μέγας είσαι μπαγκαγιόκο και θαυμαστά τα έργα σουLogistis έγραψε:Ο Βασιλόπουλος είπε τώρα ότι ο Μειτε έκανε πάλι κρούση στον ΠΑΟΚ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Σουρμε αν ισχύουν αυτά που έγραψες που δεν έχω καμία διάθεση να σε αμφισβητήσω απλά καμία φορά όταν δεν είσαι μπροστά και στα μεταφέρει κάποιος άλλος μπορεί να παράλειψη σκόπιμα ή άθελα κάτι εγώ δεν θέλω να τον πάρουμε. Και να το μετάνιωσε.
Και για να προλάβω αν μου έλεγες κρατά έναν μετά από ντελια από την περσινή ομάδα θα σ έλεγα Μειτε ή μπαμπα. Τόσο σημαντικό τον βλέπω .εμπαινα εδώ κάθε μέρα και ρωτούσα με τον Μειτε τι γίνεται;
Όταν τον έκραζαν στις αρχές και έγραφαν μαλακιες στο ινστα του ,μαλωνα με αγνώστους για να μην είναι γίδια . Αλλά αυτο το δινω τον λόγο μου τον παίρνω πίσω τον ξαναδίνω τον ξαναπαίρνω δεν τα θεωρώ φυσιολογικά . Στην ευχή της Παναγίας .
Και για να προλάβω αν μου έλεγες κρατά έναν μετά από ντελια από την περσινή ομάδα θα σ έλεγα Μειτε ή μπαμπα. Τόσο σημαντικό τον βλέπω .εμπαινα εδώ κάθε μέρα και ρωτούσα με τον Μειτε τι γίνεται;
Όταν τον έκραζαν στις αρχές και έγραφαν μαλακιες στο ινστα του ,μαλωνα με αγνώστους για να μην είναι γίδια . Αλλά αυτο το δινω τον λόγο μου τον παίρνω πίσω τον ξαναδίνω τον ξαναπαίρνω δεν τα θεωρώ φυσιολογικά . Στην ευχή της Παναγίας .
σε περιπτωση προκρισης τσου λου ΚΑΙ μπακαγιοκο ΚΑΙ μειτε θελουμε
με ρεαλ και σιτι σχημα μπακαγιοκο μειτε μπροστα ο μαντι
με ρεαλ και σιτι σχημα μπακαγιοκο μειτε μπροστα ο μαντι
Εγώ, σε περίπτωση πρόκρισης στο ChL, θα ήθελα Μεϊτέ τώρα (άντε ρε αγόρι μου) συν ένας παιχταράς αξίας (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) από καλό πρωτάθλημα που θα δελεαστεί λόγω διοργάνωσης + χρημάτων και όχι πρώην παιχταράς που ίσως πιάσει ίσως και όχι.
Εγω θελω Μπακαγιοκο γτ εκατσα και τον ειδα σε 4 ματς της Λοριαν ειναι οτι ποιο κοντινο εχει ακουστει σε αντιμειτε κ λιγο ποιο γρηγορος κ ελαφρυς,μειτε δεν θελω ακομα και να μην παρουν μπακαγιοκο γτ δεν εμπιστευομαι τον παικτη μετα απ ολη αυτη τη συμπεριφορα του καλοκαιριου.
Συγχωρέστε με αν είναι of topic αλλά σήμερα λύθηκε η συνεργασία του Κρμέντσικ με τον Απόλλων Λεμεσού στον οποίο πήγε Πέρσι το καλοκαίρι όταν εμείς επιλέξαμε να κρατήσουμε τον Μπράντον. Όλη την χρονιά ή ήταν τραυματίας ή έκανε ολιγόλεπτες ασφαιρες συμμετοχές. Πολύ διδαχτικό για όλους όσοι τον ήθελαν Πέρσι στον ΠΑΟΚ
Εγώ πιστεύω ότι ο Μειτέ θα έρθει και ότι βγαίνει προς τα έξω είναι από τα μυαλά των αρδ. Πιο πολύ μου φαίνεται σαν να προσπαθούμε να γλυτώσουμε το transfer fee παρά οτιδήποτε άλλο. Αυτά που ανεβάζει ο Μειτέ μια χαρά δείχνουν που θέλει να είναι του χρόνου. Αυτά που δηλώνει είναι αυτά που θέλει να φτάσουν στην Μπενφίκα - τρελίτσα αυξάνοντας τον φόβο να τους μείνει αμανάτι. Θα πέσει το transfer fee σε ψίχουλα, θα πάρει ο Μειτέ το συμβόλαιο που ήθελε και θα χαρεί και το Μαράκι και ο Ράζβαν. Ο Μπακαγιόκο ακούγεται πιο πολύ σαν plan b αλλά δεδομένου ότι είναι stand by δεν ήταν και δεν είναι η πρώτη επιλογή.
φέρτε τον για τον παοκ β και βγάλτε ξεχωριστά διαρκείαςPater έγραψε:Συγχωρέστε με αν είναι of topic αλλά σήμερα λύθηκε η συνεργασία του Κρμέντσικ με τον Απόλλων Λεμεσού στον οποίο πήγε Πέρσι το καλοκαίρι όταν εμείς επιλέξαμε να κρατήσουμε τον Μπράντον. Όλη την χρονιά ή ήταν τραυματίας ή έκανε ολιγόλεπτες ασφαιρες συμμετοχές. Πολύ διδαχτικό για όλους όσοι τον ήθελαν Πέρσι στον ΠΑΟΚ

