Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από tzelas »

Σκάουτινγκ σε διψασμένους έ;
Αυτός μας κάνει;

Εικόνα

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bicii82

Δημοσίευση από bicii82 »

Είναι που είναι αγαπημένος μου ο Ιμπρα έτσι και γίνει καμία στραβή και έρθει προς τούμπα μεριά με βλέπω να γίνομαι λιποτάκτης για να τον δω :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Dimg4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Αυτό με το Ζλάταν ούτε πιθανό το βλέπω να ισχύει, ούτε θετικό το βλέπω αν όντως γίνει.

Από εκεί και πέρα ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.

Ο επιθετικός που ψάχνουμε είναι για ΠΑΓΚΙΤΗΣ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.

Απ τα λίγα π καταλαβαίνω προσωπικά προτιμώ κόντε απ τον μπούλη τον πουκι
Απο τη στιγμη που δεν πιστευεις οτι ισχυει, για ποιο λογο μου ζητησες email?

Ντιμ κάτι μπερδεύεις νομίζω.

Όταν σου ζήτησα να μ στείλεις μεηλ δεν είχες πει σε ποιο όνομα αναφέρεσαι. Στο μεηλ μου ειπες..

Και το ότι σου ζήτησα μεηλ δεν σημαίνει ούτε ότι θα δεχτώ άκριτα ότι γράφεις εκεί, ούτε ότι δεν θα έχω άποψη ακόμα και αν αποδειχτεί σωστό αυτό που λες.

Δεν εκρινα ούτε αμφισβήτησα τη δική σου κρίση.

Λέω ότι αμφισβητώ πως υπάρχει θέμα και ότι ΑΝ υπάρχει τότε δεν με τρελαινει ως κίνηση.

Γιατί παρότι είναι υπερπαικταρας ίσως ο δεύτερος καλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, είναι απίστευτα δύσκολος χαρακτήρας, πανάκριβος και 37 ετών.

Σχεδόν σε όλα δηλαδή είναι κόντρα σ όσα θέλει ο προπονητής και επηρεάζει το πλάνο της ομάδας.

Αυτή είναι η άποψη μου
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ελπίζω να μην κάνουν το έγκλημα με τον κόντε και να φέρουν τον παικταρα τον πουκι που θα τους περάσει μόνος του τους βελγοολλανδους
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

desperando έγραψε:Ελπίζω να μην κάνουν το έγκλημα με τον κόντε και να φέρουν τον παικταρα τον πουκι που θα τους περάσει μόνος του τους βελγοολλανδους
:pano: :pano: :pano: :pano:
Έτσι πως το έγραψες φίλε desperando δεν βγάζω άκρη.

Στο πρώτο είμαι υπέρ πως με Conde θα ήταν έγκλημα αν έρθει, για τον Pukki τα videakia που είδα και το βιογραφικό αν και τον ήξερα τον Παίχτη αλλά δεν ήξερα στατιστικά του τι-πως είναι καλός.

Μ@λκιαΤου βέβαια που δεν απάντησε ακόμα από ότι άκουσα στο ράδιο έχει διορία μέχρι Δευτέρα ειδάλλως στρεφόμαστε αλλού.

Απλά οι ΑΡΔ. γράφουν τα ίδια και τα ίδια επειδή με την μυστικοπάθεια του Michel δεν ξέρουν τι να γράψουν απλά σχολιάσαμε τα περι Conde απόψεις ότι γράφονται δηλαδή δεν νομίζω πως αυτός θα ναι το plan b.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

tzelas έγραψε:Σκάουτινγκ σε διψασμένους έ;
Αυτός μας κάνει;

Εικόνα

:mrgreen:

Χαβαλεδάκος;
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

rainmaker έγραψε: είναι απίστευτα δύσκολος χαρακτήρας, πανάκριβος και 37 ετών.

Σχεδόν σε όλα δηλαδή είναι κόντρα σ όσα θέλει ο προπονητής και επηρεάζει το πλάνο της ομάδας.

Αυτή είναι η άποψη μου
+1
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Φέρε Teemu Pukki.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να ειρωνεύεται κάποιος τον Πουκι σε σχέση με τον Κοντε, όταν μάλιστα ,λίγο πολύ ,το ίδιο κόστος θα έχουν...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Και ο Πουκι και ο Κόντε νομίζω μέτριοι είναι.

