Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: Fernanto Santos

Δημοσίευση από eleos »

novito έγραψε:
eleos έγραψε:....
ΥΓ:Novito ΑΛΗΤΑΡΑ τοχα διορθώσει ήδη!! :) :) :)

ευτυχώς σε πρόδωσε το πληκτρολόγιο, μπας και χαλαρώσουμε λίγο την ατμόσφαιρα....
ρε θεότρελοι αν δε φορτώσετε μια μέρα δε μπορείτε έτσι?? :lol:
Δε περνάνε οι μέρες μέχρη τη γριά ρε φίλε... Και είχαμε και κύπελο μεσοβδόμαδα.. ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑ. Καλά που μ@λακιζόμαστε εδω λίγο και ξεχνιόμαστε :lol: :lol: .

ΥΓ: +10 fotis52
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

eleos έγραψε:Όχι γιατι αν είναι σαν κ αυτα καλύτερα να μη τα πείς...
Να φέρουμε αμα είναι τον όγιος που είχαν τα ερπετά να λήγουν τα ματς 5-7 να είσαι ευχαριστημένος απο την αφοβησια....
Έχει στηριχτεί πέρσι γιατι δεν έκανε τήν ομάδα ΟΥΤΕ ΚΑΙ προετοιμασια και γιατι ο πρόεδρος νοιώθει και ξέρει απο μπάλα..

Και όσο για τον εργοτέλη. Ναι και χαίρομαι που δε φάγαμε γκόλ και μπροστά με πάει. ΠΕΡΣΙ όταν έτρογες μέσο όρο 2 γκόλ σε κάθε μάτς και φέτος 0.2 ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. Και ο εργοτέλης είναι μιά πολύ επικίνδυνη ομάδα... Ρώτα και το λαγό που ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ. Αυτός πάει πίσω φίλε,όχι εμείς.
λοιπον, δεν θα το συνεχισω αδερφε μου, οχι γιατι δεν εχω να πω , αλλα γιατι δεν θελω να τσακωθω με κανεναν αδερφο..να εχει ο καθενας την αποψη του!

:)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Άντε να το ξαναπώ.... Ο Σάντος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ.
Όταν έχεις τριάδα πίσω απτον επιθετικό Παντέλο, Βρασταν Ιβιτς και Αργοκαραβάο και είναι συνήθως οι χειρότεροι σου ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ οργανωμένες επιθέσεις, όχι επειδη παίζεις άμυνα (ΈΛΕΟΣ σε όλα τα μάτς κατοχή μπάλας εμείς έχουμε) αλλα επειδή δε την παλεύουν τα εξτρέμ+το 10αρι. Γι αυτο τα γκόλ μπαίνουν απο στήμενες ή κάθετες απο τα χάφ.

Αλλα ξέχασα, ο Σαντος φταίει που χτύπησε ο βιερίνια και που ο Ίβιτς ως τώρα είναι μέτριος.......
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

εγω φταιω αδερφε!εγω κανω κουμαντο στην ομαδα!!!!

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

fotis52 έγραψε:Novito μοιραια καθε συγκριση θα γινεται με τον Αγγελο γιατι ευτυχως ή δυστυχως ειναι ο πιο πετυχημενος προπονητης της τελευταιας δεκαετιας....

..... +10000000000000000000

ειπες την αληθεια ολη................
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Fernanto Santos

Δημοσίευση από mi8rio »

....ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ το ΧΕΡΙ ΤΟΥ....
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Ενω ο γαυρος περασε σιφουνας απο την ροδο.....Αν θελεις μου λες ποια ειναι η νοοτροπια μεγαλης ομαδος ????? και ποια ομαδα την εχει??
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

