Αυτο που λες δεν υπαρχει..Ο Βερον εχει 400 κιλα πανω του,λειτουργει σαν ερασιτεχνης και ειναι αστειο να τον συγκρινεις με τον Κονσεισαο...Στο θεμα πειθαρχιας εχω αποψη και ο ΠΑΟΚ δεν λειτουργει ασχημα...Πντως κανεις δεν αδικηθηκε..Μην τους θεωρεις τοσο χαζους τους ανθρωπους στην ομαδα σε αυτα τα θεματσOrwell έγραψε:Kαι γω το ίδιο φαντάζομαι....αλλά τότε γιατί έχεις 2 μόνο χαφ στον πάγκο εκ των οποίων ο ένας είναι ανέτοιμος???Hideguti έγραψε:Εν ταχει μερικα πραγματακια. Ξεκινησαμε με 4-3-3 και τον Ιβιτς αριστερο χαφ. Προφανως ο Σορλεν δεν ηταν ετοιμος διαφορετικα αυτη η ανορθογραφια σε 4-3-3 δεν εξηγειται.
Και όταν φεύγει ο Βιτόλο χαφ στον πάγκο δεν υπάρχει για να φρεσκάρεις την ομάδα....ξέχασα ο Βερόν μας στραβοκοίταξε και άνοιξε η γη και τον κατάπιε...ενώ για κάποιον άλλο που κάνει μανούρες μπροστά σε 30000 κόσμο και σε ένα από τα πιό σημαντικά ματς της χρονιάς δεν τρέχει τίποτα γιατί "μπορεί να βοηθήσει"...και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φέτος η ομάδα δεν είναι οικογένεια όπως πέρυσι.....
Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45
τώρα αυτό το 4 επιθετικούς είναι σχετικό.
βιερινηα και κουτσιανικούλης παίζουν σαν τα δυο άκρα σε ένα 4-4-2 όπως έγινε με το λεβαδειακό, που θεωρώ ότι είχαμε ένα καθαρό 4-4-2 στο δεύτερο ημίχρονο
τώρα από κει και πέρα ο santos προσπαθεί να κάνει την ομάδα να παίζει πιο επιθετικά αλλα φαίνεται σε καταστάσεις υπό πίεση (ψυχολογική η σωματική) ότι χωρίς ίβιτς, sorlin, conceisao (veron ίσος) χάνουμε το κέντρο όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι.
βιερινηα και κουτσιανικούλης παίζουν σαν τα δυο άκρα σε ένα 4-4-2 όπως έγινε με το λεβαδειακό, που θεωρώ ότι είχαμε ένα καθαρό 4-4-2 στο δεύτερο ημίχρονο
τώρα από κει και πέρα ο santos προσπαθεί να κάνει την ομάδα να παίζει πιο επιθετικά αλλα φαίνεται σε καταστάσεις υπό πίεση (ψυχολογική η σωματική) ότι χωρίς ίβιτς, sorlin, conceisao (veron ίσος) χάνουμε το κέντρο όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι.
- PABLO GARCIA1
Θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη??
Τα ίδια λέγαμε και πέρυσι ότι δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας και νομίζω όλοι κατάλαβαν πόσο λάθος ήταν πέρυσι οι επιλεκτικές τιμωρίες....
Ούτε φαντάζομαι ότι ο Βερόν ξαφνικά τρελάθηκε και έβαλε 400 κιλά...στο ματς με τους Ολλανδούς μπροστά μου έπαιζε πασούλες...όσο χοντρός ήταν πέρυσι άλλο τόσο είναι και φέτος.
Τα ίδια λέγαμε και πέρυσι ότι δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας και νομίζω όλοι κατάλαβαν πόσο λάθος ήταν πέρυσι οι επιλεκτικές τιμωρίες....
Ούτε φαντάζομαι ότι ο Βερόν ξαφνικά τρελάθηκε και έβαλε 400 κιλά...στο ματς με τους Ολλανδούς μπροστά μου έπαιζε πασούλες...όσο χοντρός ήταν πέρυσι άλλο τόσο είναι και φέτος.
