Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Ettien26 »

Patricio_4 έγραψε:500κ του δίναμε του Μπερμπάτοφ, ό,τι δίνεις παίρνεις

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάνω από 1,5 μύριο με το πριμ υπογραφής.

Η Σαμπντὀρια του έδινε 1,3, δεν τα βρήκαν και τελικά κατέληξε σε μας που του δίναμε περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Δεν υπήρχε πριμ υπογραφής, το τσέκαρα ξανά πριν λίγο. Υπήρχαν άλλα 950κ στον αέρα σαν μπόνους επίτευξης στόχων από τα οποία τελικά πήρε τα 50.

giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ettien26 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Γιατι γραφετε ολοι οτι ο Μπακαγιοκο ειναι αργος; Ειλικρινης απορια
Μόνο αργός δεν είναι ο Μπακαγιόκο. Αρκεί φυσικά να είναι σε καλή κατάσταση.
Παναργος ειναι οχι απλα αργος
Άβαταρ μέλους
Ettien26

giliopoulos έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Γιατι γραφετε ολοι οτι ο Μπακαγιοκο ειναι αργος; Ειλικρινης απορια
Μόνο αργός δεν είναι ο Μπακαγιόκο. Αρκεί φυσικά να είναι σε καλή κατάσταση.
Παναργος ειναι οχι απλα αργος
Λάθος κάνεις. Πριν 2-3 χρόνια η ταχύτητά του ήταν το δυνατό του σημείο. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα, γι' αυτό γράφω αν είναι σε καλή κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Patricio_4 έγραψε:Δεν υπήρχε πριμ υπογραφής, το τσέκαρα ξανά πριν λίγο. Υπήρχαν άλλα 950κ στον αέρα σαν μπόνους επίτευξης στόχων από τα οποία τελικά πήρε τα 50.

Ξαναψάξτο και ξανατσέκαρέ το.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Αυτό που πολλοί εδώ μέσα προσπαθούν να σου αποδείξουν πως αυτό που βλέπουν τα ματάκια σου δεν είναι έτσι αλλά αλλιώς, κοινώς να σε βγάλουν τρελό, μου θυμίζει πολύ την πολιτική ζωή του τόπου.
Αργός ο Μπακαγιοκο.
Τι να κάνουμε, έτσι λένε στο σκαϊ...
:opaokara:
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Εδώ ο άλλος έγραψε ότι ο Μπακαγιοκο "Εσιτιζι" το "αργός" σας ενόχλησε? Ψάχνουμε να γραψουμε κάτι στραβό μου φαίνεται. Οποιον και να φέρει η διοίκηση για χαφ σίγουρα θα έχει κάποια υστέρηση σε κάποια χαρακτηριστικά του. Αν ήταν ψηλός, γρήγορος, ικανός στο πλεημινγκ, με κράτημα μπαλας, δυνατός, κλπ θα έπαιζε στη μπαγερν ή τη σιτυ. Υπομονή και στήριξη σ αυτούς που είναι εδώ και θα βάλουν την ομάδα στο stage ch l. Εξάλλου το δήλωσε εμφατικά ο ραζβαν για τσαλοφ-τισουνταλι ότι δεν είναι έτοιμοι, πόσο μάλλον κάποιος που θα έρθει αύριο μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Εντωμεταξυ και ο Μπαμπα τα καλύτερα είπε για μπακαγιοκο,αλλά εδώ μέσα θα τον βγάλουν χειρότερο απ' τον κουρμπελη :lol:
aristos90

Δημοσίευση από aristos90 »

Δεν ξέρω τι λέτε, ο Κουρμπελης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίχτης που παίζει αμυντικό χαφ παίζει στόπερ και είναι και γηγενής. 3 σε 1 δηλαδή. Τώρα τα κολλήματα γιατί έπαιζε σε ομάδα της Αθήνας είναι να'χαμε να λέγαμε. Φυσικά δεν έχει γραφτεί τίποτα οπότε τζάμπα συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

kos έγραψε:
Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Κάποια Updates για τα θέματα που καίνε.
1) Μπακαγιόκο: Δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχει απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό με τον παίκτη που είναι απόλυτα θετικός να έρθει. Αναμένεται η απόφαση της ΠΑΕ.
2) Ζιγκό: Δεν έχει δώσει καμία αρνητική απάντηση. Είναι ο Ν1 στόχος και κάνουμε πραγματική υπέρβαση στο οικονομικό. Αν έρθει θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας. Δύσκολη υπόθεση, πάντως, γιατί δεν είναι ελεύθερος και η Μαρσέιγ ζητάει αρκετά χρήματα.
Εάν επαληθευτούν και τα δύο θα είναι απόδειξη ότι ακόμη και τώρα δεν μετράει ο λόγος του λουτσεσκου.

Θα είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες που θα έχουν στόπερ ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη

Και η υπέρβαση θα γίνει σε κάτι διαφορετικό από αυτό που ζητάει εδώ και μήνες ο προπονητής.

Θα πάνε περίπατο οι μπούρδες του τύπου δεν δίνουμε 2-3 κατοσταρικα παραπάνω για τον μειτε γιατί θα ζητήσουν και οι άλλοι και ότι τόσο τον κοστολογουμε και κρίνουμε ότι δεν αξίζει παραπάνω.

Θα είναι τρομερά προβληματικό ακόμη και τώρα να μην υπολογίζουν τι θέλει ο προπονητής. Αυτός ο προπονητής.

