Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:Αντιλαμβανομαι πως λογω του περσινου ορωταθληματος επικρατει η γενικοτερη αισθηση οτι η ομαδα λειτουργει σε εξαιρετικο επιπεδο κλπ, αλλα θα μου επιτρεψετε να διαφοροποιηθω. Και πέρσι λαθος τον πηγαμε τον σχεδιασμο αλλα και φετος. Το οτι καταφερε ο Ραζβαν και εκανε μαγικα δεν σημαινει οτι απευθειας ολα εγιναν αψογα!
Δεν γινεται να ξερεις τα κενα σου τοσο καιρο και να κινεισαι οπως κινηθηκαμε. Κατωαρχας ο Τσαλωφ ειχε ρητρα 3 μυρια. Γτ δεν τα δωσαμε 1 Ιουλιου ωστε να ειναι μαζι μας απο την προετοιμασια? Θα σας πω εγω γτ. Διοτι ο Τσαλωφ προεκυψε οταν απετυχε η ομαδα να φερει τον φορ π επελεξε ο Λουτσεσκου (Μπρειθγουειτ). Εναν στοχο που κλασικα ηταν ανεφικτος, αλλα εμεις κοντρα σε καθε λογικη αποφασισαμε να κυνηγαμε κανα 2μηνο λες και μας περισσευει ο χρονος. Μετα την χυλοπιτα, κλασικα το πηρε πανω του ο Ιβαν με τον Γιώργη και βρηκαν παιχτη απο την αγορα που ξερουν. Αυτο δεν ειναι αποτελεσμα σχεδιασμου. Αυτο ειναι αποτελεσμα συγκυριας.
Επισης διαβαζουμε εδω μεσα απο τα παιδια που εχουν πληροφορηση, οτι τον Πελκα δεν τον θελει καποιος στην διοίκηση γ αυτο δεν ηρθε και περσι και φετος. Επισης τον Μισιτς δεν τον θελουν γτ λεει ενοχληθηκαν απο τον μανατζερ του. Αυτα με συγχωρειτε αλλα δειχνουν ασχετοσυνη και ερασιτεχνισμο. Τι παει να πει δεν τον θελει καποιος στην διοικηση? Και? Θα του δωσει την κορη του ή θα τον κανει συνεταιρο του? Που πηγε το "Ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα"?.
Η ομαδα χρειαζεται ξενους παιχταραδες και ελληνες υψηλου επιπεδου. Αλλα στην ΠΑΕ. προτιμησαν να βαλουν το θυμικο τους και την ευθιξια τους πανω απο τις αναγκες της ομαδας. Οχι μας ενοχλουν οι μανατζερ π θελουν πριμ υπογραφης, οχι μας βρωμαει ο Πελκας, οχι το ενα οχι το αλλο. Ε να π φτασαμε να κανουμε καθε μεταγραφη γκραν γκινιολ κατασταση.
Αντε να δω τωρα ποσες μεταγραφες θα κανουμε και τι επιπεδου.
Η ρητρα του Τσαλοφ μετρησε οταν ξεκινησε το πρωταθλημα τους, οχι νωριτερα. Τουλαχιστον ετσι γραφτηκε
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

WestBlock4 έγραψε:
omerta76 έγραψε:Μειτέ ούτε έξω από την Τούμπα θέλω να περάσει

Ζιγκό ούτε στα τρελά μας όνειρα

Περιμέναμε ξεκάθαρα να δούμε που θα παίζουμε για να προχωρήσουμε σε αντίστοιχες επενδύσεις, τώρα οι προσδοκίες θα χαμηλώσουν.

Ήδη είμαστε μείον από αγορές Τσάλωφ, Τισουντάλι, τα έσοδα από Europa League είναι περίπου τα ίδια, οπότε δια της εις άτοπου επαγωγής προβλέπεται:

Μία τουλάχιστον πώληση και αντίστοιχη αντικατάσταση

1 χαφ

1-2 δανεικοί ακόμη.
O μειτε τι σου,φταίει ρε που δε του δίνουν αυτά που θέλει. Εσύ στη δουλειά σου θα δεχόμουν με λιγότερα? Κάθε μέρα εκπλησομαι με το τι γράφεται εδώ μεσα
Δεν μου φταίει σε κάτι απλά πρώτον δεν τον θέλω και δεύτερο, δεν ξέρω πως θα τον αντιμετωπίσουν και οι συμπαίχτες του μετά από 2 μήνες.

