Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

Guitarman έγραψε:Γειά και χαρά σε όλους μετά από καιρό...

Υποτίθεται ότι είμαστε λαός και ομάδα με αρχές και μπεσα. Αφήστε τις λεπτομέρειες και πάμε στη μεγάλη εικόνα: Είναι δυνατόν η μάνα του συλλόγου να αδειάζει με τέτοιον τρόπο τον άνθρωπο που ξελασπωσε όχι μόνο τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ αλλά όλο τον σύλλογο? Όλα τα άλλα είναι φιλολογίες. Αν είσαι ΠΑΟΚ (που υποτίθεται ότι πρεσβεύει συγκεκριμένα πράγματα) μιλάς καθαρά με τον ιδιοκτήτη. Δεν παίζεις παιχνίδια.

Για το μόνο που αφήνω ένα παραθυράκι είναι το κατά πόσο οι διανοιες που έχουμε να τρέχουν την ΠΑΕ είπαν καμία μαλακια στον Α.Σ. και για αυτό κινήθηκε έτσι. Αλλά ακόμα και σε αυτό το σενάριο, όφειλε ο Κατσαρης να μιλήσει απευθείας με Ιβάν.

Όλοι ξέρουμε πολύ καλά που θα βρισκόταν η ομάδα αν δεν ερχόταν τότε ο Ιβάν. Και όσοι δεν θυμούνται να πάνε να διαβάσουν. ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να παίζεις τέτοια παιχνίδια εναντίον του μοναδικού ανθρώπου που σε έβγαλε από τον βούρκο. Ο,τι μαλακια και αν έχει κάνει (που έχει κάνει) ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ

Που εισαι εσυ ρε ψυχη;! Την καταλληλη στιγμη βρηκες να επιστρέψεις [FACE WITH TEARS OF JOY] πανω στο χαμο
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Special 4 έγραψε:
alp920 έγραψε:
obanebane έγραψε:Η επόμενη κίνηση του Μυστακιδη, κατά τη γνώμη μου θα είναι πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ.
Και λογικά θα γίνει πολύ σύντομα, πιθανόν και άμεσα.

Αυτή είναι πράγματι η λογική συνέχεια.

Αυτό έγινε ήδη 2 φορές.

Τι θα αλλάξει τώρα;

Ότι έχει πλέον σύμμαχο τον ΑΣ. Βέβαια απ’ την ανακοίνωση Σαββίδη δεν φαίνεται διάθεση να πουλήσει. Βέβαια για να έχει σύμμαχο ο ιδιοκτήτης τον κόσμο πρέπει να κάνει και μεταγραφές. Και όχι Μπακαγιόκους
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Ουσιαστικά, ο Ιβάν πέταξε το μπαλάκι στον ΑΣ και στον Τέλη. Τους λέει έμμεσα: "Δεν πουλάω την ΠΑΕ, αλλά για το γήπεδο είμαι έτοιμος να συνεργαστώ." Ο Τέλης και ο ΑΣ δεν δήλωσαν ποτέ ότι θέλουν την ΠΑΕ, οπότε ένας λογικός, διαβάζοντας λέξη-λέξη την ανακοίνωση του Τέλη — περί "μεγαλουργίας του ΠΑΟΚ" κτλ — θα πρέπει να θεωρήσει ότι ο Τέλης θα σηκώσει το γάντι και θα πει: "Ξεκινάμε μαζί με τον Ιβάν από αύριο."

Τώρα, σε όλα αυτά παίζονται και εναλλακτικά σενάρια. Αν ο στόχος του Τέλη είναι τελικά η ΠΑΕ, με "όχημα" το γήπεδο, τότε δύο είναι τα τινά:

Είτε λέει "αποχωρώ" γιατί ήθελε το γήπεδο να το χτίσει μόνος του. Εδώ όμως τον ξεμπροστιάζει ο Ιβάν, καθώς από τη χθεσινή του ανακοίνωση, περί ΠΑΟΚ και ονείρων, δεν προκύπτει ότι πρέπει να είναι μοναχικός καβαλάρης στο χτίσιμο του γηπέδου.

