Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
- Σουριναμέζος
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Υπάρχει ενδεχόμενο παραμονής Ουντρις (διάβασα ότι τον θέλει η Σύρος) και Μπράουν ή ο μόνος ξένος που έχει πιθανότητες παραμονής είναι ο Ουόλς?
Ας δούμε τι έχει να φέρει το κλασσικό ανακάτεμα της τράπουλας που γίνεται κάθε καλοκαίρι στο Βόλεϊ
Ας δούμε τι έχει να φέρει το κλασσικό ανακάτεμα της τράπουλας που γίνεται κάθε καλοκαίρι στο Βόλεϊ
- Willie the Pimp
PaokCuba4 δεν γράφω κάτι άλλο, απ' αυτό που γράφεις. Ο κόσμος φέρει ευθύνη για τη μη στήριξη των τμημάτων αλλά και ο ΑΣ που λειτουργεί γενικότερα μονολιθικά. Γενικότερα χωράει πολύ συζήτηση αυτό το πράμα.
Εντάξει στο διαδίκτυο θα διαβάσεις ότι μαλακία του κατέβει του καθενός... όπως είχε πει κι ένας πιο σοφός η άποψη είναι σαν τον δακτύλιο του πρωκτού μας, καθείς και από μία/ένα.
PaokCuba4 έγραψε:Δυστυχώς αυτό δύσκολα θα γίνει και θα κρατήσω το σχόλιο ατόμου στο διαδίκτυο που είπε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ντροπιάσει τον κόσμο και υποσχέθηκε άδεια καρεκλακια.
Εντάξει στο διαδίκτυο θα διαβάσεις ότι μαλακία του κατέβει του καθενός... όπως είχε πει κι ένας πιο σοφός η άποψη είναι σαν τον δακτύλιο του πρωκτού μας, καθείς και από μία/ένα.
Paokcuba4
Θέλω να μου πεις την γνώμη σου για τον Ράπτη.
Σε ρωτάω γιατί πριν δύο χρόνια είχα μια κουβέντα με τον παντελεου και δεν μου είπε τα καλύτερα γι αυτόν.
Και δεν στάθηκε στο αγωνιστικό όσο στο έξωαγωνιστικό.
Θέλω να μου πεις την γνώμη σου για τον Ράπτη.
Σε ρωτάω γιατί πριν δύο χρόνια είχα μια κουβέντα με τον παντελεου και δεν μου είπε τα καλύτερα γι αυτόν.
Και δεν στάθηκε στο αγωνιστικό όσο στο έξωαγωνιστικό.
Ο Ράπτης είναι μια πολύ καλή κίνηση, καθώς θεωρώ ότι δε βοηθάει μόνο επιθετικά αλλά έχει και το χαρακτήρα του νικητή. Κάτι που φάνηκε και σε δύσκολες αναμετρήσεις φέτος όπως με τη Τερουελ που πέρασε αντί του Πρωτοψάλτη και με προσωπικές του ενέργειες όπως και ο Σταλεκαρ πήραν το χρυσό σετ και την πρόκριση. Πολυ καλός επιθετικά και στο σερβίς, αθλητικός, αλλά θέλει δουλειά στην υποδοχή.
Όσον αφορά το χαρακτήρα του. Δεν ξέρω τι κάνει έξω ως άνθρωπος. Αυτό που θεωρώ είναι ότι δε σκέφτηκε καθόλου καλά το τι θα κάνει για να βελτιωθεί. Έπαιξε κατά συνθήκη διαγώνιος και έγινε MVP και αντί να επιστρέψει στη θέση του και να βελτιωθεί επέλεξε να μεινει σε μια θέση που δε θα του προσέφερε τίποτα. Και φέτος αντί να πάει σε άλλη ομάδα να αγωνιστεί βασικός και να βελτιωθεί αποφάσισε να μείνει ως 3ος και ουσιαστικά έχασε έναν ακόμα χρόνο. Θεωρώ ότι δε το χειρίστηκε σωστά και σκέφτηκε με λάθος κριτήρια. Στον ΠΑΟΚ έχει μια μεγάλη ευκαιρία να ανέβει επίπεδο καθώς η παρουσία Καλμαζίδη και γενικά η καλή λειτουργία του ΠΑΟΚ φέτος θα βοηθήσουν να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς και να ωριμάσει ακόμα περισσότερο.
Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ευκαιρία με Καλμαζίδη να φέρουμε νέους και να τους αναδείξουμε.