- sourmenetes
- Moderator
ΣωστοPater έγραψε:Συγχωρέστε με αν είναι of topic αλλά σήμερα λύθηκε η συνεργασία του Κρμέντσικ με τον Απόλλων Λεμεσού στον οποίο πήγε Πέρσι το καλοκαίρι όταν εμείς επιλέξαμε να κρατήσουμε τον Μπράντον. Όλη την χρονιά ή ήταν τραυματίας ή έκανε ολιγόλεπτες ασφαιρες συμμετοχές. Πολύ διδαχτικό για όλους όσοι τον ήθελαν Πέρσι στον ΠΑΟΚ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
scarsick έγραψε:Ναι, ξεκάθαρα, και το λέω επειδή έχω προσωπική άποψη βασισμένη σε γεγονότα, το είχα ξαναγράψει στο συγκεκριμένο τόπικ. Πρώην παίκτης δεν ξέρω αν είναι, για τον τωρινό ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΟΚ ο Σταφυλίδης δεν κάνει ούτε για παλαμάκια στην παρακάμερα. Αν υπάρχει διαφορετική άποψη με επιχειρήματα για την τωρινή εικόνα του Σταφυλίδη, παρακαλώ, εδώ είμαστε.kritikos44 έγραψε:
Ο Σταφυλίδης χειρότερος του Ράφα θα είναι δηλαδή ?
Κοιτάξτε ο Ραφα, αν δεν κάνω λάθος, παίρνει 400 με 500 τον χρόνο, για ανάπληρωματικος κ είναι 29 χρ περίπου.
Ο Σταφ σίγουρα παίρνει 1 μυρ το λιγότερο(άρα ακριβός για αναπληρ) , είναι 31, δεν ξέρω σε τι κατάσταση ειναι(από ότι φαίνεται δεν είναι) άριστ μπακ δύσκολα τον κόβω να παίζει, μόνο ως άριστ στόπερ, τον βλέπω να παιζει, συχνούς τραυματισμόυς.
Για να κάνουμε αναβάθμιση για άριστ μπακ, πρέπει ΌΤΑΝ φύγει ο Ραφα( το 2025 λήγει το συμβόλαιο του) , να κάνεις αναβάθμιση και να έρθει ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του ΜΠΑΜΠΆ.
Ον τοπικ.
Αύριο αφού πουληθει ο Ενγκογκ φέρτε Ζιγκο κ μετά έναν από Μπακαγιοκο η Μαρίν η Μπαρμποζα.
2 από αυτούς + 31/8 εφόσον έχουμε περάσει γκρουπ τσάμπιονς) τον Μειτε δανεικό (με 1,3 μυρ) ,συνολο 3 παίκτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Τρί 13 Αύγ 2024, 13:31, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
Άσε την διαίσθηση κάνε καμία βουτιά Αγιόκαμπο κ μετά βουρ για τον τελικό κ άσε τις μεταγραφές.........Dimitris_L4 έγραψε:Παντως εαν με το καλο περασουμε θα ειναι μεγαλη η νυχτα και στο θεμα των μεταγραφων...τετοια διασθηση εχω.

- GeorgiosLeeds
+1926Pater έγραψε:Συγχωρέστε με αν είναι of topic αλλά σήμερα λύθηκε η συνεργασία του Κρμέντσικ με τον Απόλλων Λεμεσού στον οποίο πήγε Πέρσι το καλοκαίρι όταν εμείς επιλέξαμε να κρατήσουμε τον Μπράντον. Όλη την χρονιά ή ήταν τραυματίας ή έκανε ολιγόλεπτες ασφαιρες συμμετοχές. Πολύ διδαχτικό για όλους όσοι τον ήθελαν Πέρσι στον ΠΑΟΚ

Νομίζω ότι το άρθρο για επαναεπαναπροσέγγιση Μεϊτέ κατέβηκε από το inpaok.
Αρχικά έχουμε και δουλειές και δεν διαβάζουμε τα ποσταρίσματα του καθένα οπότε δεν ξέρω για ποια προειδοποίηση μιλάς. Δεύτερων γιατί είναι κακό να θέλουμε έναν παίχτη στην ομάδα γιατί πιστεύουμε καλύπτει τις ανάγκες μας; Για ξεκαβαλήστε λίγο που επειδή είστε admin απειλείτε με μπαν γιατί δεν γουστάρετε τα λεγόμενα μας.Μαυρο Χιονι έγραψε:Επειδή δεν παίρνετε από λογια, όσοι έχετε γράψει για κουρμπεληδες μτα από την χθεσινή προειδοποίηση μου, έχετε μπαναριστει ήδη. Σας ευχαριστώ πολύ συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας.
Κανόνες Λειτουργίας του Forum
1. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ την αντίθετη γνώμη. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μας, όμως αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως μπορούμε να ειρωνευτούμε, να κοροϊδέψουμε ή να επιτεθούμε σε όποιον διαφωνούμε. Μπορούμε ΠΑΝΤΑ να απαντήσουμε ήρεμα και, κυρίως, με επιχειρήματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aristos90 την Τρί 13 Αύγ 2024, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.