ΠΑΣ Γιαννενα - Π.Α.Ο.Κ 3-1, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
11
15%
Βίτορ
4
5%
Τζιόλης
4
5%
Κόστα
1
1%
Σάμπο
3
4%
Κάτσε
2
3%
Κων/νιδής
1
1%
Λέοβατς
3
4%
Πέλκας
42
56%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζάιρο
1
1%
Ροντρίγκεζ
1
1%
Μυστακίδης
2
3%

Σύνολο ψήφων: 75

Άβαταρ μέλους
mpouJr

Re: ΠΑΣ Γιαννενα - Π.Α.Ο.Κ 3-1, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από mpouJr »

Ο διασημος νομος του μερφι λοιπον σημερα,ολα πηγαν στραβα....για εικοσι λεπτα βαλαμε την μπαλα κατω κ καναμε το παιχνιδι μας κ ολοι μας ειδαμε τι μπορει να κανει αυτη η ομαδα με τους νεους-μικρους παικτες...ενα σεντερ φορ ρε μαγκες....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

chrisg4 έγραψε:Εγω αυτο που καταλαβαίνω ειναι οτι ο ΠΑΟΚ φέτος δεν εχει κανέναν βαθμολογικό στοχο. Δεν ειχε σαν προτεραιότητα του ουτε καν να περάσει στους ομίλους.Σε υτό διαφωνώ γαιτί η Ευρώπη είναι η βιτρίνα!!!! Αν τον ενδιέφερε τον Τουντορ το αποτέλεσμα με Ξανθη και ΠΑΣ πολυ απλα θα κατεβαζε την ενδεκάδα που έπαιζε ευρωπη που ήταν πιο δεμένη κι αν καιγομασταν για τους ομίλους δε θα παίρναμε παιχτες που δεν εχουν δικαίωμα να παίξουν στα προκριματικά . Για το μονο που ενδιαφέρονται Αρνεσεν και Τουντορ ειναι να φτιάξουμε κορμό και να αποκτήσουμε μια αγωνιστική ταυτότητα. Αυτο σημαίνει οτι θα γίνουν πολλές δοκιμές. Θα γίνουν πολλα λάθη. Και θα έχουμε πολλα σκαμπανεβάσματα μεχρι να το πετύχουμε. Νομίζω οτι ο μόνος τρόπος να τη παλέψουμε ως οπαδοι και να καταφέρουμε να κάνουμε υπομονή ειναι να δούμε τη χρονια όπως πιστεύω οτι τη βλέπουν αυτοι. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάθε παιχνίδι ευκαιρία για συμπεράσματα.

Για τους νέους και ειδικά για Σαμπο και Ζαιρο νομίζω οτι ειναι καθαρά ψυχολογικό το προβλημα. Και εν μέρη ειναι και φυσιολογικό γιατι ακομα δεν εχουν αποκτήσει συγκεκριμένους ρόλους μέσα στο παιχνίδι και προσπαθούν να βρούνε τα πατήματα τους μέσα απο παιχνιδια πρωταθληματος.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Κι όμως παρά την ήττα τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Δεν σκοράραμε από ατυχία και έλλειψη φορ αλλά αυτό αλλάζει. Όπως και το γεγονός πως δεχθήκαμε 2 γκολ από χαζομάρες, κι αυτό αλλάζει. Όταν η ομάδα δέσει θα δούμε πολύ καλή μπάλα και φάνηκε αυτό σήμερα. Μέχρι να δέσει όμως θα έρθουν κι άλλα κλαρίνα, τι να κάνουμε.

Τώρα διακοπή και μετά εκδρομούλα στη Βέροια για το πρώτο τρίποντο.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Η αστάθεια στην απόδοση της ομάδας είναι κάτι πολύ λογικό μιας και αποτελείται από πολλούς καινούριους παίκτες αλλά και κατά κύρια βάση παίκτες μικρής ηλικίας, μέσα στη χρονιά θα φανεί ποιοι παίκτες θα μπορεσουν να φανούν αξιοι των περιστασεων κάτι το οποίο θα κριθει όχι από εμένα και εσένα, αλλά από τον ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ και τον ΙΓΚΟΡ ΤΟΥΝΤΟΡ

