Καλα γενικα να ξερεις, επειδη δουλευα στις προηγουμενες εκλογες και βλεπαμε αριθμους κλπ. Κομματοσκυλα και παππουδογιαγιαδες "που ετσι μαθανε" βγαζουν την ΝΔ. Στις προηγουμενες εκλογες κοντεψε να γινει επαναληψη γιατι το ποσοστο αποχης ηταν τεραστιο. Τωρα το τι μαγειρεματα γινονται για να μην μπορει να ψηφισει περισσοτερος κοσμος και ειδικα νεος για να μενει ψηλα το ποσοστο τους ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο και δε θελω να ανοιξω το στομα μου γιατι δεν εχει σχεση με ΠΑΟΚ και θα συφιλιασω πολυ ασχημα. Αστο.Dimitrisou έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:20Και εγώ της δεύτερης λογικής είμαι..embuji έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:11Δημητρη επειδη εκτιμω αυτα που γραφεις και συμφωνω μαζι σου 100% θα σου πω τον βασικοτερο λογο στα δικα μου ματια που γινεται τοση πρεμουρα με την ΝΔ. Η ΝΔ χτυπησε τον ΠΑΟΚ με την πολυιδιοκτησια. Και αν θυμασαι το καλοκαιρι με το γηπεδο πααααρα πολλοι λεγανε ο μπροστινος της ΝΔ ηρθε να φαει το γηπεδο.Dimitrisou έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:01 Σήμερα βγήκε να μιλήσει γιατί όλοι έλεγαν δεν μιλάει κανείς ...προφανώς δεν θα έλεγε τίποτα..
Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος είναι τι κόμμα η ομάδα είναι και με ποια είναι παντρεμένος..θα κριθεί από την δουλειά του..
Αυτό το μακριά η ΝΔ από τον ΠΑΟΚ είναι αστείο να το λένε άνθρωποι που πολλοί που αυτούς πάνε και ψηφίζουν νδ..
Όπως και ο Σαββίδης θα κριθεί από το τι θα κάνει από δω και πέρα όχι από το τι μπορεί να έλεγε σήμερα ότι θα κάνει..
ΚΑΙ ΤΩΡΑ βλεπουμε το νεο στελεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον πρωην ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ. Δε γινεται απο την μια να στεκεσαι μας πολεμαει η ΝΔ αλλα στον αντιποδα δε μας νοιαζει τι ειναι. Οχι, η ΝΔ= bad ή ολοι ειναι επαγγελματιες και θα κρινονται απο αυτο. Εγω ειμαι της δευτερης λογικης και μακαρι να καει ολη η ΝΔ να μην μεινει τιποτα. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Απλα σου εξηγω την πρεμουρα που πεφτει με το κομματι ΝΔ. Οτι δε γινεται το με λενε ριζο.
Και καταλαβαίνω τι λες όταν μιλάς για κωλοτουμπα..
Δεν έχει αξία να μπούμε σε πολιτικά για το τι γίνεται μεταξύ τους εκεί μέσα και τα στρατοπεδα γιατί θα μιλάμε δέκα μέρες..
Αυτό που με παραξενευει εμένα είναι γιατί τέτοιες αντιδράσεις από πολύ κόσμο που είναι ΝΔ και την ψήφισε ενώ έβγαινε και έλεγε το πόσο πολεμούσε τον ΠΑΟΚ..
Επίσης πόσοι άραγε που είναι σε πόστα σε όλο τον οργανισμό και σε όλα τα αθλήματα της ομάδας είναι ΝΔ;εγώ λέω πόλλοι...εκεί όμως δεν έχει αντιδράσεις..
Δεν δικαιολογώ ούτε τον Ιβάν ούτε κανέναν απλά μου φαίνονται υπερβολικές οι αντιδρασεις..
Αν δεν κάνει απολύτως τίποτα ο Παπαμιμίκος να κριθεί και να φύγει αλλά δεν θα τον κρίνω μόνο λόγο κόμματος αυτό λέω ..
Για μένα σημαντική λεπτομέρεια είναι το γήπεδο..εκεί θες δεν θες χρειάζονται σχέσεις με το κυβερνών(δυστυχώς) κόμμα..
