Θεωρω πως θα ειναι απο τις πολυ καλες μεταγραφες αυτος...che4 έγραψε:και αυτος μεταγραφη ειναι δε βλεπω μαγουλακια φετος
[youtube]watch?v=VjM7j7Ae5WM#t=39[/youtube]
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
-
Μπαρκαρούτσος
MANIAKOS έγραψε:κανενας μαυριας μην ειναι μονο....![]()
![]()
Εγώ τον βρίσκω καλό τον Μαυρία.. Αν δουλευτεί σωστά, θα παίξει εθνική Ελλάδος για χρόνια!
- paokovios1974
Τι γινεται με τον φορτουνη θα ανακοινωθει η τα σπασαμε και με αυτον.Παντως το καλο ονομα η μεταγραφη του καλοκαιριου θα παιζει απο δεξια
- sourmenetes
- Moderator
Τι δεν κατάλαβες, όχι τι δεν κατάλαβες;

Άσε τα κουίζ και πεςpaokovios1974 έγραψε:Τι γινεται με τον φορτουνη θα ανακοινωθει η τα σπασαμε και με αυτον.Παντως το καλο ονομα η μεταγραφη του καλοκαιριου θα παιζει απο δεξια
paokovios1974 έγραψε:Τι γινεται με τον φορτουνη θα ανακοινωθει η τα σπασαμε και με αυτον.Παντως το καλο ονομα η μεταγραφη του καλοκαιριου θα παιζει απο δεξια
μην ανησυχεις για φορτουνη
δεξια ονομα μουντιαλικο μαλλον επαιξε στους 16 του μουντιαλ φοραει το 14 κατα προτιμηση
- sourmenetes
- Moderator
-
paokpantou
φορτουνης..ματει??ισως..ινσαουραλντε και παραμονη νατχο εγω με αυτους θα ειμαι ευχαριστημενος..και κραταμε και ιτανζ για τερματα....
- paokovios1974
Το 14 δεν το εχει φορεσει ποτε, τυχαιο?che4 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Τι γινεται με τον φορτουνη θα ανακοινωθει η τα σπασαμε και με αυτον.Παντως το καλο ονομα η μεταγραφη του καλοκαιριου θα παιζει απο δεξια
μην ανησυχεις για φορτουνη![]()
δεξια ονομα μουντιαλικο μαλλον επαιξε στους 16 του μουντιαλ φοραει το 14 κατα προτιμηση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- paokovios1974
Οχι κανεις δεν μου εχει σφυριξει τιποτα μια αληλουχια γεγονοτων με οδηγησε να πιστευω οτι αυτον θα παρουμε γι αυτο επιτρεψτε μου να μην πω ονομα μεχρι να σκασει το μπαμ.Εννοειτε πως και αν δεν γινει παλι θα τον...μαρτυρησωsourmenetes έγραψε:Ξερεις κατι???
- paokovios1974
Η άφιξη Βρύζα στην Ολλανδία θα συνδυαστεί με μεταγραφή
Μπορεί επισήμως να μην καταφέρνεις να τους βγάλεις ούτε κουβέντα, όμως η αίσθηση που υπάρχει ότι η άφιξη του Ζήση Βρύζα στην Ολλανδία θα συνδυαστεί με την τρίτη φετινή μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ, υφίσταται και σε έναν βαθμό έχει τροφοδοτηθεί και από την απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ να παραμείνει για λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη μέχρι να ενσωματωθεί με την αποστολή στην Ολλανδία.
betarades.gr
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την απόκτηση ενός εξτρέμ, και μάλιστα με τη μορφή δανεισμού, όπως συνέβη αρκετές φορές τη τελευταία διετία, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η απόκτηση ενός στόπερ.
Από athleticradio.gr Μαλλον θα φανει συντομα αν εχω δικιο
Μπορεί επισήμως να μην καταφέρνεις να τους βγάλεις ούτε κουβέντα, όμως η αίσθηση που υπάρχει ότι η άφιξη του Ζήση Βρύζα στην Ολλανδία θα συνδυαστεί με την τρίτη φετινή μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ, υφίσταται και σε έναν βαθμό έχει τροφοδοτηθεί και από την απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ να παραμείνει για λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη μέχρι να ενσωματωθεί με την αποστολή στην Ολλανδία.
betarades.gr
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την απόκτηση ενός εξτρέμ, και μάλιστα με τη μορφή δανεισμού, όπως συνέβη αρκετές φορές τη τελευταία διετία, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η απόκτηση ενός στόπερ.
Από athleticradio.gr Μαλλον θα φανει συντομα αν εχω δικιο
paokovios1974 έγραψε:Οχι κανεις δεν μου εχει σφυριξει τιποτα μια αληλουχια γεγονοτων με οδηγησε να πιστευω οτι αυτον θα παρουμε γι αυτο επιτρεψτε μου να μην πω ονομα μεχρι να σκασει το μπαμ.Εννοειτε πως και αν δεν γινει παλι θα τον...μαρτυρησωsourmenetes έγραψε:Ξερεις κατι???
ρε παοκοβιε μεχρι 31 αυγουστου θα αναρωτιομαστε στο τοπικ ποιος ειναι ο παιχταρας απο δεξια του παοκοβιου ελεος εχουμε τον ιβαν και το βρυζα εχουμε και σενα τωρα
- paokovios1974
Ρε συ τσε τι 31 αυγουστου αφου τα επομενα 48ωρα θα ανκοινωθει ο παικτης