Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από goran 64 »

Ούτε και τον Βάνια ακουμπάει, πίστεψε με...
Μην τρελαίνεστε άδικα...Αν είναι να μας τιμωρήσουν στημένοι δικ@στές, θα το κάνουν, ακόμα και ισχυριζόμενοι ότι ο ήλιος βγαίνει απ την δύση...Γι αυτό, όμως υπάρχει και δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ και μετά το CAS... ;)
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Ο joshua νομίζω ότι ρωτάει γτ οι καλές σχέσεις με κάποιον πρέπει να μεταφράζονται σε επιχειρηματική δραστηριότητα όπου εμπλέκονται έστω και πολύ έμμεσα εταιρίες που σχετίζονται με 2 παε, κοινώς γτ να δίνεις πάτημα στον εχθρό;
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Φαραντούρης καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Αυτόν έβαλε φυτευτό με ειδική αποστολή το γλοιώδες γιουσουφάκι. Και αναπληρωματική του άλλη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιώς τη Σινανιώτη. Επειδή ξέρω πρόσωπα και πράγματα από το εν λόγω Πανεπιστήμιο, η Σινανιώτη καθηγήτρια εμπορικού δικαίου στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά συνδέεται με προσωπική φιλία με άλλο καθηγητή (στο ίδιο τμήμα) φανατικό οπαδό του οσφπ. Από τη φωλιά αυτή, το γιουσουφάκι διάλεξε μέλη της ΕΕΑ. Στημένη σύνθεση. Στημένη γνωμοδότηση. Μην ασχολείστε άλλο με το ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

flash4 έγραψε:Ο joshua νομίζω ότι ρωτάει γτ οι καλές σχέσεις με κάποιον πρέπει να μεταφράζονται σε επιχειρηματική δραστηριότητα όπου εμπλέκονται έστω και πολύ έμμεσα εταιρίες που σχετίζονται με 2 παε, κοινώς γτ να δίνεις πάτημα στον εχθρό;
Μια πρόχειρη απάντηση είναι, επειδή τα λεφτά αφήνουν, πάντα, ίχνη και αν δεν γινόταν επιχειρηματικά, με τα "μέσα" που διαθέτουν, φυσικά, πολύ πιο εύκολα θα σε στήνανε στο απόσπασμα, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος...

Φυσικά είναι μια προσωπική μου άποψη, φανταστική, που δεν αντιστοιχεί σε υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:Εξακολουθώ να μην παίρνω απάντηση εκτός από μερική του σικ. Προφανώς και καλά κάνουμε και χτίζουμε σχέσεις με ομάδες καθώς σε ένα πάρτι ανηθικότητας δεν μπορεις να μένεις να παρακολουθείς ρομαντικά αλλά εγώ μίλησα συγκεκριμένα για τον τρόπο που έγινε η προσέγγιση. Ε το κέρατο μου μέσα ,επιχειρηματίας είμαι και εγώ με σχεσεις με λογιστες και δικηγορους ,το δεξί @ του Ιβαν σε μέγεθος αλλά αν ήθελα να προσεγγίσω κάποιον δεν θα το έκανα με αυτόν τον τρόπο ,είναι σαν να προκαλείς τον άλλο να σε στήσει ποσο πιο απλά να το πω.Να φέρω και ένα παράδειγμα. Όταν κάποιοι λέγαμε πως στο καλό βρέθηκε ένα πειραγμένο στα επίσημα και πέταξε το ρόλο κάποιοι έλεγαν πως αν δεν έβρισκαν αυτό θα έβρισκαν κάποιον άλλο τρόπο. Ε την επόμενη χρόνια που οργανωθήκαμε καλύτερα δεν έγινε τίποτα και ρούφηξαν 3 όποτε δεν μπορεί να αποτελεί πάντα δικαιολογία το ποιον των αντιπάλων.Οταν έχει να αντιμετωπίσεις συμμορίες κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι εξαιρετικά μελετημένη.
Νομίζω ότι η Ξάνθη όπως και ο Βόλος είναι ξεκάθαρα στη σφαίρα επιρροής του ΠΑΟΚ. Όπως ο Άρης , ο νιωνιος , η σουζάνα στη σφαίρα επιρροής του γαύρου , όπως η Καλαμάτα και η Λαμία και οι μισές Ενώσεις στη σφαίρα επιρροής της κούλας. Όπως ο ΟΦΗ , η Δόξα , ο Αθηναικός , η Κόρινθος κλπ ήταν στη σφαίρα επιρροής του καπετάνιου.

