ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
1
1%
Λύρατζης
35
28%
Ίνγκασον
7
6%
Μιχαηλίδης
3
2%
Ροντρίγκο
8
6%
Αουγκούστο
3
2%
Μούργκ
1
1%
Τσιγγάρας
11
9%
Κούρτιτς
18
15%
Μιτρίτσα
1
1%
Σβιντέρφσκι
2
2%
Σίντκλει
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βιερίνια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσολακ
3
2%
Ζαμπά
31
25%

Σύνολο ψήφων: 124

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Napoli4 »

zoomgr έγραψε:ξέρει κάποιος να μας πει αν το πέναλτι το πρώτο στον Σβί είναι κανονικά και κόκκινη στον Μελλίσα?

Έχει αλλάξει ο κανονισμός και ο τερματοφύλακας δεν αποβάλλεται όταν είναι τελευταίος παίκτης ΚΑΙ κάνει πέναλτυ.
Αποβάλλεται αν κάνει αντιαθλητικό μαρκάρισμα (δηλαδή μαρκάρισμα για κόκκινη ανεξαρτήτου θέσης στο γήπεδο) ή αν είναι τελευταίος παίκτης έξω από την περιοχή (όπως ο τερματάς της Κοπεγχάγης).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

aivas19 έγραψε:
zoomgr έγραψε:ξέρει κάποιος να μας πει αν το πέναλτι το πρώτο στον Σβί είναι κανονικά και κόκκινη στον Μελλίσα?

Ρε φιλε θεωρητικα ειναι. Οπως και πεναλτι αυτο με τον Αγκουστο και τον Τσιγγαρα (τον αδερφο του δικου μας που παιζει στον Παναιτωλικου)
Δεν είναι κόκκινη.

Έχει αλλάξει νομίζω ο κανονισμός και επειδή τιμωρεί με πεναλτυ δε δίνει κόκκινη.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Με έπιασε μελαγχολία γιατί παίκτης σαν τον Βιερίνια θα αργήσουμε να δούμε με την ποιότητα του.
Ομάδα για πρωτάθλημα θα ξαναφτιάξουμε και σύντομα ,και ίσως να πάει και πιο ψηλά από όλες μέχρι τώρα αλλά παίκτης σαν τον αρχηγό δύσκολα θα δούμε .
Πιστεύω σε προσφορά είναι ο παίκτης ορόσημο μετά το 2000.
Η ομάδα ήταν πολυ καλή για μένα ,έπαιζε μετά από καιρό ,οι παίκτες ήταν καβλωμένοι να δείξουν κάτι παραπάνω και δεν είχαν ανοικτό το μυαλό τους .
Μου άρεσε αντίθετα με άλλους ο Μιτριτσα ,ξεμαρκαρεται με έναν τρόπο που φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι και έχει για μένα δυνατότητες .Θέλω να τον δω με Ζιβκοβιτς στο δέκα και δεξιά Ζαμπα και πίσω τους Κουρτιτς και ένα χαφ box to box πραγματικά παικταρά .
Υγεία να έχουν οι παίκτες μας και πιστεύω στα θαύματα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ποτέ ξανά άλλοι Μουργκ.
Ποτέ ξανά άλλοι ροντριγκοι και Τέιλορ.
Πάμε να τα κερδίσουμε όλα από τώρα ως το τέλος.
Με Αντριγια Ζαμπα εξτρέμ μεταγραφή κουρτιτς Σβαμπ και μεταγραφαρα κεντρικό χαφ, Επιστροφή Ολιβέιρα και Ακπομ μπροστά, με Σιντγκλει λοστρε στα Μπακ, και ινγκασον Μιχαηλίδη , είμαστε δυνατοί , πάμε ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Σημαντικοτατη νίκη για πολλούς λόγους. Πάλι καλά.
Χάρηκα πολύ για το Ζαμπά. Μακάρι το παλικαράκι να είναι γερό και να παίξει μπάλα.
Πάμε μόνο νίκες!
ΥΓ. Μπορεί να μην έχει το επίπεδο που θέλουμε, αλλά ο Ροντρίγκο ήρθε και έφυγε κύριος και τίμιος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Καλή αρχή για την Νέα χρονιά....Σιγά σιγά αχνοφαινετε στην άκρη του τούνελ λίγο φως ...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

sourmenetes έγραψε:
aivas19 έγραψε:

Ρε φιλε θεωρητικα ειναι. Οπως και πεναλτι αυτο με τον Αγκουστο και τον Τσιγγαρα (τον αδερφο του δικου μας που παιζει στον Παναιτωλικου)
Δεν είναι κόκκινη.

