Μην τρελαίνεστε άδικα...Αν είναι να μας τιμωρήσουν στημένοι δικ@στές, θα το κάνουν, ακόμα και ισχυριζόμενοι ότι ο ήλιος βγαίνει απ την δύση...Γι αυτό, όμως υπάρχει και δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ και μετά το CAS...

Μια πρόχειρη απάντηση είναι, επειδή τα λεφτά αφήνουν, πάντα, ίχνη και αν δεν γινόταν επιχειρηματικά, με τα "μέσα" που διαθέτουν, φυσικά, πολύ πιο εύκολα θα σε στήνανε στο απόσπασμα, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος...flash4 έγραψε:Ο joshua νομίζω ότι ρωτάει γτ οι καλές σχέσεις με κάποιον πρέπει να μεταφράζονται σε επιχειρηματική δραστηριότητα όπου εμπλέκονται έστω και πολύ έμμεσα εταιρίες που σχετίζονται με 2 παε, κοινώς γτ να δίνεις πάτημα στον εχθρό;
Νομίζω ότι η Ξάνθη όπως και ο Βόλος είναι ξεκάθαρα στη σφαίρα επιρροής του ΠΑΟΚ. Όπως ο Άρης , ο νιωνιος , η σουζάνα στη σφαίρα επιρροής του γαύρου , όπως η Καλαμάτα και η Λαμία και οι μισές Ενώσεις στη σφαίρα επιρροής της κούλας. Όπως ο ΟΦΗ , η Δόξα , ο Αθηναικός , η Κόρινθος κλπ ήταν στη σφαίρα επιρροής του καπετάνιου.joshua έγραψε:Εξακολουθώ να μην παίρνω απάντηση εκτός από μερική του σικ. Προφανώς και καλά κάνουμε και χτίζουμε σχέσεις με ομάδες καθώς σε ένα πάρτι ανηθικότητας δεν μπορεις να μένεις να παρακολουθείς ρομαντικά αλλά εγώ μίλησα συγκεκριμένα για τον τρόπο που έγινε η προσέγγιση. Ε το κέρατο μου μέσα ,επιχειρηματίας είμαι και εγώ με σχεσεις με λογιστες και δικηγορους ,το δεξί @ του Ιβαν σε μέγεθος αλλά αν ήθελα να προσεγγίσω κάποιον δεν θα το έκανα με αυτόν τον τρόπο ,είναι σαν να προκαλείς τον άλλο να σε στήσει ποσο πιο απλά να το πω.Να φέρω και ένα παράδειγμα. Όταν κάποιοι λέγαμε πως στο καλό βρέθηκε ένα πειραγμένο στα επίσημα και πέταξε το ρόλο κάποιοι έλεγαν πως αν δεν έβρισκαν αυτό θα έβρισκαν κάποιον άλλο τρόπο. Ε την επόμενη χρόνια που οργανωθήκαμε καλύτερα δεν έγινε τίποτα και ρούφηξαν 3 όποτε δεν μπορεί να αποτελεί πάντα δικαιολογία το ποιον των αντιπάλων.Οταν έχει να αντιμετωπίσεις συμμορίες κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι εξαιρετικά μελετημένη.
Νομιζω οτι το ζητουμενο τους εξ αρχης ηταν αυτο. Να βγαλουν το Σαββιδη στα ματια μας οτι βλαπτει τον ΠΑΟΚ με υπογειες ενεργειες του. Η ακομα χειροτερα: να τον βγαλουν οτι ειναι ξενος πρακτορας που προκαλει εθνικο διχασμο. Αυτο το τελευταιο ενισχυεται με την επιλογη της Κουρουπας σε πρωταγωνιστικο ρολο. Απ' οτι ενημερωθηκα (απο εδω μεσα) αυτη η σαυρα κατηγορουσε λεει τον Σαββιδη για το "θα κοψουμε την Ελλαδα στα δυο". Οτι παρακινει ας πουμε τον λαο του ΠΑΟΚ σε αποσχιστικες τασεις.icue έγραψε:Μονο που ο Σαββιδης δεν θα εξαφανιστει, ακομα και αν ρημαξει ο ΠΑΟΚ. Ισως ελπιζουν οτι θα στραφει ο κοσμος εναντιον του,
Το όργανο της ΕΠΟ που αθωωσε τον κύριο καραπαπα;goran 64 έγραψε:Γι αυτό, όμως υπάρχει και δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ και μετά το CAS...
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό. Το θέμα είναι ότι νομικά εκεί μπορούσαν να χτυπήσουν και το έκαναν.giapas έγραψε:Η όλη συζήτηση περί πολυιδιοκτησίας είναι μια πίπα και μισή. Δηλαδή αν θέλω να ελέγξω εγώ το Παναιτωλικό γιατί να μη πάω να αγοράσω ένα οικόπεδο του τριτοξάδερφου του προέδρου και αντί για 50.000 να δώσω 1.000.000 ; Ή γιατί να μη του κάνω μια επιχειρηματική διευκόλυνση κάπου αλλού; H συνιδιοκτησία ώς έννοια είναι σταγόνα στον ωκεανό στους τρόπους που έχει ο εκάστοτε δυνατός επιχειρηματίας να φέρει στη σφαίρα επιρροής του κάποιον αδύνατο.