Η αναγκαιότητα να υπάρχουν σφαίρες επιρροής για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό είναι εμφανής. Δεν έχει νόημα να επιχειρηματολογήσουμε ούτε στο ηθικό κομμάτι του φαινομένου , ούτε και στην αναγκαιότητά του. Όποιος μέσα από το ποδόσφαιρο ψάχνει να βρει αφορμές ιδεολογικής καθαρότητας και ηθικής αριστείας για μένα πετάει στα σύννεφα.

Η όλη συζήτηση περί πολυιδιοκτησίας είναι μια πίπα και μισή. Δηλαδή αν θέλω να ελέγξω εγώ το Παναιτωλικό γιατί να μη πάω να αγοράσω ένα οικόπεδο του τριτοξάδερφου του προέδρου και αντί για 50.000 να δώσω 1.000.000 ; Ή γιατί να μη του κάνω μια επιχειρηματική διευκόλυνση κάπου αλλού; H συνιδιοκτησία ώς έννοια είναι σταγόνα στον ωκεανό στους τρόπους που έχει ο εκάστοτε δυνατός επιχειρηματίας να φέρει στη σφαίρα επιρροής του κάποιον αδύνατο.

Στο τυπικό κομμάτι , πάνε να σε στήσουν με ΕΕΑ γνωρίζοντας ότι τα μηδαμινά στοιχεία που έχουν δεν ευσταθούν σε κανένα σοβαρό δικαστήριο. Ακόμα και αν ο ίδιος ο Ιβαν αγόραζε το σαλε , δε μπορείς να μιλήσεις για πολυιδιοκτησία. Ο τρόπος που πάνε να μας μπλέξουν είναι άκρως στημένος , σκάνδαλο κανονικό. Είναι ένα κλασσικό power game μεταξύ ισχυρών επιχειρηματιών , ένας ακραίος πόλεμος με σκοπό το πλήρη αφανισμό του αντιπάλου με οποιδήποτε μέσο . Σε αυτό το πόλεμο μετράς δυνάμεις αλλά και συμμάχους και εχθρούς. Τίποτα λιγότερο , τίποτα περισσότερο.

Αν ο Σαββίδης ( άρα ο ΠΑΟΚ ) βγει από αυτό αλώβητος , την επόμενη δεκαετία θα τους γαμάει τα πρέκια παντού. Κι αυτό είναι που φοβάται και η κούλα , γιαυτό οι πουτάνας γιοι τσακιρηδοτσαταληδες έχουν σκιστεί να γράφουν μαλακίες διατρανώνοντας τη ντεμεκ διαφορετικότητα και μιλώντας για υποβιβασμούς. Για αυτό οι αδερφές από το φορουμ τους ξεροσταλιάζουν εδώ μέσα και χασκογελάνε σαν έφηβη που πρώτη φορά νιώθει το σκίρτημα του έρωτα. Γιατί ξέρουν οτι στη προηγούμενη κλεψιά , σε πληγώσανε αλλά γύρισες και τους γάμησες. Κανονικά. Αν δε σε βγάλουν οριστικά αυτή τη φορά εκτός παιχνιδιού , έχει σβήσει η κούλα κύριοι. Μηδέν μέλλον κι άσε να χαίρονται οι άμπαλοι με τα πόμολα της τζαμπασοφιάς. Παρακαλάνε μέρα νύχτα στη μάχη μας με το γαύρο να κερδίσουν οι πούστηδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Παρ 31 Ιαν 2020, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Μονο που ο Σαββιδης δεν θα εξαφανιστει, ακομα και αν ρημαξει ο ΠΑΟΚ. Ισως ελπιζουν οτι θα στραφει ο κοσμος εναντιον του, αλλα αυτο νομιζω ηταν ενα πολυ μακρινο σεναριο. Μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι προσπαθουν να ισοφαρίσουν τα δικα τους με τα κατα φαντασια δικα μας.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

icue έγραψε:Μονο που ο Σαββιδης δεν θα εξαφανιστει, ακομα και αν ρημαξει ο ΠΑΟΚ. Ισως ελπιζουν οτι θα στραφει ο κοσμος εναντιον του,
Νομιζω οτι το ζητουμενο τους εξ αρχης ηταν αυτο. Να βγαλουν το Σαββιδη στα ματια μας οτι βλαπτει τον ΠΑΟΚ με υπογειες ενεργειες του. Η ακομα χειροτερα: να τον βγαλουν οτι ειναι ξενος πρακτορας που προκαλει εθνικο διχασμο. Αυτο το τελευταιο ενισχυεται με την επιλογη της Κουρουπας σε πρωταγωνιστικο ρολο. Απ' οτι ενημερωθηκα (απο εδω μεσα) αυτη η σαυρα κατηγορουσε λεει τον Σαββιδη για το "θα κοψουμε την Ελλαδα στα δυο". Οτι παρακινει ας πουμε τον λαο του ΠΑΟΚ σε αποσχιστικες τασεις.