Είτε θεωρεί ότι ο Ιβάν δεν έχει οικονομική ρευστότητα και του απαντά: "Εγώ αύριο βάζω 75 εκατομμύρια. Αν βάλει κι ο Ιβάν άλλα 75, και ξεκινάμε Σεπτέμβρη." Σε αυτό το σενάριο, ας υπολογίσει και την τρέλα του Ιβάν — εκτός κι αν το έχει χιλιοτσεκαρισμένο ότι όντως αδυνατεί να συνεισφέρει. Τζογάρει δλδ για να δημιουργήσει πίεση στον Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

danirifle έγραψε:αν θες τώρα κάνε αποτυχημένες κινήσεις
αν θες τώρα, πούλα τα ασημικά σου

έχει να πέσει γιούχα δυστυχώς στην πρώτη στραβή, που θα πάει σύννεφο

γιατί τώρα, ο ΠΑΟΚτσής θα χει στη φαντασία του το ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να γίνει μπαρτσελόνα και ότι τον κρατάει πίσω η οικογένεια

τώρα τα φώτα στη σουίτα θα φαντάζουν ακόμα πιο σβηστά

ε ρε τι έχουμε να τραβήξουμε.. δυστυχώς βλέπω μαύρο το εγγύς μέλλον
Όλο το ζουμί συνοψίζεται στη φράση "πήραμε την εποχή Φλωριδη Σαχπατζίδη με τις αόριστες υποσχέσεις για... Τρεζεγκέ, και τις περάσαμε στο επόμενο λεβελ". Με την άμεση συμμετοχή του ΑΣ!!!

Αδιανόητα πραγματα
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

obanebane έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Η επόμενη κίνηση του Μυστακιδη, κατά τη γνώμη μου θα είναι πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ.
Και λογικά θα γίνει πολύ σύντομα, πιθανόν και άμεσα.
Ειπώθηκε ότι έχει ήδη γίνει και έφαγε άκυρο (250 ζήτησε ο Ιβάν)

Πότε έγινε;

Έχει πάνω από 5 χρόνια που ακούγεται σαν φήμη και σχεδόν το επιβεβαίωσε τότε ο Τέλης σε μία απ τις ελάχιστες συνεντεύξεις του ότι ο Ιβάν δεν το συζητούσε καν, χθες μάθαμε και για δεύτερη πρόταση πριν δύο χρόνια και το ποσό που ζήτησε ο Ιβάν για το πλειοψηφικό πακέτο
Τρίτη πρόταση μάλλον δεν έγινε τώρα στα κοντά ούτε φτάσανε σε συμφωνία οι δυό τους, αλλά απ ότι φαίνεται ο Τέλης είπε να το πάει απ την πίσω πόρτα
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ιβαν ρε φιλε δεν εχει για τις φαγανες να κοψουν τα χορτα στους ταγαραδες. θα δωσει 75 εκατομυρια? Τι πινετε και δεν μας δινετε
Πραγματικα ζειτε σε αλλο συμπαν. Σαν να μην θελετε να δειτε τι ακριβως συμβαινει, με την παε που δεν υπαρχει ΦΡΑΓΚΟ ΤΣΑΚΙΣΤΟ μετα απο χρονια με εσοδα 70 εκατομυριων
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

sic-4 έγραψε:
van rooy έγραψε:«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

ειμαι πολυ απογοητευμενος απο τις "γυφτικες" αντιδρασεις συνοπαδων μολις ειδαν να γυαλιζουν χαντρες και καθρεφτακια.

Οσο για τους διοικουντες του ΑΣ, που κανουν ουσιαστικα π@υστια στον ανθρωπο που εσωσε τον ΠΑΟΚ οταν ηταν σχεδον ηδη στον γκρεμο, τους θεωρω πουλημενα τομαρια και ασχετους με το πνευμα του ΠΑΟΚ.

ΑΥΤΟ..
ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Mitsospaoki4 έγραψε:Άντε ελάτε από το τοπικ μεταγραφών τώρα.

Κλείσαμε παίχτη.
Που ρε;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

sic-4 έγραψε:
fidel έγραψε:Ηρεμία και ψυχραιμία, το έργο τώρα αρχίζει...Ούτε Ιβαν είμαστε ούτε Τελης, ΠΑΟΚ είμαστε και Ο ΠΑΟΚ μας ενδιαφέρει, οι billioners ας κάνουν οτι θέλουν άπλα μακριά από μας και τον ΠΑΟΚ...Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να γίνει το πεδίο της σύγκρουσής τους και εμείς οι φιλαθλοι-οπαδοι τα πιόνια...Επίσης κάλο θα ήταν να κρατάμε αποστάσεις και από τις δυο πλευρές και να μην λέμε μεγάλα λογία, το που θα καταλήξει η μπίλια δεν το γνωρίζουμε...

