28. Σταύρος Τσουκαλάς

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς

Δημοσίευση από Falegkos »

μπικε και αλλαξε το ματς.

Περα απο το γκολ (οταν βλεπω ολοι οι παικτες τις ομαδας να εχουν καλυτερο τελειωμα απο τους 2 επιθετικους μας γυρναν τα μυαλα μου) νομιζω οτι παει πολυυυυυ αργα αλλα σταθερα ανοδικα.
Δεν μου γεμιζε το ματι και ουτε ακομα μου το γεμιζει αλλα νομιζω οτι αν επεζε πιο μπροστα απο βιτολο,γκαρσια θα ηταν πολυ καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

δεν αλαξε κανενα ματς ιδιος με το φωτακη ηταν απλα ο φωτακης εκανε και καμια πασα........
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

A παρασανδαλε θα σε μαλωσω.Μου τα χαλας σημερα.Ποιος Φωτακης????? Δεν υπηρχε παικτης φωτακης σημερα στο γηπεδο.Ο Τσουκ μπροστα του ηταν ντεσαμπ.Βεβαια ουτε αλλαξε ο τσουκ καμια ροη στο παιχνιδι.Επι 94 λεπτα ημασταν τραγικοι ειτε με τσουκ ειτε χωρις.Εμενα αλλο με ανυσηχει,την μια διαβαζω για τον αντιιβιτς τσουκαλα.Την αλλη για τον κουτσια που του χρονου θα παρει την θεση του βιερινια.Την παρα αλλη για τον κλαους που ειναι πουλεν μεγαλο και πρεπει να παιζει στην θεση του μουσλι.Παικτες που σε καθε κριτικη τους γραφουμε ναι,ναι,αλλα και λιγο ετσι και λιγο αλλιως.Τα τελευταια 3 χρονια μου φαινεται δεν μας διδαξαν τιποτα.Ντεζαβου εχω με κατι ηλιαδηδες,βαγγεληδες.Εγω δεν θα πω τιποτα περισσοτερο.Θελω εναν σοβαρο προπονητη που θα παρει οτι αποφαση ειναι να παρει για το ροστερ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.Να του δωσουν ενα budget και να του πουν φτιαξε ομαδα.Αν αυτος κρινει οτι αξιζει να παιζει ο τσουκαλας να παιξει, το ιδιο και για τον κουτσια και για οποιοδηποτε αλλο.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

εχω στραβωσει χωρις να εχω τπτ με το παιδι τον τσουκαλα που παιζει και δε παιζουν αλλοι ............

ξαφνικα ο τσουκαλας πηρε ευκαιρια κ εγινε βασικος????????????????????

και οπως ειπες josua δεν αλαξε κ τπτ το ξερω αν δε παιζει ο γαρσια εκει ειδαμε ολοι τι τρικυμια πιανει το κεντρο

και δε παιρνει ευκαιρια ο αριας?????????????????? και οποιοςδηποτε αλλος

γτ ρε ο ελ ζαρ τη του γαματε την ψυχολογια ποσο πισω ειμαστε ρε πουστη μου στην αντιμετωπιση των παιχτων......?????????????????????

εδω αρχισαν παλι τα οργανα για τον κουτσια που εχει 2% βελτιωση καθε χρονο .....φαντασιωνονται ολοι οτι θα γινει παιχταρας .....

ναι μπορει σε 10 χρονια

αντε να τελειωσει η χρονια να παρουμε κανα προπονητη αλλον γτ ο μακης εχει βαλει τους ορους του στην ομαδα
εκτος απο το μετριο κοουτσαρισμα που της κανει μην πω τπτ χειροτερο κ γινω κ κακος
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

10αρι είναι το παλλικάρι.Μπράβο για το γκολ συνέχισε έτσι τσάκαλε.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

δεν θα τον κρινω βαση τον ποσο παιρνει γιατι απο τα 1000 ευρω μισθο αμα παει στα 60 δεν θα μαθει καλυτερη μπαλα........αγωνιστικα ας σταματησουμε αυτο το δεν κανει για τον πρωταθλητη ΠΑΟΚ γιατι αυτα δε υπαρχουν !!
εχεις παικτες αναλογα με τα οικονομικα σου και οχι με τα ονειρα σου.

