Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μόνο εγώ θεωρώ υπέρ του δέοντος υπερβολικές τις αντιδράσεις;
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
- Dimitrisou, george188, paok apo epilogi, Montrealiotis
Σοβαρα; τόσα χρόνια που έκανε, που σου πλήρωσε τα χρέη, που σε έβγαλε από την αφάνεια, που σε έκανε ισότιμο διεκδικητή, που χτύπησε την παράγκα, που σου έφτιαξε τις ακαδημιες, κλπ κλπ, ποιος μπαμπούλας υπηρχε; γιατι φαινεται οτι αυτά τα ξεχνάς. Και επειδή βολεύει, προτιμάς να μιλάς υποθετικά για το τι δεν θα έκανε πάρα για το ότι έκανε. Αλλά αυτή είναι η οπτική σου, δημοκρατία έχουμεembuji έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:05tolis14 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:03Α γεια σου. Και καταλήγουμε στην έλευση του άλλου επιχειρηματία. Ο οποίος έχει 250 εκ. στην τράπεζα αλλά δεν πληρώνει τα χρέη προς τον Ιβάν. Και θα δώσει λεφτά για να πάρει την ΠΑΕ. Στον Ιβάν. Εκτός αν θέλεις να του τη δώσει τσάμπα. Τι να πω ρε παιδιά. Εντάξει φίλε. Έχεις δίκιο. Ζητώ συγγνώμηembuji έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:59 Α τωρα δηλαδη οι υποσχεσεις που τρεναραμε με λυσα και σφυριζοντας κλεφτικα μεχρι να ερθει ο μπαμπουλας το προηγουμενο καλοκαιρι και (((ξαφνικα))) ολα αρχισαν να ενεργοποιουνται για αν μην χασουμε την κρεμουλα = Ειστε αχαριστοι.
Αχαριστοι δεν ειμαστε, ουτε χαζοι ομως. Βλεπουμε τι γινεται πως γινεται και με τι timing γινεται. Και ναι ειναι τυρακι γιατι αν δε τα ελεγε και δε τα υποσχοταν ολα αυτα η ελευση ενος αλλου επιχειρηματια θα την εβλεπε κοσμος με αλλο ματι.
Εγω να με κοροϊδευει καποιος στα μουτρα μου δε το δεχομαι. Εσυ μπορει να μην το βλεπεις οτι σε κοροϊδευουν και να εισαι ευγνωμων και μονο για αυτα που κανει, με χρονοκαθηστερηση ελληνικου δημοσιου και μονο κατοπιν ετερου δεοντος αλλου επιχειρηματια.
Ουτε τσαμπα θελω να του την δωσει ουτε τιποτα τετοιο. Εγω ειπα οτι ο Ιβαν ειχε παγωσει εμφατικα τα παντα και ολα ενεργοποιηθηκαν επειδη ηρθε ο μπαμπουλας. Ειμαι 100% σιγουρος οτι αν δεν εμφανιζοταν δε θα ειχε κανει τιποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.
-
Psagmenos4
Στηριξα Ιβάν σε όλα τα δύσκολα γιατί δεν πίστεψα ποτέ ότι αξίζει τέτοιο τρύπημα. Μετά είδαμε show άνευ ουσίας με ελικόπτερα και σπαθιά .
Ακούγαμε υποσχέσεις και πιστέψαμε ότι κάτι θα αλλάξει.
Πάμε ένα ένα βήμα, μέχρι να υπογραφεί το μνημόνιο ο Σαββίδης ήταν εδώ στην συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, το μέγα φαουλ έγινε τον ματωμενο Γενάρη, όταν ο Ιβάν δεν πήρε μια άλλαξια ρούχα να έρθει κοντά στον σύλλογο που πένθουσε, να δώσει δύναμη σε όλο τον οργανισμό που τον χρειαζόταν εκεί στα δύσκολα.
Το δεύτερο και μεγάλο φάουλ το ψέμα για το προπονητικό, δήθεν φέτος τον Ιουλίο Αυγούστο θα έμπαινε μέσα η πρώτη ομάδα και του χρόνου όλα τα τμήματα. Τελικά σήμερα μετά από σχεδόν 9 μήνες μάθαμε ότι στην καλύτερη θα ξεκινήσουν τα έργα τέλη του 26 και θα είναι έτοιμο τέλη του 28.
