Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:Οταν καταλαβουμε πως πλεον η τουμπα ειναι η πιο αρρωστημενη βαρια εδρα τοτε θα εχουμε κανει βηματα μπροστα.
Αυτο που κολλαει??

Στο οτι προχθες ο ΠΑΟΚ δεν ειχε παιχτες και κατεβηκε με τη μιση κ20?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να προσθεσω επισης οτι ειναι τουλαχιστον αφελες να πιστευει καποιος οτι μετα απο τοσο εντυπωσιακες αλλαγες στα ηνια της ομαδας τοσο σε ΤΔ οσο και σε προπονητη οπως αναμενεται,προσωπηκοτητες οπως ο Αρνεσεν θα στηριξουν τις πιθανοτητες για επιτυχια τους στην αναγεννηση του ποζογλου,του κουλουρη,του κιτσιου και του σαββιδη.Δεν λεω οτι δεν θα εχουν θεση στην ομαδα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην φερει εναν μεγαλο αριθμο παικτων που γνωριζει και εμπιστευεται οτι μπορουν να δικαιωσουν τις προσδοκιες απο το μεγαλο του ονομα.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Είτε κάνουμε 3 μεταγραφές , είτε 13, είτε 23, το αποτέλεσμα θα είναι πάλι το ίδιο, αν οι μεταγραφές δεν γίνουν στη βάση και στη λογική ενός σαφώς καθορισμένου απο πριν αγωνιστικού πλάνου. Ας ελπίσουμε εφέτος να λειτουργήσουμε διαφορετικά, με τη βοήθεια βέβαια και του Αρνεσεν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε:
kataramenos5 έγραψε::o Βρε Σουρμ ποσα να δωσει ο ΙΒαν δηλαδή
Μανι μανι διωχνοντας τζαβελλα,ιτανζ,παπ,σαλπι(δυσκολο),μαντουρο,μαρτενς,κρατωντας ενα δεξι μπακ και οχι 3 και εχοντας φυγει σπυροπουλος,κατσικας τζανδαρης δε θελεις 10 παιχτες???

Για να μην πω και γλυκος γιακουμη που για μενα μονο για δευτεροι και αν...

Και ολο και καποιον μπορει να ξεχναω...

Αρ μπακ,CB ,χαφ (να παταει περιοχη :lol: ) ,αριστερο εξτρεμ(o Μak δεξια).Προυποθεση να μεινει ο Νομποα.

ΥΓ. Ο Αρνεσεν δεν ειναι "ΤΔ της κερκίδας" για να λύνει τα προβλήματα φέρνοντας καραβιες.Αυτο το καναν αλλοι,
το κανω κι εγω και ο καθενας.Το θεμα ειναι να κανεις σωστη διαγνωση του προβλήματος(εμεις τα ριχνουμε στο ροστερ),να διωξεις μονο τη σκαρταδουρα και και να φερεις οτι ακριβως χρειάζεται η ομάδα χωρις να φερεις τα πανω κατω και χωρις να εκτοξευσεις ασκοπα το μπατζετ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αρα kat αν τελικα φερει καμια δεκαρια θα ειναι ΤΔ της κερκιδας ενας ασχετος οπως ολοι εμεις και ολοι οι προηγουμενοι που δεν εκαναν σωστη διαγνωση του προβληματος...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Οι τωρινοί παίκτες του ΠΑΟΚ στηρίχτηκαν. Πρέπει να μείνουν μόνο όσοι είναι ικανοί να είναι αποτελεσματικές αλλαγές και να διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα. Δηλαδή κάπου στους 8-10 παίκτες να μείνουν από τους τωρινούς. Η ενδεκάδα πρέπει να είναι όλη καινούρια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω δεν ειπα αυτο και μη βαζεις λογια "κατασκοπε των εβραιων" ,αυτα αλλού.Θα κανει ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ χρειαστει θα φερει οσους ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.Προσωπική μου εκτιμηση ειναι το" δε χρειαζονται 10".
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

kataramenos5 έγραψε:Εγω δεν ειπα αυτο και μη βαζεις λογια "κατασκοπε των εβραιων" ,αυτα αλλού.Θα κανει ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ χρειαστει θα φερει οσους ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.Προσωπική μου εκτιμηση ειναι το" δε χρειαζονται 10".
Αυτο εχει μεγαλη διαφορα με αυτο που ειπες πριν,σε αυτο που γραφεις τωρα ολοι συμφωνουν,απλα καποιοι κρινουν οτι βαση δικης τους αποψης για το ροστερ θα φερει 10 και αλλοι οπως εσυ οτι θα φερει 6.Μην εχεις παντως και τοσο εξιδανικευμενη αποψη στο μυαλο σου για οποιονδηποτε.Ο καθε ανθρωπος ειδικα ενα μεγαλο ονομα οπως ο Αρνεσεν δεν εχει ιδιαιτερο καημο να ξοδεψει πολυ χρονο και να εξαντλησει καθε πιθανοτητα να αναγεννησει τον καθε Κιτσιου.Αυτοι ειναι συνηθως οι περισσοτερο ψυχροι που βλεπουν τα πραγματα κυνικα.Ποιος ειναι ο Κιτσιου πχ; Ενας παικτης που δεν εχει να επιδειξει τιποτα ως ταλεντο στο βιογραφικο του,δεν ειναι Νινης,δεν ειναι καν Γιαννιωτας,παικτες με διεθνεις συμμετοχες σε μικρες Εθνικες που εφεραν επιτυχιες,ενας παικτης που απλα παλευει με την μετριοτητα 2 χρονια.Ε εγω σου λεω οτι θα προτιμησει να του πει τραβα σπιτι σου και να φερει εναν πιτσιρικα με πραγματικα στοιχεια ταλεντου απο καποια αλλη χωρα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ωπα ρε παιδες, για λιγο να τα βαλουμε κατω.