ο τσουκαλας αγωνιστικα οπως και να το κανουμε οσο και να πειραζει μερικους τεριαζει στον ΠΑΟΚ με τον τροπο που παιζουμε....κριτηριο μεγαο για εμενα το καλοκαιρι που ερχετε ....το μονο σιγουρο δουλευει πολυ !

καλη συνεχεια και μερικοι σταματηστε να μιλατε ετσι απαξιωτικα....
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Είσαι ωραίος ρε Σταύρακα αλλά επίσης δεν είσαι έτοιμος...δουλειά δουλειά δουλειά
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χθες είδα καλό τελείωμα από τον Σταύρο και δύο καλές μακρινές πάσες. Αυτό είναι μια υποψία σημαντικής βελτίωσης στο μέλλον. Δεν εχει ακόμη τις πρϋποθέσεις να παίξει δεκάρι, ούτε το ότι σημείωσε γκολ είναι ικανή συνθήκη για τη θέση αυτή. Αν όμως λάβουμε υπ' όψη μας ότι προήλθε από ομάδα Β΄ Εθνικής Κύπρου και έπαιξε ξαφνικά στον ΠΑΟΚ με στόχους για play-off, κύπελλο και Europa League, μπορώ να πω ότι έκανε ελπιδοφόρα σεζόν. Το αν θα τα καταφέρει να γίνει βασικός (8αρι ή και 10αρι) εξαρτάται από τον ίδιο και μένει να το δούμε. Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν όσο κρατάει ο ίδιος την τύχη στα χέρια του.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σταύρος Τσουκαλάς στον Sport103

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη, αλλά και για το δικό του παρθενικό γκολ: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, γιατί εδώ και τόσες αγωνιστικές το έψαχνα, βοήθησε να κλειδώσαμε τη νίκη γιατί ήμασταν σε δύσκολη θέση. Πιο πολύ έβαλα δύναμη παρά τεχνική στο σουτ αυτό. Ήθελα να βρω εστία. Το μισό γκολ είναι του Μουσλίμοβιτς λόγω της εξαιρετικής πάσας που μου έβγαλε».

Για την κατάσταση μέσα στην ομάδα πριν από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Στα αποδυτήρια δεν είχαμε κάτι, αλλά μετά την ήττα με την ΑΕΚ η νίκη ήταν απαραίτητη για να μπούμε στη πεντάδα έτσι ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία για τη δεύτερη θέση. Ο αντίπαλος δεν είχε άγχος και αυτό ήταν θέμα, αλλά τελικά τα καταφέραμε».

Για τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν: «Τα δύο παιχνίδια είναι τα πιο σημαντικά της χρονιάς. Θα ετοιμαστούμε κατάλληλα, με καλή ψυχολογία να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που την έχει ανάγκη».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται κι αν αυτή είναι πιο μπροστά στο κέντρο: «Από μικρός έπαιζα αυτή τη θέση, το τι ταιριάζει τώρα όμως στην ανάγκες της ομάδας, αυτό το ξέρει ο προπονητής. Όπου με βάλει ο προπονητής θα παίξω».

Για το πώς ξεκίνησε η καριέρα του στην ομάδα: «Όλα έγιναν ξαφνικά, όμως είχα μέσα μου την πίστη πως μπορώ να σταθώ στον ΠΑΟΚ,και πιστεύω πως κάτι κατάφερα. Σίγουρα η πίεση μου κάθισε κάπως, αλλά το αντιμετωπίζεις όταν κατανοείς πως η φανέλα του ΠΑΟΚ χρειάζεται σοβαρότητα. Κάθε λεπτό πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να μπορέσεις να σταθείς σε αυτή την ομάδα».

Για την συνεργασία με τον Γκαρσία: «Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο παρτενέρ από τον Πάμπλο, τώρα γύρισε και ο Βιτόλο που και αυτός είναι εξαιρετικός αμυντικός μέσος και ειλικρινά τους ευχαριστώ όλους, γιατί με στήριξαν από την πρώτη στιγμή».