Όσον αφορά το χαρακτήρα του. Δεν ξέρω τι κάνει έξω ως άνθρωπος. Αυτό που θεωρώ είναι ότι δε σκέφτηκε καθόλου καλά το τι θα κάνει για να βελτιωθεί. Έπαιξε κατά συνθήκη διαγώνιος και έγινε MVP και αντί να επιστρέψει στη θέση του και να βελτιωθεί επέλεξε να μεινει σε μια θέση που δε θα του προσέφερε τίποτα. Και φέτος αντί να πάει σε άλλη ομάδα να αγωνιστεί βασικός και να βελτιωθεί αποφάσισε να μείνει ως 3ος και ουσιαστικά έχασε έναν ακόμα χρόνο. Θεωρώ ότι δε το χειρίστηκε σωστά και σκέφτηκε με λάθος κριτήρια. Στον ΠΑΟΚ έχει μια μεγάλη ευκαιρία να ανέβει επίπεδο καθώς η παρουσία Καλμαζίδη και γενικά η καλή λειτουργία του ΠΑΟΚ φέτος θα βοηθήσουν να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς και να ωριμάσει ακόμα περισσότερο.
Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ευκαιρία με Καλμαζίδη να φέρουμε νέους και να τους αναδείξουμε.
- Σουριναμέζος
1. Έχω ακούσει από τους μισούς ότι ο Ράπτης είναι αναβάθμιση σε σχέση με Κουμεντάκη και από τους άλλους μισούς ότι είνα υποβάθμιση. Μιας και έχουμε μαζέψει πλέον αρκετούς γνώστες του αθλήματος στο φόρουμ ας πούνε πάνω κάτω που υπερτερεί ο καθένας και αν από την στιγμή που φεύγει ο Κουμεντάκης υπήρχε διαθέσιμος κάποιος καλύτερος Έλληνας ακραίος.
2. Να περιμένουμε ξένο ακραίο από υψηλότερο ράφι σε σχέση με Κουκλίνσκι, Μπαρνς?
3. Εφόσον ο ΠΑΟ φέρνει στην διαγώνιο τον, κατά τα λεγόμενα, υπαιρπαίκτη Ερνάντεζ, με τον Ντε Ντρις τι γίνεται έχει κλείσει κάπου? Θα μας ενδιέφερε αν ο Ουντρις πάει στον Φοίνικα ή ψάχνουμε κάτι διαφορετικό?
2. Να περιμένουμε ξένο ακραίο από υψηλότερο ράφι σε σχέση με Κουκλίνσκι, Μπαρνς?
3. Εφόσον ο ΠΑΟ φέρνει στην διαγώνιο τον, κατά τα λεγόμενα, υπαιρπαίκτη Ερνάντεζ, με τον Ντε Ντρις τι γίνεται έχει κλείσει κάπου? Θα μας ενδιέφερε αν ο Ουντρις πάει στον Φοίνικα ή ψάχνουμε κάτι διαφορετικό?
Ναι τους κάναμε τα μούτρα κρέας. Πάλι ψαράκι με τον Κουντούρι θα τρώει το καλοκαίρι και θα ψηφίζουν ανάποδα απο το συμφέρουν του ΠΑΟΚ.
Στο δε γυναικείο ο Αμοιρίδαρος με τον ΑΣ είχανε στείλει έναν απίθανο επι κόβιντ στη συνέλευση των ομάδων για τη διακοπή του Πρωταθλήματος, μάλλον είχε πιεί ο άνθρωπος και ψήφισε το ακριβώς ανάποδο απο την ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ και κάποια στιγμή του υπεηθύμισαν οι υπόλοιπες ομάδες τι ψηφίζει και έμεινε κάγκελο.
Τα σχόλια για τον Καλμαζίδη οτι δεν θα μείνει μπρόστα στον κόσμο, ποιός τα έκανε? Εσείς δεν τα γράφατε εδώ πριν 2-3 εβδομάδες οτι έγινε στο γήπεδο απο άνθρωπο του ΑΣ αυτό το σχόλιο?
Στον ΑΣ δεν μπορούσες να γραφτείς τα προηγούμενα δεκάδες χρόνια. Εχουν κλείσει οι εγγραφές. Αν αυτό άλλαξε με τά απο τόσα χρόνια, πείτε το να πάμε να γραφτούμε.
Οι σύνδεσμοι είναι για χοντρό κράξιμο, ειδικά για το ποδόσφαιρο που κάνανε αποχή για το.... εμβόλιο. Τρομπα.
Για το Ράπτη το έγραψα πριν 2 εβδομάδες οτι υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για το χαρακτήρα του. Τον ήθελα στον ΠΑΟΚ. Το δεξί του πόδι είναι οκ?
