Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
deathmassious

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από deathmassious »

thios4 έγραψε:
deathmassious έγραψε:Τώρα αυτό είναι σοβαρό; Θα καθορίζεται η σύνθεση της ομάδας από τα milestones του Βιειρίνια;
Εμ φίλε μου, εσύ τι βλέπεις να γίνεται...?
Εγώ ελπίζω ότι θα βρει την αξιοπρέπεια να σταματήσει μόνος του. Αποτελεί βαρίδι πλέον και, το κυριότερο, στερεί έναν επιπλέον ξένο παίκτη στην Ευρώπη. Θέλω να πιστεύω ότι θα το καταλάβει.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Το επομενο βήμα στην εξέλιξη του ΠΑΟΚ με προπονητή λουτσεσκου ειναι ο εκσυγχρονισμός της ομάδας. Δεν μπορω να εικάσω αν τα πραγματα θα ηταν διαφορετικά αν η μαλμε δεν ηταν πιο ετοιμη , αν επαιζε ο μειτε η οτιδηποτε που αφορά την παρουσία χρονική συγκυρία αλλα οταν σε 8 ημίχρονα με μπριζ και μαλμε δεν εισαι ανώτερος ουτε για 5 λεπτα οι αιτίες μαλλον ειναι βαθύτερες. Κι αν η μπριζ ειναι η σχεδον μόνιμη ρωταθλητρια βελγιου, η μαλμε ειναι ειναι ενας εκπρόσωπος του σύγχρονου ποδοσφαίρου απο τα πανέρια. Κι ομως αυτη η μαλμε παιζει σαν τη γάτα με το ποντίκι την ακριβότερη εκδοχή σου. Ναι εχουμε κανει νίκες απέναντι σε τέτοιες ομαδες και με χειρότερες εκδοχές απο τη φετινή, ναι εχουμε νικήσει και με ανώτερες ομαδες οπως η άιντραχτ αλλα ποτε δεν εχουμε παιξει καλυτερα απο αυτες τις ομαδες και ποτε κυριαρχικά.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Πώληση Κουλιερακη
Ναι, ο Βιεϊρίνια αμφιβάλλω κι εγώ αν μπορεί να συνεχίσει στην Ευρώπη · λυπάμαι αρχηγέ
Σέντερ μπακ 2χ
Λεφτά για Μεϊτέ δεν υπάρχουν· στην ευχή του Θεού
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

panpangr77 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάτε για πωλήσεις ,αν δίνει τα 14 για Κουλιερακης η Άιντραχτ καλώς να φύγει και να έρθει ένα καλό στόπερ ,να φύγει ο Νασμπεργκ ,να πάρουν απόφαση τι Μπακ θα φέρουν αριστερό η δεξί ,γιατί η λύση Βιερίνια δεν υπάρχει . Στα χαφ ανάλογα τι θέλουν να κάνουν πόσο θα χτυπήσουν την ευρωπη στο Europa πρέπει να πάρουν 2 καλούς χαφ ώστε του χρόνου να έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις για CHL . Με πρωτάθλημα πάλι στους ισχυρούς θα είμαστε . Αν έρθει ο Ισλανδός για μπροστά δεν με χαλάει καθόλου ,σέντερ φορ έχουμε 5 παίκτες με τον μικρό και τον Σαματά ,αν φύγει ο Σαματά ας σκεφτούν αν ο Κολομβιανός μπορεί να μπει στο ροτεισον. Δεν βλέπω γιατί η ομάδα πρέπει να μπει σε ένα κύκλο εσωστρέφειας.
Γιατί ήδη μόνο για μεταγραφές και πριμ είμαστε στα -8εκ και στα +2.5εκ ετησίως για συμβόλαια

