tolis14 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 19:37Thanks Nav, μου έλυσες την απορία γιατί άπαντες οι νεοφυείς λογαριασμοί (1/6/25 και ένθεν) είναι παρόντες εδώ και στα του Ραζβάν. Για την καλοπροαίρετη κριτική, την αγνή αγάπη και την προστασία του μεγαλείου του ΠΑΟΚ φυσικάnavigator11 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:54Πήγαινε σταUnpsofable78 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:32 Ε όχι και τέταρτο ρε παγωτατζη.
Συνήθως πεμπτοι τερματιζουμε κάθε χρόνο. Δεν θέλω υπερβολές. Η τέταρτη θέση είναι υπέρβασηικά λημέρια. Εδώ είναι αποστολή ζωής να "προστατεύσουμε", καλοπροαίρετα πάντα, το μεγαλείο της ΠΑΟΚάρας μας.
φιλε Tolis14 δικαίωμα σου να γράφεις και να απαντάς όπως θέλεις αλλα να ξέρεις οτι οι γενικεύσεις δημιουργούν και λάθος συμπεράσματα και άδικες στοχοποιήσεις μαζί. Μόνο η ημερομηνία εγγραφής κάποιου στο φορουμ δεν μπορεί να ειναι αυτόματα διάκριση και κριτήριο ύποπτης συμπεριφοράς. Με τέτοιου είδους γενικεύσεις όμως σε αυτο καταλήγουμε, να κοιτάει ο οποιοσδήποτε ημερομηνία και να μπαίνει σε δεύτερες σκέψεις για τον οποιοδήποτε.tolis14 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:46 Σου δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς όμως το γεγονός ότι μετά την εμφάνιση Μυστακίδη δημιουργήθηκε ένας στρατός νέων μελών από πέρυσι τον Ιούνιο, των οποίων το κοινό χαρακτηριστικό ήταν η αποδόμηση του Ιβάν και της διοίκησης του. Τώρα βέβαια εσύ θα πεις ότι ήταν σύμπτωση αλλά, θα μου επιτρέψεις, να είμαι λίγο περισσότερο σκεπτικιστής και καχύποπτος.
Οι περίεργες συμπεριφορές καρφώνονται ευκολα και ανευ ημερομηνίας