Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Μου αρεσαν παρα πολυ οι φανελες :pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

analog έγραψε:Η μιλιτέρ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ..Το θέμα είναι και ηθικό,αισθητικά απαίσιο και κατάτην άποψη μου σοβαρό. Τι σχέση έχουν οι στρατιωτικές αναφορές με το ποδόσφαιρο???Δεδομενης και της κατάστασης με τη ΧΑ θεωρώ ότι αυτόςπου την επέλεξε έκανε μεγα σφάλμα. Ούτε η βόρεια Κορέα δεν τόλμησε να επιλέξει μια τέτοια φανέλα..

Σορυ για το έντονο ύφος αλλά ξενέρωσα..

Πατε καλα ρε; την πετας την ομορφια σου και μετα λες και συγνωμη.
Τι σχεση εχει ο ΠΑΟΚ με δαυτους ρε φιλε μου καλε;
Μη μολυνετε τον εγκεφαλο σας συνελθετε.

Υ.Γ Να γραψουμε και κατι επι του θεματος,οι φανελες ειναι παρα πολυ ωραιες.
Μια μπερμπατοφ θα μπει στη συλλογη σιγουρα,το χρωμα δεν το εχω αποφασισει ακομα αλλα επειδη ειμαι κλασικος μαλλον για μαυροασπρη θα παω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 22 Σεπ 2015, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 22 Σεπ 2015, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παντως περα απο την πλακα του θεματος η δικια μου παρομοιωση μιας και εγω εγραψα πρωτος δεν ειχε ως στοχο πολιτικο περιεχομενο αλλα να δειξει πως αυτη η φανελα δεν εχει σχεση με ποδοσφαιρο με ενα πιο χιουμοριστικο τροπο...ζητω συγνωμη αν παρεξηγηθηκε...

ρε παλικαρια για τη φανελα της ομαδας λεμε τι μοδες και λοιπες λαλακιες να τις βρασω...προσωπικα οι φανελες της δεκαετιας 70-80 ειναι οι αγαπημενες μου...και δεν χρειαζονταν 20 μοδιστρους απο πανω να τις σχεδιαζουν...ηταν απλες και πολυ ομορφες οπτικα...

αν ηθελαν να ακολουθησουν τη μοδα ας εβγαζαν μιλιτερ μπλουζακια οχι τη φανελα της ομαδας...δηλαδη επειδη η μοδα θελει τα πιτσιρικια για παραδειγμα να κυκλοφορουν με αυτες τις φουστομπλουζες που φτανουν μεχρι τα γονατα τι θα κανουμε του χρονου θα βγαλουμε φανελα νυχτικια και εμεις για να το παιξουμε μοδατοι???

η ασπρη μεσα στην απλοτητα της ειναι ο,τι καλυτερο απο τις 3 και αν δεν περιμενα τη συλλεκτικη σιγουρα αυτη θα αγοραζα...

αντιθετα με τις φανελες πολυ καλη εντυπωση επαναλαμβανω με αφησαν τα σορτσακια και οι καλτσες πολυ ομορφα και τα δυο...

βεβαια εννοειται πως γουστα ειναι αυτα δε χρειαζεται να λεμε το αυτονοητο συνεχως...
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Ωραία φαίνεται η ασπρόμαυρη αν και μ' αρέσει πιο πολύ η κλασική με πιο πολλές ρίγες, αλλά είναι κάτι το διαφορετικό! Όσο γι' αυτούς που σχετίζουν την παραλλαγή της φανέλας με τα χρυσά αυγά μόνο ως ΑΣΤΕΙΟ μπορώ να το εκλάβω... Από ποιότητα τι λένε; Αυτό μας νοιάζει! Κι επίσης θα ήταν ακόμη καλύτερη αν οι γραμμές συνέχιζαν και στην πλάτη! Και τιμή λέει 49 ευρώ χωρίς όνομα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η μιλγουολ κ σανκτ παουλι εχουν παραλλαγη και η ναπολη.
Άβαταρ μέλους
shikabala81

Δημοσίευση από shikabala81 »

Χρυσαυγίτικη λέει ο ένας το υδατογράφημα δεν είναι ωραίο λέει ο άλλος.Πάτε καλά;
Τι μίρλα είναι αυτή απορώ.
Ο ΠΑΟΚ γιγαντώνεται σε όλα τα επίπεδα και εσείς ακόμη κλαίγεστε για όλους και για όλα.
Έλεος, γίνεται ωραία προσπάθεια από την ΠΑΕ στηρίξτε την λίγο ή έστω μην κράζετε τόοοοοοσο πολύ.