ΥΓ : Ο chuck Norris πιστεύει στον νέο ΠΑΟΚ πίστεψε και εσύ

Στάλθηκε με την δυναμη της σκέψης
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Σήμερα δεν κατάλαβα κάποια πράγματα. Όπως πχ γιατί δεν έπαιξε ο Κίτσιου και γιατί οι αλλαγές δεν έγιναν νωρίτερα. Δεν θα κατηγορήσω φυσικά κανέναν γιατί πιστεύω στο πλάνο τριετίας και ξέρω ότι τέτοια αποτελέσματα θα έρθουν κι άλλα. Κι αν αρχίσει από τώρα η γκρίνια θα έρθουν και στην Τούμπα που πιο πολύ θα αγχώνει τους νεαρούς και νέους παίχτες παρά τον αντίπαλο.
Ο Τούντορ πρέπει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή για να δει μαζί με τους νεοφερμένους που θα μείνουν Θεσσαλονίκη καμιά εκατοστή παιχνίδια ώστε να καταλάβουν πώς παίζουν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ίσως δεν χρειάζεται τόσο επιθετική προσέγγιση σε τέτοιους αγώνες όταν ξέρεις ότι είσαι επιρρεπής στις αντεπιθέσεις γιατί έτσι μπαίνουν τα μισά γκολ. Τα άλλα μισά μπαίνουν από στημένα κι εκεί η ομάδα θέλει δουλειά και επιθετικά κ κυρίως αμυντικά.
Ίσως και η διοίκηση πρέπει να ξανακάνει σαφές ότι η φετινή χρονιά είναι μεταβατική γιατί είδα ότι άρχισαν ήδη τα μπινελίκια, ακόμα και οι συγκρίσεις με τον περσινό πρώτο γύρο.
Το ελληνικό πρωτάθλημα ξεγελά όσους δεν το ξέρουν. Είναι πιο δύσκολο απ΄ό,τι φαίνεται. Κλειστές άμυνες, ψηλά κορμιά, καθυστερήσεις, αλητείες, διαιτητές κλπ. Τα εξτρεμ μας δεν είναι για κλειστές άμυνες κι αυτό πρέπει να βρεθεί τρόπος να μην επηρεάσει και σε άλλα παιχνίδια. Και φυσικά να έρθει ένα φορ καλό, όχι όμως της μιας επαφής. Θέλουμε ένα φορ που εκτός από σκοράρισμα πρέπει να μπορεί να βάλει τα χαφ μας στην περιοχή.
Άβαταρ μέλους
Grouchopoulos

Δημοσίευση από Grouchopoulos »

Παράξενο μάτς, χάσαμε καθαρά και δίκαια αλλά είμασταν αρκετά άτυχοι και παίξαμε και λίγη μπαλίτσα.

Όλσεν και Σάμπο ήταν για τα πανηγύρια και κρέμασαν την ομάδα, όπως και ο Ζαίρο με την ηλίθια κόκκινη του.

Εντάξει άλλο να λέμε ότι ο Τζιώλης είναι ένας σταθερός, ψύχραιμος παίκτης και άλλο να τον βάζει ο Τούντορ να παίξει σαν τον Μπεκενπάουερ... ο Πέλκας και ο ο Ζαίρο έπρεπε να γυρίζουν πιο πίσω να παίρνουν την μπάλα.

MVP ο Πέλκας. Καλός και ο Βίτορ που άμα του δώσεις γήπεδο χωράφι και δυνατούς φορ να παίζει ξύλο είναι στο στοιχείο του και παίρνει και ψυχολογία.

Η σύγκριση Βελλίδη - Όλσεν αναπόφευκτη...
niks

Δημοσίευση από niks »

Δειχνει το ριπλει μια ΧΕΡΑΚΛΑ ΝΑ, λεει ο στημενος, ενταξει ο διαιτητης και ο βοηθος ηταν κοντα, και ειδαν καλυτερα. Το μονο που ειδαν καλυτερα, ειναι και με ποια δαχτυλα απεκρουσε ο αμυντικος....Αυτα ειναι θεματα που πρεπει καποια στιγμη να σχοληθουν στη διοικηση επιτελους.

