Αυτο που κολλαει??Dimg4 έγραψε:Οταν καταλαβουμε πως πλεον η τουμπα ειναι η πιο αρρωστημενη βαρια εδρα τοτε θα εχουμε κανει βηματα μπροστα.
Στο οτι προχθες ο ΠΑΟΚ δεν ειχε παιχτες και κατεβηκε με τη μιση κ20?
Αυτο που κολλαει??Dimg4 έγραψε:Οταν καταλαβουμε πως πλεον η τουμπα ειναι η πιο αρρωστημενη βαρια εδρα τοτε θα εχουμε κανει βηματα μπροστα.
sourmenetes έγραψε:Μανι μανι διωχνοντας τζαβελλα,ιτανζ,παπ,σαλπι(δυσκολο),μαντουρο,μαρτενς,κρατωντας ενα δεξι μπακ και οχι 3 και εχοντας φυγει σπυροπουλος,κατσικας τζανδαρης δε θελεις 10 παιχτες???kataramenos5 έγραψε:Βρε Σουρμ ποσα να δωσει ο ΙΒαν δηλαδή
Για να μην πω και γλυκος γιακουμη που για μενα μονο για δευτεροι και αν...
Και ολο και καποιον μπορει να ξεχναω...
Αυτο εχει μεγαλη διαφορα με αυτο που ειπες πριν,σε αυτο που γραφεις τωρα ολοι συμφωνουν,απλα καποιοι κρινουν οτι βαση δικης τους αποψης για το ροστερ θα φερει 10 και αλλοι οπως εσυ οτι θα φερει 6.Μην εχεις παντως και τοσο εξιδανικευμενη αποψη στο μυαλο σου για οποιονδηποτε.Ο καθε ανθρωπος ειδικα ενα μεγαλο ονομα οπως ο Αρνεσεν δεν εχει ιδιαιτερο καημο να ξοδεψει πολυ χρονο και να εξαντλησει καθε πιθανοτητα να αναγεννησει τον καθε Κιτσιου.Αυτοι ειναι συνηθως οι περισσοτερο ψυχροι που βλεπουν τα πραγματα κυνικα.Ποιος ειναι ο Κιτσιου πχ; Ενας παικτης που δεν εχει να επιδειξει τιποτα ως ταλεντο στο βιογραφικο του,δεν ειναι Νινης,δεν ειναι καν Γιαννιωτας,παικτες με διεθνεις συμμετοχες σε μικρες Εθνικες που εφεραν επιτυχιες,ενας παικτης που απλα παλευει με την μετριοτητα 2 χρονια.Ε εγω σου λεω οτι θα προτιμησει να του πει τραβα σπιτι σου και να φερει εναν πιτσιρικα με πραγματικα στοιχεια ταλεντου απο καποια αλλη χωρα.kataramenos5 έγραψε:Εγω δεν ειπα αυτο και μη βαζεις λογια "κατασκοπε των εβραιων" ,αυτα αλλού.Θα κανει ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ χρειαστει θα φερει οσους ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.Προσωπική μου εκτιμηση ειναι το" δε χρειαζονται 10".