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Η ομάδα συνεχίζει να χρειάζεται ότι και πριν :
2 σέντερ μπακ (εφόσον φύγει ο Κουλιεράκης)
1 ακραίο μπακ (θα προτιμούσα βασικό δεξί μπακ και τον Οττο αλλαγή στα αριστερά)
2 χαφ.
Το μόνο που αλλάζει είναι τα χρήματα που έχουμε να ξοδέψουμε πιθανότατα και η στόχευση σε παικτες επιπέδου Europa και όχι CL.
Δεν υπάρχει λόγος να φάμε τα σωθικά μας και να αρχίσουμε τους μηδενισμούς λόγω της χαμένης ευκαιρίας του CL.
Η σεζόν τώρα αρχίζει και έχουμε μπροστά μας 2 παιχνίδια για την πρόκριση σε ομίλους Europa, ενώ έχουμε ήδη εξασφαλίσει το Conference. Ναι το Conference που πέρσι κατέκτησε ο ΟΣΦΠ και φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά.
Ο στόχος πρέπει να είναι η βελτίωση της περσινής ομάδας, ακόμα και αν δεν μπορέσει να έρθει η εκτόξευση που θα έδινε η ευκαιρία του CL.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

WeWillRockYou έγραψε: Το μόνο που αλλάζει είναι τα χρήματα που έχουμε να ξοδέψουμε πιθανότατα και η στόχευση σε παικτες επιπέδου Europa και όχι CL.
Γιατι τι νομιζεις ειναι το europa?`
8 αγωνιστικες ειναι πιθανο να παιξεις με:

Μαν γιου
Σοσιεδαδ
Λυον
Φενερ
Μποντο
Ουνιον
Χοφενχαιμ
Αντερλεχτ
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Ήδη οι παίκτες που στοχεύαμε επιπέδου Europa ήταν στην καλύτερη. Παίκτες επιπέδου champions league δεν μπορεί ούτε ο γαυρος να προσεγγίσει

panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Patricio_4 έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάτε για πωλήσεις ,αν δίνει τα 14 για Κουλιερακης η Άιντραχτ καλώς να φύγει και να έρθει ένα καλό στόπερ ,να φύγει ο Νασμπεργκ ,να πάρουν απόφαση τι Μπακ θα φέρουν αριστερό η δεξί ,γιατί η λύση Βιερίνια δεν υπάρχει . Στα χαφ ανάλογα τι θέλουν να κάνουν πόσο θα χτυπήσουν την ευρωπη στο Europa πρέπει να πάρουν 2 καλούς χαφ ώστε του χρόνου να έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις για CHL . Με πρωτάθλημα πάλι στους ισχυρούς θα είμαστε . Αν έρθει ο Ισλανδός για μπροστά δεν με χαλάει καθόλου ,σέντερ φορ έχουμε 5 παίκτες με τον μικρό και τον Σαματά ,αν φύγει ο Σαματά ας σκεφτούν αν ο Κολομβιανός μπορεί να μπει στο ροτεισον. Δεν βλέπω γιατί η ομάδα πρέπει να μπει σε ένα κύκλο εσωστρέφειας.
Γιατί ήδη μόνο για μεταγραφές και πριμ είμαστε στα -8εκ και στα +2.5εκ ετησίως για συμβόλαια

Ναι αλλά τα έσοδα με τους ομίλους του Europa είσαι πιο πάνω ,έφυγε ο Ενγκογκ ,μάλλον και ο Σαματά με υψηλά συμβόλαια δεν βλέπω να υπαρχει προβλημα . Αν πουληθεί ο Κουλιε στα 14 εκατ ,θα έχεις και λίπος .Δεν βλέπω λόγο για να ανησυχούμε.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Δεν είναι λόγος να ανησυχούμε η πώληση του Κουλιε ;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κάτι τελευταίο και δεν ξανά ασχολούμαι
Υποτίθεται ότι κάτι παίκτες χαμηλής ποιότητας πχ μουργκ, Μπράντον κτλ τους ανανεώνουμε γιατί θέλουμε να υπάρχει μια συνέχεια στην ομάδα και μια ομοιογένεια.
Αν είναι να ξεκινάω το καλοκαίρι και να παίζω στο 30% από εκεί που ήμουν πριν δυο μήνες ,με τους ίδιους παικτες...Ε να τις χέσω αυτές τις ανανεώσεις,μόνο κακό κάνουν και κρατάνε την ομάδα πισω.