Στο δε γυναικείο ο Αμοιρίδαρος με τον ΑΣ είχανε στείλει έναν απίθανο επι κόβιντ στη συνέλευση των ομάδων για τη διακοπή του Πρωταθλήματος, μάλλον είχε πιεί ο άνθρωπος και ψήφισε το ακριβώς ανάποδο απο την ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ και κάποια στιγμή του υπεηθύμισαν οι υπόλοιπες ομάδες τι ψηφίζει και έμεινε κάγκελο.
Τα σχόλια για τον Καλμαζίδη οτι δεν θα μείνει μπρόστα στον κόσμο, ποιός τα έκανε? Εσείς δεν τα γράφατε εδώ πριν 2-3 εβδομάδες οτι έγινε στο γήπεδο απο άνθρωπο του ΑΣ αυτό το σχόλιο?
Στον ΑΣ δεν μπορούσες να γραφτείς τα προηγούμενα δεκάδες χρόνια. Εχουν κλείσει οι εγγραφές. Αν αυτό άλλαξε με τά απο τόσα χρόνια, πείτε το να πάμε να γραφτούμε.
Οι σύνδεσμοι είναι για χοντρό κράξιμο, ειδικά για το ποδόσφαιρο που κάνανε αποχή για το.... εμβόλιο. Τρομπα.
Για το Ράπτη το έγραψα πριν 2 εβδομάδες οτι υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για το χαρακτήρα του. Τον ήθελα στον ΠΑΟΚ. Το δεξί του πόδι είναι οκ?
Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Ράπτη εδώ και χρόνια. Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις οτι του έλειπε η φιλοδοξία, γιατί με τον ΠΑΟ κέρδισε δύο πρωταθλήματα. Εφτάσε πολύ κοντά στο να υπογράψει και στον ΟΣΦΠ πριν 1-2 σεζόν.
Για το σχόλιο με τον Καλμαζίδη είχε γράψει ο k8ou αλλά δεν έχει βγει κάτι προς τα έξω ότι θα αποχωρήσει. Το αντίθετο έχω ακούσει εγώ και νομίζω ότι σε αυτή την κατάσταση δε θα διώξουμε τον Καλμαζίδη. Το θεωρώ πολύ κουφό και άστοχο να γίνει κάτι τέτοιο. Εξάλλου άμα ήθελε ο Α.Σ. θα επανερχόταν στις "καλές συνήθειες" και θα τον έδιωχνε πολύ πιο πριν. Αλλά δε θεωρώ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.
Όσο για τις εγγραφές, νομίζω ότι η σελίδα "Φίλοι Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ" ανεβάζει κατά καιρούς όσους κάνουν νέες εγγραφές. Μπορείς να ρωτήσεις εκεί άμα γίνονται.
Όσο για το Ράπτη και το πόδι του, νομίζω ότι οι πάιπ που έριξε και το άλμα που έχει μαρτυρούν ότι είναι πολύ καλά!
Όσο για τις εγγραφές, νομίζω ότι η σελίδα "Φίλοι Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ" ανεβάζει κατά καιρούς όσους κάνουν νέες εγγραφές. Μπορείς να ρωτήσεις εκεί άμα γίνονται.
Όσο για το Ράπτη και το πόδι του, νομίζω ότι οι πάιπ που έριξε και το άλμα που έχει μαρτυρούν ότι είναι πολύ καλά!

Το έγραψα αυτό γιατί θα μπορούσε να πάει σε κάποια άλλη ομάδα να παίξει βασικός ή να μην παίξει μια χρονιά ως διαγώνιος που ουσιαστικά τον πήγε πίσω. Πιο πολύ με λάθος κριτήρια σκέφτηκε ή να πήγε με το συναίσθημα. Και το θέμα είναι ότι στο πρώτο Πρωτάθλημα έπαιξε πολύ, φέτος περιορίστηκε στον 3ο ακραίο, ενώ θα μπορούσε να παίξει αλλού βασικός. Σα να τον παραγκώνισαν.Descartes έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Ράπτη εδώ και χρόνια. Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις οτι του έλειπε η φιλοδοξία, γιατί με τον ΠΑΟ κέρδισε δύο πρωταθλήματα. Εφτάσε πολύ κοντά στο να υπογράψει και στον ΟΣΦΠ πριν 1-2 σεζόν.
τι ειχε γραψει ο φιλος για τον καλμα ακριβως αν μπορει να πει καποιος.
