Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
[quote="]«Αλλάξαμε το σύστημα και πρέπει να δουλέψουμε σε δύο συστήματα και στο 3-4-3 και στο 4-3-3. Χρειαζόμαστε διαφορετικούς παίκτες για κάθε σύστημα. [/quote]
Εμένα με ανησυχεί αυτό που λέει για διαφορετικούς παίχτες. Μόνο για τους επιθετικούς να το δεχτώ κάπως, και μιλάω γι' αυτούς που πλαισιώνουν τον φορ. Αλλιώς, τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις σε παίχτες για να συγκροτήσεις μια αξιοπρεπή ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που να περνάει άνετα από τους ομίλους europa league ή να μπαίνει σε αυτούς του τσουλού, είναι στάνταρ ό,τι σχηματισμό και να έχεις. Γι' αυτό και τον Γιαννούλη, π.χ., τον ζητούσαν ομάδες που παίζαν και 343 και 4231.
Εμένα με ανησυχεί αυτό που λέει για διαφορετικούς παίχτες. Μόνο για τους επιθετικούς να το δεχτώ κάπως, και μιλάω γι' αυτούς που πλαισιώνουν τον φορ. Αλλιώς, τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις σε παίχτες για να συγκροτήσεις μια αξιοπρεπή ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που να περνάει άνετα από τους ομίλους europa league ή να μπαίνει σε αυτούς του τσουλού, είναι στάνταρ ό,τι σχηματισμό και να έχεις. Γι' αυτό και τον Γιαννούλη, π.χ., τον ζητούσαν ομάδες που παίζαν και 343 και 4231.
Εγω πιστευω οτι με 13-14 προσθηκες, οχι μονο δεν πας για πρωταθλημα αλλα πας προς τα πισω. Θα σου πιασουν το πολυ οι 5-6. Αρα θα βγαλουμε "παλτα" αλλους 7-8 παιχτες, ειναι λογικη εξελιξη. Αντιθετα αν κανεις 4-5 μελετημενες προσθηκες, θα εισαι ανετα 2ος με καλες πιθανοτητες να χτυπησεις πρωτια, ειδικα αν σκεφτεις οτι αραμπι θα ειναι πανω απο 35, βαλμπουενας ουτε φετος δεν εβγαλε ολα τα παιχνιδια και του χρονου 37 , καλα απο σεντερ μπακ δεν ξερω τι ηλικια εχουν οι δικοι τους κλπ. Εμεις θελουμε ενα βασικο τερμα για να εχει ανταγωνισμο με Πασχαλακη ο οποιος ειναι και παρα πολυ καλος τερματοφυλακας απλα λειτουργει πολυ με το ενστικτο και τα ρεφλεξ. 2χαφ να συμπληρωνουν Αουγκουστο- Σβαμπ-Τσιγγαρα(3 αν φυγει ο Καντουρι). ΕΛπιζω σε καλη εμφανιση Καγκαβα, σταθεροτητα Ουαρντα και βελτιωση Νινουα, ανοδο Κωσταντελια στην πρωτη ομαδα(ηταν εκπληκτικο το θρασος του αλλα και ο δυνατος διασκελισμος του) . Χρειαζομαστε ενα δυο εξτρεμ αναλογως και την εξελιξη της υποθεσης Τζολη, ενα δεξι μπακ επιπεδου Ματος, με μπακ απ Ροντριγκο-Λυρατζη , και κραταμε Μπαμπα-Περειρα για αριστερα. Αν φυγει ο Μπαμπα εναν αντιστοιχο μπακ. Συνολο 5-6 παικτες. Αν αυτοι ειναι ανωτατου επιπεδου, ειδικα τερμα και χαφ, χτυπαμε πρωτια , ο Παμπλο θα εχει ενα καλο υλικο για να δουλεψει αρκει να ερθουν γρηγορα στην προετοιμασια..Για μενα το ερωτηματικο ειναι αν αρκουν οι Κρμεντσικ- Σφιντερσκι για επιθετικο διδυμο. Πιστευω στον Κρμεντσικ, αν και εχει καλες και κακες στιγμες, γιατι ειναι δανεικος και μολις καποιους μηνες στην ομαδα.
Εμένα με ανησυχεί αυτό που λέει για διαφορετικούς παίχτες. Μόνο για τους επιθετικούς να το δεχτώ κάπως, και μιλάω γι' αυτούς που πλαισιώνουν τον φορ. Αλλιώς, τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις σε παίχτες για να συγκροτήσεις μια αξιοπρεπή ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που να περνάει άνετα από τους ομίλους europa league ή να μπαίνει σε αυτούς του τσουλού, είναι στάνταρ ό,τι σχηματισμό και να έχεις. Γι' αυτό και τον Γιαννούλη, π.χ., τον ζητούσαν ομάδες που παίζαν και 343 και 4231.[/quote][/quote]Ναι, ίσως χάθηκε στην μετάφραση.Miles έγραψε:[quote="]«Αλλάξαμε το σύστημα και πρέπει να δουλέψουμε σε δύο συστήματα και στο 3-4-3 και στο 4-3-3. Χρειαζόμαστε διαφορετικούς παίκτες για κάθε σύστημα.
Νομίζω αυτό που εννοεί είναι πως αντί για κλασικο 6αρι, ισως κοιτάξουμε παικτη που μπορει να παιξει και στοπερ ή σέντερ μπακ που μπορει να παιξει στα πάγια. Κατάλαβες, πολυθεσιτες.
Τώρα να παρουμε άλλους παίκτες για 3αδα, αλλους για 4αδα, ειναι απιθανο.
- ΑποστόληςΑ
Μια και ανέφερες τον Snaucner θα έπρεπε να υπάρχει τόπικ και γι' αυτόν και όχι μόνο για τον PG.sourmenetes έγραψε:Διαβάστε λίγο τη συνέντευξη σναουτσνερ
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
- bersekeros
Έκανε και μια κίνηση με το δάκτυλο.
Πολύ νευριασμένος. Πάρα πολύ νευριασμένος!
Πολύ νευριασμένος. Πάρα πολύ νευριασμένος!
Άκουσα 1-2 φράσεις από τις δηλώσεις....
Τι έγινε ρε παίδες με τον Πάμπλο ??
Τι έγινε ρε παίδες με τον Πάμπλο ??

- sourmenetes
- Moderator
Δεν άκουσα ακριβώς τι είπε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paok re niamou
- Salvador Allende
Κάτι τέτοιο είπε αλλά όχι ακριβώς έτσι γιατί μιλούσε σπαστά. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει παίξει
Τι επαθε πάλι τούτος?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 16 Μάιος 2021, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Salvador Allende
Νομίζω ότι με τη διαιτησία τα έχει και ότι εννοεί τη φυγή από το ελληνικό πρωτάθλημα κάποια στιγμή. Σαν να απειλεί τους διαιτητές ότι θα τελειώσουν. Έτσι το καταλαβαίνω.Δε θέλω να μιλήσω είναι η αλήθεια. Έρχομαι γιατί πρέπει. Κάποια στιγμή θα φύγω από εδώ. Αλλά θα φύγουν και άλλοι από εδώ, όχι μόνο εγώ. Δε θέλω να μιλήσω. Είναι υποχρεωτικό γι΄ αυτό έρχομαι εδώ.