Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Και κάτι άλλο, εκεί στην Ιταλία, ρε παιδιά, λίγο μελάνι παραπάνω δεν είχατε να κάνατε το υδατογράφημα να φαίνεται απ τα 50 εκατοστά ξέρω γω;
Τώρα είναι σα τις καδένες fa ca doro που μας έφερναν πιο κοντά.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Φοίνικας έγραψε: Καταγγέλλω όμως το γεγονότο ότι χρειάζεται να είσαι σωματαράς για να τη βάλεις
δεν κάνει για μας τους πιο...εύσωμους.
Και εμεις που ειμαστε πετσι και κοκαλο,θα φαινεται οπως φαινεται πανω στον Dimitar :P
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Εσείς που είστε πετσί και κόκκαλο δεν έχετε λεφτά να τις πάρετε ρε. :mrgreen:
Κι εγώ τελικά δεν είμαι χοντρός, απλά έχω πιο πολλά κιλά για το ύψος μου, άρα είμαι κοντός.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ένα από τα ΠΙΟ ΠΑΟΚ βίντεο..κι ας είναι του "Χρυσού χορηγού"...

https://www.youtube.com/watch?v=0JkBGLoP1sQ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 22 Σεπ 2015, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Αυτες οι παραλαγης για φανελες τερματοφυλακα μου κανουν...και καλα για τους οπαδους στην κερκιδα αλλα να τις φορεσει η ομαδα σε αγωνα ειναι λιγο... :?
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Μοντέλο σε στάση:
<<Στάζει κάβλα η φανέλα>>
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

λοιπον οσο τις βλεπω μου φαινονται και πιο ομορφες
η ριγε ειναι πραγματικα ομορφη!
η ασπρη με το σημα αναγλυφο ειναι κ@@λα! τωρα το ειδα στην προηγουμενη σελιδα και μου σηκωθηκε!
η μιλιτερ μαγκια που την εφερες πρωτος στην ελλάδα!
μαμηστερο μαρκετιγκ. ηδη εχουν σκιστει οι αλλοδοξοι να λενε "μα την είχε η ναπολι" και να ακουν "μα οχι εσύ"
απ οτι βλεπω και τα υπολοιπα προιοντα φορμες ζακέτες κτλ ειναι μοντερνα ομορφα μινιμαλιστικα και φαινονται ποιοτικότατα!
χαρειτε το παιδια.... επιτελους χαρειτε το.... ουτε οι γαυροι τετοιες κολεξιόνες με τοσα χρονια τσαμπιολί
αυτοι βεβαια εχουν και το κακο του μπουρδελε χρωματος αλλα σχεδια σαν κι αυτα ουτε στον υπνο τους
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Θα τη φορεσουν αυριο την ριγε κανονικα αραγε, η θα βαλουμε τα λευκα γιατι η κουλα δεν θα εχει δευτερη φανελα :lol:

Μη γινει καμια μαλακια και δεν δουμε αυριο την ασπρομαυρη!!!
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Φοίνικας έγραψε:Μοντέλο σε στάση:
Εικόνα
Πολύ ωραία φανέλα... αν και θα την προτιμούσα σε μελαχρινό... :lol:
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

CCCP έγραψε:Αυτες οι παραλαγης για φανελες τερματοφυλακα μου κανουν...και καλα για τους οπαδους στην κερκιδα αλλα να τις φορεσει η ομαδα σε αγωνα ειναι λιγο... :?
λειπει φετος ο οφη
γιουβε τζαμπιολί και νιουκαστλ μαλλον κολλημενη στο τραγονήσι
δεν φοριέται φετο
μαρκετινγ φαση
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Προσωπικά μου φάνηκε υπέροχη η λευκή εμφάνιση, αρκετά καλή η ασπρόμαυρη και μοντέρνα, ιδιαίτερη και μοναδική η παραλλαγής. Το μιλιταίρ λουκ πέρα από μόδα, αν κάπου έχει νόημα να χρησιμοποιηθεί είναι στις αθλητικές ομάδες, ως σύμβολο ομαδικότητας και ένδειξη αφοσίωσης και απόλυτης προσήλωσης στην ομάδα και στον στόχο της. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που και η ομοιόμορφη εμφάνιση όλων των αθλητών εκτός γηπέδου δεν δηλώνει φασιστική πρακτική, αλλά ισότητα και νοοτροπία ομάδας με κοινό στόχο.