Να κρατησουμε ισες αποστασεις μεταξυ του ανθρωπου που μας εχει ευεργετησει και ενος, αγνωστου μας, ο οποιος προσπαθει να μπει στην ομαδα με π@υστικα μαγειρεματα με τον ΑΣ και πιθανον ...αλλους κυκλους, εναντιον του ευεργετη; Τοσο μπεσαληδες ειμαστε;

Είναι θλιβερό αυτό το τοπικ .
Δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τυχαία κυβερνάει ο Κούλης;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Psaras έγραψε:Ουσιαστικά, ο Ιβάν πέταξε το μπαλάκι στον ΑΣ και στον Τέλη. Τους λέει έμμεσα: "Δεν πουλάω την ΠΑΕ, αλλά για το γήπεδο είμαι έτοιμος να συνεργαστώ." Ο Τέλης και ο ΑΣ δεν δήλωσαν ποτέ ότι θέλουν την ΠΑΕ, οπότε ένας λογικός, διαβάζοντας λέξη-λέξη την ανακοίνωση του Τέλη — περί "μεγαλουργίας του ΠΑΟΚ" κτλ — θα πρέπει να θεωρήσει ότι ο Τέλης θα σηκώσει το γάντι και θα πει: "Ξεκινάμε μαζί με τον Ιβάν από αύριο."

Τώρα, σε όλα αυτά παίζονται και εναλλακτικά σενάρια. Αν ο στόχος του Τέλη είναι τελικά η ΠΑΕ, με "όχημα" το γήπεδο, τότε δύο είναι τα τινά:

Είτε λέει "αποχωρώ" γιατί ήθελε το γήπεδο να το χτίσει μόνος του. Εδώ όμως τον ξεμπροστιάζει ο Ιβάν, καθώς από τη χθεσινή του ανακοίνωση, περί ΠΑΟΚ και ονείρων, δεν προκύπτει ότι πρέπει να είναι μοναχικός καβαλάρης στο χτίσιμο του γηπέδου.

Είτε θεωρεί ότι ο Ιβάν δεν έχει οικονομική ρευστότητα και του απαντά: "Εγώ αύριο βάζω 75 εκατομμύρια. Αν βάλει κι ο Ιβάν άλλα 75, και ξεκινάμε Σεπτέμβρη." Σε αυτό το σενάριο, ας υπολογίσει και την τρέλα του Ιβάν — εκτός κι αν το έχει χιλιοτσεκαρισμένο ότι όντως αδυνατεί να συνεισφέρει. Τζογάρει δλδ για να δημιουργήσει πίεση στον Ιβάν.

Αδερφέ με όλον τον σεβασμό έχουμε δει μόνο την αρχή.

Χθες είδαμε έναν Μυστακιδη να θέλει τον ΠΑΟΚ και να είναι έτοιμος να δώσει πολλά εκατομμύρια για να τον πάρει.

Και σήμερα είδαμε έναν Ιβάν που λίγο ή πολύ είπε δεν πουλάω.

Το τι θα ακολουθήσει δεν το ξέρει κανείς.

Πάντως και το λιμάνι κατάφερε και το κράτησε ο Ιβάν παρά τις επιθέσεις. Ας δούμε τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ.

Αν βγαίνει κάτι από τα σημερινά, είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα χρήσιμος για τον Ιβάν. Εκτός αν απλά προσπαθεί να ανεβάσει την τιμή.

Τέλος, όπως σωστά είπε ο bane παραπάνω, ας πάει να πουλήσει τον Κωνσταντελια τώρα. Ή ας αφήσει την ομάδα χωρίς μεταγραφές. Θα χάσει τον κόσμο. Και σε αντίθεση με το λιμάνι, δεν έχει νόημα να έχεις τον ΠΑΟΚ αν έχεις χάσει τον κόσμο του.

Θα φανεί. Οχι σήμερα και αύριο αλλά στους επόμενους μήνες ή και χρόνια.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

giapas έγραψε:
sic-4 έγραψε:
fidel έγραψε:Ηρεμία και ψυχραιμία, το έργο τώρα αρχίζει...Ούτε Ιβαν είμαστε ούτε Τελης, ΠΑΟΚ είμαστε και Ο ΠΑΟΚ μας ενδιαφέρει, οι billioners ας κάνουν οτι θέλουν άπλα μακριά από μας και τον ΠΑΟΚ...Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να γίνει το πεδίο της σύγκρουσής τους και εμείς οι φιλαθλοι-οπαδοι τα πιόνια...Επίσης κάλο θα ήταν να κρατάμε αποστάσεις και από τις δυο πλευρές και να μην λέμε μεγάλα λογία, το που θα καταλήξει η μπίλια δεν το γνωρίζουμε...