Στα του ματς, καναμε ηρωα εναν μετριο τερματοφυλακα, διοτι οι τελικες ηταν και κακιες , και ψοφιες. Οποιοσδηποτε θα τις εβγαζε.
Σε φαση αμυνας, δεν κλεβουμε με τιποτα...
Στην αντεπιθεση ειμαστε ευαλωτοι...
Στα στημενα και στις σεντρες , τρικυμια...
10 κορνερ ειχαμε, προβλεψιμοι και ακινδυνοι, αλλα 10 να ειχαμε, τα ιδια παλι...

Καλουτσικη κυκλοφορια, διαθεση να παιξουμε, αρκετες φασεις, αλλα ανευροι πολυ
Ατομικα κακοι ολοι, χειτοτερος ολων Κατσε και μετα Μακ

Υγ. Το χερι δεν το ξαναεδειξαν ουτε μια φορά!!!!!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Θα φτιαξουμε ομαδα με το δυσκολο τροπο. Ποιος ειναι αυτος? Πολυ φαπα θα πεσει φετος. Αλλα ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα θα γινει ΟΜΑΔΑ. Αν αντεξουμε μεχρι τον Νοεμβριο-Δεκεμβριο και δεν εχουμε φαγωθει μεταξυ μας (δεδομενου και του δυσκολου προγραμματος μεχρι τοτε) η ομαδα θα αρχισει να ρολαρει και να υπαρχει χημεια.

Ο Τουντορ πρεπει να δειξει υπομονη στο συστημα που εμπιστευεται και να μην αρχισει αλλαγες απο τωρα. Αλλωστε με αυτο το συστημα στο πρωτο ημιχρονο και μετα το 25 σφυροκοπουσαμε τον αδυναμο κατα τ αλλα αντιπαλο (που ομως του καναμε δωρο 3 γκολ).

Ο ολσεν μαλλον δεν πιστευει στον εαυτο του. Δεν εξηγειται αλλιως.

Ο Σαμπο και ο Ζαιρο χρειαζεται να σκουπισουν παγκο για να εγκλιματισουν πληρως καθως αυτη τη στιγμη εγκληματουν.

Η ομαδα θελει 2 στοπερ και σουταρισμα στους Πορτογαλους. Μιλαμε για επικινδυνους παιχτες. Ηρθε ο Κοστα και ω του θαυματος εγινε χειροτερος ο Βιτορ.

Υπομονη μαγκες. Δεν γινεται αλλιως. Στηριξη στην ομαδα. Οχι αφορισμους ουτε θριαμβολογιες σε πιθανες επερχομενες πενταρες. Φετος θελει τη μπαλα χαμηλοτερα και απο την 2η χρονια του Σαντος. Αλλωστε, ΠΑΟΚ εισαι, δεν υπηρχε περιπτωση στο ξεκινημα ενος νεου εγχειρηματος να ησουν και τυχερος. Μια ζωη ολα αναποδα θα ερχονται. Αλλα πιστευω πως η ομαδα μετα το δεκεμβριο θα στρωσει.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Τη 2η χρονιά του Σάντος;
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Πολύ ωραία κριτική (είδατε πόσο εύκολα ξεχωρίζει από το μηδενισμό και την γκρίνια; ;) ) από τον niks.
Gimnistis έγραψε:Off topic, αλλά που θα μπορέσουμε να το δούμε το ματς?
Αδερφέ, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, πιο εύκολοι, π.χ. λίγο παραπάνω αλάτι.
Για να ανεβάσεις πίεση, εννοώ. :D

ΥΓ: Ποιός παρατήρησε ότι σε ματς με 70-30 κατοχή (ή 65-35 κάπου εκεί), υποπέσαμε σε 15 φάουλ, ενώ ο αντίπαλος που ήταν σε φάση άμυνας (με κρατήματα, κλωτσιές και τα συναφή) είχε ΕΝΝΙΑ (9)! Στα ευρωπαϊκά ματς, η αναλογία ήταν ανάποδα. Τυχαίο κύριε Γιάχο; Δεν νομίζω.
Ritchie

Δημοσίευση από Ritchie »

Γεια σας παιδιά, "καινούριο" μέλος στην παρέα. Είμαι καιρό ένας από τους ..."1 επισκέπτης" αλλά σήμερα είπα να επισημοποιήσω την παρουσία μου.