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
-
Dimitrisou
Άι Νόου το χω ζήσει και εγώ από μέσα σε προηγούμενες εκλογές..embuji έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:30Καλα γενικα να ξερεις, επειδη δουλευα στις προηγουμενες εκλογες και βλεπαμε αριθμους κλπ. Κομματοσκυλα και παππουδογιαγιαδες "που ετσι μαθανε" βγαζουν την ΝΔ. Στις προηγουμενες εκλογες κοντεψε να γινει επαναληψη γιατι το ποσοστο αποχης ηταν τεραστιο. Τωρα το τι μαγειρεματα γινονται για να μην μπορει να ψηφισει περισσοτερος κοσμος και ειδικα νεος για να μενει ψηλα το ποσοστο τους ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο και δε θελω να ανοιξω το στομα μου γιατι δεν εχει σχεση με ΠΑΟΚ και θα συφιλιασω πολυ ασχημα. Αστο.Dimitrisou έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:20Και εγώ της δεύτερης λογικής είμαι..embuji έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:11
Δημητρη επειδη εκτιμω αυτα που γραφεις και συμφωνω μαζι σου 100% θα σου πω τον βασικοτερο λογο στα δικα μου ματια που γινεται τοση πρεμουρα με την ΝΔ. Η ΝΔ χτυπησε τον ΠΑΟΚ με την πολυιδιοκτησια. Και αν θυμασαι το καλοκαιρι με το γηπεδο πααααρα πολλοι λεγανε ο μπροστινος της ΝΔ ηρθε να φαει το γηπεδο.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ βλεπουμε το νεο στελεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον πρωην ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ. Δε γινεται απο την μια να στεκεσαι μας πολεμαει η ΝΔ αλλα στον αντιποδα δε μας νοιαζει τι ειναι. Οχι, η ΝΔ= bad ή ολοι ειναι επαγγελματιες και θα κρινονται απο αυτο. Εγω ειμαι της δευτερης λογικης και μακαρι να καει ολη η ΝΔ να μην μεινει τιποτα. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Απλα σου εξηγω την πρεμουρα που πεφτει με το κομματι ΝΔ. Οτι δε γινεται το με λενε ριζο.
Και καταλαβαίνω τι λες όταν μιλάς για κωλοτουμπα..
Δεν έχει αξία να μπούμε σε πολιτικά για το τι γίνεται μεταξύ τους εκεί μέσα και τα στρατοπεδα γιατί θα μιλάμε δέκα μέρες..
Αυτό που με παραξενευει εμένα είναι γιατί τέτοιες αντιδράσεις από πολύ κόσμο που είναι ΝΔ και την ψήφισε ενώ έβγαινε και έλεγε το πόσο πολεμούσε τον ΠΑΟΚ..
Επίσης πόσοι άραγε που είναι σε πόστα σε όλο τον οργανισμό και σε όλα τα αθλήματα της ομάδας είναι ΝΔ;εγώ λέω πόλλοι...εκεί όμως δεν έχει αντιδράσεις..
Δεν δικαιολογώ ούτε τον Ιβάν ούτε κανέναν απλά μου φαίνονται υπερβολικές οι αντιδρασεις..
Αν δεν κάνει απολύτως τίποτα ο Παπαμιμίκος να κριθεί και να φύγει αλλά δεν θα τον κρίνω μόνο λόγο κόμματος αυτό λέω ..
Για μένα σημαντική λεπτομέρεια είναι το γήπεδο..εκεί θες δεν θες χρειάζονται σχέσεις με το κυβερνών(δυστυχώς) κόμμα..
Και πάμε στο σήμερα όπου βγαίνει στην συνέντευξη τύπου ο Παπαμιμίκος και ξεκινάει την συζήτηση ακριβώς πάνω σε αυτά.Maklaz έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:44 Για εμένα το διαχρονικό και σημαντικότερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ένα!
Δεν υπάρχει ξεκάθαρος ρόλος στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες αρμοδιότητες στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ευθύνες στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτός από τις χρονιές που είχες ΤΔ και τον έκαιγες κάθε φορά.
