Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από cellophan »

Εγώ θα αλλάξω αυτό που έλεγα πέρσι κάνοντας μια μικρή προσθήκη. Έχουμε πλέον τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα και συνεχίζουμε να έχουμε το δεύτερο καλύτερο ρόστερ. Η χρονιά αυτή θα είναι λιγότερο αφελής σίγουρα και με καλές πιθανότητες (πολύ) καλύτερη από πέρσι. Ευελπιστώ σε δύο ακόμα μεταγραφές ελευθέρων. Ιδανικά μία που θα δηλωθεί πριν την Πέμπτη.
Αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Τρί 31 Αύγ 2021, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Βρε εντάξει για τον Sidcley.

Εγω και τον Mitrita τον πιστεύω πολύ, κάτσε βεβαια να τελειώσει η περίπτωση του βεβαια πρώτα.

Και πάνω και πρώτα απ ολα πιστεύω στον Στρατηγό.

Το καταλαβαίνετε, όμως, ότι μείναμε σε μια κομβική θέση για το σύστημα του Λουτσεσκου μόνο με τον 33ρη Μπισεσβαρ ο οποίος όσο καλός παίχτης και να είναι (που είναι) δεν ήταν ποτέ ο πιο consistent performer αλλά και ο πιο αθλητικός τύπος;

Και μην μου πει κάποιος για τον Ιάπωνα, το δείγμα που έχει δείξει μέχρι στιγμής δεν παραπέμπει σε επαγγελματία ποδοσφαιριστη.

Ας δώσουν λεφτά να πάρουν έστω και ελεύθερο έναν ικανό μεσοεπιθετικο, ας είναι και winger και ας μετατεθεί ο Mitrita στο 10.

Αλλα τι λέω, εδω ακόμα δεν έχουν τελειώσει το θέμα με τον Ρουμανο και σε 3μιση ώρες τελειώνει η προθεσμία!!!

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpap

Δημοσίευση από gpap »

υπάρχουν άνθρωποι, που ζούν μονάχοι,

σαν το ξεχασμένο στάχυ,

ο κόσμος γύρω άδειος κάμπος

και αυτοί στης μοναξιάς το θάμπος

σαν το ξεχασμένο στάχυ,

άνθρωποι....μονάχοι......

Φέτος,
αν βάλεις στο ένα ζύγι τον προπονητή, και στο άλλο όλους τους παίχτες μαζί,
και κάνεις το ερώτημα ''ποιο ζύγι έχει την μεγαλύτερη αξία'',
δυστυχώς, η αξία του προπονητή είναι μεγαλύτερη από την αξία όλων των παιχτών (πέραν Ζίβκο που δεν έχει ανανεώσει και Καντούρη που είναι τραυματίας).

Αυτό, θα βοηθούσε αν το ποδόσφαιρο ήταν σκάκι.
Επειδή όμως δεν είναι σκάκι, δεν φτάνει μόνο η αξία του προπονητή.
Πρέπει να υπάρχει αξία και στους παίχτες-πιόνια....

Και δυστυχώς, η διαφορά της αξίας των δικών μας παιχτών, σε σχέση με την αξία των παιχτών των αντιπάλων, μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά απέναντι στην μεγάλη διαφορά της αξίας του δικού μας προπονητή σε σχέση με την αξία των προπονητών των αντιπάλων.

Όπως έλεγαν οι αρχαίοι, αγέλη λεόντων με αρχηγό πρόβατο, ηττάται από αγέλη προβάτων με αρχηγό λέοντα.
Ο προπονητής μας είναι λέων. Ας ελπίζουμε πως τα πρόβατα θα γίνουν αγέλη.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

joshua έγραψε:Kαι τι μας κανει να πιστευουμε οτι ενω φετος δεν δωσαμε φραγκο ουτε καν για τον επιτελικο που ζητουσε μετα μανιας ο Λουτσεσκου του χρονου θα δωσουμε 3 για τον Μιτριτα,2.5 για τον Σιντκλει και αλλα 3 για τον Ακπομ? Εκπληκτικο μεταγραφικο πλανο που οδηγει σε ενα ροστερ της επομενης χρονιας με σιγουρους ουτε 15 παικτες...
Λογικά να ξέρεις γύρω στους 14 παίχτες δεν θα υπάρχουν Ιούνιο του 2022....Τον Γενάρη αποκλείεται να φέρεις παίχτες γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε παίχτες οπότε το επόμενο καλοκαίρι θα θες καμιά ντουζίνα μεταγραφές..... Αλήθεια ΤΔ θα πάρουμε;;;;
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

