Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Kostomanolis
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Ο Τυριον μοιαζει με τον Γιωργαρο... Παντως πλακα πλακα αν εχει και την ευφοιια του Τυριον εχουμε βρει και τον επομενο Προεδρο για τα επομενα 40 χρονια... Ο Χειμωνας ερχεται..RoMaN έγραψε:Γιατί ο Γιώργος εδώ μοιάζει με τον Tyrion Lannister*;K_geo έγραψε:
![]()
![]()
* Το avatar μου.
Υ.Γ.off topic: μιας και ασχολεισαι, εχεις ακουσει κατι για το 6ο βιβλιο;
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έμαθα ψάχνει η ομάδα γεν. διευθυντή στυλ κων.νίδη...
στον ΠΑΓΚΟ να είναι...έχω όνομα! Ζαμπίδη βάλε...να δείς εκεί πειθαρχία απ τους διαιτητές
στον ΠΑΓΚΟ να είναι...έχω όνομα! Ζαμπίδη βάλε...να δείς εκεί πειθαρχία απ τους διαιτητές
- Μπαρκαρούτσος
Αν είχε την ευφυΐα του Tyrion, το C.L. θα λεγόταν "PAOK League"!Kostomanolis έγραψε:Παντως πλακα πλακα αν εχει και την ευφοιια του Τυριον εχουμε βρει και τον επομενο Προεδρο για τα επομενα 40 χρονια... Ο Χειμωνας ερχεται..
Υ.Γ.off topic: μιας και ασχολεισαι, εχεις ακουσει κατι για το 6ο βιβλιο;
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τα βιβλία δεν έχω ιδέα, δεν τα διαβάζω, δεν ασχολούμαι, για να μην spoilerιάζομαι.. Είμαι fan της σειράς..
δεν υπάρχει πλέον θέμα σποιλερ, μετα τις 2 πρώτες σεζόν άλλο το βιβλίο άλλο η σειρά... εγώ ανυπομονώ να δω τον 6 κύκλο μπας και μαντέψω τι θα γίνει στο βιβλίο
με πήραν και τα χρόνια δεν ξέρω αν θα προλάβω να το διαβάσω 

[b]Ευχαριστήρια επιστολή στην οικογένεια Σαββίδη έστειλε ο Δήμος Κασσάνδρας, για την προσφορά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στο ιατρικό κέντρο της περιοχής.[/b]
Οι ελλείψεις σε ιατροφαρμακευτικό υλικό στο κέντρο υγείας στην περιοχή της Κασσάνδρας ήταν ιδιαίτερα σημαντικές λόγω των περιορισμένων κονδυλίων που υπάρχουν. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν υπήρχαν ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα, όπως γάζες σύμφωνα με τους ανθρώπους του ιατρικού κέντρου, με αποτέλεσμα να είναι άμεση η ανάγκη κάλυψής τους.
Εκείνος που τελικά έδωσε τη λύση ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μόλις του ζητήθηκε να συνδράμει οικονομικά ανταποκρίθηκε άμεσα, με το πρόβλημα να λύνεται μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.
Οπως τονίζει ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής, Θεόδωρος Ευσταθίου στο SDNA, που ήταν κι εκείνος ο οποίος μεσολάβησε μέσω της γνωριμίας του με άτομο του φιλικού περιβάλλοντος του ομογενούς επιχειρηματία, δεν ήταν τόσο το ύψος του ποσού που έδωσε η οικογένεια Σαββίδη, όσο η άμεση βοήθεια που έδωσε και η οποία ήταν απαραίτητη, καθώς πρόκειται για μία τουριστική περιοχή, με το ιατρικό κέντρο να εξυπηρετεί χιλιάδες ανθρώπους. Μάλιστα με τα χρήματα αυτά καλύφθηκαν οι ανάγκες του κέντρου υγείας μέχρι και την ερχόμενη άνοιξη, ενώ οι γιατροί εξεπλάγησαν με τα υλικά που αγοράστηκαν, λέγοντας πως είχαν να δουν κάτι ανάλογο από τον καιρό που το χρήμα... έρεε στα δημόσια ταμεία.