Δεν υπάρχουν εργαζόμενοι να πάρουν μια γαμημένη πρωτοβουλία και αν κάνουν λάθος να βγούνε μπροστά και να την υποστηρίξουν με ότι αυτό συνεπάγεται.
Και μην ακούσω δικαιολογίες ότι έτσι λειτουργεί ο Σαββίδης, δεν ισχύει αυτό.
Πράγμα που σημαίνει ότι κατανόησαν το πρόβλημα που υπάρχει και πρέπει επειγόντως να αλλάξει.
Αλλά δεν το ακούμε γιατί είναι - ήταν ούτε που με νοιάζει, στην ΝΔ.
Η κουβέντα πάει στο γήπεδο και στο προπονητικό και ακούμε αυτά που ήδη ξέρουμε και έχουμε πει εδώ μέσα. Οτι έχουν κάνει ότι περνάει από το χέρι τους μέχρι και σήμερα στα πάντα, άσχετα αν τα προσπερνάτε ή δεν σας αρέσουν. Πρέπει όμως να ειπωθούν 400 φορές.
Κάνει αναφορά σε πράγματα που θα αλλάξουν και θα επικοινωνήσουν μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Προκειμένου όμως να ταϊσουμε το θεριό μέσα μας τα προσπερνάμε και αυτά θέλοντας να μας πει εδώ και τώρα ενώ ξεκαθάρισε πότε θα γίνει.
Ζητάμε τεχνοκρατικό τρόπο ( με βρίσκει αντίθετο αλλά ποιος είμαι εγώ ) , πάει να γίνει , Αλλά δεν το ακούμε γιατί είναι - ήταν ούτε που με νοιάζει, στην ΝΔ.
Λέτε πως θα είναι ο νέος αυτοφοράκιας του Σαββίδη αλλά τα ίδια λέγατε και για τον Μάκη και τώρα που είναι εκτός τον ψάχνεται.
Αποφασίστε τι θέλετε επιτέλους!
Να τους πούμε εκεί στην ΠΑΕ να μπει ο Σαββίδης να κάνει έναν λογαριασμό και να απαντάει σε κάθε ένα από εμάς για να καλύψουμε το εγώ μας; Δεν θέλετε τον Σαββίδη; Να πούμε τον Γιώργη; Τον Νίκο; Μήπως την Μαρία;
Τι θέλετε επιτέλους;
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα και γίνεται όλο αυτό; Αν ακριβώς τα ίδια, τα έλεγε ένας project manager από την Αγγλία θα υπήρχε ίδια αντίδραση;
Πιστεύετε πως έπιασαν κορόιδο τον Σαββίδη και σαν άβουλο πλάσμα προσέλαβε τον Παπαμιμίκο;
Πιστεύετε πως δεν νοιάζεται ο Σαββίδης και κάθε χρόνο καίει 25 εκ. για να βγάζει μαζοχιστικά γούστα και να χτίζει βιογραφικά σε περσόνες;
Πιστεύατε να βγει ο Παπαμιμίκος να πει ότι θα ρίξουμε 50 εκ. την νέα σεζόν με νέο προπονητή, ΤΔ, θα διώξουμε τον Χ παίκτη και θα πάρουμε το Ψ;
Τελικά τον αυτοφοράκια ο Σαββίδης τον ψάχνει ή εμείς;
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 6):
- Dimitrisou, paok apo epilogi, Black_Knight, Montrealiotis, Taseos, Ιάσονας
- TylerDurden
Το timing είναι οικτρό.
Προσωπικά και η επιλογή του προσώπου επίσης, αλλά αυτό πες είναι υποκειμενικό.
Η επιλογή συνέντευξης τύπου για να παρουσιαστεί νέο πρόσωπο στην ΠΑΕ μετά από τέτοια ήττα, σε τέτοιο κλίμα και σε συνέχεια της καθίζησης της ομάδας, δε θα σήκωνε αντιδράσεις μόνο εάν το πρόσωπο ήταν πασίγνωστο, άφθαρτο και υπερπετυχημένο χωρίς έξωθεν βοήθειες, νεποτισμό, κομματικές δοσοληψίες και σκοτεινά σημεία στο αντικείμενο που θα του ανατίθεντο. Εάν ερχόταν ο Μόντσι ξέρω 'γω (προφανώς ως υπερβολικό παράδειγμα το όνομα) δε θα μιλούσε κανένας.