Να κρατησουμε ισες αποστασεις μεταξυ του ανθρωπου που μας εχει ευεργετησει και ενος, αγνωστου μας, ο οποιος προσπαθει να μπει στην ομαδα με π@υστικα μαγειρεματα με τον ΑΣ και πιθανον ...αλλους κυκλους, εναντιον του ευεργετη; Τοσο μπεσαληδες ειμαστε;

Είναι θλιβερό αυτό το τοπικ .
Δυστυχώς

Όχι να μαλώνουμε για χάρη δύο δισεκατομμυριούχων. Πάτε καλά;
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

1ον ο Ιβαν αν θυμάμαι καλα ειχε υποσχεθεί γήπεδο.
Με το καιρό είδαμε οτι γήπεδο δε φτιάχνεται λόγω προφανώς της κατάστασης με τα οικονομικά του.
Αν διάβασα καλα ο Κυριάκος χ2 ειχε πει στον ΑΣ βρείτε παίχτες για το γήπεδο.
Ο ΑΣ βρηκε τη καλυτερη λύση για όσους ξερουν τι σημαινει μυστακιδης...
Άβολη η ανακοίνωση συμφωνώ αλλα απο τη στιγμή που μπορεί να φτιαξει ο μυστακιδης γήπεδο είτε συνεργάζεσαι μαζι σου κ κάνετε το ΠΑΟΚ τεράστιο η πουλάς γιστι δεν μπορεις να κανεις την υπόσχεση σου πραξη.
Όλα business ειναι κανενας απο αυτους δεν ειναι ΠΑΟΚ όπως ειναι ο απλός λαός που δε κοιμαται επειδη έχασε ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Έχω απορία.
«Είναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ το σπίτι που του αξίζει. Η νέα Τούμπα θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης με προδιαγραφές UEFA, αντάξιο της εκατονταετούς ιστορίας της ομάδας μας. Θα είναι το γήπεδο στο οποίο θα μεγαλουργήσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. και όλα τα τμήματα του Α.Σ..

Χάρις στην άψογη συνεργασία μας με τον Α.Σ. η υλοποίηση του έργου θα είναι τάχιστη. Το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας στη Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο γίνεται τώρα πραγματικότητα».

Τα παραπάνω είναι όσα είπε ο Τέλης χθες μετά την ανακοίνωση του ΑΣ. Πως μπορεί να μιλάει λες και είναι τελεσίδικο; Μήπως ήδη έχουν πέσει οι υπογραφές; Και θα φέρουν τον Ιβάν προ εκπλήξεως; Ξανά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ είμαι με Ιβάν για όλα όσα έχει προσφέρει και συνεχίζω να στηρίζω αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από την ημέρα που ξέσπασε ο πόλεμος.
Αλλά πάνω απ όλα είμαι με τον ΠΑΟΚ και με όποιον μου εξασφαλίζει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μεγαλώνει η ομάδα μου κάθε χρόνο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι γράφετε ότι ο ερασιτέχνης κανει πραξικόπημα και τρύπημα και δεν ξέρω τι άλλο;
Αναφέρθηκε στον ερασιτέχνη η ΠΑΕ και στις ενέργειες που θα έπρεπε να κάνει για την κατασκευή του γηπέδου, δηλώνοντας ουσιαστικά αδυναμία υλοποίησης του έργου με τις υπάρχουσες συνθήκες;
Δηλαδή η ΠΑΕ δεν ήταν επιθετική απέναντι στον ερασιτέχνη, δεν τους είπε φάτσα φορά είστε άχρηστοι δεν βοηθάτε, οι αλλοι πήραν και παίρνουν κρατική χορηγία και εμείς τίποτα;
Τώρα που έφεραν έναν οικονομικό κολοσσό και επίσημα δηλώνει αναλαμβάνω το χτίσιμο του γηπέδου, εξ ολοκλήρου με δικά μου κεφάλαια,πρέπει να απολογηθούν;
Εγώ ξέρω ότι αν νιώθεις παντοδύναμος, πρέπει και να είσαι και να το δείχνεις και όχι να υποτιμάς με την στάση σου τους πάντες γύρω σου.
Γιαυτό Ιβάν, από εδώ και στο εξής πρέπει να ενεργοποιηθείς, γιατί κάθε λάθος,κάθε αστοχία,κάθε δήλωση αλλά και κάθε πώληση ποδοσφαιριστή θα κρίνεται από τον κόσμο 100 φορές περισσότερο από πριν.
Όπως και να το κάνουμε, απέναντι υπάρχει ένας άνθρωπος που δήλωσε δημόσια ότι θα κάνει κάτι που εσύ επίσης δήλωσες δημόσια (μέσω του εκπροσώπου σου) ότι δεν μπορείς να κάνεις.
Και δεν μιλάμε για ανακαίνιση αποδυτηρίων.
Άντε να δούμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”