Ας ενημερωσει καποιος το ψεκασμενο τσολι, οτι η ιδεα της αποσχισης στα ΠΑΟΚτσηδικα μυαλα φυτευτηκε δεκεατιες πριν ο Σαββιδης πατησει το ποδι του στην πολη και κυριοι εμπνευστες της ειναι τα αιωνια πουστρηλικια του λαμογιοκρατους αττικης, πελλοπονησου και περιχωρων.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο Σαββίδης τη δεδομένη χρονική στιγμή, θεωρώ, έχει δημοφιλια μεταξύ μας ίσως ένα κλικ περισσότερο σε σχέση με τη μέρα της φιέστας για το πρωτάθλημα. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μια χαρά τα είπε και ο giapas...
Eίναι ντροπή για το Ελλ. κράτος να συμπεριφέρεται έτσι σε έναν επιχειρηματία σαν το Σαββίδη, που έχει ξαναζωντανέψει την Β. Ελλάδα...

Ή μάλλον για να είμαι πιο σωστός, είναι ντροπή στα σιχάματα της Νέας Δημοκρατίας να κάνουν πλάτη στον Μαρινάκη, χτυπώντας έτσι τον Σαββίδη!

Βέβαια δεν είμαι και σίγουρος 100% ότι ο Βάνιας δεν ήταν ενήμερος και δεν το περίμενε αυτό... Ίσως και να είχε συζητηθεί στην κατ'ιδίαν συνάντηση με τον Μητσοτάκη δύο μήνες πριν...
Θα παρακολουθώ εξελίξεις στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, πως θα συμπεριφερθεί η κυβερνηση από εδώ και πέρα, αν θα δώσει ανταλλάγματα κλπ κλπ
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

@γιαπας αψογος

στα αλλα ΞΕΧΑΣΑΜΕ οτι ο κουλης εβγαινε στην βουλη και εβριζε ιβαν και ομαδα?

ξεχναμε πως ειναι κουμπαρος με τον μαρινακη?

οργανωτης της σκευωριας ειναι το ιδιο το μητσοτακεικο
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Για να λέμε τα σύκα σύκα κ τη σκάφη σκάφη, δηλώσεις τύπου ''δεν θα γίνεις πρωθυπουργός ποτέ'' δεν θα πρέπει να γίνουν ξανά εώς αν είσαι έτοιμος να τα βάζεις με το κράτος κ τους παρατρεχάμενους.

Να δώσω ένα παράδειγμα απο τις πρόσφατες εκλογές:
φίλος πήγρ να κατέβει υποψήφιος σε περιφέρεια της αττικής με έντονο ανταγωνισμό μέσα στο ίδιο κόμμα λόγω πολλών υποψηφίων.
Τον προειδοπειόύν λοιπόν να είναι 100% σίγουρος πως δεν μπορουν να τον πιάσουν απο κάπου διότι θα πέσει κάρφωμα. Κ μιλάμε για μέσα απο το κόμμα όχι κάποιος πολιτικός αντίπαλος.
Η πολιτική είναι βρώμικη. Δεν μπορείς να παιξεις εκτός αν είσαι αποφασισμένος να λερωθείς.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

goran 64 έγραψε:Γι αυτό, όμως υπάρχει και δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ και μετά το CAS... ;)
Το όργανο της ΕΠΟ που αθωωσε τον κύριο καραπαπα;
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

giapas έγραψε:Η όλη συζήτηση περί πολυιδιοκτησίας είναι μια πίπα και μισή. Δηλαδή αν θέλω να ελέγξω εγώ το Παναιτωλικό γιατί να μη πάω να αγοράσω ένα οικόπεδο του τριτοξάδερφου του προέδρου και αντί για 50.000 να δώσω 1.000.000 ; Ή γιατί να μη του κάνω μια επιχειρηματική διευκόλυνση κάπου αλλού; H συνιδιοκτησία ώς έννοια είναι σταγόνα στον ωκεανό στους τρόπους που έχει ο εκάστοτε δυνατός επιχειρηματίας να φέρει στη σφαίρα επιρροής του κάποιον αδύνατο.
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό. Το θέμα είναι ότι νομικά εκεί μπορούσαν να χτυπήσουν και το έκαναν.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σε στιγμές ευφορίας, κάτι είχε πει για την Αθήνα και το τι θα προσπαθήσει να κάνει ε;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Λεω εγω τωρα μηπως βρισκομαστε σε μια χρονικη στιγμη που μετα απο καιρο πρεπει να μιλησεις και να απευθηνθεις τουλαχιστον στον λαο του ΠΑΟΚ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”