23/2/2009
CNN TURK: ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΒΟΟΕΙΔΩΝ!!!!!!!
μυστηριωδης εξαφανιση-ελλειψη των συμπαθων θυλαστικων παρατηρειται στην ανατολικη χωρα.απο τις εως τωρα ερευνες του υπουργειου αγροτικης αναπτυξης προκειπτουν υπονειες οτι υπαρχει αναμιξη γειτονικης συμμαχου χωρας.
οι γκριζοι λυκοι προειδοπειουν τους ελληνες για αντιποινα.
σε υφεση οι σχεσεις μας με την γειτονα,
η "ντορα" δηλωνει αγνοια.
ο μπαρακ ομπαμα ζηταει ψυχραιμια.
...................
25/2/2009
PAOKMANIA.GR:ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ:ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΝΕΟ ΠΑΝΟ.
διαβαζουμε απο το forum...
μαγκες ακουσα οτι αυτοι στη μηχανιωνα, παραγγειλανε καινουριο πανο.
στη θεση της ιστορικης μπλουζας παραγγειλανε δερματινο ομοιωμα του σακκακιου του σαντος.οι διαστασεις του απότι ακουω θα ειναι 52χ38 το βαρος του 12.318 κιλα.εγινε ηδη παραγγελια των δερματων απο γειτονικη χωρα και ο συνδεσμος θα το ραψει εδω.εκτιματε οτι θα ειναι ετοιμο πριν το πασχα!
cnn:απευθεχθει η κριση!
συνδεσμος μηχανιωνας:ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΤΤΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ!!!!!
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Αδερφε μου το παρασκηνιο με τον Αγγελο ειναι πολυ μεγαλο......μην στεκεσαι σε αυτο που φαινεται.....ο Αγγελος αν ειχε παραιτηθει τοτε και δεν καλυπτε τον γουμενο εξαιτιας του ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ του για την ομαδα, τωρα θα τον ειχαμε θεο.....ο Αγγελος επεσε στα διχτυα του γουμενου και αυτος απλα τον προδωσε διοτι ηταν λαμογιο και κλεφτης.....

ο σαντος δεν στεριωσε σε καμια ομαδα της χωρας του.....
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Peja 4 έγραψε:Φίλε ούτε αυτό που λες δεν μπορεί να τεκμηριωθεί κάπως όλα εικασίες είναι αν και αν.
Για μένα αν στη τελική αγαπούσε τόσο των ΠΑΟΚ δεν θα έμενε αλλά θα τον έκανε ρόμπα το Γούμενο και το κάθε Γούμενο για το καλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.
Δεν μπορώ να ξέρω 100% όσα γίνανε αλλά αν κάποιος αγαπάει τόσο κάτι κάνει ότι μπορεί για να το βοηθήσει και όχι να κουκουλώσει ένα πρόβλημα για λίγο καιρό και αυτά φάνηκαν από τα αγωνιστικά χάλια που είχε η ομάδα.

:shock:
Αδερφε μην κρινεις ετσι διοτι με την λογικη αυτη οσοι στηριζαν την ομαδα εκεινα τα χρονια, στηριζαν τον ΠΑΟΚ, οχι τον γουμενο......το ιδιο εκανε και ο Αγγελος...
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Kilkis4Paok έγραψε:..δεν λέω να το πάρουμε αέρα το πρωτάθλημα με 10 πόντους διαφορά,με την καλύτερη επίθεση μακράν κτλ..αλλά δείξε κάτι τελοσπάντων...εναν Μουσλίμοβιτς έχουμε μπροστά και εναν Κοντρέρας πίσω...αμα λείψουν αυτοί οι δυο γινόμαστε η περσυνή ομάδα...Τον Γκαρσία δεν τον θεωρω βαρόμετρο της ομάδας..επίσης κάοιοι παίκτες έπρεπε να πάρουν πουλο απο καιρό..
μονο ένα πράγμα θα επισημάνω, γιατί φοβάμαι ότι η αντιπαράθεση μαζί σου δεν μπορεί να είναι παραγωγική. Το αντιλαμβάνεσαι ότι φασκεις και αντιφάσκεις? Από τη μια "απαιτείς" από το Santos να σου δείξει κάτι, να πάει για πρωτάθλημα κτλ. από την άλλη μονος σου λες ότι μονο ένας Μούσλι κι ένας Contreras υπάρχει στην ομάδα! Τι να σχολιάσω παραπάνω..
Αν πάλι έχεις πρόβλημα με τη διοίκηση και τις επιλογές της στη διαχείριση των οικονομικών, μεταγραφών και τα σχετικά, πες το καθαρά για να συζητήσουμε σε άλλη βάση.
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Re: Fernanto Santos

