Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Ίδιες είναι αλλά κλάιν.
Ακόμα κι αυτή δεν είναι μαζικής παραγωγής όπως των φιλικών, ούτε πρόκειται να τη φορέσουν άλλες ομάδες.
Και η άσπρη είναι σχέδιο περσινό για τις πρωτοκλασάτες ομάδες της macron
http://www.verdebranco.net/Sporting_Clu ... -2015.html
Ακόμα κι αυτή δεν είναι μαζικής παραγωγής όπως των φιλικών, ούτε πρόκειται να τη φορέσουν άλλες ομάδες.
Και η άσπρη είναι σχέδιο περσινό για τις πρωτοκλασάτες ομάδες της macron
http://www.verdebranco.net/Sporting_Clu ... -2015.html
- john4serres
paok87 έγραψε:
το υδατογραφημα

σοβαρο αναγλυφο , να το βρασω.
περιμενα κατι μεγαλυτερο και εμφανεστατο.
Η μιλιτέρ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ..Το θέμα είναι και ηθικό,αισθητικά απαίσιο και κατάτην άποψη μου σοβαρό. Τι σχέση έχουν οι στρατιωτικές αναφορές με το ποδόσφαιρο???Δεδομενης και της κατάστασης με τη ΧΑ θεωρώ ότι αυτόςπου την επέλεξε έκανε μεγα σφάλμα. Ούτε η βόρεια Κορέα δεν τόλμησε να επιλέξει μια τέτοια φανέλα..
Σορυ για το έντονο ύφος αλλά ξενέρωσα..
Σορυ για το έντονο ύφος αλλά ξενέρωσα..
Ισως απο κοντα να κανει μπαμ
Η ασπρόμαυρη για μενα είναι ΤΡΟΜΕΡΗ! Χρονια ειχε να μου αρεσει φανέλα τοσο πολυ!
Η ασπρόμαυρη για μενα είναι ΤΡΟΜΕΡΗ! Χρονια ειχε να μου αρεσει φανέλα τοσο πολυ!
- john4serres
Η ασπρομαυρη ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ σε θεμα αισθητικης και διαταξεις χρωματων..!!
Ακομη και ο χορηγος που ειναι κοκκινο-μπλε δεν φαινεται περιεργος στο ματι..
Πολυ καλη..ΜΠΡΑΒΟ!!!!
Ακομη και ο χορηγος που ειναι κοκκινο-μπλε δεν φαινεται περιεργος στο ματι..
Πολυ καλη..ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Η ασπρόμαυρη είναι η πιο όμορφη που είχαμε εδώ και δεν ξέρω πόσα χρόνια. Παίζει καμιά φώτο με τη ζακέτα που λέτε θα τσιμπήσετε όλοι?
Ρε παιδια γιατι ειναι γυμνος ο Κλαους στην φωτογραφια?? Απο την παραλια ηρθε στην παρουσιαση??
Μην κάθεστε και το συζητάτε επί ώρες για την φανέλα της παραλλαγής και πάνω απ όλα μην το μπλέκετε με πολιτικά κλπ. Ξεκάθαρα σχεδιάστηκε,γιατί είναι της μόδας η παραλλαγή.Γούστα είναι αυτά,σε εμένα ας πούμε δεν άρεσε,αλλά πάρα πολλοί γνωστοί μου είπαν πως θα προτιμήσουν αυτή από την ριγέ.
Η ριγέ μου άρεσε,είχα μπουχτίσει με τις πολλές ρίγες και οι λεπτομέρειες της φανέλας είναι πολύ όμορφες και προσεγμένες.
Στην λευκή μου άρεσε και το υδατογράφημα (δεν είναι κανένα μεγάλο κιτσαριό) και το σήμα που είναι κεντητό.
Τρεις φανέλες λοιπόν που σου δίνουν η καθεμιά και διαφορετικό λόγο για να την αγοράσεις.
Ξαναλέω πως το πιο όμορφο προιόν που είδα είναι η ζακέτα που φορούσε ο Κίτσιου. Εκπληκτική.
Η ριγέ μου άρεσε,είχα μπουχτίσει με τις πολλές ρίγες και οι λεπτομέρειες της φανέλας είναι πολύ όμορφες και προσεγμένες.
Στην λευκή μου άρεσε και το υδατογράφημα (δεν είναι κανένα μεγάλο κιτσαριό) και το σήμα που είναι κεντητό.
Τρεις φανέλες λοιπόν που σου δίνουν η καθεμιά και διαφορετικό λόγο για να την αγοράσεις.
Ξαναλέω πως το πιο όμορφο προιόν που είδα είναι η ζακέτα που φορούσε ο Κίτσιου. Εκπληκτική.
Παρεπιπτωντος τωρα που το σκεφτομαι, στο FIFA φετος που βγαινει σημερα λογο του οτι βγηκαν αργα οι καινουργιες φανελες λογικα θα εχουν τις καλοκαιρινες...και δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να κανουν update στα kits οπως με τα ροστερ 

Πολυ καλες οι φανελες παιδια.Κακα τα ψεματα.Μου αρεσαν.Η παραλλαγης ειναι θεμα γουστου, εμενα μου κανει καπως αλλα ειπαμε.Απο θεμα μαρκετινγκ ειναι καλη κινηση.Εινια μια φανελα που Ελλαδα δεν υπαρχει.Και ο αλλος ισως την παρει και παει και για καφε πχ με αυτην .ξεφευγει απο τα αθλητικα στανταρ
Ρε σεις, τωρα το ειδα... ειπε καποιος οτι η παραλλαγη θυμιζει χρυση αυγη?? οντως γραφτηκε αυτο?? χαχαχαχα