Τρίτο φάουλ ,κι αφού υπάρχει συνεχής καθίζηση για 2η φορά μετά από πρωτάθλημα λόγω επιλογών της διοίκησης, μαθαίνουμε ότι πάρθηκε απόφαση να αλλάξει η νοοτροπία του συλλόγου και να πάμε σε πιο ευρωπαϊκά στάνταρ, άρα τόσα χρόνια η ομάδα πήγαινε λάθος, αυτό που λέγαμε όλοι αλλά αρνούνταν πεισματικά οι αυλικοί. Ωστόσο τίποτα απ όσα είπε ο Παπαμιμικος δεν έδειξαν ότι όντως έχουν καταλάβει τι φταίει κι ότι θα φτιαχτεί, ενώ στην εύστοχη ερώτηση του Μινου που όσο χαζή ήταν άλλο τόσο είχε ζουμί, ποια ομάδα αποτελεί πρότυπο δεν δόθηκε καμία απάντηση γιατί λογικά δεν ξέρουν κάτι συγκεκριμένο απλά λένε λόγια στον αέρα . Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ακολουθήσει το μοντέλο της Θελτα ή της Κάλιαρι γιατί πολύ απλά αυτές είναι ομάδες των big 5 πρωτάθληματων που δεν έχουν στόχους. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει ως πρότυπο ομάδες σαν την Μπριζ ,την Μιντιλαντ να δει πως λειτουργούν στις μεταγραφές τι μεταγραφικους στόχους έχουν, πως χτίζουν τις ομάδες και παίρνουν πρωτάθληματα και βγαίνουν champions league και μάλιστα η μπριζ στέκεται επάξια. Μιας και μιλάω για παράδειγματα υπάρχει κι αυτό της Γάλατα αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μπορεί να γίνει στον ΠΑΟΚ δηλαδή να δίνονται συμβόλαια 10 και 12 μύρια.
Τέταρτο φάουλ, καμία απάντηση σχετικά με την χρηματοδότηση του γηπέδου τόσους μήνες μετά πάρα μόνο η υπόσχεση Ιβάν ότι θα το κάνει, γήπεδα με υποσχέσεις μόνο δεν γίνονται ακόμα κι αν είσαι ο Ιβάν Σαββίδης ο πόντιος που κρατάει τον λόγο του.
Για να αλλάξει η κατάσταση πρέπει να γυρίσει το κουμπί, και να έχουμε αλλαγή τροχιάς 360 μοίρες πως ακριβώς θα γίνει αυτό όταν τα project τα τρέχουν τς ίδια άτομα με πριν ,γιατί αν νομιζει κάποιος ότι ο Παπαμιμικος τώρα μπλεχτηκε με τον ΠΑΟΚ είναι βαθιά νυχτωμένος.
Ακούγαμε υποσχέσεις και πιστέψαμε ότι κάτι θα αλλάξει.
Πάμε ένα ένα βήμα, μέχρι να υπογραφεί το μνημόνιο ο Σαββίδης ήταν εδώ στην συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, το μέγα φαουλ έγινε τον ματωμενο Γενάρη, όταν ο Ιβάν δεν πήρε μια άλλαξια ρούχα να έρθει κοντά στον σύλλογο που πένθουσε, να δώσει δύναμη σε όλο τον οργανισμό που τον χρειαζόταν εκεί στα δύσκολα.
Το δεύτερο και μεγάλο φάουλ το ψέμα για το προπονητικό, δήθεν φέτος τον Ιουλίο Αυγούστο θα έμπαινε μέσα η πρώτη ομάδα και του χρόνου όλα τα τμήματα. Τελικά σήμερα μετά από σχεδόν 9 μήνες μάθαμε ότι στην καλύτερη θα ξεκινήσουν τα έργα τέλη του 26 και θα είναι έτοιμο τέλη του 28.