Βάλε μας στο Τσάμπιονς λιγκ να κάνουμε οτι θέλουμε. Ελπίζω να μην ισχύουν.
Πως τις βγάζετε αυτές τις θεωρίες,
και γράφετε σενάρια, αδυνατώ τόσα χρόνια να
το καταλάβω

Μα πραγματικά..
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

aristos90 έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε, ο Κουρμπελης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίχτης που παίζει αμυντικό χαφ παίζει στόπερ και είναι και γηγενής. 3 σε 1 δηλαδή. Τώρα τα κολλήματα γιατί έπαιζε σε ομάδα της Αθήνας είναι να'χαμε να λέγαμε. Φυσικά δεν έχει γραφτεί τίποτα οπότε τζάμπα συζητάμε.
Πρέπει να είσαι ο μπαμπάς του Κουρμπέλη, γιατί "πάρα πολύ καλός παίχτης" δεν θα έγραφε ούτε ο θείος του Κουρμπέλη :mrgreen:
Portable

Δημοσίευση από Portable »

STRAFNIK έγραψε:
kos έγραψε:
Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Κάποια Updates για τα θέματα που καίνε.
1) Μπακαγιόκο: Δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχει απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό με τον παίκτη που είναι απόλυτα θετικός να έρθει. Αναμένεται η απόφαση της ΠΑΕ.
2) Ζιγκό: Δεν έχει δώσει καμία αρνητική απάντηση. Είναι ο Ν1 στόχος και κάνουμε πραγματική υπέρβαση στο οικονομικό. Αν έρθει θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας. Δύσκολη υπόθεση, πάντως, γιατί δεν είναι ελεύθερος και η Μαρσέιγ ζητάει αρκετά χρήματα.
Εάν επαληθευτούν και τα δύο θα είναι απόδειξη ότι ακόμη και τώρα δεν μετράει ο λόγος του λουτσεσκου.

Θα είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες που θα έχουν στόπερ ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη

Και η υπέρβαση θα γίνει σε κάτι διαφορετικό από αυτό που ζητάει εδώ και μήνες ο προπονητής.

Θα πάνε περίπατο οι μπούρδες του τύπου δεν δίνουμε 2-3 κατοσταρικα παραπάνω για τον μειτε γιατί θα ζητήσουν και οι άλλοι και ότι τόσο τον κοστολογουμε και κρίνουμε ότι δεν αξίζει παραπάνω.

Θα είναι τρομερά προβληματικό ακόμη και τώρα να μην υπολογίζουν τι θέλει ο προπονητής. Αυτός ο προπονητής.

Βάλε μας στο Τσάμπιονς λιγκ να κάνουμε οτι θέλουμε. Ελπίζω να μην ισχύουν.
Πως τις βγάζετε αυτές τις θεωρίες,
και γράφετε σενάρια, αδυνατώ τόσα χρόνια να
το καταλάβω

Μα πραγματικά..
Νετφλιξ κανονικό. Και μάλιστα όλα οδηγούν σε μια καταστροφη\τρυπημα\καπελωμα.

Η Γκοντζάρεβα έχει τις μετοχές του ΠΑΟΚ από τον Κόκκαλη στο συρτάρι της και ο Ιβάν είναι πιασμένος να μη δώσει τα εργαλεία στον προπονητή να τα σηκώσει όλα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εντωμεταξυ μόνο σε εμένα ακούγεται το πιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο, μια ομάδα που είχε πέρυσι 120+ γκολ και που ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την γραμμή αυτή, να δώσει από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην γραμμή που ήταν (σε εισαγωγικά) η πιο προβληματική πέρυσι; Με σκοπό να την βελτιώσει; Από πού προκύπτει ότι ο Ραζβαν θέλει κάτι διαφορετικό και δεν εισακουεται;
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

aristos90 έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε, ο Κουρμπελης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίχτης που παίζει αμυντικό χαφ παίζει στόπερ και είναι και γηγενής. 3 σε 1 δηλαδή. Τώρα τα κολλήματα γιατί έπαιζε σε ομάδα της Αθήνας είναι να'χαμε να λέγαμε. Φυσικά δεν έχει γραφτεί τίποτα οπότε τζάμπα συζητάμε.
Κρατιεμαι τοσο καιρο να μη γραψω γι αυτο το σκουπιδι αλλα δεν αντεχω αλλο..επειδη λογω καποιων καταστασεων ετυχε να μαθω το τι ακριβως εγινε οταν ηταν να κλεισει, να μην περασει ουτε εξω απο τη Θεσσαλονικη...
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

αρίστο φίλε δεν διαφωνώ για τον Κουρμπέλη είμαι υπερ να γίνει προσθήκη ξέρει από εξω το ελληνικο πρωταθλημα παραστάσεις έχει γηγενής είναι τώρα που έπαιζε είναι άλλα λογια να λέγαμε, επίσης είμαι υπερ στην προσθήκη γηγενή του Φορτούνη ελεύθερος είμαι ζητά ένα συμβόλαιο από ότι ακούγεται γύρω στα 800χιλάδες για 3 συμβόλαιο γιατί να μην γίνει προσέγγισει είναι πολύ καλός Παίχτης όπως υπερ είμαι να γίνει προσθήκη μπορεί να μην το ανάφερε κανένας εδώ για το αριστερό μπακ να έχουμε μπακαπ του Μπάμπα τον Leonardo Κούτρη γηγενής είναι με παραστάσεις δεν με νοίαζει αν έπαιζε στον γαύρο είναι πολύ καλος για τα θέλω του Λουτσέσκου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”