Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από Magdi1976 »

Εγώ θα ήθελα να κρατήσουμε και τον Μπαρνς.
Σύμφωνα με αυτά που είδα στο Παλατάκι στον πρώτο αγώνα,θεωρώ ότι με προετοιμασία θα κάνει παπάδες και πολύ καλό δίδυμο με τον Ράπτη.
Αν και το κόβω να επιστρέφει Ιταλία..
Τσιριγώτη συγνώμη!
Ξέρω ότι βγάζεις αφρούς από το στόμα αυτή τη στιγμή [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Magdi1976 έγραψε:
Descartes έγραψε:Έχετε πλάκα, όταν αναρωτιέστε πόσο καλός είναι ο Ερνάντεζ και αποθεώνετε τον παιχταρά Ούντρις.

Ας φέρουν πίσω τον Bram Van Den Dries τουλάχιστον. Φιλοτιμος αθλητής, έπειξε και με πυρετό και με 1 πόδι.

Δεν τον..... έπιανε...... ο ώμος? η μέση? η Μποναλντου... 2 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ούτε έπαιξε πασούλες με τους αντιπάλους.
Ούτε κι εγώ τρελαίνομαι για τον Ουντρις αλλά όχι γι'αυτους του λόγους που παραθέτεις.
Και φυσικά μακριά από τον Βέλγο.
Χρυσή μετριότητα.
Θεωρώ ότι υπάρχουν διαγώνιοι υψηλού επιπέδου.
Εξάλλου δεν είναι εκεί το πρόβλημα μας κατά την γνώμη μου.

Φυσικά και υπάρχουν πολύ καλύτεροι Διαγώνιοι, όπως αυτός του βάζελου για παράδειγμα. Απλά λεφτά δεν υπάρχουν για να τους φέρεις αυτούς τους παίκτες. Άλλο τι λέει κάθε χρόνο ο Κώτσος που βγάζει οτι ο ΠΑΟΚ έχει το ίδιο μπάτζετ με τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ.
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Descartes έγραψε:
Magdi1976 έγραψε:
Descartes έγραψε:Έχετε πλάκα, όταν αναρωτιέστε πόσο καλός είναι ο Ερνάντεζ και αποθεώνετε τον παιχταρά Ούντρις.

Ας φέρουν πίσω τον Bram Van Den Dries τουλάχιστον. Φιλοτιμος αθλητής, έπειξε και με πυρετό και με 1 πόδι.

Δεν τον..... έπιανε...... ο ώμος? η μέση? η Μποναλντου... 2 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ούτε έπαιξε πασούλες με τους αντιπάλους.
Ούτε κι εγώ τρελαίνομαι για τον Ουντρις αλλά όχι γι'αυτους του λόγους που παραθέτεις.
Και φυσικά μακριά από τον Βέλγο.
Χρυσή μετριότητα.
Θεωρώ ότι υπάρχουν διαγώνιοι υψηλού επιπέδου.
Εξάλλου δεν είναι εκεί το πρόβλημα μας κατά την γνώμη μου.

Φυσικά και υπάρχουν πολύ καλύτεροι Διαγώνιοι, όπως αυτός του βάζελου για παράδειγμα. Απλά λεφτά δεν υπάρχουν για να τους φέρεις αυτούς τους παίκτες. Άλλο τι λέει κάθε χρόνο ο Κώτσος που βγάζει οτι ο ΠΑΟΚ έχει το ίδιο μπάτζετ με τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ.
Αυτός ο Κώτσος 10 μήνες το χρόνο θα έχει λόξυγκα και θα αναρωτιέται γιατί [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Magdi1976 έγραψε:Εγώ θα ήθελα να κρατήσουμε και τον Μπαρνς.
Σύμφωνα με αυτά που είδα στο Παλατάκι στον πρώτο αγώνα,θεωρώ ότι με προετοιμασία θα κάνει παπάδες και πολύ καλό δίδυμο με τον Ράπτη.
Τσιριγώτη συγνώμη!
Ξέρω ότι βγάζεις αφρούς από το στόμα αυτή τη στιγμή [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Εάν μετά τη στήριξη που του πρόσφερε ο κόουτς για να επανέλθει φέτος ο Μπάρνς δεν μείνει δε θα έχω λόγια...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να πω την κακία μου, χάρη μάς κάνει ο γαύρος με Κουμεντάκη :mrgreen: . Του παραχρόνου όμως, ελπίζω να μας κάτσει ο Πρωτοψάλτης.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Ποιος είναι ο Κώτσος ρε παιδια;
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Magdi1976 έγραψε:Εγώ θα ήθελα να κρατήσουμε και τον Μπαρνς.
Τσιριγώτη συγνώμη!

Χαχαχαχαχα.. πέρα απο την πλάκα ο παίχτης αυτός δεν έκανε την διαφορά κ δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που χρησιμοποιήθηκε αντί του κουκλινσκι. Αν μένει ο μπαρνς κ του χρόνου για βασικός ακραίος, θα ρίχνετε ανάθεμα και εσείς. Κ επειδή τα γραπτά μένουν εγώ το λέω από τώρα οτι με μπαρνς βασικό ακραίο που δεν έχει στοιχειώδη υποδοχή, που εάν του κάνουν ένα μπλοκ εξαφανίζεται, μην περιμένετε τίποτα.
Στην αρχή της χρονιάς έλεγα ότι ο βαζελος θα κάνει πλάκα, όπως κ έκανε.
Με μπαρνς κ σωτηρίου μπακ απ του, θα πας να χτυπήσεις τι;;;;
Μάλλον το κεφάλι σου στον τοίχο
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Willie the Pimp έγραψε:Ποιος είναι ο Κώτσος ρε παιδια;
Έναν Κώστα έχει η διοίκηση

Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Α οκ... ο άγιος Παΐσιος
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

danirifle έγραψε:αυτοί στηρίζουν τον ερασιτέχνη τους μπάνε
Και σε εμάς είχε χτιστεί πολύ καλό μομέντουμ θεωρώ (θυμίζω τη χρονιά με τα 1200+ διαρκείας, πράγμα πρωτόγνωρο για εμάς) και ο κόσμος ζεσταινόταν όλο και παραπάνω αλλά η διοίκηση με τις επιλογές της το χάλασε και ο κόσμος ξενέρωσε. Καλώς ή κακώς, η πλειοψηφία "φτιάχνεται" όταν φτιάχνεται και η ομάδα αντίστοιχα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Mονο που φέτος αντί να πούμε ένα μπράβο που έγινε μια καλή προσπάθεια και επιστρέψαμε στους τίτλους, εδώ ευχόμαστε να φύγουν όλοι και όλοι τη χρονιά βριζαμε το ρόστερ, τον προπονητή, τους πάντες και τα πάντα.

Η διαφορά είναι ότι δε νιώθουμε πλέον τον ΠΑΟΚ. Είμαστε οπαδοί της επιτυχίας. Τα ρίχνουμε όλα στους άλλους ως δικαιολογία και τη δική μας αυτοκριτική δε την κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός τουλάχιστον το γήπεδο το γέμισε και στήριξε. Ενώ εμείς τα περιμένουμε όλα από το Σαββίδη και μάλιστα απαιτούμε σε όλα τα τμήματα όταν αυτά παλεύουν χωρίς καμία στήριξη.

Είναι πολύ εύκολο να κατηγορουμε τον Α.Σ., αλλά επίσης πολύ εύκολα κρυβόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ξεκινήσαμε μια σεζόν φέτος που ήταν αρκετά αμφίρροπη καθώς δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών των τροπαίων. Όλοι είχαν σημεία στα οποία υπερτερούσαν αλλά και χτυπητές αδυναμίες, δεν είμασταν το φαβορί είμασταν όμως μέσα στην διεκδίκηση για τα πάντα.

Υπό αυτά τα πλαίσια, ο τελικός απολογισμός ήταν ένα κύπελλο, τελικός Λιγκ Καπ και πρωτιά στην κανονική διάρκεια. Συνολικά είμασταν η δευτέρη καλύτερη ομάδα μετά τον Παναθηναϊκό που πήρε πρωτάθλημα και λιγκ καπ. Ο τελικός του Λιγκ Καπ ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τα μέσα της σεζόν, όταν και θα είμασταν το ακλόνητο φαβορι γιατί εκείνη την περίοδο είμασταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα, τελικά λόγω κόβιντ μετατοπίστηκε για το τέλος της σεζόν, δηλαδή στο καλό φεγγάρι του ΠΑΟ και το κακό δικό μας.

Μακάρι την νέα σεζόν ποντάροντας σε ομοιογένεια και Καλμαζίδη να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Μπράβο στην ομάδα που έφερε άλλη μια κούπα. Δεν μας περισσεύουν οι τίτλοι ούτε στο Volley, ούτε συνολικά σαν σύλλογο, οπότε να της αγαπάμε λίγο περισσότερο τις ομάδες που τους κατακτούν.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Φίλε PaokCuba4, συμφωνώ με την προσέγγιση σου, αλλά όπως γίνεται κριτική στον κόσμο για την απουσία του και τις γελοίες δικαιολογίες (Πετρέας, Κοκκινάκης, ο φούφουτος κλπ) θα πρέπει να γίνεται και στον ΑΣ,
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Όχι άλλο Ραπτη στον ΠΑΟΚ ρε παιδιά.
Στην μπάλα ακομα κραζουμε που πήραμε τον Taylor.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Willie the Pimp έγραψε:Φίλε PaokCuba4, συμφωνώ με την προσέγγιση σου, αλλά όπως γίνεται κριτική στον κόσμο για την απουσία του και τις γελοίες δικαιολογίες (Πετρέας, Κοκκινάκης, ο φούφουτος κλπ) θα πρέπει να γίνεται και στον ΑΣ,
Τη διοίκηση την έχω κράξει όποτε έφταιξε και ειδικά όταν έκανε εγκλήματα εδώ και πόσα χρόνια. Και τα άκουσε χοντρά από πάρα πολλούς και εδώ μέσα πριν αρχίσω να γράφω εδώ. Όμως φέτος ο Α.Σ. λειτούργησε σωστά και μάλιστα χωρίς να έχουμε τις παρεμβάσεις του παρελθόντος που προκαλούσαν κακό παρά καλό. Επομένως φέτος γιατί να επιρρηφθει κριτική στον Α.Σ. και ειδικά στο αγωνιστικο; Η κριτική να γίνει όταν έχουν γίνει χοντρά λάθη και σε τομείς που υστερεί.

Επίσης πολύ εύκολα κάνουμε κριτική στον Α.Σ. από ένα πληκτρολόγιο αλλά να πάμε να στηρίξουμε ή να εγγραφτουμε στον Α.Σ., δεν κάνουμε. Και για αυτό φωνάζω για τη δική μας αυτοκριτική. Καλά λέμε αλλά άμα δεν είσαι κοντά στην ομάδα πως θα βοηθήσεις για το καλύτερο. Δυστυχώς αυτό δύσκολα θα γίνει και θα κρατήσω το σχόλιο ατόμου στο διαδίκτυο που είπε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ντροπιάσει τον κόσμο και υποσχέθηκε άδεια καρεκλακια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”