Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Πάντως όπως και να καταλήξει η υπόθεση Μεϊτέ, θα πρέπει να είναι ένα μάθημα για το πώς θα πρέπει η ΠΑΕ να κουμαντάρει τα ασπρόμαυρα media και την πληροφορία που δίνει
Καλύτερα να ξενερώσεις τώρα παρά τον Νοέμβριο -Δεκεμβριοjoshua έγραψε:Στη φάση που είμαι θα ξενερώσω αν έρθει ο Μειτε αντι του Μπακαγιοκο.
Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την αδικαιολογητη επιθεση στον Μειτε. ακομα κι προχθες ο ανθρωπος δηλωσε σε συνεντευξη του οτι δηθεν ο λογος που δεν προχωρησε η μεταγραφη ηταν ο μη εγγυημενος χρονος συμμετοχης του στην ομαδα. κατι που ολοι γνωριζουμε οτι ειναι ψεμα . Παρολα αυτα ο μειτε ουδεποτε εκοψε τις γεφυρες με τον ΠΑΟΚ μας , θα ελεγα μαλιστα οτι σε σχεση με αλλες περιπτωσεις ηταν κι πολυ ξεκαθαρος. Ενταξει εμεις μπορει να μην θελουμε να ικανοποιησουμε τις χρηματικες του αναγκες αλλα ουτε κι ειναι ευκολο για ενα επαγγελματια ποδοσφαιριστη με τοσο μεγαλη προσφορα στο περσινο πρωταθλημα να δεχθει μια μειωση συμβολαιου πανω απο μισο χαρτι. αιντε προκριση σημερα!
- WestBlock4
Μειτε μόνο ρεε.... ειμουν σίγουρος ότι κάτι βρωμάει σε όλο αυτό κ μια μας τα λένε έτσι μια αλλιώς. Αντε να κλείσει κ να μάθουμε κ το κουτσομπολιό της μεταγραφής.
Όσοι,λέτε για κουρμπέλη πάντως ελπίζω το κάνετε απλά για να γελάσουμε εδώ μεσα γιατί αλλιώς κάτι πάει λαθος
Όσοι,λέτε για κουρμπέλη πάντως ελπίζω το κάνετε απλά για να γελάσουμε εδώ μεσα γιατί αλλιώς κάτι πάει λαθος
Andrew αυτό για τον εγγυημένο χρόνο συμμετοχής νομίζω ότι το είπε για τη Μπενφίκα. Για τον ΠΑΟΚ νομίζω ότι δεν είπε κάτι. Και καλά έκανε.
Δεν θυμαμαι να εγραψε κανενας οτι προκειται για ΜουμινOdi έγραψε:Εγώ προτιμώ Μεϊτε.
Βέβαια δεν με χαλάει ο Μπακαγιόκο, όσο κ αν μερικοί γράφουν ότι πρόκειται τον νέο Χουσεΐν Μουμιν.
Αλλα επειδη κατι Βερνμπλουμ, κατι Καγκαβα, κατι Χατσεριδης, ηταν ακριβα στοιχηματα π περασαν κ ουσιαστικα δεν ακουμπησαν,
ετσι τοσο ο προπονητης οσο κ αλλοι απλοι οπαδοι, προτιμουν το σιγουρο κ το δοκιμασμενο κ οχι εναν ανενεργο πρωην αστερα
Για την παραφιλολογια του θέματος, ειναι ευκολο να λεμε πολλα, ιδιως οταν η ενημερωση π υπαρχει ειναι μονοπλευρη
Καλο θα ηταν να ακουσουμε καποια στιγμη κ την εκδοχη της πλευρας του παικτη
Westblock, παρασκηνιο δεν πρόκειται να μάθουμε πιστεύω. Το τι φαντάζονται οι ρεπόρτερ θα το μάθουμε σίγουρα.
- GeorgiosLeeds
Αυτό!!!Gospi έγραψε:Αν μπορουν να φερουν Μειτε, να τον φερουν χθες!
Αν εχουν τσεκαρει Μπακαγιοκο και μας κανει ας τον φερουν κι αυτον για αντικατάσταση του αδυναμου κρικου.
