Ταχύτητα και φουλ επίθεση, της νίκης η αλφαβήτα
Ο Ίβιτς είναι περίπτωση :whatever:

Caballo Viejo έγραψε:Πες μου σε παρα καλώ σοφέ διδάσκαλε του ποδοσφαίρου τι πρέπει να πάνω για να φέρνω διπλό στα χωριά;
Kαι γω το ίδιο φαντάζομαι....αλλά τότε γιατί έχεις 2 μόνο χαφ στον πάγκο εκ των οποίων ο ένας είναι ανέτοιμος???Hideguti έγραψε:Εν ταχει μερικα πραγματακια. Ξεκινησαμε με 4-3-3 και τον Ιβιτς αριστερο χαφ. Προφανως ο Σορλεν δεν ηταν ετοιμος διαφορετικα αυτη η ανορθογραφια σε 4-3-3 δεν εξηγειται.
Hideguti έγραψε:Εν ταχει μερικα πραγματακια. Ξεκινησαμε με 4-3-3 και τον Ιβιτς αριστερο χαφ. Προφανως ο Σορλεν δεν ηταν ετοιμος διαφορετικα αυτη η ανορθογραφια σε 4-3-3 δεν εξηγειται. Απο την αλλη γιατι σωνει και καλα να βαλεις τον Ιβιτς αριστερο χαφ, να τον “ευνουχισεις” αγωνιστικα και να τον δωσεις βορα στις λεγεωνες των “θαυμαστων” του. Γιατι να μην παιξεις διαφορετικα δηλαδη?
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ, η ομαδα ηταν σαφως ανωτερη απο τον αντιπαλο μεχρι το 60 οποτε θα επρεπε να κερδιζει ηδη με ενα ρελαντι 0-2. Στην συνεχεια δεχομαστε ενα γκολ, που μου θυμησε ενα αναλογο που ειχα σκοραρει στο Γυμνασιο. Γιατι τετοια γκολ ειναι για τετοιο επιπεδο και μονο.
Περαν τουτου, ο Σαντος γεμισε και παλι την ομαδα με επιθετικους απο ενα σημειο και μετα με συνεπεια να ειναι κομμενη η ομαδα στα δυο, και ειμαστε και τυχεροι που δεν χασαμε εν τελει. Το ιδιο ειχε κανει και με την Χερενφεν, πραγμα εντελως περιεργο, μια και ειναι εξω απο την ιδιοσυγκρασια του.
Οι μονες σταθερα καλες παρουσιες χθες ηταν ο Γκαρσια και ο Σαβινι (ισως να αδικω λιγο τον Φωτακη). Ο Σαβινι παρεμπιπτοντως δεν εστελνε την μπαλα στα πουλια σαν τον διπλανο του, αλλα προσπαθουσε, οταν ηταν μαρκαρισμενος, να δημιουργησει χωρο για τον εαυτο του και να πασαρει σε συμπαικτη του. Ο διπλανος του εστελνε την μπαλα στα πουλια οταν δεν επρεπε ενω οταν επρεπε την εστειλε στον Τσεζαρεκ.
Να σημειωσω επισης, πως πρεπει παγκοσμιως να ειμαστε η μοναδικη ομαδα που οταν βγαινει τετ-α-τετ παικτης της οι πιθανοτητες ειναι εναντιον του.
Ο αγωνας αυτος ηταν ο πρωτος απο μια τετραδα δυσκολων ματς και ηδη ειχαμε απωλεια. Γενικοτερα περα απο πολλα καλα που εχουμε σαν λαος του ΠΑΟΚ, τεινουμε, λογω στερησης, ευκολα προς την λυση της λαιμητομου. Κοινως, δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση του Σαντος την Κυριακή. Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα.
Αυτο που λες δεν υπαρχει..Ο Βερον εχει 400 κιλα πανω του,λειτουργει σαν ερασιτεχνης και ειναι αστειο να τον συγκρινεις με τον Κονσεισαο...Στο θεμα πειθαρχιας εχω αποψη και ο ΠΑΟΚ δεν λειτουργει ασχημα...Πντως κανεις δεν αδικηθηκε..Μην τους θεωρεις τοσο χαζους τους ανθρωπους στην ομαδα σε αυτα τα θεματσOrwell έγραψε:Kαι γω το ίδιο φαντάζομαι....αλλά τότε γιατί έχεις 2 μόνο χαφ στον πάγκο εκ των οποίων ο ένας είναι ανέτοιμος???Hideguti έγραψε:Εν ταχει μερικα πραγματακια. Ξεκινησαμε με 4-3-3 και τον Ιβιτς αριστερο χαφ. Προφανως ο Σορλεν δεν ηταν ετοιμος διαφορετικα αυτη η ανορθογραφια σε 4-3-3 δεν εξηγειται.
Και όταν φεύγει ο Βιτόλο χαφ στον πάγκο δεν υπάρχει για να φρεσκάρεις την ομάδα....ξέχασα ο Βερόν μας στραβοκοίταξε και άνοιξε η γη και τον κατάπιε...ενώ για κάποιον άλλο που κάνει μανούρες μπροστά σε 30000 κόσμο και σε ένα από τα πιό σημαντικά ματς της χρονιάς δεν τρέχει τίποτα γιατί "μπορεί να βοηθήσει"...και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φέτος η ομάδα δεν είναι οικογένεια όπως πέρυσι.....
Συμφωνώ γενικά στα περισσότερα τα οποία έγραψες...Aureliano Buendia έγραψε: Φάκελος Μούσλι......... Αν και πουλέν μου, αρχίζω να φοβάμαι μήπως ο περσινός πρώτος γύρος αντί για κανόνας, ήταν η εξαίρεση.........