Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από Darkm4n »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:39 Θα έρθει ο Γιαννούλης;
:arrow: Το θέμα πάγωσε κάτσε να δούμε τι Προπονητής θα έρθει μετά οι προσθήκες,ως συνήθως.
*Και εγώ θέλω να έρθει 100% αλλά δεν βλέπω να ασχολούντε με την υπόθεση προσθήκες,το επειδή έδωσαν το 'οκ' για Ozdoev ήταν και πριν δεν συμφωνούσαν στο συμβόλαιο ήθελε αυτός 3ετες-δίναμε εμείς 1+1ήταν κοντά να τα βρούν για νέο συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

tolis14 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 19:37
navigator11 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:54
Unpsofable78 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 18:32 Ε όχι και τέταρτο ρε παγωτατζη.
Συνήθως πεμπτοι τερματιζουμε κάθε χρόνο. Δεν θέλω υπερβολές. Η τέταρτη θέση είναι υπέρβαση
Πήγαινε στα 🏀ικά λημέρια. Εδώ είναι αποστολή ζωής να "προστατεύσουμε", καλοπροαίρετα πάντα, το μεγαλείο της ΠΑΟΚάρας μας.
Thanks Nav, μου έλυσες την απορία γιατί άπαντες οι νεοφυείς λογαριασμοί (1/6/25 και ένθεν) είναι παρόντες εδώ και στα του Ραζβάν. Για την καλοπροαίρετη κριτική, την αγνή αγάπη και την προστασία του μεγαλείου του ΠΑΟΚ φυσικά
tolis14 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 20:46 Σου δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς όμως το γεγονός ότι μετά την εμφάνιση Μυστακίδη δημιουργήθηκε ένας στρατός νέων μελών από πέρυσι τον Ιούνιο, των οποίων το κοινό χαρακτηριστικό ήταν η αποδόμηση του Ιβάν και της διοίκησης του. Τώρα βέβαια εσύ θα πεις ότι ήταν σύμπτωση αλλά, θα μου επιτρέψεις, να είμαι λίγο περισσότερο σκεπτικιστής και καχύποπτος.
φιλε Tolis14 δικαίωμα σου να γράφεις και να απαντάς όπως θέλεις αλλα να ξέρεις οτι οι γενικεύσεις δημιουργούν και λάθος συμπεράσματα και άδικες στοχοποιήσεις μαζί. Μόνο η ημερομηνία εγγραφής κάποιου στο φορουμ δεν μπορεί να ειναι αυτόματα διάκριση και κριτήριο ύποπτης συμπεριφοράς. Με τέτοιου είδους γενικεύσεις όμως σε αυτο καταλήγουμε, να κοιτάει ο οποιοσδήποτε ημερομηνία και να μπαίνει σε δεύτερες σκέψεις για τον οποιοδήποτε.
Οι περίεργες συμπεριφορές καρφώνονται ευκολα και ανευ ημερομηνίας
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

gk.box16 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 23:04 Πώς τα καταφέρνουμε τα τελευταία χρόνια να γινόμαστε μπουρδέλο κάθε καλοκαίρι θέλω να ξέρω
:arrow: Ρε μεγάλε αυτή η καραμέλα να σταματήσει,ας περιμένουμε τι θα φέρει ο Ιβάν,άντε πεςμου έμεινε που έχει 1χρόνο ακόμα συμβόλαιο ο Lucesku και με παίχτες που έχουμε λήγουν 8 μεγάλα συβόλαια αν θες στο ξαναλέω που χερετήσαν-Ivanušec(6χαρτιά δεν δίνούν δεν πέφτουν κατώ)/Sastre/Lovren/Taison/Ozdoev/Vogliaco-Bianco(δεν ενεργοποιήται η ρήτρα τους)/Γιακουμάκης/έχεις να κάθονταί Chalov-γύρισε 1,6 χαρτιά παίρνει θα τον πας ΠΑΟΚΒ';και 2-3 άλλοι μόνο του Μειτέ-Μπάμπα-Κεντζιόρα ανανεώνοντε τα συμβόλαια τους αυτόματα και ο τελευταίος έχει πρόταση 1,3χαρτιά να φύγει/θες 6μεταγραφές ποιότητας ποίος θα τους φέρει;αφού το ξέρουμε περιμένουμε τι θα γίνει και πως, 16έχουμε-ακόμα,στήριξη την ομάδα μάς.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Δεν κινείται φύλλο...και όσο δεν αποφασίζουμε για προπονητή ..ο γαύρος εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι για τον Γιαννούλη.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ΗΜΕΡΑ... Τι ημερα γαμησε τα με αυτους εκει μεσα.

