georgedoulk έγραψε:Οχιιιιιιιιιιιι!!!!!! Μη διαγράφετε το αγαπημένο μου τόπικ!!!
Θα 'με καλό παιδι αριστος μαθητής!!!
Αυτό το τόπικ είναι ο λόγος που μπαίνω στο σαϊτ! Δεν υπερβάλλω.
Οτι και να κάνετε Αντι-Σαντικοί δεν θα σας περάσει να το ξέρετε. Μενσεβίκοι θα είστε πάντα.
Και προτείνω στον συναγωνιστή σ.Σάντορ την αμεση έναρξη ενός "κύκλου συνεργασιών" για να εκκαθαριστούν επιτέλους οι γραμμές μας.
Πρέπει να διασπαστούμε για να ενωθούμε.
ΣΑΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ - ΣΑΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2100.-
Φιλε George: Nάντορ, οχι Σάντορ. Σε παρακαλω δηλαδη. Δεν ειμαι κανενα παλτο για να μην μπορω να σταυρωσω σοτ ον γκολ (που λεμε και στα ουγγρικά) απο τα δυο μετρα. Κατι εκανα και εγω οταν ημουν νεος. Οσο για εκκαθαρισεις, μην ανησυχεις για οτιδηποτε απο την μερια μου Γκεόργκι. Τις εχει αναλαβει ο σ.Tεράτιοφ με το προηγουμενο αβαταρ του και τις συνεχιζει με το τωρινο του. Οι Δικες της Τουμπόσχας θα ξαναρχισουν. With the Party or against it, comrades. Σας ευχαριστουμε για την συμμετοχη σας τον καιρο της “εφοδου στα χειμερινα ανακτορα”. Η Ιστορια δεν χρειαζεται αλλο τις υπηρεσιες σας. Θελετε σφαιρες, Γκουλαγκ, κασμα στο κεφαλι? Μπορειτε να επιλεξετε.
Γκικα, για την απορια σου : Ρωσια, ετος 1917, εμπρος της Γης οι κολασμενοι, ολη η εξουσια στα Σοβιέτ, “Δεκα μερες που συγκλονισαν τον κοσμο”. Νομιζω πως σε καλυψα.
Mπολσεβικοι, μενσεβικοι. Αυτες οι μνημες δεν μπορουν να περιμενουν αλλο. Γερασαν τον χρονο. Μονομαχησαν με την ληθη. Kαι επεται συνεχεια. Γιατι ΠΑΟΚ εισαι. Αν δεν ασχοληθεις με την διασπαση της Ρωσικης Σοσιαλδημοκρατιας στο δευτερο συνεδριο του κομματος το 1903 με τι θα ασχοληθεις? Με τον Αραμπατζη που εγινε Καφού της μιας βραδιας ή με το οτι την επομενη φορα που θα σκοραρει ο ΠΑΟΚ απο τετ-α-τετ η Μπουρκίνα Φάσο θα εχει γινει παγκοσμια υπερδυναμη? Ας ειμαστε σοβαροι, κυριοι. Που ειμαστε δηλαδη, απλα λεω αυτο το “ας ειμαστε” επειδη θελω να χαριτολογησω.
Να λοιπον γιατι χαιρομαι να διαβαζω αυτο το τοπικ του Φερνάντο. Εδω μεσα απλωνεται η συζητηση και εισρεει σε ευρυτερα θεματα, απο τον καθορισμο του target group της ηλιθιοτητας και την εμμηνοπαυση, μεχρι ακομα και σε ζητηματα της παλης των ταξεων, τα οποια, δεν το κρυβω, ειναι και τα αγαπημενα μου. Αφου αν τον συναντησω καποτε τον Φερναντο δεν προκειται να τον ρωτησω σε ποιο χρονο του πλανου βρισκομαστε ή αν τελικα ο Μπαλαφας ειναι καταλληλος μονο για σχηματισμο 4-4-2 σε κύλινδρο, αλλα τι συνεβη και απετυχε τελικα η Επανασταση των Γαρυφαλλων στην Πορτογαλια.
Και εν κατακλειδι, για να γινω πιο σαφης: Η αληθεια ειναι παντα καπου στην μεση. Λιονέλ αληθεια δηλαδη. Νομιζω πως αφου συμφωνουμε ολοι σε αυτο το ρητο, μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε ως μια στερεη βαση για μελλοντικη συζητηση σε αυτο το τοπικ, ετσι ωστε να αποφυγουμε τα λεκτικα στιλετα και να προχωρησουμε ως σκεπτομενοι, και προηγμενοι τεχνολογικα, ενηλικες στην λεκτικη ραδιενεργεια.