Παράλληλα λαμβάνεται και ως δηλωτική προθέσεων της διοίκησης μια συνέντευξη τύπου σε αυτό το timing. Εάν την εξετάσουμε και ως τέτοια, ακόμα χειρότερα.
- These users thanked the author TylerDurden for the post (total 2):
- Logistis, Special 4
Το νέο πρόσωπο όμως είπε και το προφανές, οτι πρέπει επιτέλους να διαχωρίζουμε το αγωνιστικό με την εν γένει εξέλιξη του συλλόγου. Κάτι που ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ όσοι τσιρίζουν οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να εκσυγχρονιστεί, το βρίσκουν απολύτως σωστό. Οχι;
Αρα, μια χαρά είναι ο χρόνος που έγινε η συνέντευξη.
Εν τω μεταξύ παρατηρείται το εξής φοβερό:
Είμαστε ΠΡΩΤΟΙ στο να διακρίνουμε όλες τις αόριστες εκφράσεις που είπε κάποιος μέτριος κάποτε σε κάποιο ΜΜΕ, ώστε απευθείας "μεταφράζουμε" οτι η ΠΑΕ μας ποδηγετεί και μας προετοιμάζει για πράγματα
Αλλα όταν η ΠΑΕ μας λέει τόσα χρόνια στα ίσια οτι το κράτος καθυστερεί εκβιάζει και αναβάλλει τις υποχρεώσεις του για το νέο γήπεδο μας, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ συμπεραίνουμε οτι η ΠΑΕ αθετεί τις υποσχέσεις της.
Φαντάζομαι ετσι είναι αν είσαι καθαρός οπαδός και οχι πρόβατο
Είναι αυτονόητο οτι ο ΠΑΟΚ φταίει.
Θα ήταν πολύ καθαρότερο ίσως να έχει περίπου 10 ΜΜΕ τύπου "πρωταθλητή" στη δούλεψή της η ΠΑΕ και να τσιρίζουν ενάντια σε βουλευτές υπουργούς και φορείς ώστε να έχουμε "σύγχρονο μοντέλο διοίκησης"
Αρα, μια χαρά είναι ο χρόνος που έγινε η συνέντευξη.
Εν τω μεταξύ παρατηρείται το εξής φοβερό:
Είμαστε ΠΡΩΤΟΙ στο να διακρίνουμε όλες τις αόριστες εκφράσεις που είπε κάποιος μέτριος κάποτε σε κάποιο ΜΜΕ, ώστε απευθείας "μεταφράζουμε" οτι η ΠΑΕ μας ποδηγετεί και μας προετοιμάζει για πράγματα
Αλλα όταν η ΠΑΕ μας λέει τόσα χρόνια στα ίσια οτι το κράτος καθυστερεί εκβιάζει και αναβάλλει τις υποχρεώσεις του για το νέο γήπεδο μας, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ συμπεραίνουμε οτι η ΠΑΕ αθετεί τις υποσχέσεις της.
Φαντάζομαι ετσι είναι αν είσαι καθαρός οπαδός και οχι πρόβατο
Είναι αυτονόητο οτι ο ΠΑΟΚ φταίει.
Θα ήταν πολύ καθαρότερο ίσως να έχει περίπου 10 ΜΜΕ τύπου "πρωταθλητή" στη δούλεψή της η ΠΑΕ και να τσιρίζουν ενάντια σε βουλευτές υπουργούς και φορείς ώστε να έχουμε "σύγχρονο μοντέλο διοίκησης"
- WeWillRockYou
Το μόνο που κρατάω από την σημερινή συνέντευξη τύπου είναι πως ο ιδιοκτήτης αναγνωρίζει ότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει σύγχρονο τρόπο λειτουργίας, πιο τεχνοκρατικό και προσαρμοσμένο στο DNA του συλλόγου. Όπως και ότι η επίσημη θέση ενάντια στις φήμες είναι πως δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα.
