Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από nunies4 »

tonipap801 έγραψε:Αν ισχυουν αυτα που ειπωθηκαν μολις τωρα στο μετροπολις, δεν εχει γυρισμο η κατασταση.
Λενε πανω κατω οτι τον προσεβαλε/εβρισε τον Λουτσο ο Ιβαν και εκεινος αντεδρασε. Γιωργης και Νικος και Γκοντσαρεβα δεν θελουν ουτε να τον δουν

Τον Ιβαν; Και εγω δεν αντεχω τους ανθρωπους που χρησιμοποιουν λεκτικη βια. Οποτε λογικη αντιδραση. Και ας ειναι πατερας τους :)
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

@aivas19
Τον άκουσες να λέει λέξη για ανάγκη τεχνικού διευθυντή πριν, κατά τη διάρκεια ή στο τέλος των μεταγραφών τον Σεπτέμβρη? Πόσα μίτινγκ κάνανε με τον Ιβάν το καλοκαίρι εκτός από το πρώτο όταν έληξε το πρωτάθλημα και εκείνο τον Αύγουστο στο Πόρτο Καρράς?
Το θυμόμαστε όλοι και ξέρουμε ότι ειδικά τότε μετά από εκείνο το πρωτάθλημα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο Ιβάν να του χαλούσε χατίρι...
Δεν μπορούσε να του πει αυτοί εδώ μου φέρνουν παλτά κάνε κάτι για τεχνικό διευθυντή ή βρες μια λύση...
Φίλε στα χαρτιά αυτοί που ήρθαν πέρσι είναι ιδανικοί για τα πιστεύω του Λούτσου και το ξέρεις κ εσύ το ξέρουμε όλοι, δεν αποποιείται ευθυνών για το περσινό χάλι, ΚΑΙ αυτός σχεδίασε την ομάδα
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

nunies4 έγραψε:
tonipap801 έγραψε:Αν ισχυουν αυτα που ειπωθηκαν μολις τωρα στο μετροπολις, δεν εχει γυρισμο η κατασταση.
Λενε πανω κατω οτι τον προσεβαλε/εβρισε τον Λουτσο ο Ιβαν και εκεινος αντεδρασε. Γιωργης και Νικος και Γκοντσαρεβα δεν θελουν ουτε να τον δουν

Τον Ιβαν; Και εγω δεν αντεχω τους ανθρωπους που χρησιμοποιουν λεκτικη βια. Οποτε λογικη αντιδραση. Και ας ειναι πατερας τους :)

Για να καταλάβω ,ποιος έβρισε ποιον ;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

pisakaipoupoula έγραψε:@aivas19
Τον άκουσες να λέει λέξη για ανάγκη τεχνικού διευθυντή πριν, κατά τη διάρκεια ή στο τέλος των μεταγραφών τον Σεπτέμβρη? Πόσα μίτινγκ κάνανε με τον Ιβάν το καλοκαίρι εκτός από το πρώτο όταν έληξε το πρωτάθλημα και εκείνο τον Αύγουστο στο Πόρτο Καρράς?
Το θυμόμαστε όλοι και ξέρουμε ότι ειδικά τότε μετά από εκείνο το πρωτάθλημα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο Ιβάν να του χαλούσε χατίρι...
Δεν μπορούσε να του πει αυτοί εδώ μου φέρνουν παλτά κάνε κάτι για τεχνικό διευθυντή ή βρες μια λύση...
Φίλε στα χαρτιά αυτοί που ήρθαν πέρσι είναι ιδανικοί για τα πιστεύω του Λούτσου και το ξέρεις κ εσύ το ξέρουμε όλοι, δεν αποποιείται ευθυνών για το περσινό χάλι, ΚΑΙ αυτός σχεδίασε την ομάδα

Να καταλάβεις ότι ο προπονητής, ο οποιοσδήποτε, δεν μπορεί να λέει συνέχεια όχι, ιδίως όταν δεν έχει δικά του κανάλια για να βρίσκει παίχτες ο ίδιος, κάπου πρέπει να συμβιβαστεί.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από aivas19 »

Ναι καλο το παραμυθι σου, το «τα ξερουμε ολοι» κτλ ειναι ψεμα. Αυτοι που ξερουν ειπαν οτι υπηρχε εγκριση για αυτους που σου ειπα αλλα ηρθαν αλλοι. Δεν ειναι επισης το ποιοι ηρθαν αλλα και το ποτε ηρθαν. Ειναι ψεμα αυτο που λες για τα χατιρια. Τα ιδια εγιναν και με αλλους προπονητες.