PaokPatraG4 έγραψε:
joshua έγραψε:Kαι τι μας κανει να πιστευουμε οτι ενω φετος δεν δωσαμε φραγκο ουτε καν για τον επιτελικο που ζητουσε μετα μανιας ο Λουτσεσκου του χρονου θα δωσουμε 3 για τον Μιτριτα,2.5 για τον Σιντκλει και αλλα 3 για τον Ακπομ? Εκπληκτικο μεταγραφικο πλανο που οδηγει σε ενα ροστερ της επομενης χρονιας με σιγουρους ουτε 15 παικτες...
Λογικά να ξέρεις γύρω στους 14 παίχτες δεν θα υπάρχουν Ιούνιο του 2022....Τον Γενάρη αποκλείεται να φέρεις παίχτες γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε παίχτες οπότε το επόμενο καλοκαίρι θα θες καμιά ντουζίνα μεταγραφές..... Αλήθεια ΤΔ θα πάρουμε;;;;
Τι να τον κάνεις τον ΤΔ όταν έχεις Μαράκι; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

joshua έγραψε:Ο ενας παικτης νομιζετε οτι ειναι το θεμα μας? Ο ενας παικτης απλα θα εκρυβε κατω απο το χαλακι το συνολικα κακο μεταγραφικο πλανο και θα εδινε ελπιδες οτι υπηρξαν απλα αστοχιες. Τωρα η απουσια εστω αυτου του ενα παικτη σε κανει να προβληματιζεσαι γενικα για το αυριο...
Ακριβώς, μιλάτε μερικοί σαν να έχει γίνει πετυχημένος σχεδιασμός, να έχει ενισχυθεί η ομάδα και απλά να μην ολοκληρώθηκε μια μεταγραφή την τελευταία μέρα που θα ερχόταν για κερασάκι. Λείπει όλη η τούρτα. Υποτίθεται ότι το δεκάρι ήταν η θέση που θα γινόταν η υπέρβαση σε αυτή την αποτυχήμενη μεταγραφική περίοδο, δεν θα ήταν μια απλή συμπληρωματική κίνηση αλλά η κίνηση που θα προσέφερε την ζητούμενη ποιότητα ώστε να καλυφθεί μέρος του handicap που έχει δημιουργηθεί από τον κακό σχεδιασμό της τελευταίας διετίας. Και δεν έγινε ούτε αυτό. Οι παίκτες που ήρθαν ουσιαστικά κάλυψαν τα κενά που δημιουργήθηκαν από τους παίκτες που έφυγαν από ένα ρόστερ που είχε ήδη ελλείψεις και που ο ήδη γερασμένος κορμός του θα κουβαλάει +1 έτος στην πλάτη.

Και όλα αυτά στο καλοκαίρι με τα περισσότερα έσοδα που θυμάμαι ποτέ, με έναν προπονητή που ζήτησε σε κάθε ευκαιρία ενίσχυση και μια ΠΑΕ που είτε απευθείας μέσω του Σαββίδη έιτε μέσα από τα στελέχη της επικοινωνούσε σε κάθε ευκαιρία πως η ομάδα θα ενισχυθεί και στόχος είναι το πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν εβγαινα εγω και οι υπολοιποι γκρινιαριδες περσι τον Μαρτιο και γραφαμε οτι του χρονου θα παιζουμε με Μπισεσβαρ βασικο επιτελικο,δεν θα παρουμε τερματοφυλακα,θα παρουμε δεξι μπακ αλλον ενα ξενο με μια χρονια σε επαγγελματικο επιπεδο,θα πουλησουμε τον Τζολη και θα παρουμε εναν δανεικο απο την Αραβια,δεν θα κρατησουμε Μπαμπα και θα παρουμε δανεικο εναν παικτη με ελαχιστο χρονο συμμετοχης τα τελευταια 2 χρονια,ο Εσιτι θα εχει βασικο ρολο στο ροτεισον,δεν θα κρατησουμε τον Κρμεντσικ και θα παρουμε Ολιβειρα και ο Ελ Καντουρι θα παιζει αριστερο εξτρεμ,φανταζομαι θα μου απαντουσαν οι υπολοιποι εξαιρετικο πλανο...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εξηγήσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ άμεσα
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

το να εκνευριζονται καποιοι επειδη οντως στο φορουμ υπαρχει μεγαλος αρνητισμος και μια αδικαιολογητη αισθηση οτι ερχεται η καταστροφη ειναι κατανοητο αλλα το να λεμε οτι το πλανο ειναι εξαιρετικο ξεπερναει καθε οριο...
το ροστερ εχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αδυναμιες σε συγκεκριμενες θεσεις που ουτε ο γκουαρδιολα δεν μπορει να καλυψει με την προπονητικες του ικανοτητες και αυτο ειναι μια μεγαλη ΑΠΟΤΥΧΙΑ ακομα και αν κερδισουμε το τρεμπλ φετος
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Δεν συμφωνω με τα παιδια που λενε οτι η ομαδα φετος εχει καλυτερο ροστερ. Χειροτερο εχει απο περσυ. Καταρχην ο Μιτριτσα δεν ηρθε ακομη και οταν με το καλο ερθει θα δουμε αν ειναι καλος η οχι. Παντως Τζολης τωρα μιλαμε δεν ειναι. Αναφορικα με τον σεντερ φορ οπως ημασταν περσυ ετσι ειμαστε και φετος. Μια η αλλη απολυτως και στα περσυνα δυο εξαμηνα.
Στο κεντρο ηθελες παικτη και εκει ναι ο Σλοβενος θα ειναι πολυ χρησιμος και ειναι και αναβαθμιση μετα τα περσυνα «ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΦ’’ μας λεγανε θυμαστε? Αρθστερα ειχα Γιανουλη και Μπαμπα και τωρα ενα καινουριο παικτη ο οποιος ειναι στοιχημα. Δεξια ειχα Ουαγκε. Στα ακρα λοιπον εχουμε χειροτερη ομαδα. Μακαρι ο Σιντλευ να ειναι ο νεος Ματος και να τον χαρουμε. Τωρα που μιλαμε τα δεδομενα βγαζουν καθαρο αποτελεσμα.
ουαρντα δεν εχω ηρθε ο Μπισε που τον ειχα περσυ μεχρι τον χειμωνα.
Συνεπως η ομαδα ειναι στην καλυτερη περιπτωση ιδια με την περσυνη και ελαφρως χειροτερη.Α και οι κομβικοι μας παικτες εχουν και ενα χρονο ακομη στην πλατη τους.