D.A.A.T ειχα γραψει μετα το ματς με Λιβαδεια να μην παρουμε ψηλα τον αμανε απο το πολυ καλο δευτερο ημιχρονο, γιατι αυτη η ομαδα ειναι μαλλον η χειροτερη του πρωταθληματος και γιατι μας αφησε πολλους ελευθερους χωρους (πραγμα που ειχε κανει και περυσι και στα 2 ματς). Περαν του οτι με Λιβαδεια επαιζαν κεντρικα χαφ ο Φωτακης και ο Βιτολο, ενω με Τριπολη ο Παμπλο ο οποιος πρεπει να μενει λιγο πιο πισω.
Σωστα λεει ο nikos55 πιο πανω βεβαια οτι ο Κουτσιανικουλης εβγαινε συνεχεια μπροστα αντι να βοηθησει και στα χαφ (και απο οτι ακουσα απο την ΤV και ο Σαντος το ιδιο του ελεγε). Ισως να φταιει το οτι ο μικρος ηταν κακιστος εχθες.
Οτι και να ισχυει παντως, μεσαια γραμμη στο τελευταιο τεταρτο δεν υπηρχε. Ηταν απελπιστικη η κατασταση της ομαδας σε αυτο το διαστημα.
Σωστα λεει ο nikos55 πιο πανω βεβαια οτι ο Κουτσιανικουλης εβγαινε συνεχεια μπροστα αντι να βοηθησει και στα χαφ (και απο οτι ακουσα απο την ΤV και ο Σαντος το ιδιο του ελεγε). Ισως να φταιει το οτι ο μικρος ηταν κακιστος εχθες.
Οτι και να ισχυει παντως, μεσαια γραμμη στο τελευταιο τεταρτο δεν υπηρχε. Ηταν απελπιστικη η κατασταση της ομαδας σε αυτο το διαστημα.
Στα κιλα του Βερον οχι..Ειναι γεγονος ,οχι αποψη,..Γενικα για τη πεοθαρχια πες οτι θες...Αλλα δεν θες να ξερεις ποσα κιλα + ειναι απο περσυ ο Βερον γιατι θα τρομαξεις.
Χιντε συμφωνω,.,και στη Λειβαδια το ειπα..Αυτο μονο σε ειδικες καταστασεις στη Τουμπα λειτουργει..Για αυτο και θεωρω λαθος την τελευαταια αλλαγη..Κατεμε ο Σορλιν επρεπε να μπει...Η ομαδα δεν εχει την δυνατοτητα να παιξει 4-4-2 παρα μονο με Σορλιν στα ακρα..Δυστυχως αυτη ειναι αληθεια...
Προσωπικα περιμενω και ελπιζω να δω αυτη τη 3αδα που ονειρευομαι στο 4-3-3 απο το καλοκαιρι(εφοσον δεν ευπαρχει Βιτολο) με Γκαρσια κοφτη και Φωτακη,Σορλιν 8αρια...
Προσωπικα περιμενω και ελπιζω να δω αυτη τη 3αδα που ονειρευομαι στο 4-3-3 απο το καλοκαιρι(εφοσον δεν ευπαρχει Βιτολο) με Γκαρσια κοφτη και Φωτακη,Σορλιν 8αρια...
- PABLO GARCIA1
για πες...για πες...με έπιασε το κουτσομπολίστικο

Αστο..κριμα παντως..ειναι ο μοναδικος παικτης στο ροστερ που δεν υπαρχει..Ελπιζω να το αλλαξει αλλα μονο αυτος μπορει
Συμφωνώ γενικά στα περισσότερα τα οποία έγραψες...Aureliano Buendia έγραψε: Φάκελος Μούσλι......... Αν και πουλέν μου, αρχίζω να φοβάμαι μήπως ο περσινός πρώτος γύρος αντί για κανόνας, ήταν η εξαίρεση.........
Για το θέμα Μούσλι, βάση στατιστικής και μόνο (όσο μπορεί κανείς να την λάβει υπόψην του στο ποδόσφαιρο) ο Μουσλίμοβιτς δεν είναι ιδιαίτερα προικισμένος ώς σκόρερ... Με εξαίρεση μια σεζόν που έβαλε πολλά γκόλ, όλα τα υπόλοιπα χρόνια της καριέρας του έμεινε σε μικρό αριθμό τερμάτων, ακόμα και στις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας... Επαναλαμβάνω, όσο μπορεί κανείς να λάβει υπόψην του την στατιστική στο ποδόσφαιρο... Αν και προσωπικά νομίζω ότι μπορείς να την λάβεις υπόψην, αρκεί να μην μείνεις μόνο σε αυτήν...
