Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Γερασίμου

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ποιος Κουρμπέλης, το κέρατό μου πρωί-πρωί; Το κατακάθι που έφτυσε και έβριζε τον ΠΑΟΚ; Αν φύγει ο Χάρης, χίλιες φορές ένα παλικάρι από τον ΠΑΟΚ Β΄ ή από τις Κ19, Κ17.
Edit: ελπίζω να μην γίνει καμιά μλκ και περιμένουμε όπως γράφουν κάποιοι μέχρι τέλους (31/8;) τον Ζιγκό. Από ότι φαίνεται δεν έρχεται στην Τούμπα. Ας μην κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε με τον Μεϊτέ και μείναμε χωρίς αμυντικογενές χαφ σε αγώνες πολλών εκατομμυρίων και prestige.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Επειδή δεν παίρνετε από λογια, όσοι έχετε γράψει για κουρμπεληδες μτα από την χθεσινή προειδοποίηση μου, έχετε μπαναριστει ήδη. Σας ευχαριστώ πολύ συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Special 4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Special 4 έγραψε:Συμφωνα με την ενημερωση του φιλου π εχει inside info, παμε να κανουμε υπερβαση στο οικονομικο με Ζιγκο, ένα στόπερ, κατι π δεν εγινε με τον Μεϊτε τη στιγμη π θα γινοταν το χατιρι του προπονητη

Κ προτιμαμε το ρισκο του Μπακαγιοκο?
Δεν το καταλαβαινω το σκεπτικο της ΠΑΕ
Εσύ ξέρεις 100% τι γίνεται;

Ο μειτε ότι μας έριξε ένα φτυσιμο τη Δευτέρα ενώ ήταν να έρθει το άκουσες; λες να μη μίλησε για λεφτά πριν έρθει;

Σταματήστε επιτέλους να φτιάχνετε σενάρια εκτός αν έχετε να πείτε κάτι που είναι διασταυρωμενο να μας πεις!,

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο εγραψε κ ο Μπαρκαρουτσος
Το σχολιο εγινε βασισμενο πανω σε ενα αλλο ποστ π προηγηθηκε

Διαβαζε λιγο, πριν βιαστεις να απαντησεις

Δεν χρειάζεται να απαντας με τοσο επιθετικο υφος σε ενα απλο σχολιο

Και ναι διαβασα οτι ο Μεϊτε μας εφτυσε, ενω ειχε συμφωνησει, αλλα αυτο π ξέραμε ηταν οτι ειχε συμφωνησει στην προταση π του ειχε γινει απο την ομαδα στο 1,3 το χρονο αν θυμαμαι καλα, οχι οτι εγινε υπερβαση απο την ομαδα στο οικονομικο για να πιασει τις απαιτησεις του παικτη, οπως παει να γινει τωρα με τον Ζιγκο, συμφωνα με το ποστ του Frans van Rooij
Όταν φτιάχνουμε σενάρια την ώρα που τα δεδομένα αλλάζουν κάθε λεπτό τι να πω...

Την προ προηγούμενη Τρίτη μετά την πρόκριση επί της μπάνια Λούκα βγαίνει από τα ΜΜΕ ότι ο παίκτης έρχεται. Και η δική μας πληροφορηση αυτή ήταν και από διαφορετικα σημεία. Ο παίκτης λέει το σκ είμαι εκεί.

Και Κυριακή παίρνει τηλ και λέει δεν έρχομαι!!

Ποια υπέρβαση συζητάμε;;

Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; τον θέλω με τα χίλια τον παίκτη να έρθει ακόμα και τώρα

ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΥΠΈΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΑΤΙΡΙ ΜΙΛΑΜΕ;;

Δηλαδη είσαι ο Σαββίδης και σκας στο μειτε ένα σοβαρό πόσο και θα σου πει ξέρεις δε θα έρθω και τι θα κανει ο Σαββίδης; αχ τον καημένο άλλαξε γνώμη;;

Μιλαμε σοβαρά;

Και ξαναπαίρνει μετά το ματς με Μάλμε και λέει "έρχομαι".

Είναι σοβαρά πράγματα;;

Ξαναλέω είμαι υπέρ του να έρθει!

Αλλά αυτά τα νάζια τα κάνουμε όταν μιλάμε για 100-150€ παραπάνω σε μια νορμάλ δουλειά. Όχι όταν μιλάμε για τέτοια πόσα. Δείχνεις ασοβαρος.

Και ναι η ομαδα θέλει να κανει υπέρβαση με τον ζιγκο.δικαιωμα της.