Δεν θα πω τα γνωστά περί υπομονής κτλ κτλ. Είναι άλλωστε μια χρονιά μετά απο πάρα πολύ καιρό που αυτή η λέξη φαίνεται να έχει αντίκρυσμα γιατί ας μην το ξεχνάμε έχει αναλάβει την ομάδα ένας επαγγελματίας, από του κορυφαίους του είδους του. Επίσης δεν θα σχολιάσω περί ατομικής απόδοσης κτλ.

Αυτό που θέλω να πω οτι απλά δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Δεν έχω καμιά διάθεση να μειώσω τον Τουντορ και ούτε να αφήσω κάποια μομφή προς το πρόσωπο του. Ο άνθρωπος κατάφερε να κάνει ομάδα τους περσινους παίχτες... Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί βιάζεται να τους βάλει όλους μέσα. Το σκεφτόμουν από το 5-0 επι της Μπρόντμπι ότι έρχονται γύρω στους 10 παίχτες από πίσω που πρέπει να βρουν ρόλο στην ομάδα και πως θα το διαχειριστεί αυτό. Φυσικά και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνουμε το παραμικρό αλλά ας πάρουμε για παράδειγμα τον Σάμπο. Το παιδί έχει όντως κάποια στοιχεία, κυρίως σωματικά αλλά κάτι έδειξε και στα μεταξύ μας ματς. Το θέμα είναι όμως πως δεν μπορεί να συννενοηθεί σχεδόν με κανέναν (διάβασα κάπου πως δεν μιλάει αγγλικά). Και παίζει 2 ματς βασικός, στο πρώτο σε μια περίεργη νομίζω και για τον ιδιο θέση. Δεν έχει προσαρμοστεί και φαίνεται. Δεν ξέρω αν θα βγει σα μεταγραφή ή όχι αλλά νομίζω δεν τον χειρίζεται καλά.

Παρόμοια περίπτωση ο Λέοβατς ο οποίος σαφώς δείχνει πιο έτοιμος να προσφέρει βέβαια αλλά πόσες προπονήσεις να έκανε με όλη την ομάδα; Ας μην παραλείψουμε το γεγονός οτι πηγαινοέρχεται καθώς πάλι θα φύγει για Εθνική. Το ενθαρρυντικό με τον συγκεκριμένο όμως όπως είπα πιο πριν είναι ότι δείχνει πως το έχει...
Χρησιμοποιώ τα παραπάνω ονόματα ως ένδειξη οτι οι παίχτες αυτοί καλά καλά δεν γνωρίζονται μεταξυ τους. Αναρωτιόμουν αυτό που παίζαμε σήμερα, άραγε πόσες φορές να το δοκίμασαν στην προπόνηση;

Το ξαναλέω και το τονίζω. Καμία διάθεση για γκρίνια και καμία διάθεση να κατηγορήσω κανέναν. Τα γεγονότα των τελεύταίων χρόνων επήρεασαν πολύ την ομάδα και δεν αλλάζουν απο τη μια μέρα στην άλλη. Εμπιστεύομαι τον Φρανκ (πως θα μπορούσα άλλωστε να μην;) και αν και νωρίς ο Τούντορ μου αρέσει. Ακόμα μαθαίνει κι εμείς τον μαθαίνουμε. Απλά παρατηρώ κάποια πράγματα και τα μοιραζομαι μαζί σας.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Φοίνικας έγραψε:Τη 2η χρονιά του Σάντος;
Ε ναι. Οχι με τις σαρδελες. Αυτη με το Μουσλιμοβιτς-Κοντρερας-Γκαρσια
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Δεν θυμάμαι να είχε κανείς χαμηλές προσδοκίες τότε.
niks έγραψε: Στα στημενα και στις σεντρες , τρικυμια...
10 κορνερ ειχαμε, προβλεψιμοι και ακινδυνοι, αλλα 10 να ειχαμε, τα ιδια παλι...
Από κόρνερ δεν έδιωξε το τακουνάκι του Βίτορ πάνω στη γραμμή;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Στεφ αν θυμάμαι καλά την ίδια αναλογία είχαμε και στα ματς με την τρνάβα αλλά με ανεκδιήγητες διαιτησίες.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ritchie έγραψε:Γεια σας παιδιά, "καινούριο" μέλος στην παρέα. Είμαι καιρό ένας από τους ..."1 επισκέπτης" αλλά σήμερα είπα να επισημοποιήσω την παρουσία μου.

