Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Μέσα σε μια μέρα τρεις περιπτώσεις που έχουν συνδεθεί με Σαουδική Αραβία από το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν τα βρήκαν όπως τους παρουσιάστηκαν. Ο Φορτούνης κάπου σκάλωσε, ο Φαμπιάνο ανανέωσε με το ρούλη και ο Μεϊτέ φέρεται να επανήλθε στο προσκήνιο. Μάλλον κάτι διαφορετικό συμβαίνει στην Αραβία από τα προηγούμενα χρόνια.
Τώρα πάρτε χαφ και βάλτε το...
Επεξεργάστηκε. Mod team.
Ήρεμα μεγάλε. Στο επόμενο χαιρέτησες.
Επεξεργάστηκε. Mod team.
Ήρεμα μεγάλε. Στο επόμενο χαιρέτησες.
- Dimitris_L4
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δύσκολα μας βλέπω εδώ.
Είχαμε την ευκαιρία μας και φέτος αλλά πάλι βλέπω να καταλήγουμε με μένα ...
Είχαμε την ευκαιρία μας και φέτος αλλά πάλι βλέπω να καταλήγουμε με μένα ...
Η ομάδα δεν είναι στο επίπεδο να μπεί ομίλους Τσ.Λ. Αυτό είναι αλήθεια. Περιμέναμε με τους παρόντες και με λίγη (!) τύχη οτι ίσως περνούσαμε (πχ την Σπάρτα Πράγας). Αλλά ούτε καλή μπάλα παίζουμε αυτή την εποχή, ούτε και τύχη είχαμε σήμερα.
Άσχετο με τα παραπάνω και για να κοιτάμε μπροστά, όντως η ομάδα ΔΕΝ έχει χάφ. Ο Καμαρά είναι 6άρι χωρίς ιδιαίτερη τεχνική. Οι πάσες τους σήμερα δείξαν έναν παίκτη που δεν έχει καλά ποσοστά υπό πίεση. Θέλουμε δύο πολύ καλά χάφ για να σταθεί και ο Καμαρά ως πιό 6άρι.
Επίσης με προβλημάτισε το δεξί μπάκ. Είναι θέση που θέλουμε κάτι καλύτερο.
Για να δούμε τί θα αποφασίσουν για την ενίσχυση του κέντρου.
Άσχετο με τα παραπάνω και για να κοιτάμε μπροστά, όντως η ομάδα ΔΕΝ έχει χάφ. Ο Καμαρά είναι 6άρι χωρίς ιδιαίτερη τεχνική. Οι πάσες τους σήμερα δείξαν έναν παίκτη που δεν έχει καλά ποσοστά υπό πίεση. Θέλουμε δύο πολύ καλά χάφ για να σταθεί και ο Καμαρά ως πιό 6άρι.
Επίσης με προβλημάτισε το δεξί μπάκ. Είναι θέση που θέλουμε κάτι καλύτερο.
Για να δούμε τί θα αποφασίσουν για την ενίσχυση του κέντρου.
Τζογαραμε λοιπόν και δεν μας βγήκε. Συμβαίνει. Αυτη είναι η φύση του τζόγου άλλωστε.
Πρακτικά η περσινή ομάδα πλην Μειτε πάλεψε για την πρόκριση με μόνη προσθήκη τον Καμαρά. Ακόμα και τα παιδιά που ήρθαν μεσοεπιθετικά στην ουσία δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν.
Έχω μια υποψία ότι θα γίνουν πολλά πράγματα μέχρι το τέλος των μεταγραφών
Πρακτικά η περσινή ομάδα πλην Μειτε πάλεψε για την πρόκριση με μόνη προσθήκη τον Καμαρά. Ακόμα και τα παιδιά που ήρθαν μεσοεπιθετικά στην ουσία δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν.
Έχω μια υποψία ότι θα γίνουν πολλά πράγματα μέχρι το τέλος των μεταγραφών
- Kabamaru11
Προβλεπω πωληση του Κουλιε (τι παικτης ΘΕΕ μου) κ αποκτηση σεντερ μπακ,πλαγιου μπακ κ χαφ.
Ρίξε σε μένα καντήλι αδερφέ αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα...
Εγώ ρίχνω στον μεταγραφικό σχεδιασμό, άποψη μου
Εγώ ρίχνω στον μεταγραφικό σχεδιασμό, άποψη μου
Τζογαραμε και πέρυσι το καλοκαίρι την Ευρώπη, μας βγήκε. Τζογαραμε και φέτος δεν μας βγήκε.
Τώρα πωλήσεις και έχει ο Θεός...ομάδα και ειδικά χαφ για CL δεν έχεις
Και εκτός από χαφ, έχεις και κενό στο δεξί Μπακ, φιλότιμος ο Σαστρε αλλά μέτριος για τέτοιο επίπεδο.
Κρίμα για άλλη μια φορα
Τώρα πωλήσεις και έχει ο Θεός...ομάδα και ειδικά χαφ για CL δεν έχεις
Και εκτός από χαφ, έχεις και κενό στο δεξί Μπακ, φιλότιμος ο Σαστρε αλλά μέτριος για τέτοιο επίπεδο.
Κρίμα για άλλη μια φορα
Εδώ οι άλλοι προκρίθηκαν στα πλευ οφ του τσουλου και πουλάνε τον νο1 παίκτη τους
- PAOK_Antarctica
Πριν δεν τους παίρναμε γιατί ήταν ακριβοί, τώρα δεν θα τους παίρνουμε γιατί δεν θα θέλουν να έρθουν.
Καλοί μαλακες είμαστε.
Καλοί μαλακες είμαστε.
- cristiano4
Από την στιγμή που δεν υπάρχει το champions League καλό να σταματήσει ο αρχηγός.... προβλέπω 5 με 6 προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Τρί 13 Αύγ 2024, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σήμερα χάσαμε όχι μόνο τους ομίλους Τσουλού αλλά και την δεύτερη περίπτωση Γιουρόπα+ 5 εκ από συμμετοχή σε πλεη οφ Τσουλού. Πάμε για πώληση μάλλον...