Επίσης ξέρεις εσύ ότι τον έδιναν λιγότερα ή τι συμφωνία είχαν κάνει πριν 1 εβδομάδα;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δυστυχώς με τον Μεϊτέ έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση που εφόσον επιστρέψει θα του επιφέρει πολύ μεγάλη πίεση την οποία και θα κληθεί να διαχειριστεί.
Στην πρώτη λάθος πάσα θα θυμηθούν όλοι το σίριαλ του καλοκαιριού.
Ο παίκτης έχει φθαρεί πολύ επικοινωνιακά (καλώς ή κακώς) και αυτό το πράγμα θα το κουβαλάει.
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Στο χθεσινό στραπάτσο δεν χάθηκε απλά η πρόκριση, αλλά χάθηκαν και 5 εκ. επιπλέον έσοδα για συμμετοχή στα πλέι-οφ. Από εκεί που θα αλλάζαμε επίπεδο και θα ανέπνεε λίγο το οικονομικό, πλέον τα μόνα έσοδα που κυνηγάμε είναι τα 3,6 εκ. του Γιουρόπα.

Προβλέπεται ΠΟΛΥ σκληρή βδομάδα με αποχωρήσεις, και αλλαγή δεδομένων σε αρκετά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

kos έγραψε:Αυτή την στιγμή είμαστε στα τυφλά.
Δεν ξέρουμε τις προθέσεις της ομάδας.
Δεν ξέρουμε τις προθέσεις παικτών όπως 3κ, μειτε κτλ.
Δεν ξέρουμε αν τελικά θα πάει η γκοντσαρεβα να σώσει την Τσέλσι...
Δεν ξέρουμε τίποτα.
Καλα Κυριακη κοντη γιορτη...
Οπως ειχε πει και ο Τζος....οι μερες περασαν. Φτασαμε 15/8. Ο....απειρος χρονος που ειχαμε ειναι πλεον πισω μας και τωρα εχουμε μπροστα μας 20 μερες το πολυ για οσες κινησεις εχουν απομεινει. Και ενισχυσεων και πωλησεων
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν θέλω να ξαναδώ δανεικο παίκτη στην ομάδα με πάνω από μυριο ρήτρα και συμβολαιο...Η ομαδα κάθε καλοκαίρι παγιδευεται από την ανικανότητα,απροθυμία πειτε το οπως θελετε,της διοίκησης να κλείσει γρήγορα υποθέσεις και την αντίστοιχη ανικανότητα,απροθυμία του προπονητή να ενσωματώσει γρήγορα νέους παίκτες.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

omerta76 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:
omerta76 έγραψε:Μειτέ ούτε έξω από την Τούμπα θέλω να περάσει

Ζιγκό ούτε στα τρελά μας όνειρα

Περιμέναμε ξεκάθαρα να δούμε που θα παίζουμε για να προχωρήσουμε σε αντίστοιχες επενδύσεις, τώρα οι προσδοκίες θα χαμηλώσουν.

Ήδη είμαστε μείον από αγορές Τσάλωφ, Τισουντάλι, τα έσοδα από Europa League είναι περίπου τα ίδια, οπότε δια της εις άτοπου επαγωγής προβλέπεται:

Μία τουλάχιστον πώληση και αντίστοιχη αντικατάσταση

1 χαφ

1-2 δανεικοί ακόμη.
O μειτε τι σου,φταίει ρε που δε του δίνουν αυτά που θέλει. Εσύ στη δουλειά σου θα δεχόμουν με λιγότερα? Κάθε μέρα εκπλησομαι με το τι γράφεται εδώ μεσα
Δεν μου φταίει σε κάτι απλά πρώτον δεν τον θέλω και δεύτερο, δεν ξέρω πως θα τον αντιμετωπίσουν και οι συμπαίχτες του μετά από 2 μήνες.

Επίσης ξέρεις εσύ ότι τον έδιναν λιγότερα ή τι συμφωνία είχαν κάνει πριν 1 εβδομάδα;
Ναι κ το υπογράφω... μακάρι να βγει κάποια στιγμή. Πέρα από αυτό όμως είναι επαγγελματίας παίχτης κ από τη στιγμή που όλος ο οργανισμός τον,ήθελε κ τον,χρειαζόταν ας του έδιναν τα λεφτά που ήθελε. Αλλιώς πας κ αγοράζεις άλλον κ δεν τον περιμένεις.
kos

Δημοσίευση από kos »

joshua έγραψε:Δεν θέλω να ξαναδώ δανεικο παίκτη στην ομάδα με πάνω από μυριο ρήτρα και συμβολαιο...Η ομαδα κάθε καλοκαίρι παγιδευεται από την ανικανότητα,απροθυμία πειτε το οπως θελετε,της διοίκησης να κλείσει γρήγορα υποθέσεις και την αντίστοιχη ανικανότητα,απροθυμία του προπονητή να ενσωματώσει γρήγορα νέους παίκτες.
Αν θέλεις να πνιγείς το κάνεις και στα ρηχά.
Είναι εύκολο να βρεθεί κάποιος να πει εγώ τον παίκτη που θέλει 1 εκ αξιολογώ ότι πρέπει να πάρει 600.
Είναι θέλω νοοτροπίας.... Εκεί που θέλουν τα δίνουν... Εκεί που δεν θέλουν σου βγάζουν την πίστη... Ποιοί είναι άραγε έτσι...