Έχει αλλάξει νομίζω ο κανονισμός και επειδή τιμωρεί με πεναλτυ δε δίνει κόκκινη.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστος. Σορι παιδια μετα το αντεληφθην
paokreth4

Δημοσίευση από paokreth4 »

Πολύ σημαντική νίκη. Πάμε για την επόμενη το Σάββατο !
renegade

Δημοσίευση από renegade »

panpangr77 έγραψε:Με έπιασε μελαγχολία γιατί παίκτης σαν τον Βιερίνια θα αργήσουμε να δούμε με την ποιότητα του.
Ομάδα για πρωτάθλημα θα ξαναφτιάξουμε και σύντομα ,και ίσως να πάει και πιο ψηλά από όλες μέχρι τώρα αλλά παίκτης σαν τον αρχηγό δύσκολα θα δούμε .
Πιστεύω σε προσφορά είναι ο παίκτης ορόσημο μετά το 2000.
Η ομάδα ήταν πολυ καλή για μένα ,έπαιζε μετά από καιρό ,οι παίκτες ήταν καβλωμένοι να δείξουν κάτι παραπάνω και δεν είχαν ανοικτό το μυαλό τους .
Μου άρεσε αντίθετα με άλλους ο Μιτριτσα ,ξεμαρκαρεται με έναν τρόπο που φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι και έχει για μένα δυνατότητες .Θέλω να τον δω με Ζιβκοβιτς στο δέκα και δεξιά Ζαμπα και πίσω τους Κουρτιτς και ένα χαφ box to box πραγματικά παικταρά .
Υγεία να έχουν οι παίκτες μας και πιστεύω στα θαύματα.

Θα συμφωνήσω και στα δύο πρώτα ζητήματα που αναφέρεις.
Πράγματα ο βιερίνια για εμάς που είμαστε στην5η δεκαετία της ζωής μας, ο βιερίνια είναι ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστης που είδαμε ( γεια σου ρε Άμπελ) .

Όσο για τον μιτριτσα πράγματι πολύ αρνητικη υπερβολη σήμερα.
Σήμερα έκανε το καλύτερο του παιχνίδι συνολικά. Παίκτης που παίζει αποκλειστικά με το ταλέντο, δεν έχει μάθει το κανονικό ποδόσφαιρο.
Βέβαια μιλάμε για έναν δανεικό παίκτη με πολύ υψηλό συμβόλαιο για αυτό που είναι τώρα,αλλά σίγουρα έχει στοιχεία παίκτη που αν δουλευτούν σωστά θα μπορούσε να προσφέρει.

Υγ όταν έλεγε επαφές με την μπάλα ο μποτο εννοούσε κάτι σαν και αυτές που κάνει και απευθείας από κει που έχει πλάτη στην εστία είναι σε πρόσωπο.
Για παράδειγμα ακόμα και ο ζιφκο που είναι δέκα κλάσης ανώτερος αυτό δεν το έχει. Αν το είχε θα το λν έκανε πολύ πιο επικίνδυνο

Υγ2 το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι ο φόβος η αμφισβήτηση και η ανασφάλεια που έχουν οι παίκτες μας.σε κάθε τους κίνηση
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Καλά άμα δεν ήταν ο Λύρατζης χτές θα είχαμε κηδεία. Τί έκανε;

1. Κερδίζει το πέναλτι στο 1ο γκόλ
2. Κυριολεκτικά μας σώζει από ισοφάριση στην συνήθη αμυντική γκέλα στο 80φεύγα.
3. Κάνει ένα φοβερό τάκλιν στο 93, κερδίζει την μπάλα, βγαίνουμε στην κόντρα και σκοράρουμε.