Τρίτο φάουλ ,κι αφού υπάρχει συνεχής καθίζηση για 2η φορά μετά από πρωτάθλημα λόγω επιλογών της διοίκησης, μαθαίνουμε ότι πάρθηκε απόφαση να αλλάξει η νοοτροπία του συλλόγου και να πάμε σε πιο ευρωπαϊκά στάνταρ, άρα τόσα χρόνια η ομάδα πήγαινε λάθος, αυτό που λέγαμε όλοι αλλά αρνούνταν πεισματικά οι αυλικοί. Ωστόσο τίποτα απ όσα είπε ο Παπαμιμικος δεν έδειξαν ότι όντως έχουν καταλάβει τι φταίει κι ότι θα φτιαχτεί, ενώ στην εύστοχη ερώτηση του Μινου που όσο χαζή ήταν άλλο τόσο είχε ζουμί, ποια ομάδα αποτελεί πρότυπο δεν δόθηκε καμία απάντηση γιατί λογικά δεν ξέρουν κάτι συγκεκριμένο απλά λένε λόγια στον αέρα . Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ακολουθήσει το μοντέλο της Θελτα ή της Κάλιαρι γιατί πολύ απλά αυτές είναι ομάδες των big 5 πρωτάθληματων που δεν έχουν στόχους. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει ως πρότυπο ομάδες σαν την Μπριζ ,την Μιντιλαντ να δει πως λειτουργούν στις μεταγραφές τι μεταγραφικους στόχους έχουν, πως χτίζουν τις ομάδες και παίρνουν πρωτάθληματα και βγαίνουν champions league και μάλιστα η μπριζ στέκεται επάξια. Μιας και μιλάω για παράδειγματα υπάρχει κι αυτό της Γάλατα αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μπορεί να γίνει στον ΠΑΟΚ δηλαδή να δίνονται συμβόλαια 10 και 12 μύρια.
Τέταρτο φάουλ, καμία απάντηση σχετικά με την χρηματοδότηση του γηπέδου τόσους μήνες μετά πάρα μόνο η υπόσχεση Ιβάν ότι θα το κάνει, γήπεδα με υποσχέσεις μόνο δεν γίνονται ακόμα κι αν είσαι ο Ιβάν Σαββίδης ο πόντιος που κρατάει τον λόγο του.
Για να αλλάξει η κατάσταση πρέπει να γυρίσει το κουμπί, και να έχουμε αλλαγή τροχιάς 360 μοίρες πως ακριβώς θα γίνει αυτό όταν τα project τα τρέχουν τς ίδια άτομα με πριν ,γιατί αν νομιζει κάποιος ότι ο Παπαμιμικος τώρα μπλεχτηκε με τον ΠΑΟΚ είναι βαθιά νυχτωμένος.
-
Polichni1926
φιλε υποσχεθηκε γηπεδο , τον ΠΑΟΚ στις 20 καλυτερες ομαδες του κοσμου , προπονητικο κεντρο και νταμπλ στα 100 χρονια .makednoss έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:49 Λέω οτι υπάρχει ενας λεφτάς που ικανοποιεί τις αρχές μας και ό,τι υπόσχεται το κάνει πράξη, παντελονάτα.
Δεν του αξίζει ούτε η αχαριστία, ούτε συνθήματα αυτοκαταστροφικά τύπου "η υπομονή μας τελείωσε" και καραγκιοζιλίκια τέτοιου τύπου.
Δεν του αξίζει μόλις βρεθεί ενας αλλος λεφτάς, σαν αλλες τανεςπου κάποιοι απο εδω μέσα να ουρλιάζουν γιατι ο επόμενος είναι (???) καλύτερος sugar daddy απο τον νυν.
Να μείνει η οικογένεια 1000 χρόνια, γιατί είναι οικογένεια, δεν είναι ενας 60ρης μπίζνεςμαν οπου μόλις βαρεθεί το παιχνίδι του, θα το πετάξει, όπως εγινε με Μυτιληναιους, Πατέρες και Κοντομηνάδες.
Τωρα πες μου τι απο αυτα εκανε γιατι ξεχνας γρηγορα και σε βλεπω ετοιμο να πας να σταυρωσεις μητσοτακη στις επομενες
- These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 2):
- embuji, Special 4
Δημητρη επειδη εκτιμω αυτα που γραφεις και συμφωνω μαζι σου 100% θα σου πω τον βασικοτερο λογο στα δικα μου ματια που γινεται τοση πρεμουρα με την ΝΔ. Η ΝΔ χτυπησε τον ΠΑΟΚ με την πολυιδιοκτησια. Και αν θυμασαι το καλοκαιρι με το γηπεδο πααααρα πολλοι λεγανε ο μπροστινος της ΝΔ ηρθε να φαει το γηπεδο.Dimitrisou έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:01 Σήμερα βγήκε να μιλήσει γιατί όλοι έλεγαν δεν μιλάει κανείς ...προφανώς δεν θα έλεγε τίποτα..
Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος είναι τι κόμμα η ομάδα είναι και με ποια είναι παντρεμένος..θα κριθεί από την δουλειά του..
Αυτό το μακριά η ΝΔ από τον ΠΑΟΚ είναι αστείο να το λένε άνθρωποι που πολλοί που αυτούς πάνε και ψηφίζουν νδ..
Όπως και ο Σαββίδης θα κριθεί από το τι θα κάνει από δω και πέρα όχι από το τι μπορεί να έλεγε σήμερα ότι θα κάνει..
ΚΑΙ ΤΩΡΑ βλεπουμε το νεο στελεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον πρωην ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ. Δε γινεται απο την μια να στεκεσαι μας πολεμαει η ΝΔ αλλα στον αντιποδα δε μας νοιαζει τι ειναι. Οχι, η ΝΔ= bad ή ολοι ειναι επαγγελματιες και θα κρινονται απο αυτο. Εγω ειμαι της δευτερης λογικης και μακαρι να καει ολη η ΝΔ να μην μεινει τιποτα. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Απλα σου εξηγω την πρεμουρα που πεφτει με το κομματι ΝΔ. Οτι δε γινεται το με λενε ριζο.
Ποτε δεν ειπα οτι δε τα εκανε ολα αυτα. Μαλιστα ειπα οτι θελω το νεο γηπεδο να εχει μεσα αγαλμα του. ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ με το τι κανει πλεον ειναι 2 εντελως διαφορετικα πραγματα. Αν ο Ιβαν του σημερα ηταν ο Ιβαν του 2018 και πριν δεν θα υπηρχαν ποτε ολες αυτες οι συζητησεις που υπαρχουν πλεον. Αλλα δεν ειναι.tolis14 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:09Σοβαρα; τόσα χρόνια που έκανε, που σου πλήρωσε τα χρέη, που σε έβγαλε από την αφάνεια, που σε έκανε ισότιμο διεκδικητή, που χτύπησε την παράγκα, που σου έφτιαξε τις ακαδημιες, κλπ κλπ, ποιος μπαμπούλας υπηρχε; γιατι φαινεται οτι αυτά τα ξεχνάς. Και επειδή βολεύει, προτιμάς να μιλάς υποθετικά για το τι δεν θα έκανε πάρα για το ότι έκανε. Αλλά αυτή είναι η οπτική σου, δημοκρατία έχουμεembuji έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:05tolis14 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:03
Α γεια σου. Και καταλήγουμε στην έλευση του άλλου επιχειρηματία. Ο οποίος έχει 250 εκ. στην τράπεζα αλλά δεν πληρώνει τα χρέη προς τον Ιβάν. Και θα δώσει λεφτά για να πάρει την ΠΑΕ. Στον Ιβάν. Εκτός αν θέλεις να του τη δώσει τσάμπα. Τι να πω ρε παιδιά. Εντάξει φίλε. Έχεις δίκιο. Ζητώ συγγνώμη
Ουτε τσαμπα θελω να του την δωσει ουτε τιποτα τετοιο. Εγω ειπα οτι ο Ιβαν ειχε παγωσει εμφατικα τα παντα και ολα ενεργοποιηθηκαν επειδη ηρθε ο μπαμπουλας. Ειμαι 100% σιγουρος οτι αν δεν εμφανιζοταν δε θα ειχε κανει τιποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.
Άραξε βρε που θα βρεις καλύτεραgeorge188 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:55 Αποχωρω γιατι θα μπαναριστω με τις μαλακιες που γραφονται εδω μεσα και τις υπονοιες του καλοκαιριου. καλη δυναμη
Την περίπτωση να είχαν ούτως ή άλλως σκοπό να κάνουν κάποιες αλλαγές, και απλά να πιέστηκαν από τις εξελίξεις και να βγήκε σήμερα για μια basic συνέντευξη φαντάζομαι την ξέρετε όλοι, απλά δεν τη λέμε καθότι όπως συμφωνήσαμε και νωρίτερα, ετσι. Έχουμε τα νεύρα μας.
