Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Απίστευτη κίνηση η μίσθωση του κτιρίου, 1000 μπράβο!
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

RoMaN έγραψε:
K_geo έγραψε:Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Γιατί ο Γιώργος εδώ μοιάζει με τον Tyrion Lannister*;

* Το avatar μου.
Ο Τυριον μοιαζει με τον Γιωργαρο... Παντως πλακα πλακα αν εχει και την ευφοιια του Τυριον εχουμε βρει και τον επομενο Προεδρο για τα επομενα 40 χρονια... Ο Χειμωνας ερχεται..

Υ.Γ.off topic: μιας και ασχολεισαι, εχεις ακουσει κατι για το 6ο βιβλιο;

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

έμαθα ψάχνει η ομάδα γεν. διευθυντή στυλ κων.νίδη...
στον ΠΑΓΚΟ να είναι...έχω όνομα! Ζαμπίδη βάλε...να δείς εκεί πειθαρχία απ τους διαιτητές
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kostomanolis έγραψε:Παντως πλακα πλακα αν εχει και την ευφοιια του Τυριον εχουμε βρει και τον επομενο Προεδρο για τα επομενα 40 χρονια... Ο Χειμωνας ερχεται..

Υ.Γ.off topic: μιας και ασχολεισαι, εχεις ακουσει κατι για το 6ο βιβλιο;

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είχε την ευφυΐα του Tyrion, το C.L. θα λεγόταν "PAOK League"!

Για τα βιβλία δεν έχω ιδέα, δεν τα διαβάζω, δεν ασχολούμαι, για να μην spoilerιάζομαι.. Είμαι fan της σειράς..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ντεμέκ φαν δηλαδή :P
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

δεν υπάρχει πλέον θέμα σποιλερ, μετα τις 2 πρώτες σεζόν άλλο το βιβλίο άλλο η σειρά... εγώ ανυπομονώ να δω τον 6 κύκλο μπας και μαντέψω τι θα γίνει στο βιβλίο :? με πήραν και τα χρόνια δεν ξέρω αν θα προλάβω να το διαβάσω :D
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

[b]Ευχαριστήρια επιστολή στην οικογένεια Σαββίδη έστειλε ο Δήμος Κασσάνδρας, για την προσφορά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στο ιατρικό κέντρο της περιοχής.[/b]

Οι ελλείψεις σε ιατροφαρμακευτικό υλικό στο κέντρο υγείας στην περιοχή της Κασσάνδρας ήταν ιδιαίτερα σημαντικές λόγω των περιορισμένων κονδυλίων που υπάρχουν. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν υπήρχαν ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα, όπως γάζες σύμφωνα με τους ανθρώπους του ιατρικού κέντρου, με αποτέλεσμα να είναι άμεση η ανάγκη κάλυψής τους.

Εκείνος που τελικά έδωσε τη λύση ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μόλις του ζητήθηκε να συνδράμει οικονομικά ανταποκρίθηκε άμεσα, με το πρόβλημα να λύνεται μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Οπως τονίζει ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής, Θεόδωρος Ευσταθίου στο SDNA, που ήταν κι εκείνος ο οποίος μεσολάβησε μέσω της γνωριμίας του με άτομο του φιλικού περιβάλλοντος του ομογενούς επιχειρηματία, δεν ήταν τόσο το ύψος του ποσού που έδωσε η οικογένεια Σαββίδη, όσο η άμεση βοήθεια που έδωσε και η οποία ήταν απαραίτητη, καθώς πρόκειται για μία τουριστική περιοχή, με το ιατρικό κέντρο να εξυπηρετεί χιλιάδες ανθρώπους. Μάλιστα με τα χρήματα αυτά καλύφθηκαν οι ανάγκες του κέντρου υγείας μέχρι και την ερχόμενη άνοιξη, ενώ οι γιατροί εξεπλάγησαν με τα υλικά που αγοράστηκαν, λέγοντας πως είχαν να δουν κάτι ανάλογο από τον καιρό που το χρήμα... έρεε στα δημόσια ταμεία.

Οσο για το ερώτημα γιατί δεν ήταν σε θέση να καλύψει ο ίδιος ο Δήμος το συγκεκριμένο ποσό, η απάντηση ήταν ότι μπορούσε μεν να το διαθέσει, αλλά η διαδικασία για την έγκριση του κονδυλίου ήταν χρονοβόρα, ενώ οι ανάγκες έπρεπε να καλυφθούν άμεσα. Ο Δήμος Κασάνδρας δεν θα μπορούσε παρά να ευχαριστήσει με επιστολή του την οικογένεια του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για τη βοήθεια που παρείχε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

"Στην ανακοίνωση απόφασης που θα προκαλέσει εντύπωση, ίσως και έκπληξη θα προχωρήσει σύντομα ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος επεξεργάζεται μια συγκεκριμένη πρόταση και είναι πολύ πιθανό να πάρει την οριστική του απόφαση και να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση της.
Tου Κώστα Βασιλόπουλου"

Προεδρε του εδεσσαικου εσυ? Ρε Βασιλοπουλε... ελεος!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

prist64 έγραψε:Спасибо Иван
Ετσι για να μη ξεχνιομαστε.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

σπορ του Βορά;;;

Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο βασιλοπουλος δεν βγαζει αερα πραγματα..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μακαρι να παρει τα σπορ του βορρα... η ακομα καλυτερα να ανακοινωσει πως παιρνει το μπασκετ!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μακάρι και τα δύο

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Dimg4 έγραψε:"Στην ανακοίνωση απόφασης που θα προκαλέσει εντύπωση, ίσως και έκπληξη θα προχωρήσει σύντομα ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος επεξεργάζεται μια συγκεκριμένη πρόταση και είναι πολύ πιθανό να πάρει την οριστική του απόφαση και να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση της.
Tου Κώστα Βασιλόπουλου"

Προεδρε του εδεσσαικου εσυ? Ρε Βασιλοπουλε... ελεος!
Τρομερή πληροφορία. Θα πάρει μια απόφαση. Που πιθανώς θα κάνει εντύπωση αλλά ίσως εκπλήσσει κιόλας. Είναι συγκεκριμένη πρόταση και είναι πιθανό να είναι οριστική η απόφαση. ΙΕΚ ταπερμαν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”