Το όλο ζήτημα με την σύνδεση φανέλλας παραλλαγής με τα χρυσάβγουλα μου θυμίζει τον τελικό των «ξυρισμένων κεφαλιών». Μια καθαρά συμβολική ενέργεια συσπείρωσης και πόρωσης μιας αθλητικής ομάδας ενόψει κατάκτησης αθλητικού τροπαίου, αποπειράθηκε τότε από τους μπουκωμένους σκώληκες και τα πάντα πρόθυμα στην συκοφαντία αθηναϊκά αρδ να συνδεθεί με φασιστικές ιδεολογίες, σε μια σκατόψυχη προσπάθειά τους να σπιλώσουν τον αγωνιστικό θρίαμβό μας. Φυσικά, συμμετείχε στο κούρεμα και δικαιολόγησε απόλυτα την επιλογή του ακόμα και ο πρώην δήμαρχος Πειραιά, που τότε δήλωνε ακόμα κομμουνιστής αν δεν κάνω λάθος. Ίσως αυτή του η ενέργεια να αποτρέψει την τότε συντονισμένη απόπειρα σύνδεσης του ΠΑΟΚ με τον φασισμό να ήταν και η μεγαλύτερη προσφορά του στον σύλλογο που τον ανέδειξε. Έστω κι αν το κίνητρο ήταν να υπερασπίσει μόνον τον εαυτό του και το πολιτικό του προφίλ.

Ο στρατός δεν αντέγραψε τον ναζισμό. Αντιθέτως, οι ηλίθιοι ναζιστές υιοθέτησαν και σπίλωσαν την εμφάνιση, οργάνωση και πρακτικές του στρατού προκειμένου να περάσουν ως πατριωτισμό την βαρβαρότητα και τις κτηνωδίες τους.

Θυμίζω άλλωστε, ότι ειδικά η σύνθεση του στρατού από εφέδρους στη νεώτερη ιστορία, είναι απότοκο της γαλλικής επανάστασης κι έγινε έτσι ώστε να εξασφαλίζει ότι ο στρατός θα αποτελείται από όλους τους πολίτες, προκειμένου να υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού και όχι από επιλεγμένους μισθοφόρους που θα υπηρετούν τα συμφέροντα αυτού που τους πληρώνει.

ΥΓ. Αδερφέ Sera4 θυμίσου ότι και ο Σάννον είχε κάνει κάτι πρωτοποριακό ενδυματολογικά, παραγγέλοντας τις μοναδικές μοντέρνες για την εποχή τους εμφανίσεις, ειδικά για τον τελικό του 1974.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Λίγο πιο καθαρά το υδατογράφημα της λευκής:

http://wcdn.gazzetta.gr/sites/default/f ... 0451_0.jpg
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Φοίνικας έγραψε:Μοντέλο σε στάση:
Εικόνα
ρε την κελυ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Οι φανελες αλλα και τα μπλουζακια ζακετακια της μακρον γαμησανε.

Επειδη καποιοι εχετε κολλησει με τη nike την puma κλπ, απλα να αναφερω οτι ολοι οι μεγαλοι συλλογοι πηγαινουν στη λογικη tailor made. Ελληνιστη, αποκλειστικη παραγωγη γι αυτους. Αυτο με τη νικε δεν μπορουσες να το κανεις. Με τη μακρον θα μπορεσεις.

Η ριγε αλλα κ η παραλλαγη ειναι εκπληκτικες κατι που σαφως περιμενα απο μια ιταλικη εταιρεια. Οπως και να το κανουμε, οι ιταλοι σχεδιαστικα ειναι κορυφη. Η αντιντας να φανταστειτε για να εκσυγχρονιστει, συνεργαστηκε με ιταλικη εταιρεια που δραστηριοποιειται στο χωρο των οπτικων κ ανηκει στην οικογενεια ανιελι. Ποια? Η αντιντας. Η νο1 εταιρεια αθλητικης κ καζουαλ ενδυσης.

Τωρα οσον αφορα στη μιλιταιρ κ τον παραλληρισμο με τους νεοναζι, παιδια ειναι παντελως αστοχος. Η παραλλαγη ειναι η τελευταια λεξη της μοδας παγκοσμιως. Εγω μισω απυθμενα τους ρατσιστες κ φασιστες χίτες αλλα μαλλον θα την τσιμπησω την εν λογω φανελαρα.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Τόση φασαρία για μια κυνηγετική φανέλα, δεν την καταλαβαίνω :mrgreen: είναι γαμάτη αφού ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”