έχουμε Ιτανζ, Χακόμπο, Γιακουμή, Παπαδόπουλο που φεύγουν σίγουρα. σύνολο, 4 οι τρείς τέρμα.

επίσης έχουμε Μαντούρο, Μάρτενς, Σάλπι, Παπαγιαννόπουλο (μην τον ξεχνάμε), Λουκά που οι πιθανότητες είναι περισσότερο στο να μη μείνουν. σύνολο 5.

τέλος, έχουμε τους Σκόνδρα, Κλάους, Βίτορ, Νομπόα που μπορεί υπο προϋποθέσεις να πωληθούν και να φύγουν. σύνολο 4.

άρα έχουμε απο 4 μέχρι 13 φυγές παιχτών. Βάλε και τσικό που μπορεί να μην μείνουν 1 ή 2 (πχ Σαββίδης ή/και Πόζογλου), βάλε Πέλκα που επιστρέφει αλλά άγνωστο το μέλλον του, πάμε μάνι μάνι στους 15 περίπου παίχτες.

είναι λογικές οι 10-12 μεταγραφές, έτσι το κόβω εγώ τουλάχιστον.... και ξαναλέω, 4-5 πρωτοκλασάτοι και άλλοι τόσοι και παραπάνω ταλεντάκια απο αυτά που βοήθησαν τον Άρνεσεν να έχει το όνομα που έχει στην... πιάτσα....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ας ειναι οπως γουσταρει ο Δανος θελει 7 ας φερει 7 θελει 15 ας φερει 15,εμεις ΟΜΑΔΑ πρεπει να ζηταμε γιατι αυτο που εχουμε επι Σαββιδη μονο ομαδα δεν ειναι.
Υποθεσεις και εικασιες μπορουμε να κανουμε και θα κανουμε για να περναμε την ωρα μας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αυτό εννοείται τρελαρχηγέ! πιο πολύ για κουβέντα να γίνεται είναι όλο αυτό... ;)
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Αν η ομαδα ηταν σε διαφορετικη κατασταση κι εμενα θα μου φαινονταν πολλοι οι 10 παικτες..
Τους τελευταιους ομως μηνες η ομαδα δε δειχνει ομοιoγενεια (περα απ'ολα τα αλλα) ωστε να φοβασαι μη την χασει με τον ερχομο τοσων παικτων..
Με τις ερχομενες αποχωρισεις παικτων (ειτε ελευθεροι ειτε πωλησεις),αν θελεις να φτιαξεις κατι καλο που να μπορεσει να βγαλει και το προγραμμα 50φευγα αγωνων,χρειαζεσαι σιγουρα πολλους παικτες ειτε αυτοι θα ειναι 11αδας ειτε θα συμπληρωνουν το ροστερ...
Αλλα δε φοβαμαι, Frank knows....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω να πω την αμαρτια μου πιστευω οτι εχουμε αργησει παρα πολυ,ποτε θα ερθει ο προπονητης; ποτε θα αξιολογησει το ροστερ; ποτε θα αποφασισει σε ποιες θεσεις χρειαζομαστε ενισχυση;
Σιγουρα ειμαστε πολυ πισω απο ολους τους υπολοιπους διεκδικητες ακομα ακομα και απο την ΑΕΚ.
Δε πρεπει να χασουμε αλλο χρονο,και ελπιζω να μην ακουσει κανεναν ο Δανος για το ροστερ και να το αξιολογησει αυτος μαζι με τον προπονητη.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Η λογική δεν είναι το χέρι πονάει, άρα κόβουμε το χέρι. Η ομάδα από το δεκέμβρη και μετά μόνο ομάδα ήταν, αλλά ακόμη κι έτσι ήταν η ίδια ομάδα που τους πρώτους τέσσερις μήνες της σαιζόν έβγαζε σπίθες. Δεν ισχύει ούτε 'το χρειαζόμαστε μόνο 6 παίκτες', ούτε και το 'ξουτ όλοι και να έρθουν 15 νέοι'. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση μπορεί να υπάρξει επιτυχία ή αποτυχία. Αυτό που θέλουμε είναι όσοι κι αν έρθουν να γίνουν ομάδα.

Σε παλιότερο ποστ είχα γράψει να μην περιμένουμε καραβιές παικτών. Αυτό δεν είναι το τι θέλω να γίνει, αλλά παρακολουθώντας το τι έχει κάνει ο άρνεσεν στις προηγούμενες δουλειές του, προτιμούσε να φέρνει νεαρους παίκτες τους οποίους εντόπιζε μεσω του δικτύου σκάουτινγκ που διαθέτει ή να προωθεί νεαρούς από τις ακαδημίες, παρά να ξοδεύει χρήματα σε έτοιμους παίκτες. Γιαυτο το λόγο πιστεύω οτι το ίδιο θα κάνει κ εδώ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εμένα ο Παπαγιαννόπουλος με άρεσε. ΟΚ υπέπεσε σε λάθη σε ένα παιχνίδι, αλλά μιλάμε για παίκτη που ήρθε τον Δεκέμβριο και ομάδα που έπνεε τα λοίσθια. Υπερβολικό να τον φορτώσουμε την ανικανότητα συνολικά της ομάδας (προπονητική, διοικητική, τεχνικού μάνατζμεντ).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”