Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
dolphinto

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από dolphinto »

το ξαναειπα πριν απο μερικες σελιδες...ΛΟΥΚΕΤΟ!!!! ισως και ΔΙΑΓΡΑΦΗ!!!! γιατι...
ΔΕΝ με ενδιαφερει ουτε να την "πω", ουτε να μου την "πουν".ολοι μας θελουμε το ιδιο πραγμα...ο ΠΑΟΚ μας να ειναι ψηλα ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ.. μου ειναι αδιαφορο...
οσο αποφασιζουν Ζησης,Τεο κλπ... για το ποιος θα ειναι προπονητης στον ΠΑΟΚ μας..και τον gash να μου πουνε (αδερφε εγραψα εσενα γιατι καποιος αλλος μπορει να παρεξηγηθη..) ..ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ...
και θα φωναζω δυνατα... Ο GASH ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τι είπες για μένα ρε μούτρο! :lol: :opaokara: :opaokara:
Με χαρακτηρίζεις προπονητή της κερκίδας :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Οχιιιιιιιιιιιι!!!!!! Μη διαγράφετε το αγαπημένο μου τόπικ!!!

Θα 'με καλό παιδι αριστος μαθητής!!!

Αυτό το τόπικ είναι ο λόγος που μπαίνω στο σαϊτ! Δεν υπερβάλλω.

Οτι και να κάνετε Αντι-Σαντικοί δεν θα σας περάσει να το ξέρετε. Μενσεβίκοι θα είστε πάντα.

Και προτείνω στον συναγωνιστή σ.Σάντορ την αμεση έναρξη ενός "κύκλου συνεργασιών" για να εκκαθαριστούν επιτέλους οι γραμμές μας.

Πρέπει να διασπαστούμε για να ενωθούμε.

ΣΑΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ - ΣΑΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2100.-
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εγω φιλε gash προτεινω να μην κλεισει . Απεναντιας πρεπει να φτιαχτουν και αλλα " προπονητικα τοπικ" για τους φαν και αλλων τασεων . Και εξηγουμε :
- Τοπικ για τους φαν του εντεχνου λαικου ποδοσφαιρου- Ντουμιτρεσκου
-Τοπικ " " " " ορθοδοξου ποδοσφαιρου- Αγγελος ( αναβαθμιση του πρωην τοπικ)
- " " " " " Σερβοελληνα( τι μ@@@@κια και αυτη . λες και ο ενας ο γονεας ειναι απο την Καλαμπακα και ο αλλος απο το Βελιγραδι) πριγκηπα - Ντουσαν Μπαιεβιτς!!!
- Τοπικ για τους φαν της παλαι ποτε κραταιας σοβιετικης σχολης ποδοσφαιρου - Ο. Μπλαχιν
Γενικως πρεπει να επικρατησει ο πλουραλισμος ιδεων και ουχι ο σκοταδισμος .. :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Δευ 14 Δεκ 2009, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ωραία μένει άθικτο ως έχει μετά εγώ θα μπανάρω τους ΑντιΣαντικούς ο Σίντ εμένα ο Νοβίτο τον Σίντ ο Νοβίτο θα φάει μπαν απο τους Αντμίνς και οι αντμίνς μεταξύ τους θα φαγωθούν και οι Σαντικοί δεν θα έχουν φόρουμ να γράψουν για τον Σάντος. :lol: :lol: :opaokara:

Κύκλος είναι η ζωή :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Πάμε λοιπόν σε ένα συλλεκτικό κομμάτι.
Εικόνα
Η Αγία Τριάδα του Μπολσεβικισμού. Ста́лин, Ле́нин,Троцкий. ΣΤΑΛΙΝ-ΛΕΝΙΝ-ΤΡΟΤΣΚΙ
Η εποχή της ομόνοιας,της σύμπνοιας,της επανάστασης.Αυτό φαίνεται και από το νεανικό και αθώο βλέμμα του Ιωσήφ Βησσαριώνοβιτς που μερικά χρόνια αργότερα θα εξελισσόταν στον μεγαλύτερο δολοφόνο της ανθρωπότητας ever,και θα έκανε και αυτόν τον Χίτλερ να μοιάζει με ντροπαλό σχολιαρόπεδο.
Το ερώτημα όμως θα παραμένει γιά πάντα.Πως θα ήταν ο κόσμος αν την έξουσία δεν αναλάμβανε ο Στάλιν αλλά ο εκλεκτός του Λένιν ο Τρότσκι?
Διαχρονικό ερώτημα που θα απασχολήσει γενιές και γενιές.
Όπως διαχρονικό θα είναι και το ερώτημα.Πως θα ήταν ο ΠΑΟΚ αν ο Βουλινός δεν πουλούσε την ομάδα στον Μπατατούδη αλλά σε κάποιον άλλο?
Διαχρονικά ερωτήματα που θα μείνουν γιά πάντα αναπάντητα αλλά θα προκαλούν σωρεία συζητήσεων.
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