Μην τα ισοπεδώνετε όλα.

ΥΓ: Εμένα η παραλλαγής με αρέσει πάντως, όπως και οι άλλες δύο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Taseos απο το στομα μου το πήρες.

Εικόνα

τραβάτε τώρα στο σενκτ παουλι να τους πείτε φασίστες. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ας σοβαρευτούμε έστω και ελάχιστα λοιπόν... :twisted:

τώρα, ον τόπικ./

ΟΣΟ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ Γ@Μ@ΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!

Ειδικά η άσπρη, ΤΕΛΟΣ, σίγουρα μια θα μπει στη συλλογή το ανάγλυφο ΤΑ ΣΠΑΕΙ, έπαθα πλάκα εξαιρετική ιδέα...

Επίσης, η ασπρόμαυρη ριγέ. Αν κανείς αρχίσει και κοιτάει τις λεπτομέρεις (πχ γιακάς ή οι ρίγες χαμηλά στην πλάτη) κατανοεί και αυτό που έθεσε ο Zorro4. ότι όντως έπεσε πολύ δουλειά. ΔΕΝ είναι ίδιες με της Μπολόνια αλλά έχουν κοινή βάση αυτό ναι. πρώτα απο όλα δειτε το γιακά. ούτε η άσπρες είναι ίδιες, και στο γιακά αλλά και κυρίως το ανάγλυφο που θα ξαναπώ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.

Όσο για την παραλλαγή ξεκολλάτε. είναι αυτό που ταιριάζει στην ομάδα που θέλουμε να κάνουμε, με 11 κομάντα στο γήπεδο!!! :lol: :lol: :lol:

ΥΓ:ΚΟΥΦΑΛΕΣ.,.,...ΞΕΡΟΛΛΕΣ... ΓΙΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΑΪΝΤΕ. :lol: :lol: 8-)
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ήρθε ο Άρνεσεν με τις καρώ τις σακακιές του στο χωριό μας και την έχουμε δει πλέον όλοι στυλίστες :lol:
Επειδή την είδα κι εγώ, θα πω για την ασπρόμαυρη ότι οι ρίγες στην πλάτη έπρεπε να είναι συνεχόμενες.
Και ερωτώ τους χαρτογιακάδες της ΠΑΕ. Πού πάμε χωρίς συνεχόμενη ρίγα, κύριοι; :nairepaok: :opaokara:
Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

Πανέμορφες. Όσο περισσότερο τις κοιτάω, τόσο πιο πολύ μ'αρέσουν. Ειδικά η ριγέ είναι τρέλα.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Πολυ ομορφες οι φανελλες μας φετος!

λογω νεας εταιρειας θελω να δω και την ποιοτητα τους σαν υλικο και απο κοντα.Ανυπομονω να βρεθω συντομα στη μπουτικ να τσιμπησω μια.

Ειδικα η νεα της παραλλαγης τη βρισκω πολυ πρωτοτυπη και προς αυτη θα κινηθώ!
Και μαλιστα για πρωτη φορα στην Ελλαδα!

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος IKARIA_4 την Τρί 22 Σεπ 2015, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

4 ρίγες για τη θύρα 4.

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ!!!

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Η ριγέ είναι η καλύτερη φανέλα που είχαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Ελπίζω μόνο να μπορείς να την πάρεις και χωρίς τον χορηγό.
Καταγγέλλω όμως το γεγονότο ότι χρειάζεται να είσαι σωματαράς για να τη βάλεις
δεν κάνει για μας τους πιο...εύσωμους.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πεστα Φοινικα, πες τα! :lol:

:opaokara:
niks

Δημοσίευση από niks »

Παραλλαγη και μ@)/ακιες