Πηγα στην δουλεια χωρις καποιο νεο θα φυγω με καποιο νεο; Ξερω δε γαμιεται, καντε κατι.
These users thanked the author embuji for the post (total 4):
Maklaz, st4this, Theios, rockcity4
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Εγώ νομίζω ότι ο Γιαννούλης δεν θα είναι στα θέλω του προπονητή, αφήνει κανένας από το big 3 κανένα ελεύθερο αριστερό μπακ να τον τσιμπήσουμε;;
These users thanked the author MikeStr4 for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Πήγαινε πάρε τον Πήλιο και τον Κότσιρα που σου έπαιρνε τα κύπελλα και γραφατε ότι έχουν καλύτερα μπακ.

Άιντε πρωί πρωί.
These users thanked the author Parolos for the post (total 3):
george188, Unpsofable78, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ωραια η ΠΑΕ...ασχολουμαστε ολοι με τν νεο προπονητη , θα χασουμε τν Μητσαρα κ δε θα παρουμε χαμπαρι...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
paokspren, gk.box16, embuji
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

MikeStr4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 07:58 Εγώ νομίζω ότι ο Γιαννούλης δεν θα είναι στα θέλω του προπονητή, αφήνει κανένας από το big 3 κανένα ελεύθερο αριστερό μπακ να τον τσιμπήσουμε;;
Ποιος προπονητής δεν θέλει τον Γιαννούλη? Αφού δεν έχουμε προπονητή.

Μήπως δεν θέλει και τον Κωνσταντέλια?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Νομίζω ότι όπως πήγε , θέλουν να τον χάσουν …
These users thanked the author Demir for the post (total 2):
paokspren, MikeStr4
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Darkm4n έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 00:36
gk.box16 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 23:04 Πώς τα καταφέρνουμε τα τελευταία χρόνια να γινόμαστε μπουρδέλο κάθε καλοκαίρι θέλω να ξέρω
:arrow: Ρε μεγάλε αυτή η καραμέλα να σταματήσει,ας περιμένουμε τι θα φέρει ο Ιβάν,άντε πεςμου έμεινε που έχει 1χρόνο ακόμα συμβόλαιο ο Lucesku και με παίχτες που έχουμε λήγουν 8 μεγάλα συβόλαια αν θες στο ξαναλέω που χερετήσαν-Ivanušec(6χαρτιά δεν δίνούν δεν πέφτουν κατώ)/Sastre/Lovren/Taison/Ozdoev/Vogliaco-Bianco(δεν ενεργοποιήται η ρήτρα τους)/Γιακουμάκης/έχεις να κάθονταί Chalov-γύρισε 1,6 χαρτιά παίρνει θα τον πας ΠΑΟΚΒ';και 2-3 άλλοι μόνο του Μειτέ-Μπάμπα-Κεντζιόρα ανανεώνοντε τα συμβόλαια τους αυτόματα και ο τελευταίος έχει πρόταση 1,3χαρτιά να φύγει/θες 6μεταγραφές ποιότητας ποίος θα τους φέρει;αφού το ξέρουμε περιμένουμε τι θα γίνει και πως, 16έχουμε-ακόμα,στήριξη την ομάδα μάς.

Την ανικανότητα της διοίκησης την λέμε καραμέλα τώρα;
Ακόμη τώρα που μιλάμε δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για το θέμα του προπονητή
Μένει ο Ρασβαν ; Τέλειωσε το .
Φεύγει ο Ρασβαν ; Τελείωσε το.

.Σε λίγες μέρες ξεκινάει η προετοιμασία με ποιον θα πάμε; Με ποιους παίκτες;

Θες να αλλάξεις τον προπονητή άλλαξε τον είχες ενάμιση μήνα, πάλι τελευταία στιγμή;

Πέρσι είχαμε το θέμα του Κωσταντελια
Προπερσι το θέμα του Μειτε κλπ

Όσο για την στήριξη τουλάχιστον από μέρους μου 42 χρόνια στο γήπεδο σχεδόν ανελλιπώς και αμέτρητες εκδρομές. Νομίζω έχω αποκτήσει το δικαίωμα να κρίνω και να επικρίνω καταστάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gk.box16 την Τρί 16 Ιουν 2026, 08:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author gk.box16 for the post:
sniper4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 08:07 Ωραια η ΠΑΕ...ασχολουμαστε ολοι με τν νεο προπονητη , θα χασουμε τν Μητσαρα κ δε θα παρουμε χαμπαρι...
Δεν τον χανουμε, δωρο τον δινουμε. Γιατι ο παικτης εδω θελει να ερθει.
These users thanked the author embuji for the post:
paokspren
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δεν θέλει;
Για πες;
Άβαταρ μέλους
gk.box16