Razvan Lucescu V

Patron

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Patron »

Mexican standoff παίζει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Equalizer έγραψε:
embuji έγραψε:Συμφωνα με τον Τσαρλυ ο Λουτσεσκου χρησιμοποιησε σαν χαρτι για να του ανανεωθουν οι παικτες οτι εχει καλη προταση απο τον βαζελο.... Να τα μααααας.

MHN ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΘΡΩΝ
Ενω των φιλων.....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πάντως αν είναι να πετάμε σενάρια, εγώ θέλω Σαντος για αθλητικό διευθυντή με ΖΒ σε έναν πιο διεκπεραιωτικό ρόλο και το Μαράκι να κρατάει τα λουριά, Σερτζιο Κονσεισαο προπονητή και Βιεϊρίνια γενικό αρχηγό και συντονιστή ανάμεσα σε όλους. Και τον Ιβαν να βάλει 50 εκατομμύρια για μεταγραφές παικτών με ηλικία κάτω των 25, μαζί με επιστροφή Γιαννουλη και 1-2 μεταγραφές βασικών γραναζιών της εθνικής μας.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αρρώστια κάποια χρόνια τώρα κ πιστεύω πως αν δεν ήταν ο λουτσεσκου με το πολλαπλό ρόλο του , τα πράγματα θα ήταν αρκετά άσχημα
black death

Δημοσίευση από black death »

Και ποιοι είναι αυτοι που πρεπει να μεινουν οπωσδήποτε ρε παιδια; Εκτός μειτε για ποιον αλλο καιγόμαστε; Αντε να δεχτω ότι θελει και το μπραντον ο λουτσεσκου.
Μετα ποιος αλλος ειναι; Ο βιετεσκα που επαιξε 10 ματς κι έφαγε παγκο ή ο οττο που θελει να φυγει μονος του και τον παρακαλάνε σα μλκες;
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Αν καταφέρουν να διώξουν Λουτσέσκου τότε μιλάμε για άμπαλους και ιδιοκτήτη και διοίκηση. Αντί να μπαίνουμε καβλωμένοι να τα σαρωσουμε όλα να τα στήσουμε όλα όπως πρέπει εντός της ομάδας μαλακιζονται για άλλη μια χρονιά. Ένας προπονητής μπορεί να νιώσει τι θα πει να κλείνει ο σύλλογος 100 χρόνια και εμείς τον παίζουμε. Τέλος πάντων νομίζω ισχύουν πολύ λίγα από αυτά που βγαίνουν, απλά έχουν τους αρδ μας γραμμένους και έχουν σκάσει και λένε μαλακίες.

ΑΝ γίνει καμία στραβή μην τους φανεί παράξενο τα 4ψηφια διάρκειας που θα έχουν φέτος.
black death

Δημοσίευση από black death »

Δεν νομίζω οτι ο κοσμος παντως θα απογοητευτεί τοσο πολύ επειδή θα φυγει ο λουτσεσκου. Ο κοσμος απογοητευεται απ την ανοργανωσια, την ελλειψη πλανου και τον πονοματο της σεζον που περασε, που, ειδικά για το τελευταιο, ειναι και απ τους βασικους συνυπευθυνους ο λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Αρχισαν τα περιεργα δημοσιευματα...Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε νομίζω να είναι παπαριες,όταν βγαίνει συντονισμένα ότι έχει δημιουργηθεί πρόβλημα, δύσκολο να μην ισχύει.
Ας ελπίσουμε να πρυτανεύσει η λογική.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Θεωρώντας ως κάτι συγκλονιστικά άσχημο το να φύγει ο Ρασβαν τώρα...

aivas19 έγραψε:Τζορμπα λεει οτι ο βαζελος μαλλον περιμενει να δει τι παιζει με Λουτσε για να τον κλεισουν

Καλα θα παει αυτο

Θα προσεγγίσω την όλη κατάσταση μόνο χιουμοριστικά λέγοντας πως αν του χρόνου ο βαζελος πάρει πρωτάθλημα με Λουτσεσκου προπονητή, Ινγκι στα στόπερ, Γιαννούλη και Όττο στα ακραία μπακ, Μειτε και Αουγκούστο στα χαφ και Σβιντερφσκι στο φορ, θα θεωρήσω πως πήραμε πρωτάθλημα στα 100 μας χρόνια..
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Το να φυγει τωρα ο Λουτσε, χωρις Τ.Δ, ειναι ασχημη κινηση. Επρεπε, με την ληξη των play-off, επρεπε να καθησουν να συνενοηθούν τι θελουν...Ειδικα, του χρονου που πάλι ο πρωταθλητης μπαινει ομιλους Ch.l, επρεπε ήδη, να εχουμε
ανανεωσειςκαι αποχωρήσεις απο την ομαδα..
Αλλα θα μου πείτε,και η περσινη χονια τι ηταν? Ειμασταν πρωταθλητες, και ειδμε τι κινησεις εγιναν στην ομαδα...
ΠΑΟΚ αφού :( :( :( :( :(
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Θα πληρώσει ρήτρα όπως το 2019 για να φύγει; Λογικά θα είναι κ υψηλότερη για ελληνική ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Δηλαδη ο Λουτσε θα πηγαινε στον βαζελο;ποσο σιγουροι ειμαστε για κατι τετοιο;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ας υποθέσουμε ότι φεύγει.
Δηλαδή δεν θα μπει μια ρήτρα να μην πάει σε ανταγωνιστη?
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

marsantos έγραψε:Θεωρώντας ως κάτι συγκλονιστικά άσχημο το να φύγει ο Ρασβαν τώρα...

aivas19 έγραψε:Τζορμπα λεει οτι ο βαζελος μαλλον περιμενει να δει τι παιζει με Λουτσε για να τον κλεισουν

Καλα θα παει αυτο

Θα προσεγγίσω την όλη κατάσταση μόνο χιουμοριστικά λέγοντας πως αν του χρόνου ο βαζελος πάρει πρωτάθλημα με Λουτσεσκου προπονητή, Ινγκι στα στόπερ, Γιαννούλη και Όττο στα ακραία μπακ, Μειτε και Αουγκούστο στα χαφ και Σβιντερφσκι στο φορ, θα θεωρήσω πως πήραμε πρωτάθλημα στα 100 μας χρόνια..

Αν κάνουν και καμία ασπρόμαυρη στολή εγώ μαζί τους θα είμαι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”