Αυτά ως δεδομένα, για να μπορούμε να κρίνουμε το καλοκαίρι τις κινήσεις που θα γίνουν ανάλογα. Σε κάποια φάση περνάει ο καιρός και στερεύουν οι γύρω γύρω δικαιολογίες.
Αυτά ως δεδομένα, για να μπορούμε να κρίνουμε το καλοκαίρι τις κινήσεις που θα γίνουν ανάλογα. Σε κάποια φάση περνάει ο καιρός και στερεύουν οι γύρω γύρω δικαιολογίες.
Πιο πιθανο μου φαινεται να ηταν προγραμματισμενο το σημερινο μετα απο κατακτηση του κυπελλου και απλα τους πηρε μια μερα να βγαλουν απο το κειμενο τα πανηγυρικα. Δεν τους εχω για τοσο σβελτους να το οργανωσουν αυτο σε 2 μερες.jibbie έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:04 εχω μια απορια βεβαια. μαζευτηκε η οικογενεια στη χαλκιδικη μετα απο ανεπαναληπτο μπουλκουμε, συζητησαν για τα του ΠΑΟΚ, ακουσαν(;) και την υπολοιπη τσακαλοπαρεα εκει που ναι μεσα στα πραγματα ασουμε, και αποφασισαν, οτι ειναι σκοπιμο να βγει ενας ανθρωπος να συστηθει επισημα στο ευρυ κοινο του ΠΑΟΚ και να μας παρουσιασει ενα Lorem Ipsum ποτ πουρι. ο ηγετης δηλαδη του συλλογου, εκρινε οτι αυτο ειναι μια κινηση ατοφιου leadership βγαλμενο απο textbook. η απορια που εχω λοιπον ειναι, wtf dude?
Χωρίς να διαφωνήσω σε κάτι συνεχίζω να θεωρώ υπερβολικές τις αντιδράσεις για 2 λόγους.TylerDurden έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:37Το timing είναι οικτρό.
Προσωπικά και η επιλογή του προσώπου επίσης, αλλά αυτό πες είναι υποκειμενικό.
Η επιλογή συνέντευξης τύπου για να παρουσιαστεί νέο πρόσωπο στην ΠΑΕ μετά από τέτοια ήττα, σε τέτοιο κλίμα και σε συνέχεια της καθίζησης της ομάδας, δε θα σήκωνε αντιδράσεις μόνο εάν το πρόσωπο ήταν πασίγνωστο, άφθαρτο και υπερπετυχημένο χωρίς έξωθεν βοήθειες, νεποτισμό, κομματικές δοσοληψίες και σκοτεινά σημεία στο αντικείμενο που θα του ανατίθεντο. Εάν ερχόταν ο Μόντσι ξέρω 'γω (προφανώς ως υπερβολικό παράδειγμα το όνομα) δε θα μιλούσε κανένας.
Παράλληλα λαμβάνεται και ως δηλωτική προθέσεων της διοίκησης μια συνέντευξη τύπου σε αυτό το timing. Εάν την εξετάσουμε και ως τέτοια, ακόμα χειρότερα.
1ον γιατί το σημερινό ήταν τυπικό, ο Παπαμιμικος έχει ρόλο στην διοίκηση εδώ και κάμποσους μήνες. Και δε νομίζω ότι ήταν κρυφό. Απλά σήμερα επισημοποιήθηκε.
2ον γιατί είμαι της λογικής ότι κρίνω τον οποιονδήποτε βάσει των πεπραγμένων του, όχι βάσει των εξαγγελιών του. Τώρα, λοιπόν, που έχει συγκεκριμένο ρόλο θα κριθεί και πίστεψε με όσον με αφορά θα κριθεί σκληρά.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
- Dimitrisou, Montrealiotis
-
Dimitrisou
Συμφωνώ με όλα όσα γράφεις..αλλά την τελευταία γραμμή τι την ήθελες;!Maklaz έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:36Και πάμε στο σήμερα όπου βγαίνει στην συνέντευξη τύπου ο Παπαμιμίκος και ξεκινάει την συζήτηση ακριβώς πάνω σε αυτά.Maklaz έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:44 Για εμένα το διαχρονικό και σημαντικότερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ένα!