Όχι θα ρωτήσει το μειτε που θα κάνει υπέρβαση.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Παντως εαν με το καλο περασουμε θα ειναι μεγαλη η νυχτα και στο θεμα των μεταγραφων...τετοια διασθηση εχω.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Dimitris_L4 έγραψε:Παντως εαν με το καλο περασουμε θα ειναι μεγαλη η νυχτα και στο θεμα των μεταγραφων...τετοια διασθηση εχω.
Μεγάλο % είναι να περάσουμε ο Λουτσέσκου δεν είναι κανένας μυρωδιάς αμυντικά θα πάει αρχικά να μην φάμε γκόλ και με αντεπιθέσεις να βάλουμε στο 1ο ημίχρονο στο 2ο αναλογα τη ροή του αγώνα θα πάμε στο επιθετικό κομμάτι.
Πιστεύω έτσι θα γίνει στο σημερινό παιχνίδι. :pano: πάνω από όλα και με το καλό να περάσουμε.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Γερασίμου έγραψε:Ποιος Κουρμπέλης, το κέρατό μου πρωί-πρωί; Το κατακάθι που έφτυσε και έβριζε τον ΠΑΟΚ; Αν φύγει ο Χάρης, χίλιες φορές ένα παλικάρι από τον ΠΑΟΚ Β΄ ή από τις Κ19, Κ17.
Edit: ελπίζω να μην γίνει καμιά μλκ και περιμένουμε όπως γράφουν κάποιοι μέχρι τέλους (31/8;) τον Ζιγκό. Από ότι φαίνεται δεν έρχεται στην Τούμπα. Ας μην κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε με τον Μεϊτέ και μείναμε χωρίς αμυντικογενές χαφ σε αγώνες πολλών εκατομμυρίων και prestige.
+1 από εμένα στο post σου
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Υπαρχει περιπτωση ο Ουρταδο να ειναι προαγγελος του Πουερτα;
Λιγο περιεργη συπτωση το ταυτοχρονο ενδιαφερον για 2 Κολομβιανους διεθνεις με την U21 της χωρας, στην ιδια ηλικια.
Ο ενας ηρθε. Να ειναι στο δρομο και ο 2ος;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το σκεφτηκα και εγω αλλα προφανως αλλες οι απαιτησεις ενος παικτη που βρισκοταν στο ροστερ της Λεβερκουζεν και αλλες ενος που επαιζε στη 3η κατηγορια Αγγλιας,ποσο μαλλον οταν δεν εχουμε καλυψει το κενο του βασικου χαφ που περιμενουμε. Αλωστε υπαρχει ενδιαφερον απο ενα σκασμο ομαδες για τον Πουερτα ,για εμας δεν μοιαζει να ειναι τοσο εντονο.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

nunies4 έγραψε:Υπαρχει περιπτωση ο Ουρταδο να ειναι προαγγελος του Πουερτα;
Λιγο περιεργη συπτωση το ταυτοχρονο ενδιαφερον για 2 Κολομβιανους διεθνεις με την U21 της χωρας, στην ιδια ηλικια.
Αν προσθέσεις και την Λέιντι Ανδράδε κάτι παίζει με την Κολομβια, άνθρωπος του ΑΣ-ΠΑΕ, σκαουτερ, ποιος ξέρει?
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 13 Αύγ 2024, 10:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

burbu έγραψε:Εντωμεταξυ και ο Μπαμπα τα καλύτερα είπε για μπακαγιοκο,αλλά εδώ μέσα θα τον βγάλουν χειρότερο απ' τον κουρμπελη :lol:
Και τι θα ελεγε βρε αδερφε ο Μπαμπα για εναν συνάδελφο του, τον οποίο μαλιστα θελει η ομάδα του; Τα χειρότερα;
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

fidel έγραψε:
Αν προσθέσεις και την Λέιντι Ανδράδε κάτι παίζει με την Κολομβια, άνθρωπος του ΑΣ-ΠΑΕ, σκαουτερ, ποιος ξέρει?
Ο El Tren είναι... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Για σεντερ μπακ,δεν θα ηταν ασχημη επιλογη,πισω απο τον Κεντζιορα,να ειναι ο Θυμιανης κ ο Μιχαι κ αριστερα να εχουμε Κουλιε κ Μιχαηλιδη.
Ο Μιχαι μπαινει στο τελευταιο χρονο συμβολαιου,πιανεται για γηγενης,θεωρω πως βελτιωθηκε στην Πορτογαλια.

Θεωρω λαθος να δινουμε πολλα χρηματα κ σε Κεντζιορα κ στον Γαλλο.Τωρα αν φυγει ο Κουλιερακης,οκ να παρουμε εναν ακριβοπληρωμενο ΤΟΠ αμυντικο,αλλιως το θεωρω χαζο να διαθεσουμε ακριβο συμβολαιο σε μια θεση που δεν ποναμε για εντεκαδατο,ενω εχουμε κενο στα χαφ κ στα πλαγια μπακ.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

NikLiverpool έγραψε:
fidel έγραψε:
Ο El Tren είναι... :mrgreen:
Αυτός σταμάτησε στο Λιανοκλαδι... :opaokara:
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Kabamaru11 έγραψε:Για σεντερ μπακ,δεν θα ηταν ασχημη επιλογη,πισω απο τον Κεντζιορα,να ειναι ο Θυμιανης κ ο Μιχαι κ αριστερα να εχουμε Κουλιε κ Μιχαηλιδη.
Ο Μιχαι μπαινει στο τελευταιο χρονο συμβολαιου,πιανεται για γηγενης,θεωρω πως βελτιωθηκε στην Πορτογαλια.

Θεωρω λαθος να δινουμε πολλα χρηματα κ σε Κεντζιορα κ στον Γαλλο.Τωρα αν φυγει ο Κουλιερακης,οκ να παρουμε εναν ακριβοπληρωμενο ΤΟΠ αμυντικο,αλλιως το θεωρω χαζο να διαθεσουμε ακριβο συμβολαιο σε μια θεση που δεν ποναμε για εντεκαδατο,ενω εχουμε κενο στα χαφ κ στα πλαγια μπακ.
Αγαπάμε Κετζιόρα αλλά η θέση θέλει αναβάθμιση. Κάτι τέτοιες αποφάσεις δεν πήρε η ΑΕΚ πέρυσι το καλοκαίρι - δεν πήγε και πολύ καλά αυτό.

Το ίδιο που ίσχυε με τον Μπράντον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”