Ολοι οι ΤΔ εφυγαν διωγμενοι απο τον ΠΑΟΚ. Ακομα και για αυτο τον Λουτσε θα κατηγορησεις. Παραιτηθηκε τον Γεναρη γιατι δεν τον εστειλαν να τελειωνουμε; Μηπως καποιοι κιότεψαν και δε θελαν να χρεωθουν το φετινο φιασκο;
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Μα αφού όλοι πλην δύο, Άρνεσεν και Μίχελ, αποδείχτηκαν άχρηστοι σαν τι να έφευγαν δηλαδή? Με περγαμηνές?
Και όχι δεν τον κατηγορώ για αυτό , για το περσινό χάλι όμως ναι η κύρια ευθύνη είναι δική του και στην επιλογή παικτών και σ αυτό που είδαμε στο γήπεδο
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

pagotatzis έγραψε:
nunies4 έγραψε:

Για να καταλάβω ,ποιος έβρισε ποιον ;

Ξεμαλλιαστηκαν. Ηταν εκει οι δαιμονιοι πικο απικο και τα εμαθαν ολα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ζημια.

Ξαφνικά δίνουμε δουλειά στον κάθε Τατιανo Στεφανίδη του κάθε Mπεκροπολις
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ούτε ο Χάρυ Κλυνν τέτοιο Αλαλούμ, όπως αυτό της διοίκησης.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Διαφωνω και στο θεμα των ΤΔ αλλα δεν ειναι της παρουσης.
Για μενα στο στηρισμο της ομαδας φταιει καθαρα η διοικηση ενω εννοειται στο αγωνιστικο μετα ο προπονητης. Ακομα και αυτο που γινεται τωρα ειναι ευθυνη της διοικησης και επηρεαζει το αγωνιστικο. Δεν τον θες; διωξτον και φερε αλλον αλλα να ειναι εδω τωρα που ξεκιναει η χρονια. Ειχαν λεει κλεισμενους ελευθερους παικτες ο Κολκας και δεν ενεκρινε τιποτα ο Ιβαν οποτε χανονται περιπτωσεις. Θα ρθει παλι κανενας Κολει 32 Αυγουστου και θα λεμε «ε οκ τον ηθελε ο νεος προπονητης». Ε πως να μην το δεχτει αν το εναλλακτικο σεναριο ειναι να κατεβει χωρις παικτες;
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Όταν λέτε μετροπολις ποιόν εννοείτε? Ας πούμε ο Ζαιρης ή ο Καστανης δεν νομίζω να λέγανε κάτι τέτοιο. Κάτι ραπτοπουλοι και σία θα το έλεγαν με άνεση για να κάνουν 1-2% παραπάνω. Αν τον εβριζε δεν νομίζω να μιλούσαμε ακόμα για το αν θα μείνει η όχι.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Πέρσι είχαμε μειτειάδα και φέτος έχουμε επιπλέον και λουτσεσκουιάδα.

Πως θα μαζευτούν όλα αυτά που διακινούνται...ότι οι γιοί του δεν τον θέλουν....ότι ο ιβαν τον έβρισε?

Η ζημία έγινε...
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Τελειωσε μια πραγματικα κουραστικη χρονια. Μια χρονια με πολλη απογοητευση και ξενερα και νευρα. Λεμε θα ηρεμησουμε εφοσον πηρανε και αποφαση οτι ο λουτσεσκου μενει και παμε στα μεταγραφικα να δουμε τι θα γινει στα 100.

@@. ΔΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Οι ΑΡΔ του μετρο-κ@λος ήταν μπροστά στην συνδιάλεξη που είχαν Ιβάν και Ραζβάν; Δεν νομίζω. Αποκυήματα της νοσηρής τους φαντασίας πιστεύω ότι είναι, προκειμένου να διογκώσουν το ήδη υπάρχον πρόβλημα και να επιτελέσουν την αγαπημένη τους δουλειά, δηλαδή το να αποτελούν τον Δούρειο ίππο των πόκεμον και των προσκειμένων σε αυτά ΑΡΔ στην Β. Ελλάδα.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

λογω δουλειας ακουω ραδιο για να περασει η ωρα μου. Δεν αντεξα πανω απο 10 λεπτα, πως ακουτε αυτους τους.... ανθρωπους.

Λιμπερο γιατι τουλαχιστον εχει πλακα. Ο παππους που τα εχει 400 -350, ο αρσενης που του φταινε ολα και εχει πλακα, ο μενταλ κοουτσ που εχει μια δοση λογικης μεχρι εκει, και μετα οι χομπιστες. Μην παιρνετε στα σοβαρα κανενα ραδιο. Ολοι τους εχουν μια ατζεντα. Να εχετε την γνωμη σας και απλα να ακουτε τι εχουν να πουν και να ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ. Γιατι αυτοι πανω απολα κοιτανε να πουλανε.

Εγω ειμαι υπερ του να φυγει ο Λουτσεσκας. Ειμαι κατα των συνθηκων που παει να φυγει ομως. Δεν του αξιζει ολο αυτο που γινεται αυτη την στιγμη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”