Αυτός μας κάνει;

Dimg4 έγραψε:Απο τη στιγμη που δεν πιστευεις οτι ισχυει, για ποιο λογο μου ζητησες email?rainmaker έγραψε:Αυτό με το Ζλάταν ούτε πιθανό το βλέπω να ισχύει, ούτε θετικό το βλέπω αν όντως γίνει.
Από εκεί και πέρα ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.
Ο επιθετικός που ψάχνουμε είναι για ΠΑΓΚΙΤΗΣ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.
Απ τα λίγα π καταλαβαίνω προσωπικά προτιμώ κόντε απ τον μπούλη τον πουκι
desperando έγραψε:Ελπίζω να μην κάνουν το έγκλημα με τον κόντε και να φέρουν τον παικταρα τον πουκι που θα τους περάσει μόνος του τους βελγοολλανδους
tzelas έγραψε:Σκάουτινγκ σε διψασμένους έ;
Αυτός μας κάνει;
+1rainmaker έγραψε: είναι απίστευτα δύσκολος χαρακτήρας, πανάκριβος και 37 ετών.
Σχεδόν σε όλα δηλαδή είναι κόντρα σ όσα θέλει ο προπονητής και επηρεάζει το πλάνο της ομάδας.
Αυτή είναι η άποψη μου
Έτσιmontekristo έγραψε:Πλάκα κάνω ρε φίλε...
Πήραν τα μυαλά μας αέρα μου φαίνεται και έχουμε αραδιασει ένα σωρό μλκιες σε 300+ σελίδες
Η ομάδα είναι κομπλέ
Με 2-3 προσθήκες σωστές- όπως ορίζουν το σωστό οι άνθρωποι που πρεπει- είμαστε μια χαρα
Και τι φιάσκοΑποστόληςΑ έγραψε:Μετά το φιάσκο Berbatov, ναι.TheCursed έγραψε:ελα πειτε μου οτι κανετε πλακα τωρα ετσι ακουγεται τετοιο ονομα ισχυει δεν ισχυει δεν με νοιαζει και σεις μιλατε για ηλικιες??? καμια σωτηρια δυστηχως.
Πόσο εύκολα παίζουμε με τις λέξεις έγκλημα λέει ο άλλος.....DaRkFeaR έγραψε:desperando έγραψε:Ελπίζω να μην κάνουν το έγκλημα με τον κόντε και να φέρουν τον παικταρα τον πουκι που θα τους περάσει μόνος του τους βελγοολλανδους![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι πως το έγραψες φίλε desperando δεν βγάζω άκρη.
Στο πρώτο είμαι υπέρ πως με Conde θα ήταν έγκλημα αν έρθει, για τον Pukki τα videakia που είδα και το βιογραφικό αν και τον ήξερα τον Παίχτη αλλά δεν ήξερα στατιστικά του τι-πως είναι καλός.
Μ@λκιαΤου βέβαια που δεν απάντησε ακόμα από ότι άκουσα στο ράδιο έχει διορία μέχρι Δευτέρα ειδάλλως στρεφόμαστε αλλού.
Απλά οι ΑΡΔ. γράφουν τα ίδια και τα ίδια επειδή με την μυστικοπάθεια του Michel δεν ξέρουν τι να γράψουν απλά σχολιάσαμε τα περι Conde απόψεις ότι γράφονται δηλαδή δεν νομίζω πως αυτός θα ναι το plan b.