Αν πραγματικα ήθελαν , ο μειτε δεν θα είχε φύγει ποτέ.
Η Μπενφίκα έπεσε από την ρήτρα τον Ιούνιο, θα έπεφτε καί τον Μάιο και τον Απρίλιο. 31 ετών παίκτη δίνουν, ξέρουν ότι δεν μπορούν να πάρουν 4 χαρτιά.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Ο Μειτε τελείωσε. Γιατί τον αναφέρετε?

Το πόσο καλός ήταν, θα το δείτε κατά τη διάρκεια της σεζόν που δεν θα είναι στην ομάδα, οσοι δεν το καταλάβατε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aeon την Τετ 14 Αύγ 2024, 08:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Φτάνει το σήριαλ με τον Μεϊτέ. Γερός να είναι και καλές του διακοπές. Συμβόλαιο 1,8 ας πάρει από την Μπενφίκα που έχει ακόμα εκεί, τόσα δεν δίνουν ούτε οι Άραβες πλέον, πόσο μάλλον ο ΠΑΟΚ.
Άλλους χαφ (δύο τον αριθμό) θέλει η ομάδα που να καταπίνουν τους αντιπάλους και όχι να τους βλέπουν. Για να σταθούμε στο Eu. L. δεν βγαίνει με Οζντόεφ, Σβαμπ συν Βιερίνια.
Σημείωση: για να μην αδικήσω, δεν θεωρώ τον Μεϊτέ κακό παίκτη, το αντίθετο, αλλά για αρκετούς λόγους δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τελειώνει σιγά σιγά και ο Αύγουστος, ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

Έρχονται οι δανεικοί.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

aivas19 έγραψε:
Gospi έγραψε:Αντιλαμβανομαι πως λογω του περσινου ορωταθληματος επικρατει η γενικοτερη αισθηση οτι η ομαδα λειτουργει σε εξαιρετικο επιπεδο κλπ, αλλα θα μου επιτρεψετε να διαφοροποιηθω. Και πέρσι λαθος τον πηγαμε τον σχεδιασμο αλλα και φετος. Το οτι καταφερε ο Ραζβαν και εκανε μαγικα δεν σημαινει οτι απευθειας ολα εγιναν αψογα!
Δεν γινεται να ξερεις τα κενα σου τοσο καιρο και να κινεισαι οπως κινηθηκαμε. Κατωαρχας ο Τσαλωφ ειχε ρητρα 3 μυρια. Γτ δεν τα δωσαμε 1 Ιουλιου ωστε να ειναι μαζι μας απο την προετοιμασια? Θα σας πω εγω γτ. Διοτι ο Τσαλωφ προεκυψε οταν απετυχε η ομαδα να φερει τον φορ π επελεξε ο Λουτσεσκου (Μπρειθγουειτ). Εναν στοχο που κλασικα ηταν ανεφικτος, αλλα εμεις κοντρα σε καθε λογικη αποφασισαμε να κυνηγαμε κανα 2μηνο λες και μας περισσευει ο χρονος. Μετα την χυλοπιτα, κλασικα το πηρε πανω του ο Ιβαν με τον Γιώργη και βρηκαν παιχτη απο την αγορα που ξερουν. Αυτο δεν ειναι αποτελεσμα σχεδιασμου. Αυτο ειναι αποτελεσμα συγκυριας.
Επισης διαβαζουμε εδω μεσα απο τα παιδια που εχουν πληροφορηση, οτι τον Πελκα δεν τον θελει καποιος στην διοίκηση γ αυτο δεν ηρθε και περσι και φετος. Επισης τον Μισιτς δεν τον θελουν γτ λεει ενοχληθηκαν απο τον μανατζερ του. Αυτα με συγχωρειτε αλλα δειχνουν ασχετοσυνη και ερασιτεχνισμο. Τι παει να πει δεν τον θελει καποιος στην διοικηση? Και? Θα του δωσει την κορη του ή θα τον κανει συνεταιρο του? Που πηγε το "Ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα"?.
Η ομαδα χρειαζεται ξενους παιχταραδες και ελληνες υψηλου επιπεδου. Αλλα στην ΠΑΕ. προτιμησαν να βαλουν το θυμικο τους και την ευθιξια τους πανω απο τις αναγκες της ομαδας. Οχι μας ενοχλουν οι μανατζερ π θελουν πριμ υπογραφης, οχι μας βρωμαει ο Πελκας, οχι το ενα οχι το αλλο. Ε να π φτασαμε να κανουμε καθε μεταγραφη γκραν γκινιολ κατασταση.
Αντε να δω τωρα ποσες μεταγραφες θα κανουμε και τι επιπεδου.
Η ρητρα του Τσαλοφ μετρησε οταν ξεκινησε το πρωταθλημα τους, οχι νωριτερα. Τουλαχιστον ετσι γραφτηκε
Δεν το πηρε το ματι μου, αλλα αν ισχυει λαθος μου.
Δεν διαφοροποιει ιδιαιτερα την κατασταση παντως. Δυο κεναρες ειχαμε στην αρχη της μεταγραφικης...
1. Το κενο στα χαφ τοσο αριθμητικα οσο και σε επιπεδο χαρακτηριστικων (δεν Θα ξεχασω μετα τα ματς με την Μπριζ τα αρθρα πως ειδαμε την διαφορα στα χαφ και την ποιοτητα του ροστερ και θα κανουμε τις απαραίτητες κινησεις για να παμε σ αυτο το επιπεδο)
2. το έλλειμμα σε ελληνες/γηγενεις παιχτες, ειδικα και με την πιθανοτητα αποχωρησης καποιων απο τους νεους μας.