Από εκεί και πέρα οι πράξεις μετράνε.
ΥΓ. Αν δεν έκανε πράξη τις υποσχέσεις του, φαντάζομαι δεν θα τον ξαναψηφίσετε. Oh wait.
Από εκεί και πέρα οι πράξεις μετράνε.
ΥΓ. Αν δεν έκανε πράξη τις υποσχέσεις του, φαντάζομαι δεν θα τον ξαναψηφίσετε. Oh wait.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
- Dimitrisou, Maklaz, george188, paok apo epilogi, Montrealiotis
-
Polichni1926
επισης επειδη ακομα δεν με απαταει η μνημη μου ειχε πει οτι ο ΠΑΟΚ θα μπει στο νεο σπιτι του στα 100 του χρονια , καλα πηγε και αυτοPolichni1926 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:10φιλε υποσχεθηκε γηπεδο , τον ΠΑΟΚ στις 20 καλυτερες ομαδες του κοσμου , προπονητικο κεντρο και νταμπλ στα 100 χρονια .makednoss έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:49 Λέω οτι υπάρχει ενας λεφτάς που ικανοποιεί τις αρχές μας και ό,τι υπόσχεται το κάνει πράξη, παντελονάτα.
Δεν του αξίζει ούτε η αχαριστία, ούτε συνθήματα αυτοκαταστροφικά τύπου "η υπομονή μας τελείωσε" και καραγκιοζιλίκια τέτοιου τύπου.
Δεν του αξίζει μόλις βρεθεί ενας αλλος λεφτάς, σαν αλλες τανεςπου κάποιοι απο εδω μέσα να ουρλιάζουν γιατι ο επόμενος είναι (???) καλύτερος sugar daddy απο τον νυν.
Να μείνει η οικογένεια 1000 χρόνια, γιατί είναι οικογένεια, δεν είναι ενας 60ρης μπίζνεςμαν οπου μόλις βαρεθεί το παιχνίδι του, θα το πετάξει, όπως εγινε με Μυτιληναιους, Πατέρες και Κοντομηνάδες.
Τωρα πες μου τι απο αυτα εκανε γιατι ξεχνας γρηγορα και σε βλεπω ετοιμο να πας να σταυρωσεις μητσοτακη στις επομενες
Τέτοια πρεμούρα για το προπονητικό κέντρο που ετοιμάζει η recwest.lol παιδιά ο ΠΑΟΚ έχει ένα προπονητικό, έχει ανακαινίσει άλλο με χρονομίσθωση πολλών ετών και νοικιάζει άλλο ένα. Τι σας νοιάζει τι κάνει η recwest . Έχετε πρεμούρα και για την ανακαίνιση στο Σιθωνία Porto carras ?
Ε άμα είχε τον ολυμπιακό που είναι κράτος ίσως το γινόταν. Η αλήθεια είναι ότι πήρε μια ομάδα με λαό υπερεκτιμημένο. Και φαντάσου ότι δεν μεγάλωσε με τις μπούρδες του κυρ μιμη. Φτάνει βρε με τους επαναστάτες του γλυκού νερού.Polichni1926 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:15επισης επειδη ακομα δεν με απαταει η μνημη μου ειχε πει οτι ο ΠΑΟΚ θα μπει στο νεο σπιτι του στα 100 του χρονια , καλα πηγε και αυτοPolichni1926 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:10φιλε υποσχεθηκε γηπεδο , τον ΠΑΟΚ στις 20 καλυτερες ομαδες του κοσμου , προπονητικο κεντρο και νταμπλ στα 100 χρονια .makednoss έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:49 Λέω οτι υπάρχει ενας λεφτάς που ικανοποιεί τις αρχές μας και ό,τι υπόσχεται το κάνει πράξη, παντελονάτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τρί 28 Απρ 2026, 14:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimitrisou
Και εγώ της δεύτερης λογικής είμαι..embuji έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:11Δημητρη επειδη εκτιμω αυτα που γραφεις και συμφωνω μαζι σου 100% θα σου πω τον βασικοτερο λογο στα δικα μου ματια που γινεται τοση πρεμουρα με την ΝΔ. Η ΝΔ χτυπησε τον ΠΑΟΚ με την πολυιδιοκτησια. Και αν θυμασαι το καλοκαιρι με το γηπεδο πααααρα πολλοι λεγανε ο μπροστινος της ΝΔ ηρθε να φαει το γηπεδο.Dimitrisou έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:01 Σήμερα βγήκε να μιλήσει γιατί όλοι έλεγαν δεν μιλάει κανείς ...προφανώς δεν θα έλεγε τίποτα..
Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος είναι τι κόμμα η ομάδα είναι και με ποια είναι παντρεμένος..θα κριθεί από την δουλειά του..
Αυτό το μακριά η ΝΔ από τον ΠΑΟΚ είναι αστείο να το λένε άνθρωποι που πολλοί που αυτούς πάνε και ψηφίζουν νδ..
Όπως και ο Σαββίδης θα κριθεί από το τι θα κάνει από δω και πέρα όχι από το τι μπορεί να έλεγε σήμερα ότι θα κάνει..
ΚΑΙ ΤΩΡΑ βλεπουμε το νεο στελεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον πρωην ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ. Δε γινεται απο την μια να στεκεσαι μας πολεμαει η ΝΔ αλλα στον αντιποδα δε μας νοιαζει τι ειναι. Οχι, η ΝΔ= bad ή ολοι ειναι επαγγελματιες και θα κρινονται απο αυτο. Εγω ειμαι της δευτερης λογικης και μακαρι να καει ολη η ΝΔ να μην μεινει τιποτα. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Απλα σου εξηγω την πρεμουρα που πεφτει με το κομματι ΝΔ. Οτι δε γινεται το με λενε ριζο.
Και καταλαβαίνω τι λες όταν μιλάς για κωλοτουμπα..
Δεν έχει αξία να μπούμε σε πολιτικά για το τι γίνεται μεταξύ τους εκεί μέσα και τα στρατοπεδα γιατί θα μιλάμε δέκα μέρες..
Αυτό που με παραξενευει εμένα είναι γιατί τέτοιες αντιδράσεις από πολύ κόσμο που είναι ΝΔ και την ψήφισε ενώ έβγαινε και έλεγε το πόσο πολεμούσε τον ΠΑΟΚ..
Επίσης πόσοι άραγε που είναι σε πόστα σε όλο τον οργανισμό και σε όλα τα αθλήματα της ομάδας είναι ΝΔ;εγώ λέω πόλλοι...εκεί όμως δεν έχει αντιδράσεις..
Δεν δικαιολογώ ούτε τον Ιβάν ούτε κανέναν απλά μου φαίνονται υπερβολικές οι αντιδρασεις..
Αν δεν κάνει απολύτως τίποτα ο Παπαμιμίκος να κριθεί και να φύγει αλλά δεν θα τον κρίνω μόνο λόγο κόμματος αυτό λέω ..
Για μένα σημαντική λεπτομέρεια είναι το γήπεδο..εκεί θες δεν θες χρειάζονται σχέσεις με το κυβερνών(δυστυχώς) κόμμα..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- embuji
Η ανακαίνιση του Camp Nou προβλεπόταν να ξεκινήσει το 2020. Τελικά ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2023. Η ολοκλήρωση επίσης αναμενόταν το 2026. Guess what.Polichni1926 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:15επισης επειδη ακομα δεν με απαταει η μνημη μου ειχε πει οτι ο ΠΑΟΚ θα μπει στο νεο σπιτι του στα 100 του χρονια , καλα πηγε και αυτοPolichni1926 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 14:10φιλε υποσχεθηκε γηπεδο , τον ΠΑΟΚ στις 20 καλυτερες ομαδες του κοσμου , προπονητικο κεντρο και νταμπλ στα 100 χρονια .makednoss έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:49 Λέω οτι υπάρχει ενας λεφτάς που ικανοποιεί τις αρχές μας και ό,τι υπόσχεται το κάνει πράξη, παντελονάτα.
Καφενείο σαν την Μπαρτσελόνα δεν είμαστε, οπότε δικαιολογίες δεν υπάρχουν.