mi8rio έγραψε:
ο ΠΑΟΚ παιζει φοβισμενα και αμυντικα
τα περισσοτερα γκολ μας εχουν μπει λόγω της κλασης των παιχτων και οχι αποτελεσμα ομαδικο
ο Σαντος ειχε πολυ μεγαλη ανοχη απο ολους και το μεγαλυτερο μπατζετ των τελευταιων (μαυρων) χρονων που διανυουμε....περσι ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ... και παρολα αυτα ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.....
να πω και αλλα????
Λυπάμαι φιλε, αλλα τα επιχειρήματα σου είναι αβάσιμα. Ο ΠΑΟΚ παίζει με πολύ οργανωμένη άμυνα και με ιδιαίτερη προσοχή κι αλληλοκάλυψη. Δεν είναι φόβος, αλλα ο μοναδικός τρόπος να συμμαζέψεις και να φτιάξεις και πάλι ομάδα κάτι που για χρονια ήταν σκορποχώρι.
Επιχειρήματα του στυλ "εγώ όμως έχω συνηθίσει τον ΠΑΟΚ αλλιώς" είναι εκτος κάθε πραγματικότητας, (βλέπε χρονολογία κατάκτησης του τελευταίο πρωταθλήματος) αλλα και προσβλητικά για τους υπολοιπους Παοκτσήδες, δηλαδή εμείς δε γνωρίζουμε τι εστί ΠΑΟΚ και δε θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό??
Επίσης εγώ βλέπω οργανωμένες προσπάθειες στον αγωνιστικό χώρο, ούτε τυχαία γκολ ούτε ατέλειωτες ατομικές προσπάθειες. Το ότι ο Santos δε ρισκάρει κάποιες στιγμές, δεκτόν, επ' αυτού τα έχουμε πει πολλές φορεςεδώ μέσα, ας μην επαναλαμβάνομαι.
Και τέλος γραφεις ότι ο Santos είχε το περισσότερο budget των τελευταίων χρονων! Ποτε? Φέτος? Αν μιλάς για φέτος, ναι, και έχει την ομάδα δεύτερη με ένα βαθμό διαφορα από τον πρώτο αν πάλι εννοείς πέρυσι, μάλλον αλλα στοιχεια έχεις επί των οικονομικών, οποτε πάω πάσο!
Κι όσο για τη στήριξη, Ο Santos "σταυρώθηκε" πέρυσι από παρα πολλούς, στήριξη είχε μονο από τη διοίκηση και κάποιους λίγους και μπράβο τους!
Και μια παράκληση, επειδή έχεις προφανή εμπάθεια απέναντι στο Santos (που εργάζεται αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ!!) και νοσταλγείς άλλες εποχές με άλλον προπονητή (που δεν εργάζεται εδώ και χρονια στην ομάδα μας!), σε καλώ να σεβαστείς τους υπολοιπους αδερφούς σου και την την ηρεμία της ομάδας μας. Κριτική μπορείς να ασκείς με επιχειρήματα, τα προσωπικά σου με τον Santos όμως σε παρακαλώ να μην τα λύνεις δημοσια.