Ας συγκρίνουμε την ουσία που δίνει αυτό το παιδί με αυτήν του Μίτριτσα, Μούργκ και πολλών αλλων χτες στο μάτς.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Καλή εμφάνιση μετά από μια διακοπή και κάποιες απουσίες. Μου άρεσε ότι δεκτήκαμε λίγες φάσεις και επιτέλους δε φάγαμε γκολ. Θεώρησα επικίνδυνο διάστημα αυτό της χαλάρωσης στο διάστημα του β ημιχρόνου, μέχρι που έγιναν οι αλλαγές και φρεσκαρίστηκε η ομάδα μπροστά. Διαπίστωσα όμως μια πτώση στη θέση που έφυγε ο Τσιγγάρας. Πλέον, κατά τη γνώμη μου, ο Τσιγγάρας είναι απαραίτητος σε αυτόν τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή ο Ζβαμπ είναι για να ξεκουράζει τον Κούτριτς, και απλά πρεπει να βρούμε ποιος θα ξεκουράζει τον Τσιγγάρα ;). Μου άρεσε ο Λύρατζης και ο Ζαμπά. Ο Μιτρίτα δε μου έδειξε πάλι τίποτα και σίγουρα ο Μπίσεσβαρ θα επιστρέψει στην 11άδα πιο φρέσκος πλέον.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Μπραβο στην ομαδα που παρα τη διακοπη επαιξε καλυτερα του αναμενομενου νικησε και ψαλιδισε τη διαφορα!
Οχι οτι πιασαμε καμια τρελη αποδοση αλλα θεωρω οτι ημασταν πιο πιεστικοι και με καλο ρυθμο για την εποχη.-

Η καλυτερη εμφανιση του Λυρατζη με την πρωτη ομαδα και η πιο μεστη δεξιου μας μπακ κατα τη φετινη σεζον.-
Μακαρι να συνεχισει ετσι και να μας βγει κι ο Σαστρε ωστε το καλοκαιρι να αποτελεσουν το διδυμο δεξιων μπακ!

Εντυπωσιακα αδυνατισμενος και αερινος ο Ζαμπα εστω και για τα λιγα λεπτα που επαιξε με αδυναμο αντιπαλο!
Μακαρι να πιστεψει στην ομαδα και να βελτιωθει στο τακτικο κομματι γιατι μονο ετσι θα βοηθησει πραγματικα.-

Ωραια η κομπινα απ το κορνερ του Μουργκ που οδηγησε σε αμαρκαριστο σουτ του Αουγκουστο μεσα απ το κουτι!

Προχωραμε με ενα υπερπληρες προγραμμα κι ελπιζω με 1η προτεραιοτητα την ευρωπαικη προκριση το Φλεβαρη!
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

vs40 έγραψε:Καλή εμφάνιση μετά από μια διακοπή και κάποιες απουσίες. Μου άρεσε ότι δεκτήκαμε λίγες φάσεις και επιτέλους δε φάγαμε γκολ. Θεώρησα επικίνδυνο διάστημα αυτό της χαλάρωσης στο διάστημα του β ημιχρόνου, μέχρι που έγιναν οι αλλαγές και φρεσκαρίστηκε η ομάδα μπροστά. Διαπίστωσα όμως μια πτώση στη θέση που έφυγε ο Τσιγγάρας. Πλέον, κατά τη γνώμη μου, ο Τσιγγάρας είναι απαραίτητος σε αυτόν τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή ο Ζβαμπ είναι για να ξεκουράζει τον Κούτριτς, και απλά πρεπει να βρούμε ποιος θα ξεκουράζει τον Τσιγγάρα ;). Μου άρεσε ο Λύρατζης και ο Ζαμπά. Ο Μιτρίτα δε μου έδειξε πάλι τίποτα και σίγουρα ο Μπίσεσβαρ θα επιστρέψει στην 11άδα πιο φρέσκος πλέον.

Σωστός απλά πρέπει να βρούμε ποιον θα ξεκουράζει ο τσιγγαρας.
Στο 10 μέχρι το καλοκαιρι μπορεί να μοιράζονται την θέση ο μπισε με τον Καντουρι.
Και στην θέση του μιτριτσα πρέπει να έρθει παιχταρας βασικός για αριστερά.
Νομίζω μπροστά με 2 παίχτες 6-8αρι και αριστερο εξτρεμ είμαστε καλά. Ειδικά αμα η αλλαγή του ζιβκο είναι ο ζαμπα.
Το θέμα είναι τι γίνεται πίσω .
Δηλαδή στο τέρμα στο κέντρο της άμυνας και αριστερά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Παιχνίδι που κατέδειξε πόσο χλεμπονιάρικη ομάδα είμαστε στα εξτρέμ όταν ο γνωστός Ζαμπά
έκανε 2-3 ενέργειες που οι Μιτρίτσα/Μουργκ ονειρεύονται να κάνουν.
Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ποιους αντικατέστησαν αυτοί οι δύο είναι να σε πιάνουν τα κλάματα από τα νευρικά γέλια.

Κατά τα άλλα νίκες όπως να ναι μέχρι να δούμε κάτι ορθολογικό.
Ρισπέκτ στον Σουάρες μακάρι κι άλλοι παίχτες να είχαν τον επαγγελματισμό του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”