυτή την ηλικία ήταν ι καλύτερος παίκτης της Ελλάδας.... αλλά δεν μαμεις... μπορείς να μειώσεις κ άλλο τους παίκτες της ομάδας...μην σου χαλάνε το αφήγημα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Shivaspace έγραψε:ενα μπλουζάκι τωρα ρετσίνα και γιναμε :)
:lol:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εντ μεταξύ οι αρδ παίζει να πήρανε αυτούσια τη φωτό του φίλου από εδώ μέσα και να την έβαλαν.
Δημοσιογραφακια κλειδαρότρυπες πείτε και ένα γεια στο φόρουμ που σας ταιζει ρε
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Samagoal πουλέν
20 γκολ για πλάκα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

boogeyman77 έγραψε:
Αγωνιστικα προφανως ολα στο χορτο. Αλλα για το "ψαρι στα χειλη" απο που προκυπτει; Γιατι δεν δεχομαστε το προφανες; Οτι υπηρχαν διεργασιες αποδεσμευσης μιας και καμια πλευρα δεν ηθελε να υποχωρησει και οτι οντως μπορει να ειχε θεμα με την βιζα;
Γιατι πρεπει παντα σαν πρωτο ενδεχομενο να σκεφτομαστε οτι η ΠΑΕ αποτελειται απο κατι @@@ακες που ολοι οι υπολοιποι τους πιανουν κοροιδα;
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Psaras έγραψε:Εικόνα
Ερχεται λεει;
Ε τοτε πρεπει να εχουν τρελαθει κι οι Θεοι!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

PAOKevolution έγραψε:Εντ μεταξύ οι αρδ παίζει να πήρανε αυτούσια τη φωτό του φίλου από εδώ μέσα και να την έβαλαν.
Δημοσιογραφακια κλειδαρότρυπες πείτε και ένα γεια στο φόρουμ που σας ταιζει ρε
Επειδη θελω να ειμαι δικαιος, εγω πηρα την φωτογραφια απο αρθρο του sdna, απο ρεπορταζ της συμπαθεστατης Ελενης Μπουντου. Γεια σου Ελενη!
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

montekristo αποφάσισε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε:
Tolaros έγραψε:
renegade έγραψε: Βρε με τον αργοσαυρο θα έμπαινες ομίλους Τσάμπιονς λιγκ...που για να υπερασπιστείτε το αφήγημα σας ξεφτιλίζετε τους παίκτες μας
Πριν 3 χρόνια. Και ο Μπισεσβαρ πριν 3 χρόνια θα κέρδιζε μόνος τον Άγιαξ. Να βάλουμε και Αντρέ βασικό τότε.
Έλα μη στο χαλάσω, παιχταρας είναι ο Σβαμπ, οκ. Άσχετα που τον έκαναν γιογιό οι γκοου αχεντ ιγκλς και στο δεύτερο γκολ τον περνά ο άλλος σα να μην υπάρχει.
Παιχταρας ο Σβαμπ
Να σου δείξω παρόμοιες φάσεις σε φιλικά από πολύ μεγαλύτερης διαφοράς επιπέδου παίκτες.
βέβαια και μόνο κ τρόπος που εκφραζεσαι για μια ολλανδική ομάδα δείχνει και τι ακριβώς υπάρχει στο κεφάλι σου.
Να φανταστώ ότι πέρσι τέτοιο καιρό για σένα και ο Αουγκούστο ήταν παίκτης β Εθνικής.

Υγ στα 32 του ο μπίσεσβαρ έκανε γιο γιο τον Άγιαξ,ενώ ι Αντρέ σε αυτή την ηλικία ήταν ι καλύτερος παίκτης της Ελλάδας.... αλλά δεν μαμεις... μπορείς να μειώσεις κ άλλο τους παίκτες της ομάδας...μην σου χαλάνε το αφήγημα
Ρενεγκειντ έχει τρελαθεί ένα κάρο κόσμος και διαχειριστές να σου ζητάνε να αλλάξεις το ύφος σου.

Συστάσεις, αντεγκλήσεις, φωνές

Ειλικρινά από ένα σημείο και μετά έχεις γίνει κουραστικός

Πέρα από την εξωπραγματική εμμονή σου με τον Λουτσεσκου, λες και σου έφαγε τη γκόμενα.

Ηρέμησε επιτέλους δε σου είπε τίποτα ο Τολαρος και απαντάς για το τι έχει στο κεφάλι του.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ελένη να ξες...ο Δημήτρης είναι πολύ καλό παιδί...και όπως βλέπεις ευγενικός .. gentleman...

Να ρωτήσω κάτι ρε παίδες...
Τον Τζίμα πόσο τον πιστεύεται;;;

Αν έρθει ο π.χ. ο Γκαμπιαντινι με 5 χαρτιά 3ετες κλειστό...και κάνει το ξεοταγμα του ο Τζιμακος...θα φάει πάγκο ο Γκαμπιαντινι;;;

Ρε λες αυτό να φοβούνται όλοι;;; Μην φαν πάγκο από 17χρονο;;;
Γι'αυτό δεν έρχονται;;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε: Να σου δείξω παρόμοιες φάσεις σε φιλικά από πολύ μεγαλύτερης διαφοράς επιπέδου παίκτες.

Το τσουβάλιασμα να το αφήσεις, αν και καταλαβαίνω χωρίς αυτό δε θα έχεις και πολλά στηρίγματα.
Ούτε για τον Αουγκουστο είπα κάτι πέρσι, ούτε γενικά "μειώνω παικτες".
Συγκεκριμένα μιλάω για έναν. Η ολλανδική ομάδα προχθές ήταν ομαδουλα και κατάντια που μας έκανε δέκα τελικές, σήμερα συμφέρει να είναι δυνατή, οκ.
Ήταν ο Αντρέ παιχταράς στα 32 άρα αδικώ το Σβαμπ, ρε τι διαβάζουμε.

Πραγματικά απορώ που απευθύνεσαι, λες και δε βλέπουμε ΠΑΟΚ, λες και δεν ξέρουμε το Σβαμπ , δεν μπορώ να καταλάβω.
Δόξα τω θεώ εκατοντάδες άτομα είμαστε εδώ μέσα, έναν να έπεισες ότι μπορούμε να είμαστε ήσυχοι με τον δεστρίβογλου και δε χρειαζόμαστε μεταγραφή χαφ να παίξει , πάω πάσο. Έναν. Μην πάρουμε χαφ, ο Σβαμπ θα μας περνούσε τσαμπιονς λιγκ πριν 4 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

GeorgiosLeeds έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Εικόνα
Ξεκαθαρα ο πετρωτος ριχνει ματιες εδω μεσα. Μολις τωρα ανεφερε αυτο.
καλά παντού παίζει αυτή η φωτό εδώ και ώρα, όχι μόνο εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

kataramenos5 έγραψε:
Shivaspace έγραψε:ενα μπλουζάκι τωρα ρετσίνα και γιναμε :)
:lol:
Κατ αν σκασει με τετοια μπλουζα περιξ της Τουμπας, θα ψαχνει και για άλλο δοντι :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”