Δεν υπάρχει ξεκάθαρος ρόλος στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες αρμοδιότητες στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ευθύνες στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτός από τις χρονιές που είχες ΤΔ και τον έκαιγες κάθε φορά.
Δεν υπάρχουν εργαζόμενοι να πάρουν μια γαμημένη πρωτοβουλία και αν κάνουν λάθος να βγούνε μπροστά και να την υποστηρίξουν με ότι αυτό συνεπάγεται.
Και μην ακούσω δικαιολογίες ότι έτσι λειτουργεί ο Σαββίδης, δεν ισχύει αυτό.
Πράγμα που σημαίνει ότι κατανόησαν το πρόβλημα που υπάρχει και πρέπει επειγόντως να αλλάξει.
Η κουβέντα πάει στο γήπεδο και στο προπονητικό και ακούμε αυτά που ήδη ξέρουμε και έχουμε πει εδώ μέσα. Οτι έχουν κάνει ότι περνάει από το χέρι τους μέχρι και σήμερα στα πάντα, άσχετα αν τα προσπερνάτε ή δεν σας αρέσουν. Πρέπει όμως να ειπωθούν 400 φορές.
Κάνει αναφορά σε πράγματα που θα αλλάξουν και θα επικοινωνήσουν μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Προκειμένου όμως να ταϊσουμε το θεριό μέσα μας τα προσπερνάμε και αυτά θέλοντας να μας πει εδώ και τώρα ενώ ξεκαθάρισε πότε θα γίνει.
Ζητάμε τεχνοκρατικό τρόπο ( με βρίσκει αντίθετο αλλά ποιος είμαι εγώ ) , πάει να γίνει , Αλλά δεν το ακούμε γιατί είναι - ήταν ούτε που με νοιάζει, στην ΝΔ.
Λέτε πως θα είναι ο νέος αυτοφοράκιας του Σαββίδη αλλά τα ίδια λέγατε και για τον Μάκη και τώρα που είναι εκτός τον ψάχνεται.
Αποφασίστε τι θέλετε επιτέλους!
Να τους πούμε εκεί στην ΠΑΕ να μπει ο Σαββίδης να κάνει έναν λογαριασμό και να απαντάει σε κάθε ένα από εμάς για να καλύψουμε το εγώ μας; Δεν θέλετε τον Σαββίδη; Να πούμε τον Γιώργη; Τον Νίκο; Μήπως την Μαρία;
Τι θέλετε επιτέλους;
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα και γίνεται όλο αυτό; Αν ακριβώς τα ίδια, τα έλεγε ένας project manager από την Αγγλία θα υπήρχε ίδια αντίδραση;
Πιστεύετε πως έπιασαν κορόιδο τον Σαββίδη και σαν άβουλο πλάσμα προσέλαβε τον Παπαμιμίκο;
Πιστεύετε πως δεν νοιάζεται ο Σαββίδης και κάθε χρόνο καίει 25 εκ. για να βγάζει μαζοχιστικά γούστα και να χτίζει βιογραφικά σε περσόνες;
Πιστεύατε να βγει ο Παπαμιμίκος να πει ότι θα ρίξουμε 50 εκ. την νέα σεζόν με νέο προπονητή, ΤΔ, θα διώξουμε τον Χ παίκτη και θα πάρουμε το Ψ;
Τελικά τον αυτοφοράκια ο Σαββίδης τον ψάχνει ή εμείς;
Τόσα χρόνια δεν σου χει δωθεί η απάντηση;
Για την ακρίβεια ψάχνουμε δύο όχι έναν...ένας στο αγωνιστικό ένας στο διοικητικό...καταμερισμός ευθυνών λεγεται
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Maklaz
Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν.