Με το καλό κερδίζουμε το βράδυ και θα έχουμε πολλά νέα. Μειτέ και Μπάκα, μαζί με Καμαρά, Οζντόεφ και Σβάμπ θα είναι τέλειο σενάριο για τα χαφ
Μπορει να κανω λαθος φιλε μου! παντως τα πραγματα για μενα ειναι πολυ απλα, Αν ο προπονητης εβγαινε κι ελεγε οτι θελω πχ τον ταδε παικτη για κεντρικο χαφ κι οχι τον μειτε , θα ημουν με τον προπονητη . Απλα στην περιπτωση του γαλλου τον εχουμε δει τον παικτη και για μενα ηταν ογκολιθος!nkoss έγραψε:Andrew αυτό για τον εγγυημένο χρόνο συμμετοχής νομίζω ότι το είπε για τη Μπενφίκα. Για τον ΠΑΟΚ νομίζω ότι δεν είπε κάτι. Και καλά έκανε.
Και αν ο Μειτε πει "υπογράφω μόνο αν υπογράψει και ο Κουρμπελης";;;WestBlock4 έγραψε:Μειτε μόνο ρεε.... ειμουν σίγουρος ότι κάτι βρωμάει σε όλο αυτό κ μια μας τα λένε έτσι μια αλλιώς. Αντε να κλείσει κ να μάθουμε κ το κουτσομπολιό της μεταγραφής.
Εχω θελω Μπακαγιοκο σε σχεση με Μειτε, οχι μονο γιατι μας τα εκανε τσουρεκια ο δευτερος και φοβαμαι οτι θα φορτωθουμε τουριστα αν παρει το 3ετες που θελει ,αλλα και γιατι παντα πιστευα οτι μια ομαδα πρεπει να εχει ενα πιο καθαρο αμυντικο χαφ,μια ελλειψη που κατα τη γνωμη μου ειδικα στην Ευρωπη την εχουν πληρωσει.Αυτη τη στιγμη εχουμε 3 οκταρια και τον Τσιγγαρα.Αν στη θεση του Καμαρα ειχαμε παρει 6ρι θα προτιμουσα Μειτε.Τωρα προτιμω Μπακαγιοκο.
- Μπαρκαρούτσος
Μειτε Μπακαγιοκο Καμαρα Οζντοεφ (ή κανα πιτσιρικα ξενο με προοπτικη) Σβαμπ...
Μια χαρα κεντρο για να ειμαστε ανταγωνιστικοι σε ολες τις διοργανωσεις.
Οκ ξενερωνω που θα παμε με Σβαμπ Οζντοεφ και Καμαρα μονο στα προκριματικα, αλλα δε μαμεις.
Μια χαρα κεντρο για να ειμαστε ανταγωνιστικοι σε ολες τις διοργανωσεις.
Οκ ξενερωνω που θα παμε με Σβαμπ Οζντοεφ και Καμαρα μονο στα προκριματικα, αλλα δε μαμεις.
Εγώ πάλι απο τα λίγα που είδα απο τον Μπακαγιοκο στην Λοριεντ θεωρώ οτι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.joshua έγραψε:Εχω θελω Μπακαγιοκο σε σχεση με Μειτε, οχι μονο γιατι μας τα εκανε τσουρεκια ο δευτερος και φοβαμαι οτι θα φορτωθουμε τουριστα αν παρει το 3ετες που θελει ,αλλα και γιατι παντα πιστευα οτι μια ομαδα πρεπει να εχει ενα πιο καθαρο αμυντικο χαφ,μια ελλειψη που κατα τη γνωμη μου ειδικα στην Ευρωπη την εχουν πληρωσει.Αυτη τη στιγμη εχουμε 3 οκταρια και τον Τσιγγαρα.Αν στη θεση του Καμαρα ειχαμε παρει 6ρι θα προτιμουσα Μειτε.Τωρα προτιμω Μπακαγιοκο.
-
Είπαμε .. με τη σειρά..
Πρόκριση...
Μέιτε...
Ζιγκό...
Μίραντσουκ.. ή αλλιώς δώρο Σαββίδη.
Αλήθεια σαν δώρο Σαββίδη είμαστε ικανοποιημένοι με Μίραντσουκ ?? Εκείνη η ψυχή ο Καρασκάλ τι κάνει??
Πρόκριση...
Μέιτε...
Ζιγκό...
Μίραντσουκ.. ή αλλιώς δώρο Σαββίδη.
Αλήθεια σαν δώρο Σαββίδη είμαστε ικανοποιημένοι με Μίραντσουκ ?? Εκείνη η ψυχή ο Καρασκάλ τι κάνει??