Οσο για το ερώτημα γιατί δεν ήταν σε θέση να καλύψει ο ίδιος ο Δήμος το συγκεκριμένο ποσό, η απάντηση ήταν ότι μπορούσε μεν να το διαθέσει, αλλά η διαδικασία για την έγκριση του κονδυλίου ήταν χρονοβόρα, ενώ οι ανάγκες έπρεπε να καλυφθούν άμεσα. Ο Δήμος Κασάνδρας δεν θα μπορούσε παρά να ευχαριστήσει με επιστολή του την οικογένεια του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για τη βοήθεια που παρείχε.
Οι ελλείψεις σε ιατροφαρμακευτικό υλικό στο κέντρο υγείας στην περιοχή της Κασσάνδρας ήταν ιδιαίτερα σημαντικές λόγω των περιορισμένων κονδυλίων που υπάρχουν. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν υπήρχαν ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα, όπως γάζες σύμφωνα με τους ανθρώπους του ιατρικού κέντρου, με αποτέλεσμα να είναι άμεση η ανάγκη κάλυψής τους.
Εκείνος που τελικά έδωσε τη λύση ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μόλις του ζητήθηκε να συνδράμει οικονομικά ανταποκρίθηκε άμεσα, με το πρόβλημα να λύνεται μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.
Οπως τονίζει ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής, Θεόδωρος Ευσταθίου στο SDNA, που ήταν κι εκείνος ο οποίος μεσολάβησε μέσω της γνωριμίας του με άτομο του φιλικού περιβάλλοντος του ομογενούς επιχειρηματία, δεν ήταν τόσο το ύψος του ποσού που έδωσε η οικογένεια Σαββίδη, όσο η άμεση βοήθεια που έδωσε και η οποία ήταν απαραίτητη, καθώς πρόκειται για μία τουριστική περιοχή, με το ιατρικό κέντρο να εξυπηρετεί χιλιάδες ανθρώπους. Μάλιστα με τα χρήματα αυτά καλύφθηκαν οι ανάγκες του κέντρου υγείας μέχρι και την ερχόμενη άνοιξη, ενώ οι γιατροί εξεπλάγησαν με τα υλικά που αγοράστηκαν, λέγοντας πως είχαν να δουν κάτι ανάλογο από τον καιρό που το χρήμα... έρεε στα δημόσια ταμεία.
Οσο για το ερώτημα γιατί δεν ήταν σε θέση να καλύψει ο ίδιος ο Δήμος το συγκεκριμένο ποσό, η απάντηση ήταν ότι μπορούσε μεν να το διαθέσει, αλλά η διαδικασία για την έγκριση του κονδυλίου ήταν χρονοβόρα, ενώ οι ανάγκες έπρεπε να καλυφθούν άμεσα. Ο Δήμος Κασάνδρας δεν θα μπορούσε παρά να ευχαριστήσει με επιστολή του την οικογένεια του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για τη βοήθεια που παρείχε.
"Στην ανακοίνωση απόφασης που θα προκαλέσει εντύπωση, ίσως και έκπληξη θα προχωρήσει σύντομα ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος επεξεργάζεται μια συγκεκριμένη πρόταση και είναι πολύ πιθανό να πάρει την οριστική του απόφαση και να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση της.
Tου Κώστα Βασιλόπουλου"
Προεδρε του εδεσσαικου εσυ? Ρε Βασιλοπουλε... ελεος!
Tου Κώστα Βασιλόπουλου"
- sourmenetes
- Moderator
Μακαρι να παρει τα σπορ του βορρα... η ακομα καλυτερα να ανακοινωσει πως παιρνει το μπασκετ!
Τρομερή πληροφορία. Θα πάρει μια απόφαση. Που πιθανώς θα κάνει εντύπωση αλλά ίσως εκπλήσσει κιόλας. Είναι συγκεκριμένη πρόταση και είναι πιθανό να είναι οριστική η απόφαση. ΙΕΚ ταπερμανDimg4 έγραψε:"Στην ανακοίνωση απόφασης που θα προκαλέσει εντύπωση, ίσως και έκπληξη θα προχωρήσει σύντομα ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος επεξεργάζεται μια συγκεκριμένη πρόταση και είναι πολύ πιθανό να πάρει την οριστική του απόφαση και να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση της.
Tου Κώστα Βασιλόπουλου"