Δεν με ενδιαφέρει αν η σημερινή επιλογή λέγεται Παπαμιμίκος ή Παπαχλιμίντζουρας. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι το ότι πρέπει η ομάδα να μπει σε νέα, τεχνοκρατικά ποδοσφαιρικά καλούπια. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει με τοην σημερινή μορφή και στελέχωση της διοίκησης, στην οποία πλην του Άγγελου κανένας και καμία δεν δείχνει να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και δεν γνωρίζω αν τρέφουν ψήγμα αγάπης για τον ΠΑΟΚ.
Δεν με ενδιαφέρει αν η σημερινή επιλογή λέγεται Παπαμιμίκος ή Παπαχλιμίντζουρας. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι το ότι πρέπει η ομάδα να μπει σε νέα, τεχνοκρατικά ποδοσφαιρικά καλούπια. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει με τοην σημερινή μορφή και στελέχωση της διοίκησης, στην οποία πλην του Άγγελου κανένας και καμία δεν δείχνει να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και δεν γνωρίζω αν τρέφουν ψήγμα αγάπης για τον ΠΑΟΚ.
Στο αδερφό του δεν πάτησε ο άνθρωπος, θα πατούσε στο "ματωμενο" Γενάρη. Και επειδή είσαι και ψαγμένος, ρώτα και ποσο τον δαγκωσανε για τα έξοδα τού ματωμενου Γενάρη ή του Κλεο, έτσι για την ιστορία. Η στάση του τα έδειξε όλα όμως.Psagmenos4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:09 Στηριξα Ιβάν σε όλα τα δύσκολα γιατί δεν πίστεψα ποτέ ότι αξίζει τέτοιο τρύπημα. Μετά είδαμε show άνευ ουσίας με ελικόπτερα και σπαθιά .
Ακούγαμε υποσχέσεις και πιστέψαμε ότι κάτι θα αλλάξει.
Πάμε ένα ένα βήμα, μέχρι να υπογραφεί το μνημόνιο ο Σαββίδης ήταν εδώ στην συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, το μέγα φαουλ έγινε τον ματωμενο Γενάρη, όταν ο Ιβάν δεν πήρε μια άλλαξια ρούχα να έρθει κοντά στον σύλλογο που πένθουσε, να δώσει δύναμη σε όλο τον οργανισμό που τον χρειαζόταν εκεί στα δύσκολα.
Το δεύτερο και μεγάλο φάουλ το ψέμα για το προπονητικό, δήθεν φέτος τον Ιουλίο Αυγούστο θα έμπαινε μέσα η πρώτη ομάδα και του χρόνου όλα τα τμήματα. Τελικά σήμερα μετά από σχεδόν 9 μήνες μάθαμε ότι στην καλύτερη θα ξεκινήσουν τα έργα τέλη του 26 και θα είναι έτοιμο τέλη του 28.
Τρίτο φάουλ ,κι αφού υπάρχει συνεχής καθίζηση για 2η φορά μετά από πρωτάθλημα λόγω επιλογών της διοίκησης, μαθαίνουμε ότι πάρθηκε απόφαση να αλλάξει η νοοτροπία του συλλόγου και να πάμε σε πιο ευρωπαϊκά στάνταρ, άρα τόσα χρόνια η ομάδα πήγαινε λάθος, αυτό που λέγαμε όλοι αλλά αρνούνταν πεισματικά οι αυλικοί. Ωστόσο τίποτα απ όσα είπε ο Παπαμιμικος δεν έδειξαν ότι όντως έχουν καταλάβει τι φταίει κι ότι θα φτιαχτεί, ενώ στην εύστοχη ερώτηση του Μινου που όσο χαζή ήταν άλλο τόσο είχε ζουμί, ποια ομάδα αποτελεί πρότυπο δεν δόθηκε καμία απάντηση γιατί λογικά δεν ξέρουν κάτι συγκεκριμένο απλά λένε λόγια στον αέρα . Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ακολουθήσει το μοντέλο της Θελτα ή της Κάλιαρι γιατί πολύ απλά αυτές είναι ομάδες των big 5 πρωτάθληματων που δεν έχουν στόχους. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει ως πρότυπο ομάδες σαν την Μπριζ ,την Μιντιλαντ να δει πως λειτουργούν στις μεταγραφές τι μεταγραφικους στόχους έχουν, πως χτίζουν τις ομάδες και παίρνουν πρωτάθληματα και βγαίνουν champions league και μάλιστα η μπριζ στέκεται επάξια. Μιας και μιλάω για παράδειγματα υπάρχει κι αυτό της Γάλατα αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μπορεί να γίνει στον ΠΑΟΚ δηλαδή να δίνονται συμβόλαια 10 και 12 μύρια.
