Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Ποιος Κουρμπέλης, το κέρατό μου πρωί-πρωί; Το κατακάθι που έφτυσε και έβριζε τον ΠΑΟΚ; Αν φύγει ο Χάρης, χίλιες φορές ένα παλικάρι από τον ΠΑΟΚ Β΄ ή από τις Κ19, Κ17.
Edit: ελπίζω να μην γίνει καμιά μλκ και περιμένουμε όπως γράφουν κάποιοι μέχρι τέλους (31/8;) τον Ζιγκό. Από ότι φαίνεται δεν έρχεται στην Τούμπα. Ας μην κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε με τον Μεϊτέ και μείναμε χωρίς αμυντικογενές χαφ σε αγώνες πολλών εκατομμυρίων και prestige.
Edit: ελπίζω να μην γίνει καμιά μλκ και περιμένουμε όπως γράφουν κάποιοι μέχρι τέλους (31/8;) τον Ζιγκό. Από ότι φαίνεται δεν έρχεται στην Τούμπα. Ας μην κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε με τον Μεϊτέ και μείναμε χωρίς αμυντικογενές χαφ σε αγώνες πολλών εκατομμυρίων και prestige.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Επειδή δεν παίρνετε από λογια, όσοι έχετε γράψει για κουρμπεληδες μτα από την χθεσινή προειδοποίηση μου, έχετε μπαναριστει ήδη. Σας ευχαριστώ πολύ συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας.
- sourmenetes
- Moderator
Όταν φτιάχνουμε σενάρια την ώρα που τα δεδομένα αλλάζουν κάθε λεπτό τι να πω...Special 4 έγραψε:Στο εγραψε κ ο Μπαρκαρουτσοςsourmenetes έγραψε:Εσύ ξέρεις 100% τι γίνεται;Special 4 έγραψε:Συμφωνα με την ενημερωση του φιλου π εχει inside info, παμε να κανουμε υπερβαση στο οικονομικο με Ζιγκο, ένα στόπερ, κατι π δεν εγινε με τον Μεϊτε τη στιγμη π θα γινοταν το χατιρι του προπονητη
Κ προτιμαμε το ρισκο του Μπακαγιοκο?
Δεν το καταλαβαινω το σκεπτικο της ΠΑΕ
Ο μειτε ότι μας έριξε ένα φτυσιμο τη Δευτέρα ενώ ήταν να έρθει το άκουσες; λες να μη μίλησε για λεφτά πριν έρθει;
Σταματήστε επιτέλους να φτιάχνετε σενάρια εκτός αν έχετε να πείτε κάτι που είναι διασταυρωμενο να μας πεις!,
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το σχολιο εγινε βασισμενο πανω σε ενα αλλο ποστ π προηγηθηκε
Διαβαζε λιγο, πριν βιαστεις να απαντησεις
Δεν χρειάζεται να απαντας με τοσο επιθετικο υφος σε ενα απλο σχολιο
Και ναι διαβασα οτι ο Μεϊτε μας εφτυσε, ενω ειχε συμφωνησει, αλλα αυτο π ξέραμε ηταν οτι ειχε συμφωνησει στην προταση π του ειχε γινει απο την ομαδα στο 1,3 το χρονο αν θυμαμαι καλα, οχι οτι εγινε υπερβαση απο την ομαδα στο οικονομικο για να πιασει τις απαιτησεις του παικτη, οπως παει να γινει τωρα με τον Ζιγκο, συμφωνα με το ποστ του Frans van Rooij
Την προ προηγούμενη Τρίτη μετά την πρόκριση επί της μπάνια Λούκα βγαίνει από τα ΜΜΕ ότι ο παίκτης έρχεται. Και η δική μας πληροφορηση αυτή ήταν και από διαφορετικα σημεία. Ο παίκτης λέει το σκ είμαι εκεί.
Και Κυριακή παίρνει τηλ και λέει δεν έρχομαι!!
Ποια υπέρβαση συζητάμε;;
Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; τον θέλω με τα χίλια τον παίκτη να έρθει ακόμα και τώρα
ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΥΠΈΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΑΤΙΡΙ ΜΙΛΑΜΕ;;
Δηλαδη είσαι ο Σαββίδης και σκας στο μειτε ένα σοβαρό πόσο και θα σου πει ξέρεις δε θα έρθω και τι θα κανει ο Σαββίδης; αχ τον καημένο άλλαξε γνώμη;;
Μιλαμε σοβαρά;
Και ξαναπαίρνει μετά το ματς με Μάλμε και λέει "έρχομαι".
Είναι σοβαρά πράγματα;;
Ξαναλέω είμαι υπέρ του να έρθει!
Αλλά αυτά τα νάζια τα κάνουμε όταν μιλάμε για 100-150€ παραπάνω σε μια νορμάλ δουλειά. Όχι όταν μιλάμε για τέτοια πόσα. Δείχνεις ασοβαρος.
Και ναι η ομαδα θέλει να κανει υπέρβαση με τον ζιγκο.δικαιωμα της.
Όχι θα ρωτήσει το μειτε που θα κάνει υπέρβαση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Παντως εαν με το καλο περασουμε θα ειναι μεγαλη η νυχτα και στο θεμα των μεταγραφων...τετοια διασθηση εχω.
Μεγάλο % είναι να περάσουμε ο Λουτσέσκου δεν είναι κανένας μυρωδιάς αμυντικά θα πάει αρχικά να μην φάμε γκόλ και με αντεπιθέσεις να βάλουμε στο 1ο ημίχρονο στο 2ο αναλογα τη ροή του αγώνα θα πάμε στο επιθετικό κομμάτι.Dimitris_L4 έγραψε:Παντως εαν με το καλο περασουμε θα ειναι μεγαλη η νυχτα και στο θεμα των μεταγραφων...τετοια διασθηση εχω.
Πιστεύω έτσι θα γίνει στο σημερινό παιχνίδι.