Δημοσίευση από Boreios4 »

mi8rio έγραψε: ο ΠΑΟΚ παιζει φοβισμενα και αμυντικα
τα περισσοτερα γκολ μας εχουν μπει λόγω της κλασης των παιχτων και οχι αποτελεσμα ομαδικο
ο Σαντος ειχε πολυ μεγαλη ανοχη απο ολους και το μεγαλυτερο μπατζετ των τελευταιων (μαυρων) χρονων που διανυουμε....περσι ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ... και παρολα αυτα ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.....
να πω και αλλα????
Λυπάμαι φιλε, αλλα τα επιχειρήματα σου είναι αβάσιμα. Ο ΠΑΟΚ παίζει με πολύ οργανωμένη άμυνα και με ιδιαίτερη προσοχή κι αλληλοκάλυψη. Δεν είναι φόβος, αλλα ο μοναδικός τρόπος να συμμαζέψεις και να φτιάξεις και πάλι ομάδα κάτι που για χρονια ήταν σκορποχώρι.
Επιχειρήματα του στυλ "εγώ όμως έχω συνηθίσει τον ΠΑΟΚ αλλιώς" είναι εκτος κάθε πραγματικότητας, (βλέπε χρονολογία κατάκτησης του τελευταίο πρωταθλήματος) αλλα και προσβλητικά για τους υπολοιπους Παοκτσήδες, δηλαδή εμείς δε γνωρίζουμε τι εστί ΠΑΟΚ και δε θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό??
Επίσης εγώ βλέπω οργανωμένες προσπάθειες στον αγωνιστικό χώρο, ούτε τυχαία γκολ ούτε ατέλειωτες ατομικές προσπάθειες. Το ότι ο Santos δε ρισκάρει κάποιες στιγμές, δεκτόν, επ' αυτού τα έχουμε πει πολλές φορεςεδώ μέσα, ας μην επαναλαμβάνομαι.
Και τέλος γραφεις ότι ο Santos είχε το περισσότερο budget των τελευταίων χρονων! Ποτε? Φέτος? Αν μιλάς για φέτος, ναι, και έχει την ομάδα δεύτερη με ένα βαθμό διαφορα από τον πρώτο αν πάλι εννοείς πέρυσι, μάλλον αλλα στοιχεια έχεις επί των οικονομικών, οποτε πάω πάσο!
Κι όσο για τη στήριξη, Ο Santos "σταυρώθηκε" πέρυσι από παρα πολλούς, στήριξη είχε μονο από τη διοίκηση και κάποιους λίγους και μπράβο τους!

Και μια παράκληση, επειδή έχεις προφανή εμπάθεια απέναντι στο Santos (που εργάζεται αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ!!) και νοσταλγείς άλλες εποχές με άλλον προπονητή (που δεν εργάζεται εδώ και χρονια στην ομάδα μας!), σε καλώ να σεβαστείς τους υπολοιπους αδερφούς σου και την την ηρεμία της ομάδας μας. Κριτική μπορείς να ασκείς με επιχειρήματα, τα προσωπικά σου με τον Santos όμως σε παρακαλώ να μην τα λύνεις δημοσια.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

λες ότι δε σε νοιάζει η διοίκηση λες και θα πάρεις κάποιο παράσημο επειδή δε σε νοιάζει.

κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι ισχυρές ομάδες χωρίς ισχυρές διοικήσεις δε πρόκειται να υπάρχουν ποτε.αυτός είναι κανόνας χωρίς εξαιρέσεις.

το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα σωματείο για να έχει μια καλή πορεία είναι η διοίκηση και μετά βοηθούν τα υπόλοιπα. τώρα για πιο λόγο συστηματικά στη θεσσαλονίκη προσπαθούν κάποιοι να τους σκάψουν το λάκκο, το αφήνουμε στη κρίση του καθένα. και δε μιλάω για το κάθε λαμόγιο που έχει τύχει να είναι μέλος τις διοίκησις αλλα για διοικήσεις που είναι σοβαρές.

σε όλες τις ομάδες του κόσμου ισχύει αυτό.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Συμπληρώνω στα όσα ,σωστά, έγραψε ο gash042 :
- Δεν δίνω υποσχέσεις, που ίσως δεν μπορώ να κρατήσω
- Δεν χαζογελάω σαν ηλίθιος, δουλευω στο μυαλό το που θα βρίσκεται η ομαδάρα που προπονώ μετά από 2-3 χρόνια
- Δεν γουστάρω κότερα και καινούρια σακάκια, αλλά ποδοσφαιρική κουβέντα καφενείου
- Από όποια ομάδα φύγω οι παίκτες της στάζουν μέλι, όταν μιλάν για μένα
- Γουστάρω τα ρεμπέτικα γιατί μου θυμίζουν τα fantos της πατρίδας μου.
Με λένε Σάντος. Φερνάντο Σάντος
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Υ.Γ.
- Άνθρωπος είμαι μπορεί να κάνω και κάποια λάθη. gash042 μη μου τραβήξεις σε παρακαλώ τα αυτιά ! Φ.Σ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”