Τέταρτο φάουλ, καμία απάντηση σχετικά με την χρηματοδότηση του γηπέδου τόσους μήνες μετά πάρα μόνο η υπόσχεση Ιβάν ότι θα το κάνει, γήπεδα με υποσχέσεις μόνο δεν γίνονται ακόμα κι αν είσαι ο Ιβάν Σαββίδης ο πόντιος που κρατάει τον λόγο του.
Για να αλλάξει η κατάσταση πρέπει να γυρίσει το κουμπί, και να έχουμε αλλαγή τροχιάς 360 μοίρες πως ακριβώς θα γίνει αυτό όταν τα project τα τρέχουν τς ίδια άτομα με πριν ,γιατί αν νομιζει κάποιος ότι ο Παπαμιμικος τώρα μπλεχτηκε με τον ΠΑΟΚ είναι βαθιά νυχτωμένος.
Για τα έργα και πότε θεωρεί ένα χωσαδας ότι είναι σε φάση να ξεκινησουν, ας δούμε παραδείγματα Μπαρτσελονα, Ρεαλ, Μπαγερν προπονητικό κλπ. Καμία ομάδα δεν μπορεί να προσδιορίσει γραφειοκρατία ή τεχνικα ζητήματα στα σχέδια που θα φανούν στο τελικό στάδιο.
Καλό είναι να μιλάμε για σφάλματα αλλά να υπάρχει και το ανάλογο πάτημα. Και πατήματα για οργάνωση αγωνιστικού εχουν δωθει αρκετά.
Τέλος, να μην ξεχνάμε ποιος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που οργάνωσε δράσεις για να γιορτάσει τα 100 χρόνια του συλλόγου.
Και τα άκουσε από πάνω, όταν κάποιοι άλλοι δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη όλον αυτόν τον καιρό.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, george188
- TylerDurden
Βγάζει ανακοινώσεις η ΠΑΕ για τις ανακαινίσεις του Πόρτο Καρράς;Taseos έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:18 Τέτοια πρεμούρα για το προπονητικό κέντρο που ετοιμάζει η recwest.lol παιδιά ο ΠΑΟΚ έχει ένα προπονητικό, έχει ανακαινίσει άλλο με χρονομίσθωση πολλών ετών και νοικιάζει άλλο ένα. Τι σας νοιάζει τι κάνει η recwest . Έχετε πρεμούρα και για την ανακαίνιση στο Σιθωνία Porto carras ?
με ξυλο ή ανευ;;;;τι μαλακιες γραφετε;;;;;;;
- These users thanked the author gergeo4 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Ολη η σούμα εδώ είναι. Εγώ βάζω και τη σημαντικότητα των υποδομώνWeWillRockYou έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:38 Το μόνο που κρατάω από την σημερινή συνέντευξη τύπου είναι πως ο ιδιοκτήτης αναγνωρίζει ότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει σύγχρονο τρόπο λειτουργίας, πιο τεχνοκρατικό και προσαρμοσμένο στο DNA του συλλόγου. Όπως και ότι η επίσημη θέση ενάντια στις φήμες είναι πως δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα.
Να πουν τι; Να διωξουν τον Παπαμιμίκο;gpap5 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 15:16 μας τρολάρει ο Ιβάν. Νομίζει πως έχει να κάνει με νενέκους χειροκροτητές.
Μια οργανωμένη επίσκεψη στα γραφεία της Τούμπας, απο ΠΑΟΚτσήδες που τους πονάει η κατάντια αυτή, ίσως να βοηθούσε στον Ιβάν να κατανοήσει πως εμείς είμαστε διαφορετικοί.
Ίσως...