+1 από εμένα στο post σουΓερασίμου έγραψε:Ποιος Κουρμπέλης, το κέρατό μου πρωί-πρωί; Το κατακάθι που έφτυσε και έβριζε τον ΠΑΟΚ; Αν φύγει ο Χάρης, χίλιες φορές ένα παλικάρι από τον ΠΑΟΚ Β΄ ή από τις Κ19, Κ17.
Υπαρχει περιπτωση ο Ουρταδο να ειναι προαγγελος του Πουερτα;
Λιγο περιεργη συπτωση το ταυτοχρονο ενδιαφερον για 2 Κολομβιανους διεθνεις με την U21 της χωρας, στην ιδια ηλικια.
Ο ενας ηρθε. Να ειναι στο δρομο και ο 2ος;
Λιγο περιεργη συπτωση το ταυτοχρονο ενδιαφερον για 2 Κολομβιανους διεθνεις με την U21 της χωρας, στην ιδια ηλικια.
Το σκεφτηκα και εγω αλλα προφανως αλλες οι απαιτησεις ενος παικτη που βρισκοταν στο ροστερ της Λεβερκουζεν και αλλες ενος που επαιζε στη 3η κατηγορια Αγγλιας,ποσο μαλλον οταν δεν εχουμε καλυψει το κενο του βασικου χαφ που περιμενουμε. Αλωστε υπαρχει ενδιαφερον απο ενα σκασμο ομαδες για τον Πουερτα ,για εμας δεν μοιαζει να ειναι τοσο εντονο.
Αν προσθέσεις και την Λέιντι Ανδράδε κάτι παίζει με την Κολομβια, άνθρωπος του ΑΣ-ΠΑΕ, σκαουτερ, ποιος ξέρει?nunies4 έγραψε:Υπαρχει περιπτωση ο Ουρταδο να ειναι προαγγελος του Πουερτα;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 13 Αύγ 2024, 10:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και τι θα ελεγε βρε αδερφε ο Μπαμπα για εναν συνάδελφο του, τον οποίο μαλιστα θελει η ομάδα του; Τα χειρότερα;burbu έγραψε:Εντωμεταξυ και ο Μπαμπα τα καλύτερα είπε για μπακαγιοκο,αλλά εδώ μέσα θα τον βγάλουν χειρότερο απ' τον κουρμπελη
- NikLiverpool
Ο El Tren είναι...fidel έγραψε:Αν προσθέσεις και την Λέιντι Ανδράδε κάτι παίζει με την Κολομβια, άνθρωπος του ΑΣ-ΠΑΕ, σκαουτερ, ποιος ξέρει?nunies4 έγραψε:Υπαρχει περιπτωση ο Ουρταδο να ειναι προαγγελος του Πουερτα;

- Kabamaru11
Για σεντερ μπακ,δεν θα ηταν ασχημη επιλογη,πισω απο τον Κεντζιορα,να ειναι ο Θυμιανης κ ο Μιχαι κ αριστερα να εχουμε Κουλιε κ Μιχαηλιδη.
Ο Μιχαι μπαινει στο τελευταιο χρονο συμβολαιου,πιανεται για γηγενης,θεωρω πως βελτιωθηκε στην Πορτογαλια.
Θεωρω λαθος να δινουμε πολλα χρηματα κ σε Κεντζιορα κ στον Γαλλο.Τωρα αν φυγει ο Κουλιερακης,οκ να παρουμε εναν ακριβοπληρωμενο ΤΟΠ αμυντικο,αλλιως το θεωρω χαζο να διαθεσουμε ακριβο συμβολαιο σε μια θεση που δεν ποναμε για εντεκαδατο,ενω εχουμε κενο στα χαφ κ στα πλαγια μπακ.
Ο Μιχαι μπαινει στο τελευταιο χρονο συμβολαιου,πιανεται για γηγενης,θεωρω πως βελτιωθηκε στην Πορτογαλια.
Θεωρω λαθος να δινουμε πολλα χρηματα κ σε Κεντζιορα κ στον Γαλλο.Τωρα αν φυγει ο Κουλιερακης,οκ να παρουμε εναν ακριβοπληρωμενο ΤΟΠ αμυντικο,αλλιως το θεωρω χαζο να διαθεσουμε ακριβο συμβολαιο σε μια θεση που δεν ποναμε για εντεκαδατο,ενω εχουμε κενο στα χαφ κ στα πλαγια μπακ.
Αυτός σταμάτησε στο Λιανοκλαδι...NikLiverpool έγραψε:Ο El Tren είναι...fidel έγραψε:Αν προσθέσεις και την Λέιντι Ανδράδε κάτι παίζει με την Κολομβια, άνθρωπος του ΑΣ-ΠΑΕ, σκαουτερ, ποιος ξέρει?nunies4 έγραψε:Υπαρχει περιπτωση ο Ουρταδο να ειναι προαγγελος του Πουερτα;

Αγαπάμε Κετζιόρα αλλά η θέση θέλει αναβάθμιση. Κάτι τέτοιες αποφάσεις δεν πήρε η ΑΕΚ πέρυσι το καλοκαίρι - δεν πήγε και πολύ καλά αυτό.Kabamaru11 έγραψε:Για σεντερ μπακ,δεν θα ηταν ασχημη επιλογη,πισω απο τον Κεντζιορα,να ειναι ο Θυμιανης κ ο Μιχαι κ αριστερα να εχουμε Κουλιε κ Μιχαηλιδη.
Το ίδιο που ίσχυε με τον Μπράντον.