Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Θα είναι μεγάλη επικοινωνιακή ήττα αν πάει ο Μπαμπα στην εγκληματική οργάνωση
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Ο γαύρος θα δώσει περισσότερα απο εμάς; Εκτός αν παίξει ντιλ με καποιον μάνατζερ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σουριναμέζος έγραψε:Θα είναι μεγάλη επικοινωνιακή ήττα αν πάει ο Μπαμπα στην εγκληματική οργάνωση
Είπα κι εγώ

Πέρασαν δέκα δευτερόλεπτα και δε θα το γράψει κάποιος;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εκτός και αν είναι δόλωμα για να μας αναγκάσει να ματώσουμε για να τον πάρουμε
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

seaman έγραψε:Εκτός και αν είναι δόλωμα για να μας αναγκάσει να ματώσουμε για να τον πάρουμε
Θα κάνουμε κολπο γκροσο με τσιμικα εμεις αν παρουν μπαμπα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

rainmaker έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:Θα είναι μεγάλη επικοινωνιακή ήττα αν πάει ο Μπαμπα στην εγκληματική οργάνωση
Είπα κι εγώ

Πέρασαν δέκα δευτερόλεπτα και δε θα το γράψει κάποιος;
Όταν έχει καλλιεργηθεί ότι η απόκτηση Μπαμπα είναι δύσκολή υπόθεση επειδή ο παίκτης θέλει ανώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό το να καταλήξει στον γαύρο είναι ήττα. Τώρα αν απλά προσπαθούν να ανεβάσουν την τιμή ή αν υπάρχει προτίμηση του Λουτσέσκου σε άλλον ποδοσφαιριστή καλά θα κάνουν να μην τσιμπήσουν
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Κανείς ποτέ δεν είπε αυτό το πράγμα από τον ΠΑΟΚ

Ξεκάθαρα η μόνη απάντηση ήταν ότι αναμένουμε τη στάση της Τσέλσι η οποία κοιταει να πάρει προτάσεις και όχι αιτήματα δανεισμού.

Ο γαύρος μέσω του τσ λ έχει περισσότερα λεφτά να δώσει σε τέτοιου είδους κινήσεις που είναι ΚΑΙ ρίσκα, όπως όλοι λέγαμε τόσους μήνες που ήρθε ο παίκτης σε εμάς.

Επί παραδείγματι, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε συνέντευξη από Αγγλία για το θέμα του μπαμπα που έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τύχη για τον παίκτη μόνο αν παρέλθει ένα δεκαήμερο που η Τσέλσι περιμένει να πάρει λεφτά για τον παίκτη

Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν τον είχαμε στόχο. Σημαίνει όμως ότι είχαμε τη στρατηγική μας ώστε να τον πάρουμε αν γίνεται στα λεφτά που θέλουμε. Μπορεί και να απέτυχε. Δε λέω.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ΗΔΗ είναι κοντά σε άλλο παίκτη που μια χαρά την έγκριση όλων στην ομάδα έχει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν μου απαντησες ομως.Ειναι οι στοχοι μεταξυ των 20-30 παικτων που εχουν αναφερει οι φιλοι τις τελευταιες ωρες?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Νομίζω πως όχι

Τώρα η ρήτρα μη αναφοράς που μου έβαλες με έκανε και γέλασα καλοπροαίρετα πάντα, αλλά δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθει
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

rain φανταζομαι οτι συγκριτικα με Baba μιλαμε για θεωρητικα χειροτερη επιλογη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aρα δεν ειναι ελευθεροι γιατι νομιζω οτι αναφερθηκαν ολοι... :lol:
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

rainmaker έγραψε:Κανείς ποτέ δεν είπε αυτό το πράγμα από τον ΠΑΟΚ

Ξεκάθαρα η μόνη απάντηση ήταν ότι αναμένουμε τη στάση της Τσέλσι η οποία κοιταει να πάρει προτάσεις και όχι αιτήματα δανεισμού.

Ο γαύρος μέσω του τσ λ έχει περισσότερα λεφτά να δώσει σε τέτοιου είδους κινήσεις που είναι ΚΑΙ ρίσκα, όπως όλοι λέγαμε τόσους μήνες που ήρθε ο παίκτης σε εμάς.

Επί παραδείγματι, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε συνέντευξη από Αγγλία για το θέμα του μπαμπα που έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τύχη για τον παίκτη μόνο αν παρέλθει ένα δεκαήμερο που η Τσέλσι περιμένει να πάρει λεφτά για τον παίκτη

Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν τον είχαμε στόχο. Σημαίνει όμως ότι είχαμε τη στρατηγική μας ώστε να τον πάρουμε αν γίνεται στα λεφτά που θέλουμε. Μπορεί και να απέτυχε. Δε λέω.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ΗΔΗ είναι κοντά σε άλλο παίκτη που μια χαρά την έγκριση όλων στην ομάδα έχει.
Δεδομένα ο γαύρος έχει μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια λόγω τσλ και βάζει κ την προοπτική της συμμετοχής στο τσλ στο τραπέζι. Παρόλα αυτά αν τελικώς αποκτήσει τον Μπαμπα ο οποίος ήρθε και άφησε καλές εντυπώσεις σε εμάς πέρσι δεν θεωρείς ότι είναι επικοινωνιακή ήττα?
Nik1926

Δημοσίευση από Nik1926 »

rainmaker έγραψε:Νομίζω πως όχι

Τώρα η ρήτρα μη αναφοράς που μου έβαλες με έκανε και γέλασα καλοπροαίρετα πάντα, αλλά δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθει
Rain καλησπέρα. Πιστεύεις είναι θέμα χρόνου να κλείσει?? Ίσως προλάβει και Ολλανδία δηλαδή??
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οπως το δει κανεις. τον χειμωνα τον ηθελαν, τον πηραμε, τους πηδηξε. πιο ΦΑΠ δε γινεται.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ κάνει κάτι λάθος στην περίπτωση Μπάμπα. Ούτε πιστεύω ότι θα είναι επικοινωνιακή ήττα αν ο παίκτης καταλήξει στον γαύρο. Αν έχουν λεφτά να διαθέσουν για αγορά ή για να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιό του στην περίπτωση δανεισμού, τότε ο παίκτης θα πάει στην τρούμπα. Ο ΠΑΟΚ όμως πρέπει να μείνει πιστός στο δικό του αγωνιστικό και οικονομικό πλάνο και εφόσον ο παίκτης που έρθει έχει την έγκριση του Λουτσέσκου και φυσικά έρθει στο σωστό timing σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας και τα θέλω του προπονητή, τότε ΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”