Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από SCIFO »

tolis14 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 19:37
navigator11 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:54
Unpsofable78 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:32 Ε όχι και τέταρτο ρε παγωτατζη.
Συνήθως πεμπτοι τερματιζουμε κάθε χρόνο. Δεν θέλω υπερβολές. Η τέταρτη θέση είναι υπέρβαση
Πήγαινε στα 🏀ικά λημέρια. Εδώ είναι αποστολή ζωής να "προστατεύσουμε", καλοπροαίρετα πάντα, το μεγαλείο της ΠΑΟΚάρας μας.
Thanks Nav, μου έλυσες την απορία γιατί άπαντες οι νεοφυείς λογαριασμοί (1/6/25 και ένθεν) είναι παρόντες εδώ και στα του Ραζβάν. Για την καλοπροαίρετη κριτική, την αγνή αγάπη και την προστασία του μεγαλείου του ΠΑΟΚ φυσικά
tolis14 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:46 Σου δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς όμως το γεγονός ότι μετά την εμφάνιση Μυστακίδη δημιουργήθηκε ένας στρατός νέων μελών από πέρυσι τον Ιούνιο, των οποίων το κοινό χαρακτηριστικό ήταν η αποδόμηση του Ιβάν και της διοίκησης του. Τώρα βέβαια εσύ θα πεις ότι ήταν σύμπτωση αλλά, θα μου επιτρέψεις, να είμαι λίγο περισσότερο σκεπτικιστής και καχύποπτος.
φιλε Tolis14 δικαίωμα σου να γράφεις και να απαντάς όπως θέλεις αλλα να ξέρεις οτι οι γενικεύσεις δημιουργούν και λάθος συμπεράσματα και άδικες στοχοποιήσεις μαζί. Μόνο η ημερομηνία εγγραφής κάποιου στο φορουμ δεν μπορεί να ειναι αυτόματα διάκριση και κριτήριο ύποπτης συμπεριφοράς. Με τέτοιου είδους γενικεύσεις όμως σε αυτο καταλήγουμε, να κοιτάει ο οποιοσδήποτε ημερομηνία και να μπαίνει σε δεύτερες σκέψεις για τον οποιοδήποτε.
Οι περίεργες συμπεριφορές καρφώνονται ευκολα και ανευ ημερομηνίας
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από Darkm4n »

gk.box16 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 23:04 Πώς τα καταφέρνουμε τα τελευταία χρόνια να γινόμαστε μπουρδέλο κάθε καλοκαίρι θέλω να ξέρω
:arrow: Ρε μεγάλε αυτή η καραμέλα να σταματήσει,ας περιμένουμε τι θα φέρει ο Ιβάν,άντε πεςμου έμεινε που έχει 1χρόνο ακόμα συμβόλαιο ο Lucesku και με παίχτες που έχουμε λήγουν 8 μεγάλα συβόλαια αν θες στο ξαναλέω που χερετήσαν-Ivanušec(6χαρτιά δεν δίνούν δεν πέφτουν κατώ)/Sastre/Lovren/Taison/Ozdoev/Vogliaco-Bianco(δεν ενεργοποιήται η ρήτρα τους)/Γιακουμάκης/έχεις να κάθονταί Chalov-γύρισε 1,6 χαρτιά παίρνει θα τον πας ΠΑΟΚΒ';και 2-3 άλλοι μόνο του Μειτέ-Μπάμπα-Κεντζιόρα ανανεώνοντε τα συμβόλαια τους αυτόματα και ο τελευταίος έχει πρόταση 1,3χαρτιά να φύγει/θες 6μεταγραφές ποιότητας ποίος θα τους φέρει;αφού το ξέρουμε περιμένουμε τι θα γίνει και πως, 16έχουμε-ακόμα,στήριξη την ομάδα μάς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”