Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Θα είναι μεγάλη επικοινωνιακή ήττα αν πάει ο Μπαμπα στην εγκληματική οργάνωση
- black_star_ninja
Ο γαύρος θα δώσει περισσότερα απο εμάς; Εκτός αν παίξει ντιλ με καποιον μάνατζερ.
Είπα κι εγώΣουριναμέζος έγραψε:Θα είναι μεγάλη επικοινωνιακή ήττα αν πάει ο Μπαμπα στην εγκληματική οργάνωση
Πέρασαν δέκα δευτερόλεπτα και δε θα το γράψει κάποιος;
Εκτός και αν είναι δόλωμα για να μας αναγκάσει να ματώσουμε για να τον πάρουμε
Θα κάνουμε κολπο γκροσο με τσιμικα εμεις αν παρουν μπαμπαseaman έγραψε:Εκτός και αν είναι δόλωμα για να μας αναγκάσει να ματώσουμε για να τον πάρουμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Σουριναμέζος
Όταν έχει καλλιεργηθεί ότι η απόκτηση Μπαμπα είναι δύσκολή υπόθεση επειδή ο παίκτης θέλει ανώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό το να καταλήξει στον γαύρο είναι ήττα. Τώρα αν απλά προσπαθούν να ανεβάσουν την τιμή ή αν υπάρχει προτίμηση του Λουτσέσκου σε άλλον ποδοσφαιριστή καλά θα κάνουν να μην τσιμπήσουνrainmaker έγραψε:Είπα κι εγώΣουριναμέζος έγραψε:Θα είναι μεγάλη επικοινωνιακή ήττα αν πάει ο Μπαμπα στην εγκληματική οργάνωση
Πέρασαν δέκα δευτερόλεπτα και δε θα το γράψει κάποιος;
Κανείς ποτέ δεν είπε αυτό το πράγμα από τον ΠΑΟΚ
Ξεκάθαρα η μόνη απάντηση ήταν ότι αναμένουμε τη στάση της Τσέλσι η οποία κοιταει να πάρει προτάσεις και όχι αιτήματα δανεισμού.
Ο γαύρος μέσω του τσ λ έχει περισσότερα λεφτά να δώσει σε τέτοιου είδους κινήσεις που είναι ΚΑΙ ρίσκα, όπως όλοι λέγαμε τόσους μήνες που ήρθε ο παίκτης σε εμάς.
Επί παραδείγματι, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε συνέντευξη από Αγγλία για το θέμα του μπαμπα που έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τύχη για τον παίκτη μόνο αν παρέλθει ένα δεκαήμερο που η Τσέλσι περιμένει να πάρει λεφτά για τον παίκτη
Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν τον είχαμε στόχο. Σημαίνει όμως ότι είχαμε τη στρατηγική μας ώστε να τον πάρουμε αν γίνεται στα λεφτά που θέλουμε. Μπορεί και να απέτυχε. Δε λέω.
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ΗΔΗ είναι κοντά σε άλλο παίκτη που μια χαρά την έγκριση όλων στην ομάδα έχει.
Ξεκάθαρα η μόνη απάντηση ήταν ότι αναμένουμε τη στάση της Τσέλσι η οποία κοιταει να πάρει προτάσεις και όχι αιτήματα δανεισμού.
Ο γαύρος μέσω του τσ λ έχει περισσότερα λεφτά να δώσει σε τέτοιου είδους κινήσεις που είναι ΚΑΙ ρίσκα, όπως όλοι λέγαμε τόσους μήνες που ήρθε ο παίκτης σε εμάς.
Επί παραδείγματι, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε συνέντευξη από Αγγλία για το θέμα του μπαμπα που έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τύχη για τον παίκτη μόνο αν παρέλθει ένα δεκαήμερο που η Τσέλσι περιμένει να πάρει λεφτά για τον παίκτη
Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν τον είχαμε στόχο. Σημαίνει όμως ότι είχαμε τη στρατηγική μας ώστε να τον πάρουμε αν γίνεται στα λεφτά που θέλουμε. Μπορεί και να απέτυχε. Δε λέω.
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ΗΔΗ είναι κοντά σε άλλο παίκτη που μια χαρά την έγκριση όλων στην ομάδα έχει.
Δεν μου απαντησες ομως.Ειναι οι στοχοι μεταξυ των 20-30 παικτων που εχουν αναφερει οι φιλοι τις τελευταιες ωρες?
Νομίζω πως όχι
Τώρα η ρήτρα μη αναφοράς που μου έβαλες με έκανε και γέλασα καλοπροαίρετα πάντα, αλλά δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθει
Τώρα η ρήτρα μη αναφοράς που μου έβαλες με έκανε και γέλασα καλοπροαίρετα πάντα, αλλά δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθει
rain φανταζομαι οτι συγκριτικα με Baba μιλαμε για θεωρητικα χειροτερη επιλογη
- Σουριναμέζος
Δεδομένα ο γαύρος έχει μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια λόγω τσλ και βάζει κ την προοπτική της συμμετοχής στο τσλ στο τραπέζι. Παρόλα αυτά αν τελικώς αποκτήσει τον Μπαμπα ο οποίος ήρθε και άφησε καλές εντυπώσεις σε εμάς πέρσι δεν θεωρείς ότι είναι επικοινωνιακή ήττα?rainmaker έγραψε:Κανείς ποτέ δεν είπε αυτό το πράγμα από τον ΠΑΟΚ
Rain καλησπέρα. Πιστεύεις είναι θέμα χρόνου να κλείσει?? Ίσως προλάβει και Ολλανδία δηλαδή??rainmaker έγραψε:Νομίζω πως όχι
οπως το δει κανεις. τον χειμωνα τον ηθελαν, τον πηραμε, τους πηδηξε. πιο ΦΑΠ δε γινεται.
- Dark Knight
Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ κάνει κάτι λάθος στην περίπτωση Μπάμπα. Ούτε πιστεύω ότι θα είναι επικοινωνιακή ήττα αν ο παίκτης καταλήξει στον γαύρο. Αν έχουν λεφτά να διαθέσουν για αγορά ή για να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιό του στην περίπτωση δανεισμού, τότε ο παίκτης θα πάει στην τρούμπα. Ο ΠΑΟΚ όμως πρέπει να μείνει πιστός στο δικό του αγωνιστικό και οικονομικό πλάνο και εφόσον ο παίκτης που έρθει έχει την έγκριση του Λουτσέσκου και φυσικά έρθει στο σωστό timing σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας και τα θέλω του προπονητή, τότε ΟΚ.