Πουκι σχετικά αργος, όχι τπτ φοβερό από τεχνική αλλά γκολτζης

Κόντε λίγο πιο νευρικός, εξίσου θετικός εκτελεστής αλλά ξεκάθαρα παγκιτης.

Για μένα κανείς απ' τους δυο ΑΛΛΑ για εναλλακτική λύση μετράει και πόσο ταιριάζει ο παίκτης με τον ρόλο.

Και σε αυτό τον τομέα νομίζω ότι ο Κόντε είναι πιο καλή επιλογή. Τα 800 που ακούγονται όμως είναι πάρα πολλα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

montekristo έγραψε:Πλάκα κάνω ρε φίλε...
Πήραν τα μυαλά μας αέρα μου φαίνεται και έχουμε αραδιασει ένα σωρό μλκιες σε 300+ σελίδες
Η ομάδα είναι κομπλέ
Με 2-3 προσθήκες σωστές- όπως ορίζουν το σωστό οι άνθρωποι που πρεπει- είμαστε μια χαρα
Έτσι

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

ΑποστόληςΑ έγραψε:
TheCursed έγραψε:ελα πειτε μου οτι κανετε πλακα τωρα ετσι ακουγεται τετοιο ονομα ισχυει δεν ισχυει δεν με νοιαζει και σεις μιλατε για ηλικιες??? καμια σωτηρια δυστηχως.
Μετά το φιάσκο Berbatov, ναι.
Και τι φιάσκο

Άβαταρ μέλους
eorptol1

DaRkFeaR έγραψε:
desperando έγραψε:Ελπίζω να μην κάνουν το έγκλημα με τον κόντε και να φέρουν τον παικταρα τον πουκι που θα τους περάσει μόνος του τους βελγοολλανδους
Έτσι πως το έγραψες φίλε desperando δεν βγάζω άκρη.

Στο πρώτο είμαι υπέρ πως με Conde θα ήταν έγκλημα αν έρθει, για τον Pukki τα videakia που είδα και το βιογραφικό αν και τον ήξερα τον Παίχτη αλλά δεν ήξερα στατιστικά του τι-πως είναι καλός.

Μ@λκιαΤου βέβαια που δεν απάντησε ακόμα από ότι άκουσα στο ράδιο έχει διορία μέχρι Δευτέρα ειδάλλως στρεφόμαστε αλλού.

Απλά οι ΑΡΔ. γράφουν τα ίδια και τα ίδια επειδή με την μυστικοπάθεια του Michel δεν ξέρουν τι να γράψουν απλά σχολιάσαμε τα περι Conde απόψεις ότι γράφονται δηλαδή δεν νομίζω πως αυτός θα ναι το plan b.
Πόσο εύκολα παίζουμε με τις λέξεις έγκλημα λέει ο άλλος.....

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ας φέρουμε πάλι τον thankgod amaefoule ας αφήσουμε τον τεεμου....

Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για το αν ήταν φιάσκο η μεταγραφή Berbatov γιατί ο προπονητής ήταν λίγο έως πολύ τραγικός αλλά κι η ομάδα δεν είχε αγωνιστική ταυτότητα(θυμάμαι ακόμη και τις βλέπω σαν εφιάλτες κάτι ισοπαλίες 3-3 με κάτι Πανθρακικούς, έχω και έναν φίλο από Κομοτηνή με είχε ταράξει στο δούλεμα με τους "Κροκόδειλους" που είναι ο τοπικός σύνδεσμος του Πανθρακικού). Νομίζω πως εκείνος ο Berbatov αν έμπαινε στην τωρινή δουλεμένη ομάδα με τον Ραζβάν προπονητή, μπορεί να είχαμε εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα. Βεβαίως, ο Ιβάν ήθελε να κάνει το κομμάτι του και το έκανε. Ο Ζλάταν πάντως είναι υπεραθλητής, αλλά θεωρώ πολύ πρόωρο να ανοίξει από τώρα η κουβέντα. Για τον Conde έχω πολύ καλή άποψη. Νομίζω πως ανήκει στους late bloomers κι έχει ακόμη μπροστά του κάποια καλά χρόνια μπάλας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”