Επίσης δεν θέλω ούτε μισή μεταγραφή να γίνει...μόνο πωλήσεις
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γιατί δεν ήταν αρκετά πιθανό σενάριο;
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Τον συνυπολόγισα τον Εκόνγκ. Τα κέρδη από το Europa και από το Conference δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορα, άντε να πάρεις 2εκ παραπάνω αν τα πας πολύ καλά σύμφωνα με τα νούμερα που βλέπω τώρα

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μετά τη δεύτερη φορά που έφτασα κοντά στο εγκεφαλικό μέσα σε μόλις 3 μήνες, αφού έχω πιει ήδη μισό ποτό για να σβήσω, θα πω μόνο το εξής.

Τώρα θα δείξεις πόσο πολύ θες να ανέβεις επίπεδο. Ούτε μισή αλλαγή στο μεταγραφικό πλάνο. Ούτε μισή.

Φέρτε 2 χαφ, φέρτε στόπερ, φέρτε τουλάχιστον 1 μπακ και 1 αριστερό εξτρέμ.
Επίσης χαιρετήστε επιτέλους τους: Οζντόεφ, Μπράντον, Σάστρε ή Όττο, Νάσμπεργκ και οποιονδήποτε άλλο δεν είναι συγκεντρωμένος 100% στους στόχους της ομάδας (πχ Ντεσπότοφ αν συνεχίσει έτσι).
Τέλος: ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ με τα λεφτά που θέλει η κάθε Άιντραχτ. Αν βέβαια σας φτάνουν τα 10 εκατομμύρια για τέτοιο παίκτη 20 χρονών, τότε απλά λυπάμαι.
Εγώ ακόμα και 15 να έδιναν, θα το σκεφτόμουν πάααααρα πολύ.

Αύριο ξημερώνει η μέρα που θα μάθουμε τι ομάδα θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ. Τα πρώτα ρεπορτάζ θα δείξουν τον δρόμο.
Θες να κοντράρεις τις Ελληνικές ομάδες και να προσπαθήσεις να πάρεις το πρωτάθλημα; Μείνε όπως είσαι..
Θες να ανέβεις επίπεδο; Κάνε τα παραπάνω. Αυτά.
dev

Δημοσίευση από dev »

τον βιερινια να τον κρατησουμε παιδια στην λιστα για την ευχαριστηση του το παιδι να παιξει τσου λου

και για να μην ειμαι ον τοπικ Μειτε ουτε για στειο μην παρεις τηλεφωνο πλεον

λεφτα τελος
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Blackgr4 έγραψε:Μετά τη δεύτερη φορά που έφτασα κοντά στο εγκεφαλικό μέσα σε μόλις 3 μήνες, αφού έχω πιει ήδη μισό ποτό για να σβήσω, θα πω μόνο το εξής.

Τώρα θα δείξεις πόσο πολύ θες να ανέβεις επίπεδο. Ούτε μισή αλλαγή στο μεταγραφικό πλάνο. Ούτε μισή.

Φέρτε 2 χαφ, φέρτε στόπερ, φέρτε τουλάχιστον 1 μπακ και 1 αριστερό εξτρέμ.
Επίσης χαιρετήστε επιτέλους τους: Οζντόεφ, Μπράντον, Σάστρε ή Όττο, Νάσμπεργκ και οποιονδήποτε άλλο δεν είναι συγκεντρωμένος 100% στους στόχους της ομάδας (πχ Ντεσπότοφ αν συνεχίσει έτσι).
Τέλος: ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ με τα λεφτά που θέλει η κάθε Άιντραχτ. Αν βέβαια σας φτάνουν τα 10 εκατομμύρια για τέτοιο παίκτη 20 χρονών, τότε απλά λυπάμαι.
Εγώ ακόμα και 15 να έδιναν, θα το σκεφτόμουν πάααααρα πολύ.

Αύριο ξημερώνει η μέρα που θα μάθουμε τι ομάδα θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ. Τα πρώτα ρεπορτάζ θα δείξουν τον δρόμο.
Θες να κοντράρεις τις Ελληνικές ομάδες και να προσπαθήσεις να πάρεις το πρωτάθλημα; Μείνε όπως είσαι..
Θες να ανέβεις επίπεδο; Κάνε τα παραπάνω. Αυτά.
Συμφωνώ σε όλα εκτός από τις αποχωρήσεις Μπραντον και Οζντοεφ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”