Δεν θα πω τα γνωστά περί υπομονής κτλ κτλ. Είναι άλλωστε μια χρονιά μετά απο πάρα πολύ καιρό που αυτή η λέξη φαίνεται να έχει αντίκρυσμα γιατί ας μην το ξεχνάμε έχει αναλάβει την ομάδα ένας επαγγελματίας, από του κορυφαίους του είδους του. Επίσης δεν θα σχολιάσω περί ατομικής απόδοσης κτλ.

Αυτό που θέλω να πω οτι απλά δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Δεν έχω καμιά διάθεση να μειώσω τον Τουντορ και ούτε να αφήσω κάποια μομφή προς το πρόσωπο του. Ο άνθρωπος κατάφερε να κάνει ομάδα τους περσινους παίχτες... Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί βιάζεται να τους βάλει όλους μέσα. Το σκεφτόμουν από το 5-0 επι της Μπρόντμπι ότι έρχονται γύρω στους 10 παίχτες από πίσω που πρέπει να βρουν ρόλο στην ομάδα και πως θα το διαχειριστεί αυτό. Φυσικά και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνουμε το παραμικρό αλλά ας πάρουμε για παράδειγμα τον Σάμπο. Το παιδί έχει όντως κάποια στοιχεία, κυρίως σωματικά αλλά κάτι έδειξε και στα μεταξύ μας ματς. Το θέμα είναι όμως πως δεν μπορεί να συννενοηθεί σχεδόν με κανέναν (διάβασα κάπου πως δεν μιλάει αγγλικά). Και παίζει 2 ματς βασικός, στο πρώτο σε μια περίεργη νομίζω και για τον ιδιο θέση. Δεν έχει προσαρμοστεί και φαίνεται. Δεν ξέρω αν θα βγει σα μεταγραφή ή όχι αλλά νομίζω δεν τον χειρίζεται καλά.

Παρόμοια περίπτωση ο Λέοβατς ο οποίος σαφώς δείχνει πιο έτοιμος να προσφέρει βέβαια αλλά πόσες προπονήσεις να έκανε με όλη την ομάδα; Ας μην παραλείψουμε το γεγονός οτι πηγαινοέρχεται καθώς πάλι θα φύγει για Εθνική. Το ενθαρρυντικό με τον συγκεκριμένο όμως όπως είπα πιο πριν είναι ότι δείχνει πως το έχει...
Χρησιμοποιώ τα παραπάνω ονόματα ως ένδειξη οτι οι παίχτες αυτοί καλά καλά δεν γνωρίζονται μεταξυ τους. Αναρωτιόμουν αυτό που παίζαμε σήμερα, άραγε πόσες φορές να το δοκίμασαν στην προπόνηση;

Το ξαναλέω και το τονίζω. Καμία διάθεση για γκρίνια και καμία διάθεση να κατηγορήσω κανέναν. Τα γεγονότα των τελεύταίων χρόνων επήρεασαν πολύ την ομάδα και δεν αλλάζουν απο τη μια μέρα στην άλλη. Εμπιστεύομαι τον Φρανκ (πως θα μπορούσα άλλωστε να μην;) και αν και νωρίς ο Τούντορ μου αρέσει. Ακόμα μαθαίνει κι εμείς τον μαθαίνουμε. Απλά παρατηρώ κάποια πράγματα και τα μοιραζομαι μαζί σας.
Καλώς ήρθες φίλε. Εγώ πιστεύω πως ο λόγος είναι πως θέλει να δουλέψει το project πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε γιατί έχει φιλοδοξίες και θέλει να εντυπωσιάσει από την αρχή. Καλό είναι αυτό αλλά μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτει γιατί δεν του βγαίνει ακόμα...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”