ευχαριστω
ΠΑΟΚ
ευχαριστω
ΠΑΟΚ
1. Ο Ράπτης είναι πολύ καλύτερος επιθετικά του Κουμεντάκη, ενώ υστερεί στην υποδοχή σε σχέση με τον Ραφαήλ. Κάποιοι λένε για την αστάθειά του στο σερβίς. Εγώ θεωρώ ότι είναι αναβάθμιση και επίσης είναι 22 χρονών. Το παιδί θέλει χρόνο αγωνιστικό και παιχνίδια ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τους τομείς που υστερεί και να βελτιώσει τη σταθερότητά του όσο και την υποδοχή. Επίσης έχει το χαρακτήρα του νικητή και αυτό φάνηκε σε αρκετά παιχνίδια που ήρθε από τον πάγκο και βοήθησε. Επίσης είναι αθλητικός παίκτης και έχει ακόμα μεγάλυτερες προοπτικές να βελτιωθεί σε σχέση με τον Κουμεντάκη. Και ένα περιβάλλον με ένα σοβαρό προπονητή όπως τον Καλμαζίδη και με παίκτες εξίσου καλούς γύρω του, θα προσφέρει πάρα πολλά! Και προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε χρόνο στα νέα παιδιά και είμαι υπέρ να έρχονται ταλέντα. Από άλλους ακραίους άλλες καλές περιπτώσεις ήταν οι Χανδρινός και Κωτσάκης, αλλά θεωρώ ότι και οι 3 είναι εξαιρετικές κινήσεις.Σουριναμέζος έγραψε:1. Έχω ακούσει από τους μισούς ότι ο Ράπτης είναι αναβάθμιση σε σχέση με Κουμεντάκη και από τους άλλους μισούς ότι είνα υποβάθμιση. Μιας και έχουμε μαζέψει πλέον αρκετούς γνώστες του αθλήματος στο φόρουμ ας πούνε πάνω κάτω που υπερτερεί ο καθένας και αν από την στιγμή που φεύγει ο Κουμεντάκης υπήρχε διαθέσιμος κάποιος καλύτερος Έλληνας ακραίος.
2. Άμα ισχύει ότι ο Πετρέας θα αποχωρήσει με τα λεφτά που εξοικονομούνται από Πετρέα και Κουμεντάκη μπορείς να φέρεις κάτι ακόμα καλύτερο σε ξένο ακραίο. Και λογικά θα φέρουν τον καλό υποδοχέα και ίσως έναν πιο all-around παίκτη. Πιστεύω ότι θα γίνει κίνηση προς τα εκεί.
3. Ο Ντε Ντρις θεωρώ ότι είναι πολύ μέτριος ως παίκτης. Βαρύς διαγώνιος και με τα πάνω του και τα κάτω του. Θεωρώ ότι πρέπει οι ακραίοι να είναι οι παικταράδες για να είναι ο Ντε Ντρις σε μια ομάδα. Άμα δεν ήταν ο Πρωτοψάλτης και η άνοδος του Ανδρεόπουλου και του Στάλεκαρ, ο Ντε Ντρις δε θα πετύχαινε τίποτα. Ο Ούντρις άμα φύγει θεωρώ ότι δε θα έρθει το τέλος του κόσμου. Με τα πάνω και τα κάτω του και ο ίδιος και λόγω τραυματισμού αλλά και εξωτερικών παραγόντων. Θεωρώ ότι μπορούμε να φέρουμε και κάτι καλύτερο και κυρίως πιο σταθερό παίκτη. Κυρίως η ομάδα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην αθλητικότητά της.
dimpaok4 έγραψε:τι ειχε γραψει ο φιλος για τον καλμα ακριβως αν μπορει να πει καποιος.
ευχαριστω
ΠΑΟΚ
k8ou έγραψε:Παιδια φευγοντας απο το γηπεδο σαν να ακουσα απο γνωστο παράγοντα οτι δεν θα μείνει ο κοουτς κ οτι του χρεώνουν οτι χάσαμε το πρωτάθλημα μεσα απο τα χερια μας... Μακαρι να μην καταλαβα σωστα... Αλλα ειδα κ νευρα μετα τη ληξη απο κοκκινακη...
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τίποτα! Να σαι καλά!
Μην αγχώνεσαι για τα σπαμ. Κατάλαβα ότι είχε θέμα το σύστημα.

Μην αγχώνεσαι για τα σπαμ. Κατάλαβα ότι είχε θέμα το σύστημα.

Πετρέας πρέπει πάση θυσία να μείνει, αλλιώς μόνο με πεντάδα ξένων τη βγάζουμε.