gash04 έγραψε:Ωραία μένει άθικτο ως έχει μετά εγώ θα μπανάρω τους ΑντιΣαντικούς ο Σίντ εμένα ο Νοβίτο τον Σίντ ο Νοβίτο θα φάει μπαν απο τους Αντμίνς και οι αντμίνς μεταξύ τους θα φαγωθούν και οι Σαντικοί δεν θα έχουν φόρουμ να γράψουν για τον Σάντος. :lol: :lol: :opaokara:

αρα βρηκαμε την λυση!!!! Αντμινς προσλαμβανεστε :lol: :lol: :opaokara: Σαντος αντε ρε στον Πανσεραικο :shock: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

geoavr έγραψε:
Όπως διαχρονικό θα είναι και το ερώτημα.Πως θα ήταν ο ΠΑΟΚ αν ο Βουλινός δεν πουλούσε την ομάδα στον Μπατατούδη αλλά σε κάποιον άλλο?
Διαχρονικά ερωτήματα που θα μείνουν γιά πάντα αναπάντητα αλλά θα προκαλούν σωρεία συζητήσεων.
Κατά το σύνθημα της εποχής η απάντηση με μια λέξη στο ερώτημα τι θα ήταν ο ΠΑΟΚ αν δεν πουλούσε ο Βου.

Πλακοραφού.

Και τι θα ήταν αν τον πωλούσε κάπου αλλού ο Βου με μια λέξη.

Φούσκα.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

gash04 έγραψε:Ωραία μένει άθικτο ως έχει μετά εγώ θα μπανάρω τους ΑντιΣαντικούς ο Σίντ εμένα ο Νοβίτο τον Σίντ ο Νοβίτο θα φάει μπαν απο τους Αντμίνς και οι αντμίνς μεταξύ τους θα φαγωθούν και οι Σαντικοί δεν θα έχουν φόρουμ να γράψουν για τον Σάντος. :lol: :lol: :opaokara:

Και θα αφήσεις τους Μπαλαφικούς ελεύθερους στο φόρουμ??
Ω ρε τι έχει να γίνει.. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

gash04 έγραψε:
Με χαρακτηρίζεις προπονητή της κερκίδας :lol: :lol: :opaokara:

Μαλλον να αλλαξουμε τον χαρακτιρισμο σε προπονητη της ιστιοσελιδας καλυτερα :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Falegkos έγραψε:
keep_paokizein έγραψε:
Falegkos έγραψε:σήμερα πρεπει να ψηλοκοιμιθικε ξεχασε να κανει αλλαγες
περα απο την πλακα αν εξαιρέσω αυτο με τις αλλαγές που με πείραξε δεν εφτεγε....
Τα έχωσα πριν και στον τεράτιο για τους χαρακτηρισμούς του, αλλά κι εσείς σκάτε γάιδαρο !!! Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Ποιούς να βάλει αλλαγή βρεεεεεεεεεεεεεεεε????????? Τον Σαβινι και τον Σνάουτσερ ????????? Ελεος πια, που δεν μπορειτε να ζησετε ούτε μια μέρα χωρις γκρινια !!! Ελεοςςςςςς!!!!

Μπεεεεε μπεεε μπε
Ελαααα το "μπεεεεεεε μπεεε μπε" όλοι σας ρυθμικά...
γιατί τη μπε...μπε...λη θα βγάλετε τώρα που ανανεώνει για άλλα δυο χρονάκια
Πάμε πάλι.... "μπεεεεεε μπεεε μπεεε" με ρυθμό και συγχρονισμο....
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

georgedoulk έγραψε:Οχιιιιιιιιιιιι!!!!!! Μη διαγράφετε το αγαπημένο μου τόπικ!!!

Θα 'με καλό παιδι αριστος μαθητής!!!

Αυτό το τόπικ είναι ο λόγος που μπαίνω στο σαϊτ! Δεν υπερβάλλω.

Οτι και να κάνετε Αντι-Σαντικοί δεν θα σας περάσει να το ξέρετε. Μενσεβίκοι θα είστε πάντα.

Και προτείνω στον συναγωνιστή σ.Σάντορ την αμεση έναρξη ενός "κύκλου συνεργασιών" για να εκκαθαριστούν επιτέλους οι γραμμές μας.

Πρέπει να διασπαστούμε για να ενωθούμε.

ΣΑΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ - ΣΑΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2100.-
Φιλε George: Nάντορ, οχι Σάντορ. Σε παρακαλω δηλαδη. Δεν ειμαι κανενα παλτο για να μην μπορω να σταυρωσω σοτ ον γκολ (που λεμε και στα ουγγρικά) απο τα δυο μετρα. Κατι εκανα και εγω οταν ημουν νεος. Οσο για εκκαθαρισεις, μην ανησυχεις για οτιδηποτε απο την μερια μου Γκεόργκι. Τις εχει αναλαβει ο σ.Tεράτιοφ με το προηγουμενο αβαταρ του και τις συνεχιζει με το τωρινο του. Οι Δικες της Τουμπόσχας θα ξαναρχισουν. With the Party or against it, comrades. Σας ευχαριστουμε για την συμμετοχη σας τον καιρο της “εφοδου στα χειμερινα ανακτορα”. Η Ιστορια δεν χρειαζεται αλλο τις υπηρεσιες σας. Θελετε σφαιρες, Γκουλαγκ, κασμα στο κεφαλι? Μπορειτε να επιλεξετε.

Γκικα, για την απορια σου : Ρωσια, ετος 1917, εμπρος της Γης οι κολασμενοι, ολη η εξουσια στα Σοβιέτ, “Δεκα μερες που συγκλονισαν τον κοσμο”. Νομιζω πως σε καλυψα.

Mπολσεβικοι, μενσεβικοι. Αυτες οι μνημες δεν μπορουν να περιμενουν αλλο. Γερασαν τον χρονο. Μονομαχησαν με την ληθη. Kαι επεται συνεχεια. Γιατι ΠΑΟΚ εισαι. Αν δεν ασχοληθεις με την διασπαση της Ρωσικης Σοσιαλδημοκρατιας στο δευτερο συνεδριο του κομματος το 1903 με τι θα ασχοληθεις? Με τον Αραμπατζη που εγινε Καφού της μιας βραδιας ή με το οτι την επομενη φορα που θα σκοραρει ο ΠΑΟΚ απο τετ-α-τετ η Μπουρκίνα Φάσο θα εχει γινει παγκοσμια υπερδυναμη? Ας ειμαστε σοβαροι, κυριοι. Που ειμαστε δηλαδη, απλα λεω αυτο το “ας ειμαστε” επειδη θελω να χαριτολογησω.

Να λοιπον γιατι χαιρομαι να διαβαζω αυτο το τοπικ του Φερνάντο. Εδω μεσα απλωνεται η συζητηση και εισρεει σε ευρυτερα θεματα, απο τον καθορισμο του target group της ηλιθιοτητας και την εμμηνοπαυση, μεχρι ακομα και σε ζητηματα της παλης των ταξεων, τα οποια, δεν το κρυβω, ειναι και τα αγαπημενα μου. Αφου αν τον συναντησω καποτε τον Φερναντο δεν προκειται να τον ρωτησω σε ποιο χρονο του πλανου βρισκομαστε ή αν τελικα ο Μπαλαφας ειναι καταλληλος μονο για σχηματισμο 4-4-2 σε κύλινδρο, αλλα τι συνεβη και απετυχε τελικα η Επανασταση των Γαρυφαλλων στην Πορτογαλια.

Και εν κατακλειδι, για να γινω πιο σαφης: Η αληθεια ειναι παντα καπου στην μεση. Λιονέλ αληθεια δηλαδη. Νομιζω πως αφου συμφωνουμε ολοι σε αυτο το ρητο, μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε ως μια στερεη βαση για μελλοντικη συζητηση σε αυτο το τοπικ, ετσι ωστε να αποφυγουμε τα λεκτικα στιλετα και να προχωρησουμε ως σκεπτομενοι, και προηγμενοι τεχνολογικα, ενηλικες στην λεκτικη ραδιενεργεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Δευ 14 Δεκ 2009, 21:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αυτό να το πάρεις πίσω Έρεβε του σκότους Σκοταδιστή.
Να φύγεις να πας αλλού μαζί με τον Μάξιμο.
Να πας στην μέση Γή που συχνάζει και ο Σατανάς.
Ουυυυυυυυυυυ 666666666
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:

Και θα αφήσεις τους Μπαλαφικούς ελεύθερους στο φόρουμ??
Ω ρε τι έχει να γίνει.. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ποιο φόρουμ αφού όλοι θα μπαναριστούμε μεταξύ μας :lol:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Οι Μπαλαφικοί και οι Οτι να νιστές δεν πρόκειται να αλληλομπαναριστούν,οπότε σίγουρα κάποιος θα σωθεί. :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”