Αμάν και ποτέ!!!!!!!!!!D.A.A.T. έγραψε:.
@DAAT:
Όπως τον είδα τον παίκτη (εμφανισιακά) δε μου φάνηκε να έχει ιδιαίτερες διαφορές με πέρσι. Πόσο σίγουρος είσαι ότι οι πηγές σου και η εσωτερική σου πληροφόρηση είναι 100% αξιόπιστες (φαντάζομαι ότι δεν τον ζύγισες εσύ)?
Γιατί, πολλές φορές διαρρέονται πράγματα (όχι στον ΠΑΟΚ απαραίτητα) μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί κλίμα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά σε λίγο μου φαίνεται θα τον συγκρίνουμε και με τον Σόφο
Όπως τον είδα τον παίκτη (εμφανισιακά) δε μου φάνηκε να έχει ιδιαίτερες διαφορές με πέρσι. Πόσο σίγουρος είσαι ότι οι πηγές σου και η εσωτερική σου πληροφόρηση είναι 100% αξιόπιστες (φαντάζομαι ότι δεν τον ζύγισες εσύ)?
Γιατί, πολλές φορές διαρρέονται πράγματα (όχι στον ΠΑΟΚ απαραίτητα) μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί κλίμα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά σε λίγο μου φαίνεται θα τον συγκρίνουμε και με τον Σόφο
τελικα επρεπε να μεινουν στην ομαδα λακης, κων/δης, μπαλαφας, βαγγελης, ηλιαδης κτλ για να μη μαλωνουμε και ματξυ μας ποιοι πρεπει να παιζουν 11αδα...περαν αυτου οι μονοι παικτες γενικα αποδεκτοι οτι λαθη και να κανουν ειναι ο βιερινια, ο σορλεν και ο κουτσιανικουλης, για ολους τους υπολοιπους εχει ανοιχτει μετωπο με τους προσωπικους τους πολεμιους, για διαφορους λογους ο καθενας.. ειπαμε , πρεπει να κανουμε κριτικη αλλα οχι και να ισοπεδωνουμε τα παντα... γενικα ειμασταν καλοι ως την ισοφαριση, τωρα για μετα αν και γιναν οι λογικες αλλαγες η ομαδα δε τραβηξε...για τους λογους τωρα ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει
Εγώ θα σταθώ σε δύο πράγματα..
Στην αναποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων αλλά και στην κούραση που επέρχεται γύρω στο 60' των αγώνων..
Το πρόβλημα που μαστίζει φέτος την ομάδα με τους τραυματισμούς πρέπει να ρποβληματίσει κατά πολύ τους υπεύθυνους και αν συμβαίνει κάτι, μια αλλαγή στις θέσεις των φυσικοθεραπευτών μόνο καλό θα κάνει
Στην αναποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων αλλά και στην κούραση που επέρχεται γύρω στο 60' των αγώνων..
Το πρόβλημα που μαστίζει φέτος την ομάδα με τους τραυματισμούς πρέπει να ρποβληματίσει κατά πολύ τους υπεύθυνους και αν συμβαίνει κάτι, μια αλλαγή στις θέσεις των φυσικοθεραπευτών μόνο καλό θα κάνει
fuzztone έγραψε:@DAAT:
Φυσικα και δεν το ζυγισα..Απλα πιστευω αυτον που μου το ειπε διοτι μεχρι στιγμης δεν μου εχει πει κατι ψεμματα και ειναι σαφες οτι ξερει.Μακαρι να χασει,να προσπαθησει και να παιξει..Αλλα δεν ειναι τρελοι που τον αφηνουν εκτος αποστολης
Αφου του εχει φαει την θεση ο "Could you be loved?", που ακομα δεν ειναι ετοιμος σιγουρα, δεν θα πρεπει να ειναι και στα καλυτερα του.