Για το κλειδί της νίκης των δύο αγώνων που έρχονται: «Το πιο σημαντικό είναι το πάθος και η ψυχή που θα βγάλουμε. Αυτά τα δύο είναι τα κλειδιά για να νικήσουμε τους δύο αγώνες».
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

να τα εκατοστήσεις (τα γκολ) και να τις χιλιάσεις τις εμφανίσεις με την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

joshua έγραψε:Εμενα αλλο με ανυσηχει,την μια διαβαζω για τον αντιιβιτς τσουκαλα.Την αλλη για τον κουτσια που του χρονου θα παρει την θεση του βιερινια.Την παρα αλλη για τον κλαους που ειναι πουλεν μεγαλο και πρεπει να παιζει στην θεση του μουσλι.Παικτες που σε καθε κριτικη τους γραφουμε ναι,ναι,αλλα και λιγο ετσι και λιγο αλλιως.Τα τελευταια 3 χρονια μου φαινεται δεν μας διδαξαν τιποτα.Ντεζαβου εχω με κατι ηλιαδηδες,βαγγεληδες.Εγω δεν θα πω τιποτα περισσοτερο.Θελω εναν σοβαρο προπονητη που θα παρει οτι αποφαση ειναι να παρει για το ροστερ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.Να του δωσουν ενα budget και να του πουν φτιαξε ομαδα.Αν αυτος κρινει οτι αξιζει να παιζει ο τσουκαλας να παιξει, το ιδιο και για τον κουτσια και για οποιοδηποτε αλλο.
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

tigon4 έγραψε:δεν θα τον κρινω βαση τον ποσο παιρνει γιατι απο τα 1000 ευρω μισθο αμα παει στα 60 δεν θα μαθει καλυτερη μπαλα........
εφόσον τα οικονομικά μας είναι στενότατα, πρέπει να κρίνουμε αν μας "κάνει" ένας παίκτης ανάλογα με το πόσα χρήματα παίρνει, το πόσο μας κοστίζει.
αν από τα 1000 ευρώ πάει στα 60 θα ας είναι λιγότερο επιζήμιος και ταυτόχρονα περισσότερο χρήσιμος γιατί θα μπορείς να τα επενδύχεις αλλού αυτά που θα κερδίσεις.
tigon4 έγραψε:αγωνιστικα ας σταματησουμε αυτο το δεν κανει για τον πρωταθλητη ΠΑΟΚ γιατι αυτα δε υπαρχουν !!
εχεις παικτες αναλογα με τα οικονομικα σου και οχι με τα ονειρα σου.
αν δεν κοιτάμε πώς να γίνουμε πρωταθλητές και πώς θα καλυτερεύσουμε το ρόστερ, τότε ας μη μιλάμε για βελτίωση και όνειρα και ιστορία.
ας κάτσουμε με την τέταρτη θέση
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

δεν ειναι 11ατος παικτης αλλα προσωπικα πιστευω πως μπορει ανετα να αποτελει ρεζερβα βιτολο-γκαρσια
οταν φυγει ο γκαρσια σιγουρα θα χρειαστουμε βασικο 6αρι ή 8αρι. παλι ομως ο τσουκαλας μπορει να ειναι η 3η επιλογη του ΠΑΟΚ με τα περιορισμενα οικονομικα δεδομενα.

για τα επομενα τουλαχιστον 6 χρονια εχεις εναν παικτη που εχει συμβολαιο 60.000 (αντε να παει μεχρι 120-150 χιλ στα 28-30)
+ το οτι ο παικτης αυτος ειναι γιγενης, πραγμα παρα πολυ σημαντικο με τα νεα μετρα της uefa
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πέρυσι και ο Τσιρίλο ήταν παγκίτης. Και ο Φωτάκης. Και ο Κλάους στον πάγκο των Σερρών.
Μην προδιαγράφετε πορείες, εξελίξεις και καριέρρες. Εκτός αν είσαστε κορυφαίοι σκάουτερς.
Το μέλλον θα δείξει αν "εξαφανισθεί" ή θα εξελιχθεί σε παίκτη των 100 ή των 500 χιλιάδων.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

αν πρεπει να παιζει βασικος ειναι στη θεση του ιβιτς και πουθενα αλλου...ουτε δεξι χαφ,ουτε αμ.χαφ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”