Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Miles

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από Miles »

[quote="]«Αλλάξαμε το σύστημα και πρέπει να δουλέψουμε σε δύο συστήματα και στο 3-4-3 και στο 4-3-3. Χρειαζόμαστε διαφορετικούς παίκτες για κάθε σύστημα. [/quote]

Εμένα με ανησυχεί αυτό που λέει για διαφορετικούς παίχτες. Μόνο για τους επιθετικούς να το δεχτώ κάπως, και μιλάω γι' αυτούς που πλαισιώνουν τον φορ. Αλλιώς, τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις σε παίχτες για να συγκροτήσεις μια αξιοπρεπή ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που να περνάει άνετα από τους ομίλους europa league ή να μπαίνει σε αυτούς του τσουλού, είναι στάνταρ ό,τι σχηματισμό και να έχεις. Γι' αυτό και τον Γιαννούλη, π.χ., τον ζητούσαν ομάδες που παίζαν και 343 και 4231.
Stathis71

Δημοσίευση από Stathis71 »

Εγω πιστευω οτι με 13-14 προσθηκες, οχι μονο δεν πας για πρωταθλημα αλλα πας προς τα πισω. Θα σου πιασουν το πολυ οι 5-6. Αρα θα βγαλουμε "παλτα" αλλους 7-8 παιχτες, ειναι λογικη εξελιξη. Αντιθετα αν κανεις 4-5 μελετημενες προσθηκες, θα εισαι ανετα 2ος με καλες πιθανοτητες να χτυπησεις πρωτια, ειδικα αν σκεφτεις οτι αραμπι θα ειναι πανω απο 35, βαλμπουενας ουτε φετος δεν εβγαλε ολα τα παιχνιδια και του χρονου 37 , καλα απο σεντερ μπακ δεν ξερω τι ηλικια εχουν οι δικοι τους κλπ. Εμεις θελουμε ενα βασικο τερμα για να εχει ανταγωνισμο με Πασχαλακη ο οποιος ειναι και παρα πολυ καλος τερματοφυλακας απλα λειτουργει πολυ με το ενστικτο και τα ρεφλεξ. 2χαφ να συμπληρωνουν Αουγκουστο- Σβαμπ-Τσιγγαρα(3 αν φυγει ο Καντουρι). ΕΛπιζω σε καλη εμφανιση Καγκαβα, σταθεροτητα Ουαρντα και βελτιωση Νινουα, ανοδο Κωσταντελια στην πρωτη ομαδα(ηταν εκπληκτικο το θρασος του αλλα και ο δυνατος διασκελισμος του) . Χρειαζομαστε ενα δυο εξτρεμ αναλογως και την εξελιξη της υποθεσης Τζολη, ενα δεξι μπακ επιπεδου Ματος, με μπακ απ Ροντριγκο-Λυρατζη , και κραταμε Μπαμπα-Περειρα για αριστερα. Αν φυγει ο Μπαμπα εναν αντιστοιχο μπακ. Συνολο 5-6 παικτες. Αν αυτοι ειναι ανωτατου επιπεδου, ειδικα τερμα και χαφ, χτυπαμε πρωτια , ο Παμπλο θα εχει ενα καλο υλικο για να δουλεψει αρκει να ερθουν γρηγορα στην προετοιμασια..Για μενα το ερωτηματικο ειναι αν αρκουν οι Κρμεντσικ- Σφιντερσκι για επιθετικο διδυμο. Πιστευω στον Κρμεντσικ, αν και εχει καλες και κακες στιγμες, γιατι ειναι δανεικος και μολις καποιους μηνες στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Miles έγραψε:[quote="]«Αλλάξαμε το σύστημα και πρέπει να δουλέψουμε σε δύο συστήματα και στο 3-4-3 και στο 4-3-3. Χρειαζόμαστε διαφορετικούς παίκτες για κάθε σύστημα.
Εμένα με ανησυχεί αυτό που λέει για διαφορετικούς παίχτες. Μόνο για τους επιθετικούς να το δεχτώ κάπως, και μιλάω γι' αυτούς που πλαισιώνουν τον φορ. Αλλιώς, τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις σε παίχτες για να συγκροτήσεις μια αξιοπρεπή ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που να περνάει άνετα από τους ομίλους europa league ή να μπαίνει σε αυτούς του τσουλού, είναι στάνταρ ό,τι σχηματισμό και να έχεις. Γι' αυτό και τον Γιαννούλη, π.χ., τον ζητούσαν ομάδες που παίζαν και 343 και 4231.[/quote][/quote]Ναι, ίσως χάθηκε στην μετάφραση.

Νομίζω αυτό που εννοεί είναι πως αντί για κλασικο 6αρι, ισως κοιτάξουμε παικτη που μπορει να παιξει και στοπερ ή σέντερ μπακ που μπορει να παιξει στα πάγια. Κατάλαβες, πολυθεσιτες.

Τώρα να παρουμε άλλους παίκτες για 3αδα, αλλους για 4αδα, ειναι απιθανο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sourmenetes έγραψε:Διαβάστε λίγο τη συνέντευξη σναουτσνερ
Μια και ανέφερες τον Snaucner θα έπρεπε να υπάρχει τόπικ και γι' αυτόν και όχι μόνο για τον PG.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ποιους να εννοούσε άραγε;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Έκανε και μια κίνηση με το δάκτυλο.

Πολύ νευριασμένος. Πάρα πολύ νευριασμένος!
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

Άκουσα 1-2 φράσεις από τις δηλώσεις....
Τι έγινε ρε παίδες με τον Πάμπλο ?? :shock:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν άκουσα ακριβώς τι είπε

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

αν φυγω θα φυγουν και πολλοι αλλοι απο εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Κάτι τέτοιο είπε αλλά όχι ακριβώς έτσι γιατί μιλούσε σπαστά. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει παίξει
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μια βδομάδα πριν τον τελικό κάνει αυτές τις δηλώσεις...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ας μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τι επαθε πάλι τούτος?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 16 Μάιος 2021, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Έκανε δηλώσεις με δημιουργική ασάφεια
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δε θέλω να μιλήσω είναι η αλήθεια. Έρχομαι γιατί πρέπει. Κάποια στιγμή θα φύγω από εδώ. Αλλά θα φύγουν και άλλοι από εδώ, όχι μόνο εγώ. Δε θέλω να μιλήσω. Είναι υποχρεωτικό γι΄ αυτό έρχομαι εδώ.
Νομίζω ότι με τη διαιτησία τα έχει και ότι εννοεί τη φυγή από το ελληνικό πρωτάθλημα κάποια στιγμή. Σαν να απειλεί τους διαιτητές ότι θα τελειώσουν. Έτσι το καταλαβαίνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”