α και μην θυμαστε τα πλευοφς. θυμαστε τους -25. Να θυμηθειτε σας παρακαλω τι πικρες φαγαμε περσυ μεχρι τα πλευοφς και το κυπελο. Θυμηθειτε την Ομονοια και τον πρωτο γυρο. Θυμηθειτε τις στιγμες που η συμετοχη μας στην Ευρωπη ηταν εν αμφιβολω.

Τεσπα η μονη ελπιδα φετος για κατι καλο ειναι ο Λουτσε.
Κατα τα αλλα πραγματικα αν παιρνανε κανα δυο ποδοσφαιρανθρωπους στην ομαδα καλο θα τους εκανε.
Εμεις εχουμε καθε δικαιωμα να φωναζουμε οταν βλεπουμε να γινονται παραλογα πραματα. Οπως περσυ και προπερσυ με τον ζωγραφο. Οπως σχεδον σε καθε μεταγραφικη περιοδο τα τελευται 3-4 χρονια. Και προσεξτε δεν μιλαω για λεφτα. Λεφτα πεφτουν. Τοτε για παραδειγμα που θελαμε Βερνμπλουμ και Χατσε στην ομαδα. Ας περναμε ενα Κρεμιτς. Ετσι οπως παμε Ομαδα δεν θα κανουμε ομως.
Τελος αυτα τα περι Ευρωπης που τσιμπησα και εγω και ονειρευμουνα πορεια στους 16 και στους 8 κλπ ας τα ξεχασουμε. Οταν η χ Τορινο κανει 6 μυρια προσφορα σε εμας για ταλεντο, οταν η Παρμα παιζει με τον Κρεμιτς και εγω με τον κανενα εκει οτνα οταν οταν. Στην Ευρωπη μεγεθος δεν ειμαστε. Ουτε ποδοσφαιρικο ουτε οικονομικο. Και δεν βλεπω διαθεση να γινουμε.
Ισως γινομαι ακραιος αλλα πιστευω οτι ειμαι ρεαλιστης. Δυστυχως.

Εμεις την δουλεια μας. Στηριξη φωνη παθος διαρκεις]ας κλπ. Δυστυχως επιπεδο δεν θα αλλαξουμε.

Τελος φυσικα και δεν εγραφα τα ιδια αν με εχει ενημερωσει κανενας για τις προθεσεις της διοικησης. Δεν θα ειχα προβλημα αν μου λεγανε μπαστα λιγο θα φτιαξουμε γηπεδο τωρα. Ισα ισα θα πορωνομουνα περισσοτερο.

Αλλα και ποιος ειμαι εγω για να μου δινει καποιος αναφορα τι θελει να κανει. Ενας απλος οπαδος ειμαι με τρελη αγαπη στην ομαδα που βρεξει χιονίσει στο γηπεδο παλι θα ειμαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Τρί 31 Αύγ 2021, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Εικόνα

The serbian will sign PAOK tomorrow

Παιζουν με το πονο μας;;;;;;
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Πάρτε τουλάχιστον ΤΔ να ξέρουμε ποιον θα διώξουμε !

Αιντεεεεε Παοκαρα μου
Τρέλανε μας !!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Είμαι πολύ αφελής τελικά. Έπρεπε να τα είχα καταλάβει όλα αυτά όταν είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τον καλύτερο φορ της ιστορίας μας με 2,5 εκατομμύρια και δεν το κάναμε.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

stravostomis έγραψε:Είμαι πολύ αφελής τελικά. Έπρεπε να τα είχα καταλάβει όλα αυτά όταν είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τον καλύτερο φορ της ιστορίας μας με 2,5 εκατομμύρια και δεν το κάναμε.
Και γουσταρε κιολας να ερθει. Γουσταρε τρελα. Θα καθαριζαμε για παρα πολλα χρονια. Αλλα ποιος ασχολειται μεαυτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”