Τι καναμε γ αυτα τα δυο θεματα? ΤΙΠΟΤΑ
Α ναι, φεραμε τον ανετοιμο Καμαρα και ανανεωσαμε τον Σβαμπ. Οταν κρατας τα 2 βαρια σου χαφ (Οζντοεφ Σβαμπ) παιζουν δυο σεναρια, ειτε δεν εχεις αντιληφθει ποσο θεμα θα εχεις απεναντι σε ομαδες με αθλητικα χαφ, ειτε αντιλαμβανεσαι την αδυναμια σου μεσα σε ΤΡΕΙΣ μηνες να αντικαταστησεις τα αναπληρωματικα σου χαφ με καλυτερα, ενω ταυτοχρονα αναζητας το βασικο σου χαφ.
Τεσπα, τωρα δεν εχει νοημα... ας κανουν ο,τι προλαβαινουν μηπως και σωθει η κατασταση
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να πω κάπου εδώ ότι Τ + Τ έχουν παίξει συνολικά 3 ημίχρονα και αθροιστικά, πέρα από ένα γυριστό χτες, δεν είδα πάσα, κεφαλια, τελική, συνδυασμό,κερδισμένη μονομαχία. Τίποτα,ζερο.

Η παρατήρηση δεν έχει να κάνει με τη γενικότερη ποιότητα των παικτών, αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου. Αλλά αυτή τη στιγμή έδειξαν το απόλυτο Τίποτα.

Την επόμενη φορά ας κάνουμε μεταγραφή το Πάσχα ώστε μέχρι τον Ιούλιο να προλάβει να δείξει κάτι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Mīngus έγραψε:Δυστυχώς με τον Μεϊτέ έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση που εφόσον επιστρέψει θα του επιφέρει πολύ μεγάλη πίεση την οποία και θα κληθεί να διαχειριστεί.
Στην πρώτη λάθος πάσα θα θυμηθούν όλοι το σίριαλ του καλοκαιριού.
Ο παίκτης έχει φθαρεί πολύ επικοινωνιακά (καλώς ή κακώς) και αυτό το πράγμα θα το κουβαλάει.
Αυτό είναι αλήθεια. Το γράφω μετά βεβαιότητας, κρίνοντας πρώτα πρώτα από εμένα τον ίδιο. Έχω τσαντιστεί τόσο πολύ, πιστεύοντας πρωτίστως όσα έχουν γράψει ο Equalizer κι ο Sourme τις τελευταίες μέρες, που στην μισή πρώτη κακή του αντίδραση μέσα σε παιχνίδι δύσκολα θα συγκρατηθώ να μην τον στολίσω.
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Τωρα,και με το ονειρο να δουμε τη Ρεαλ και τη Σιτυ στην Τουμπα να εχει κανει φτερα.

Φερτε αληθινο δεξι μπακ.Ο καημενος ο Σαστρε δε μπορει.
Ζιγκο των 2 εκατομυριων ουτε για πλακα.Δε χρειαζεται πλεον.
Μειτε στην ομαδα πλεον ουτε για αστειο.
Μπακαγιοκο επισης αχρειαστο εξοδο,χωρια που δε θα ακουμπησει.
Φερτε ΔΥΟ ΧΑΦ με πνευμονια.Δυο που δεν τους ξερει κανεις φτανει να τρεχουν, να κλωτσανε τη μπαλα με τα ποδια και να βγαζουν 90λεπτο χωρις να σκονταφτουν.Χωρις περγαμηνες απλα να κανουν τα βασικα.Γιατι ουτε τετοιους δεν εχουμε.

Αντρε ευχαριστουμε παρα πολυ, και καλο θα ειναι να ζητησεις εξαιρεση απο την ευρωπαικη λιστα. :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”